#نهج_البلاغه
فَلْيَعْمَلِ الْعَامِلُ مِنْكُمْ فِي أَيَّامِ مَهَلِهِ قَبْلَ إِرْهَاقِ أَجَلِهِ، وَ فِي فَرَاغِهِ قَبْلَ أَوَانِ شُغُلِهِ؛ وَ فِي مُتَنَفَّسِهِ قَبْلَ أَنْ يُؤْخَذَ بِكَظَمِهِ؛ وَ لْيُمَهِّدْ لِنَفْسِهِ وَ قَدَمِهِ؛ وَ لْيَتَزَوَّدْ مِنْ دَارِ ظَعْنِهِ لِدَارِ إِقَامَتِهِ.
هر کس از شما در روزگاری که مهلت دارد به اعمال نیکو بپردازد پیش از آنکه مرگ فرا رسد، و در ایام فراغت پاک باشه،پیش از آن که گرفتار شود ، ودر ایام رهایی نیکوکار باشد ، پیش از آن که مرگ گلوگاه او را بفشارد ، پس برای خود و جایی که می رود آماده باشد ، و در این دنیا که محل کوچ کردن است برای منزلگاه ابدی توشه ای بردارد.
خطبه ٨۶
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
⭕️ الان رو نگاه نکنید که همه چی تقصیر رهبره و رئیس جمهور هیچ کارست...
یه زمانی رئیس جمهورا می تونستن تمام پیاده روها رو دیوار بکشن و همه رو اعدام کنن!
👤 صریــــــــــــح
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
ﻭﻗﺘﻰ ﺁﻧﮑﺲ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﻣﻴﺸﻮﺩ ، ﻣﻴﮕﻮﻳﻴﻢ :
⬅️ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺍﻟﻬﻰ ﺍﺳﺖ
ﻭﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﮐﻪ ﺷﺨﺼﻰ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﻣﻴﺸﻮﺩ ، ﻣﻴﮕﻮﻳﻴﻢ :
⬅️ ﻋﻘﻮﺑﺖ ﺍﻟﻬﻰ !
ﻭﻗﺘﻰ ﺁﻧﮑﺲ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﺩﭼﺎﺭ ﻣﺼﻴﺒﺘﻰ ﻣﻴﺸﻮﺩ ، ﻣﻴﮕﻮﻳﻴﻢ :
⬅️ ﺍﺯ ﺑﺲ ﮐﻪ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩ
ﻭ ﻫﻨﮕﺎﻣﻰ ﮐﻪ ﺷﺨﺼﻲ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ ﺑﻪ ﻣﺼﻴﺒﺘﻰ ﺩﭼﺎﺭ ﻣﻴﺸﻮﺩ ، ﻣﻴﮕﻮﻳﻴﻢ :
⬅️ ﺍﺯ ﺑﺲ ﮐﻪ ﻇﺎﻟﻢ ﺑﻮﺩ !
ﻣﺮﺍﻗﺐ ﺑﺎﺵ ! 💁♂
⬅️ ﻗﻀﺎ ﻭ ﻗﺪﺭ ﺍﻟﻬﻰ ﺭﺍ ﺁﻥ ﻃﻮﺭ ﮐﻪ مورد ﭘﺴﻨﺪ ﺗﻮﺳﺖ ﺗﻘﺴﻴﻢ ﻧﮑﻦ
🌸🍃ﺧﺪﺍوند ، ﺳﺘﺎﺭﺍﻟﻌﯿﻮﺏ ﺍﺳﺖ .
🌸🍃و ﻫﻤﻪ ﻣﺎ ﺣﺎﻣﻞ ﻋﻴﻮﺏ ﺯﻳﺎﺩﻯ ...
⬅️ ﺍﮔﺮ ﻟﺒﺎﺳﻰ ﺍﺯ ﺳﻮﻯ ﺧﺪﺍ ﮐﻪ ﻧﺎﻣﺶ ﺳِﺘْﺮ و ﭘﻮﺷﺶ ﺍﺳﺖ ، ﻧﺒﻮﺩ .
⬅️ﮔﺮﺩﻧﻬﺎﻯ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺧﻢ ﻣﻴﺸﺪ .
