💠 اگر به هر دلیلی از اعتکاف محروم شده اید...؟
نگران نباشید گشايش کار با انجام اعمال فوق الذکر🔺
#ماه_رجب
🌺#سمن_ترنّم 🔻
https://eitaa.com/ngoTarAnom
✅ مجموعۀ سخنرانیهای «علم و دین»
▫️انجمنعلمی فلسفۀ دین ایران اطلاعیۀ مجموعۀ سخنرانیهای زمستان ۱۴۰۳ خود پیرامون موضوع «علم و دین» را منتشر کرد. این مجموعه مشتمل بر چهار سخنرانی مجازی با توضیحات زیر است:
▫️دوشنبه، ۱ بهمن ساعت ۱۹ | سیدمحمدتقی موحد ابطحی (هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی): تراانسان و آیندۀ دین و معنویت
▫️دوشنبه، ۸ بهمن ساعت ۱۹ | مهدی دهباشی (عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان): تبیین علل اصلی شبهۀ تعارض علم و دین
▫️دوشنبه ۱۵ بهمن ساعت ۱۹ | حمیدرضا آیتاللهی (هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی): فعل عام و خاص خداوند و قوانین علمی
▫️دوشنبه، ۲۹ بهمن ساعت ۱۹ | صالح طباطبائی (عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی): سنجش رویکرد علمشناختی دین به باورمندی دین.
▫️آدرس اتاق مجازی محل برگزاری جلسات متعاقباً در سایت انجمن بهروزرسانی خواهد شد.
سایت
ایتا
اینستاگرام
بله
تلگرام (https://t.me/IRANPHILاOR/1345)
✍ آقای دکتر حمیدرضا آیت اللهی از اعضای محترم گروه سمن ترنّم نیز هستند
🌺#سمن_ترنّم 🔻
https://eitaa.com/ngoTarAnom
✅ الگوی استواری
💠 «یا اَهلَ الخَتلِ و الغَدرِ اَ تَبکونَ، اَلا فَلا رَقأَتِ العَبرَةُ وَ لاهَدَأَتِ الزَّفرَةُ اِنَّما مَثَلُکُم کَمَثَلِ التِی نَقَضَت غَزلَها مِن بَعدِ قُوَّةٍ اَنکاثاً»
حتّی لرزشی هم در صدای این بانوی بزرگ از اینهمه حادثه پدید نیامد... در آنچنان وضعیّتی زینب کبری مثل خود امیرالمؤمنین حرف زد؛ تکان داد دلها را، جانها را و تاریخ را؛ این سخن ماند در تاریخ؛ این در مقابل مردم در محمل اسارت. ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
✅ جهاد تبیین حضرت زینب(س)
💠زینب کبری سلاماللهعلیها جهاد تبیین و روایت را راه انداخت؛ فرصت نداد که روایت دشمن از حادثه عاشورا غلبه پیدا کند. ۱۴۰۰/۹/۲۱
🏴 رحلت حضرت زینب سلاماللهعلیها تسلیت باد.
#رهبر_انقلاب
#السلامُ_علیکِ_یازِینبِکُبری
#سالروز_وفات_عقیله_بنیهاشم
#درس_اجتماعی_سیاسی(حماسه)
🌺#سمن_ترنّم 🔻
https://eitaa.com/ngoTarAnom
✅ نیمه رجب و دو بانوی بزرگوار
◽️امروز روز نیمه رجب و یکی از روزهای پر فضیلت ماه رجب است که با نام دو بانو عجین شدهاست.
❇️حضرت زینب سلام الله علیها و ام داوود
▫️و اما ام داوود کیست؟
▫️فاطمه معروف به ام داوود، مادر داوود پسر زاده امام حسن مجتبی (ع) و مادر رضاعی امام صادق (ع) بوده است.
▫️ام داوود ماجرایش را چنین نقل کرده است: منصور دوانیقی لشکری به مدینه فرستاد و با محمدبن عبداللّه بن حسن مثنی جنگید و او و برادرش ابراهیم را کشت.
▫️منصور همچنین عبداللّه محض، پدر محمد و ابراهیم را با تعدادی از سادات حسنی دستگیر و اسیر کردند و به بند و زنجیر کشیده بودند و فرزند من داوود هم در میان آنان بود که او را از مدینه به بغداد منتقل نمودند و به سیاه چال زندان انداختند.
▫️حادثه دستگیری و زندانی بودن فرزندم که از او اطلاعی نداشتم و گاهی هم خبر مرگ او را به من میدادند برایم بسیار تلخ و دردناک بود و روزگارم با اشک و آه و گریه و ناله میگذشت، حتی برای رفع مشکل خود و اندوه جانکاهی که با آن دست به گریبان بودم از اشخاص صالح و مومن درخواست میکردم برای رفع ناراحتیم دعا کنند اما از دعای آنان هم نتیجهای نگرفتم.
