🥋 #نینجا_واریور
اجزای #شمشیر_ژاپنی 🗡
#sword
#سلاح_سرد ⚔
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏊♂🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
درباره ساموراییها و نینجاها بیشتر بدانید
برای رسیدن به نینجاها باید از سامورایی ها گذشت. چون در عین اینکه به شدت در مقابل یکدیگر قرار می گرفتند، اما اگر سامورایی نبود، احتمالا نینجایی هم وجود نداشت.
مجله چلچراغ: برای رسیدن به نینجاها باید از سامورایی ها گذشت. چون در عین اینکه به شدت در مقابل یکدیگر قرار می گرفتند، اما اگر سامورایی نبود، احتمالا نینجایی هم وجود نداشت. اگر سامورایی ها ارتش و سپاه ژاپن در قرون وسطا بودند با کلی مرام و مسلک مخصوص به خودشان، نینجاها هم گروهی جاسوس متخصص در امور مخفی کاری و رزمی بودند که تربیت شده بودند تا سامورایی ها را بکشند.
سامورایی های یک طبقه اجتماعی بودند؛ آن هم یک طبقه اجتماعی بالا که شرافتشان را از همه چیز مهمتر و بالاتر می دانستند. آیین بودا و ذن و کمی هم آیین کنفسیوس و شیندو از مکتب های فکری تاثیرگذار بر آنها بود. سامورایی ها از همان ابتدا می آموختند که راه یک جنگجو راه پرافتخاری است. که او نسبت به حاکمش متعهد است و تا لحظه مرگ باید وفادار باشد. یک سامورایی قرن سیزدهم میلادی به اسم هوجو شیگتوکی می نویسد: «وقتی کسی در دربار حاکمی خدمت می کند دیگر به 100 نفر یا 1000 نفر از مردم فکر نمی کند، بلکه فقط به حاکمش می اندیشد!»
مرگ برای امپراتور و حاکم برای همه آنها یک افتخار بود، در حدی که از دست دادن فرصت مردن برایشان نوعی ننگ محسوب می شد.
بخش زیادی از فرهنگ و هنر ژاپن از فرهنگ سامورایی ها سرچشمه می گیرد. (بله این دوستا شمشیرکش هنرمند هم بوده اند حتی!) مثل مراسم چای، نقاشی با جوهر، باغ های سنگی و شعر. خود سامورایی ها هم این فرهنگ را از چین گرفته بودند. (با اینحال هنوز هم اشتباه گرفتن یک چینی با یک ژاپنی و برعکس می تواند آنها را به شدت عصبانی کند!)
یک مرد سامورایی حتما باید با زنی از خانواده سامورایی ازدواج می کرد. آن هم نه اینکه خودش برود انتخابش کندها، نه! یکی از سامورایی هایی که مقامی بالاتر داشت، ترتیبش را می داد. این برای سامورایی های رتبه بالا واجب و برای سامورایی های رده پایین مستحب بود. زنان سامورایی نیز وظیفه داشتند از خانه نگهداری کنند. البته این وظیفه کمی فراتر از خانه داری معمولی بود. آنها ملزم بودند در مواقع لازم برای محافظت از خانه بجنگند. آنها طرز مبارزه با ناجیانتا یا کایکن (که هر دو از سلاح های ژاپنی هستند) را می آموختند تا در صورت لزوم از خودشان، خانه و بچه ها دفاع کنند.
اما سروکله نینجاها از کی و کجا پیدا شد؟ تلاش نینجاها برای مخفی و مرموز بودن باعث شده تا اطلاعات دقیقی از چگونگی به وجودآمدنشان در دست نباشد. افسانه ها می گویند که آنها از نسل هیولایی نیمه انسانی و نیمه کلاغ اند و مهارت های فرا انسانی را هم به آنها نسبت می دهند: مثل راه رفتن روی آب و کنترل عناصر طبیعی.