⬅️ﭘﺲ ﻋﻴﺐ ﺟﻮﻳﻰ ﻧﮑﻨﻴﻢ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﮐﻪ ﻋﻴﻮﺏ ﺯﻳﺎﺩﻯ ﭼﻮﻥ ﺧﻮﻥ دﺭ ﺭﮔﻬﺎ ﺩﺭ ﻭﺟﻮﺩﻣﺎﻥ ﺟﺎﺭیست ...!!! 💁♂
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
💐السلام علیک یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
آقاجون، جمعه آخر سال 1399 شد، باز هم که نیومدی!!!
الهی عمرمان بر سرآمد.
مهدی جان مان نیامد..
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
ام الفساد گفته باید همه از ملت ایران عذر خواهی کنیم
📌محمد خاتمی درست می گوید ، همه باید از ملت ایران عذرخواهی کنند و عذر خواهی واقعی نیز اصلاح سیاست ها و رویکرد ها و روش های اشتباه است.
آقای خاتمی به گفته ی خودت ، عذر خواهی خشک و خالی مشکلی را دوا نمی کند بهتر است شما نیز با بستن دهانتان و عدم دخالت و حمایت از تبهکاران سیاسی ، جبران مافات کنید و برای همیشه از تَکرار حمایت ها از خونخواران سیاسی که شاگردان استادت (هاشمی رفسنجانی ) هستند پایان دهید.
✏#ابوقاسم
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا عباس بن علی ع باب الحوایج شد 🤔
قسمت حذف شده از سریال مختارنامه ماجرای شهادت حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام. بسیار عالی😭
حیف این قسمت که حذف شده😞
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
السلام علی الحسین وعلی اولادالحسین وعلی اصحاب الحسین
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
شرمندگی حسن بصری
حسن بصری - که یکی از دراویش صوفی مسلک می باشد - در کنگره عظیم حجّ در محلّ مِنی برای جمعی از حاجیان، مشغول موعظه و نصیحت بود.
امام علیّ بن الحسین علیهماالسّلام از آن محلّ عبور می نمود، چشمش به حسن بصری افتاد که برای مردم سخنرانی و موعظه می کرد.
حضرت ایستاد و به او خطاب کرد و فرمود: ای حسن بصری! لحظه ای آرام باش، از تو سؤالی دارم، چنانچه در این حالت و با این وضعیتی که مابین خود و خدا داری، مرگ به سراغ تو آید آیا از آن راضی هستی؟ و آیا برای رفتن به سوی پروردگارت آماده ای؟
حسن بصری گفت: خیر، آماده نیستم.
حضرت فرمود: آیا نمی خواهی در افکار و روش خود تجدید نظر کنی و تحوّلی در خود ایجاد نمائی؟
حسن بصری لحظه ای سر به زیر انداخت و سپس گفت: آنچه در این مقوله بگویم، خالی از حقیقت است.
امام سجّاد علیه السّلام فرمود: آیا فکر می کنی که پیغمبر دیگری مبعوث خواهد شد؟ و تو از نزدیکان او قرار خواهی گرفت؟
پاسخ داد: خیر، چنین فکری ندارم.
حضرت فرمود: آیا در انتظار جهانی دیگر غیر از این دنیا هستی، که در آن کارهای شایسته انجام دهی و نجات یابی؟
اظهار داشت: خیر، آرزوی آن را ندارم.
امام علیه السّلام فرمود: آیا تاکنون عاقلی را دیده ای که از خود راضی باشد و به راه کمال و ترقّی قدم ننهد؛ و در فکر تحوّل و موعظه خود نباشد؛ ولی دیگران را پند و اندرز نماید؟!
و بعد از این سخنان، امام سجّاد علیه السّلام به راه خود ادامه داد و رفت.
حسن بصری پرسید: این چه کسی بود، که در این جمع با سخنان حکمت آمیز خود با من چنین صحبت کرد؟
در پاسخ به او گفتند: او علیّ بن الحسین علیهماالسّلام بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی مهمونای عید نمیرنو تو خوابت میاد ولی مجبوری به روشون بخندی 😂
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan
⭕️ ۲۸اسفند ۱۳۵۸؛
امام خمینی فرمان عفو عمومی تمام نظاميان رژيم پهلوی و ساواكیهایی را كه دستشان به خون كسی آغشته نشده است را صادر كردند.
البته این اتفاق باید در لابهلای اتفاقات تاریخ گم بشه و توسط رسانهها حرفی ازش زده نشه تا در اذهان، جمهوری اسلامی یک رژیم خونریز معرفی بشه...
👤 علیرضا گرائی
🇮🇷نیمه پنهان
🇮🇷@nimeyepenhan