▫️یک روز با خبر شدم امام صادق(ع ) که با فرزندم داوود از من شیر خورده بود بیمار شده است، به دیدن او شتافتم و از آن حضرت عیادت کردم. هنگامی که میخواستم از حضورش مرخص شوم فرمود: از داوود خبر تازهای نداری؟ با شنیدن نام داوود داغ من تازه شد و اشکم سرازیر گردید و با آه درد آلودی ناله سردادم: مدت زیادی است از او خبری ندارم. فرزندم در عراق زندان است و من از دوری او و سرنوشت نامعلوم او سخت در عذاب و ناراحتی گرفتارم، از شما که برادر رضاعی او هستی تقاضا میکنم برای نجات و آزادی او دعا کنی.
▫️امام صادق(ع ) با مشاهده وضع نگران کننده من، فرمود: چرا تاکنون از دعای استفتاح🔺 غفلت کردهای؟ مگر نمیدانی که بهوسیله این دعا درهای آسمان گشوده میشود و فرشتگان الهی دعاکننده را مژده اجابت میدهند و هیچ حاجتمند و دردمند و دعاکنندهای مایوس نمیشود و خداوند هم پاداش خواننده این دعا را بهشت قرار داده؟
▫️با شنیدن چنین مژدهای که با خواندن آن دعا دریافت داشتم، از حضرت سوال کردم: ای مولای من و ای فرزند خاندان پاک و معصوم، آن دعا چیست؟ و آداب آن چگونه است؟
▫️امام صادق(ع ) فرمود: ای مادر داوود ماه محترم رجب نزدیک است و در این ماه مبارک دعا مستجاب میگردد، همینکه ماه رجب رسید سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم آن را که ایام بیض و شبانه روز نورانی نام دارد روزه بگیر. نزدیک ظهر روز پانزدهم غسل کن و هشت رکعت نماز با رکوع و سجود دقیق و حساب شده انجام بده.
▫️آن گاه حضرت دستور کامل اعمال و آداب دعای مخصوص را به من تعلیم داد.
▫️ماه رجب فرا رسید و اعمالی که امام صادق(ع) گفته بود را انجام دادم و پسرم داوود آزاد شد، داوود را نزد امام صادق(ع ) بردم و آن حضرت به فرزندم گفت: علت آزادی تو از زندان این بود که منصور دوانیقی، علی(ع ) را در خواب دیده بود و حضرت علی(ع) به منصور فرموده بود اگر فرزند مرا آزاد نکنی تو را در آتش خواهم انداخت، منصور هم درحالی که لهیب آتش را نزد خود مشاهده میکرد ناچار به آزادی تو اقدام کرد.
▫️ام داوود میگوید از امام صادق(ع ) سوال کردم: ای مولای من آیا این دعا را در غیر ماه رجب هم میتوان خواند؟ آن حضرت فرمود: اگر روز عرفه با جمعه هماهنگ شود این دعا را میتوان خواند و هرکس هم به این دعا اقدام کند پس از پایان، خداوند او را مشمول غفران و آمرزش خود قرار میدهد.
#مادر(مربی)🌹
#نیمه_ماه_رجب
🌺#سمن_ترنّم 🔻
https://eitaa.com/ngoTarAnom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مهد کودکی در چین ؛
نسل آینده چین با ساختن و تولید، خلاقیت و ابتکار و به کارگیری تفکر برای حل مشکلات و وظایف مربوطه آماده میشود.
✍ پرورش خلاقیت و ابتکار در محیط هایی مانند: مهدکودک، منزل دوستان، خویشان و سایر مکان های مرتبط با کودکان، علاوه بر تاثیرگذاری در رشد اجتماعی، درک روابط و مفاهیم، ارتباط بین فردی و... می تواند به کودک کمک کند در برخورد با چالشهای پیشِ رو، و یا هر مانع دیگری به آسانی و با ذهنی بازتر و امیدوارتر عبور نماید.
_ این که کودکان اشیاء را مشاهده و سپس لمس می کنند؛ نیز، می تواند در ساخت تصورات ذهنی، بازیهای تخیلی و رویایی، ساخت گونه هایی متنوع از اشیاء و نهایتاً اختراع و اکتشاف [برای] آینده کودک را تضمین و بدنبال داشته باشد.
_ در مهدکودک های هر کشوری فراخور فرهنگ و ارزشهای های آن سرزمین، به این مقولات و امورات خلاقانه پرداخته می شود. همچنانکه در کشورمان نیز این گونه فعالیت های مهارتی و خلاق وجود دارد؛ و باید در جهت جهش تولید و انتشار، و همت مضاعف برای عرضه به کار گرفته شود. و این مستلزم برنامه محوری و رقابت پذیری می باشد.
🖊م.بنائی
#آموزش
#خلاقیت_نوآوری
#جهشِ_تولید
🌺#سمن_ترنّم 🔻
https://eitaa.com/ngoTarAnom
انتقاد روزنامه سپاه از صداوسیما/ چرا پدر را عضو نادان خانواده نشان میدهید و مسخرهاش میکنید؟
https://www.shahrekhabar.com/news/173702580048635
#پدر(مربی)
#پدر_قهرمان
🌺#سمن_ترنّم 🔻
https://eitaa.com/ngoTarAnom