اما تاریخ می گوید نینجاها از دل طبقات پایین تر ژاپن پدید آمدند و جاسوسانی بودند که برای کشتن سامورایی ها استخدام می شدند. خود هنر رزمی نینجوتسو که به نینجاها اختصاص داشت و امروز یک رشته رزمی محبوب است، به دو نفر نسبت داده می شود؛ یکی دایسوکه توگاکوره که یک سامورایی خلع شده بود و بعدها اسمش را روی توگاکوره ریو (مدرسه توگاکوره) گذاشتند و دیگری راهبی چینی به اسم کاین دوشی. البته در زمان آنها چیزی به اسم نینجوتسویی که امروز می شناسیم، وجود نداشت. هر چه بود، مهارت های پنهان کاری و پنهان شدن برای جاسوسی بود و مبارزه برای بقا.
آنچه نینجاها را از سامورایی ها متمایز می کرد و برتری شان می بخشید، نحوه برخوردشان با هدف بود. برای یک نینجا هیچ چیز مهمتر از انجام یک ماموریت نبود. حالا به هر شکل یا با استفاده از هر روشی که می خواهد باشد. می خواهد گول بزند، از پشت خنجر بزند، خلاصه هر کاری می خواهد بکند اما سامورایی ها فریب و جاسوسی را حقیر می شمردند و فنون جنگی ناکارآمدتری هم داشتند و از بس با خودشان و رسم و رسومشان درگیر بودند که بازی را می باختند.
در مورد سلاح نینجاها باید گفت جدا از سلاح هایی مختص خودشان، آنها از هر چیزی که می توانستند، به عنوان سلاح استفاده می کردند. شاید همین محک زدن های گاه و بی گاهشان باعث می شد که بهترین اسلحه ها را بشناسند و بسازند. دم دستی ترین سلاحشان همان کاتانا یا شمشیر سامورایی ها بود اما بیشتر آدم ها نینجاها را با کوساریگاما می شناسند. کوساریگاما اسلحه ای داس مانند است، اما تیغ تیزش قوس ندارد و کوتاه است. یک زنجیر هم به آن وصل است. نینجا زنجیر را دور سرش می چرخاند و آن را دور شمشیر یا سپر حریف می انداخت یا شاید هم دور دست یا پایش. وقتی حریف خلع سلاح می شد، با تیغ به او حمله می کرد.
کشمکش سامورایی ها و نینجاها به قدری شدید و عمیق بود که آدم باورش نمی شود هر دو گروه متعلق به یک ملت بوده اند. حضور آنها نه تنها در تاریخ کشور خودشان که در کل دنیا به قدری تاثیرگذار بود که با اینکه مدت هاست منقرض شده اند، هنوز هم هرجا بگویید سامورایی یا نینجا، محال است کسی نداند منظورتان چیست. فکر کنم به خواب هم چنین شهرتی را نمی دیدند یا شاید هم ...! از این چشم بادامی های ژاپنی هیچ چیز بعید نیست.
هدایت شده از هنر های رزمی نینجوتسو(نینجا)⚔️
فلسفه مهم ترین چیز در یادگیری نینجوتسو است . اموزش تکنیک به تنهایی اشتباه است. اگر کسی تنها به اموزش تکنیک میپردازد او نینجا نیست
@honar_ninjutsu2
هدایت شده از هنر های رزمی نینجوتسو(نینجا)⚔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد هاتسومی
هدایت شده از هنر های رزمی نینجوتسو(نینجا)⚔️
بنام خدا
نين جوتسو (نینجا)در لغت به معناي هنر حركت پنهاني است كه شيوه اي به وجود آمده براي دفاع از خويشتن و رسيدن به مهارتهاي ويژه رزمي براي غلبه بر دشمن همراه رسیدن به مکتب انسانیت است.
با قلبی قوی و ذهنی باز هنر نینجا ها را تجربه کنید.
