35.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 گوشت مصنوعی و اهداف #سند_توسعه_پایدار۲۰۳۰ (قسمت اول)
🔺و باز هم همگام با اربابان سلطهٔ جهانی (عمو بیل گیتس و شرور بیلدربرگ، کلاوس شواب) در راستای محدودیت دسترسی رعیت به گوشت طبیعی یا ارگانیک! به بهانهی کمبود آب و خشکسالی و هوای پاک!
🔺آنها معتقدند چون برای تولید یک کیلوگرم گوشت دامی ۱۵ هزار لیتر آب مصرف میشود یا اینکه باد معدهٔ دام، باعث آلودگی هوا و گرمایش جهانی میشود؛ پس بهتر است که به تولید مواد غذایی گوشتی آزمایشگاهی روی بیاوریم.
🔺خدمت شما عرض کنم که در تولید این «فرآوردههای آزمایشگاهی» که به دروغ به آن «گوشت» گفته میشود، از گاو و گوسفند استفاده نمیشود، اما برای عادی سازی و تبلیغ آن چرا!
🔺(در واقع گوشتهای آزمایشگاهی به نظارت و بررسی بسیار دقیقی برای حفظ ایمنی مواد غذایی و سلامت نیاز دارند؛ حداقل بخشی از آنها استفاده مستمر و مدام آنتی بیوتیکها و ضد قارچها، آمینو اسیدها و قندهای متنوع است).
🔺ولی با این حال، عفونتها تنها دشمن نامرئی نیستند که میتوانند در یک سلول کمین کنند. عدم وجود سیستم ایمنی فعال و خون در چرخش در گوشتهای نوترکیب آزمایشگاهی میتواند سبب ایجاد پروتئینهای جهش یافته (پریونها) شود که منجر به تولید بیماریهایی مانند جنون گاوی و بیماری کروتسفلد- ژاکوب میگردد.
🔺ولی متخصصنماهای مواجب بگیر در سراسر دنیا، خوردن این فرآوردهها را بدون زیان و بهتر از گوشت طبیعی عنوان میکنند!
🔺و اما ریشهء حقیقی این قبیل اراجیف، همگی در سند منحوس و ممنوعه توسعه پایدار ۲۰۳۰ سازمان ملل متحد پنهان شده!!!
ادامه دارد....
✍🏼خانوم هیمو
🆔@awake_vs_reset
﷽
🔰 اقتصاد مردم پایه چه ویژگیهایی
دارد؟
۱) در تولیـد محصــول، به وصـف طیـب
بودن توجه میشه
۲) باعث ایجـاد فاصلــه طبقـاتی نمیشه
۳) فـاصـلــه مناســب بیـــن محـل کـار و
سکونت مدنظر قرار میگیره
۴) در تنظیـم وقـت افـراد اختـلال ایجاد
نمیکنه
۵) وابسته به تأمین مالی بزرگ نیست
۶) چالـشهای مختلف زیست محیطی
ایجاد نمیکنه
🔺در شغـل انتخــابی، ایـن شش قید
رو لحاظ کنیم
توضیحـات بیشتــر و آسیبهای عدم
رعایت این شش ویژگی در یادداشت
زیر👇
https://eitaa.com/Darol_salam/1774
#اقتصاد_مردم_پایه
#برنامه_معیشتی_الگوی_پیشرفت
ـ•┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈•ـ
📝 برگرفته از صوت برنامه معیشتی الگوی پیشرفت اسلامی
🔅 @kotahneveshteh_olgou
🖇 رمز موفقیت مرحوم فرجنژاد
🔸 پروازگری مانند فرجنژاد کم داریم؛ او سراغ روایت رفت. به همین خاطر دشمن را شناخت و دغدغهمند شد؛ به همین دلیل به علوم شناختی میرسد. عالم دینی باید این کار را بکند؛ او از نظر فهم دین دقیق بود. شهید آوینی هم اهل روایت بود. نقد سینما یکی از تخصصهای این ماجراست.
🔹 هر طلبهای که از من میپرسد چه کار کنم تا موفق شوم؟ میگویم قرآن و تاریخ بخوان. مرحوم فرجنژاد تاریخ خوانده بود تا متوجه یهود شد.
👤 استاد علیرضا پناهیان
#سالگرد_ارتحال_استاد_فرجنژاد
#دومین_همایش_دشمنشناسی
📲 موسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
هوالحکیم
قهرمانی و مدالآوری
یا تربیت انسان طراز قرآنی؟!
کدام یک رسالت جهانی اولویتمند برای زنان ایرانی است؟
🔬 کانال پاتولوژی فرهنگی
@CuPathology
.
🛑گوجهفرنگی و رب آن در طب سنتی دارای طبع سرد و خشک هستند. برخی از این عوارض در این متن عرض میکنیم:
1. تشدید بلغم و سودا: به دلیل طبیعت سرد و تر، مصرف مداوم گوجهفرنگی 🍅 میتواند منجر به افزایش اخلاط بلغمی و سودایی در بدن شود که میتواند باعث ایجاد سنگینی 🧠، کدورت ذهن، و احساس خستگی شود. در مزاجهای سرد، این اخلاط ممکن است به افزایش علائم افسردگی و کسالت منجر شود.
2. تضعیف هضم و افزایش رطوبت معده: گوجهفرنگی به دلیل طبع سرد خود میتواند باعث تضعیف حرارت غریزی معده 🔥 شود که نتیجه آن، کاهش قدرت هضم و تولید رطوبات نامناسب در معده است. این وضعیت ممکن است به سوءهاضمه، نفخ و ریفلاکس معده منجر گردد.
3. افزایش رسوبات در مفاصل: مصرف بیش از حد گوجهفرنگی به دلیل طبع سرد و افزایش رطوبات میتواند رسوبات سوداوی و بلغمی را در مفاصل 🦵 افزایش دهد، که ممکن است باعث تشدید دردهای مفصلی، آرتریت و نقرس گردد.
4. اختلال در عملکرد کلیهها: به علت وجود رطوبات زیاد و افزایش اخلاط سرد و تر، مصرف زیاد گوجهفرنگی میتواند به تضعیف عملکرد کلیهها منجر شود 🩺، به خصوص در افرادی که از نارساییهای کلیوی رنج میبرند. این حالت ممکن است باعث افزایش خلط سودا و مشکلات ادراری گردد.
5. افزایش حساسیت به نور و مشکلات پوستی: مصرف گوجهفرنگی به دلیل طبع سرد و ترکیبات خاص آن میتواند منجر به افزایش رطوبات غیرطبیعی در پوست شده و حساسیت به نور ☀️ را افزایش دهد. این امر ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند جوش، خارش و آفتابسوختگی شود.
6. تداخل با داروهای گیاهی و شیمیایی: گوجهفرنگی ممکن است با داروهای مدر و سایر داروهای کاهشدهنده فشار خون 🩸 که در طب سنتی و مدرن استفاده میشوند، تداخل ایجاد کند. این تداخل میتواند باعث تضعیف اثرات درمانی یا افزایش عوارض جانبی داروها شود.
🔍 بنابراین، گوجهفرنگی و رب آن باید به مرور از سبد غذایی خانواده ها حذف شود
#گوجه
#گوجه_فرنگی
#مزاج_شناسی
🍃 کانال رسمی طبیب جان 👇
https://eitaa.com/joinchat/3658612752C778c1803ba