يكي از برجسته ترين خصوصيات نين جوتسو اين است كه بدن و جسم را پايگاه فكر و انديشه ميداند و كالبد آدمي را آموزش ميدهد تا با آن روح را بسازد. درآموزش این هنر سعی شده است تا از طریق رسیدن به فیزیکی برتر به آرامشی طبیعی تر و اصولی تربرسد. اصول اصلي و اجراي تكنيكها نياز به سرعت، تعادل، تمركز، قدرت و تنظيم زمان تنفس و كنترل آن دارد و بدون آن فاقد ارزش است.
کلمه نينجا معناهای زیادی درمیان ژاپنی ها از سالها بسیار دور دارد این کلمه افسانه ای امروز د رمیان جوانان وجاهت بسیار خوبی پیدا کرده است .
فنونها و فلسفه هنرهاي رزمي نين جوتسو از 5 عنصر طبيعي كه در طبيعت موجود است الهام گرفته است ( سان شين نوكاتا ) اين عناصر حياتي ( خاك ، آب ، آتش ، فضا و فلز ) هستند . كه بطور ويژه اي از اين عناصر جهت تقويت روح و فيزيك يك نينجا واقعي بهر گرفته ميشود.
(سان شين نوكاتا ) بر اساس مظهر عناصر پنج گانه : زمين آب ، آتش ، باد و فضا يا جاي خالي بنا نهاده شده است .
اجراي اين فنون از پاكي قلب كودکان شكل گرفته است .
هنگام استفاده از فنونهاي نين جوتسو (نينجا) از حركات طبيعي بدن استفاده ميشود. و سعي شده است ساده ترين و سريعترين روش ها جهت دفاع وحمله نسبت به دشمن استفاده شود. فنونهاي نين جوتسو در حقيقت شكل بسيار ساده ولي بسيار درجاي خود كاربردي ومناسب است.
⚔ تتسوبیشی
❇️#تتسوبیشی یا #ماکی_بیشی متشکل شده از مجموعه ای از قطعه های آهنی یا در قدیم چوبی بسیار کوچک که دارای چندین خار متصل به هم هستند که به عنوان یک سلاح پرتابی و یا غیر پرتابی از آن استفاده می شده است.
#نینجاها از تتسوبیشی به جهت آسیب رساندن به #دشمن خود و ایجاد فرصت فرار استفاده می کردند و در هنگام فرار آن ها را پشت سر خود بر روی زمین رها می کردند.
همچنین در مواقع درگیری تن به تن قبل از زمین زدن حریف آن ها را پشت سر پرتاب می کردند تا موجب #آسیب های جدی بشوند.
تتسوبیشی استاندارد به گونه ای طراحی شده است که در هر حالتی یک سر تیز آن رو به بالا باشد و از این بابت #سلاح مطمئنی می تواند باشد.
به دلیل ابعاد کوچک تتسوبیشی، #نینجاها به راحتی آن را درون لباس خود مخفی می نمودند و به آسانی و سرعت از آن استفاده می کردند.
از موارد قابل ذکر دیگری که در مورد این سلاح وجود دارد این است که مورد استفاده برای متوقف نمودن اسب حریف و فرد #سوارکار نیز می باشد.☯
@skninjair
#ninja
#نینجاواریور ⛩
#ابزاررزمی ⚔
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏊♂🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
🥋 #نقاب نینجا
🗣 نام #ژاپنی: #میکاگوشی
🔱 کاربرد:
✅ جلوگیری از شناسایی شدن
✅ پوشاندن صورت در برابر خاک
✅ بستن زخم
✅ حمل اشیا
✅ شیمه (خفه) کردن
✅ صاف کردن آب
✅ پاد تکنیک های هیبارای
✅ ماهی گیری
✅ و در قدیم استفاده به عنوان نامه ماموریت☯
@skninjair
#ninja
#ابزاررزمی 🗡
#نینجاواریور⛩
@NIMJARNJR
🥋 #نینجوتسو
❇️ #نینجا رشته ای است که در آن فرد بخاطر لزوم فراگیری #آکروبات، قابلیت جسمانی بالایی پیدا می کند و فرز می شود و انعطاف بدنی بالایی پیدا می کند و همچنین محور اصلی تمرینات این رشته معروف ترین #سلاح های سرد می باشد و به مسئله درگیری با دست خالی هم می پردازد.
#فنون به #زمین انداختن و ضربات در نینجوتسو وجود دارد و دست توی صورت و گردن ممنوع است و سرعت بسیار بالایی دارند.
❇️ ۴ محور اصلی این رشته:
✅ سلاح سرد
✅ آکروبات
✅ دفاع شخصی
✅ عملیات های چریکی
نینجا کارها اکثرا سبک وزن هستند و اکثر هنرجویان این رشته بلند قد هستند.
نینجا رشته اصلی کار با سلاح سرد می باشد.☯️
#ادامه دارد
https://tosinso.com/fa
#ninja
#سبک_شناسی 🀄️
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏊♂🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯️武術🀄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥋 #نانچیکو در دستان یک #نینجا
#ninja
#سلاح سرد⚔
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏊♂🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
تو مسئول اتفاقاتی هستی که در زندگی ات می افتد. همانطور که خودت میدانی، این رفتار توست که تو را به این روز دراورده است: میبینی که در راستای بهترین تمایلات و علاقه هایت نیست و چیزی نیست که میخواهی؛ پس لعنتی تغییر کن.
📙 #روان_درمانی_اگزیستانسیال
✍🏻 #اروین_دیالوم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥋 #نمایشی جالبی از اجرای سلاح های نینجا توسط استاد #هاتسومی
#ninja
#Cold_weapon
#سلاح_سرد ⚔
#نمایش_سبک 🎥
👊 @HrazmiVpahlvani 💪
#کانال
#هنرهای_رزمی.. #ورزش_پهلوانی🇮🇷
🏹🥊🥋🏋♂🤼♂🤸♂🧗♂🤺🏊♂🏇
(⛩هنرهای رزمی ما را از خواب بیدار می کند و در آن زیبایی بزرگی نهفته است.) ☯武術🀄️
نینجوتسو (نین جوتسو) از دو کلمه ژاپنی تشکیل شده که هدف اصلی آن مقابله با دشمن و رسیدن به استراتژی ویژه برای موفقیت بیشتر است.
در ادامه به طور کامل با نینجوتسو و تاریخچه آن آشنا خواهیم شد. تا انتهای این مطلب با مستر جیت کان دو همراه باشید.
نینجوتسو چیست؟
نینجوتسو یک هنر رزمی ژاپنی به معنای هنر پنهانی است که به منظور دفاع از خود و کسب مهارت های ویژه جهت غلبه بر دشمن است.
نینجوتسو از دو کلمه تشکیل شده است:
نین: صبر و تحمل همراه با قدرت و اسقامت
جوتسو: هنر
بودن این دو کلمه کنار هم سبکی از زندگی را بیان می کند. سبکی که علاوه بر مهارت های رزمی بر روح و روان مبارز هم تاکید دارد.
تاریخچه کامل نینجوتسو (هر آنچه که باید بدانید)
روایت های زیادی در مورد چگونگی پیدایش نینجوتسوها گفته شده که در این میان به طور کامل تاریخچه این سبک رزمی را برای شما خواهیم گفت.
مذهب بودیسم در قرن ششم میلادی در ژاپن وارد شد که همین امر باعث بوجود آمدن چالش و اختلاف بین دو گروه (مذهب) بودیسم و شینوئیسم شد. طبق روایات پیشینیان مذهب بودیسم در واقع همان نینجاهای ژاپنی بودند. ک در اواسط قرن هفتم برای فرار از شکنجه شدن توسط مذهبیون و همچنین کشته شدن توسط نیروهای سلطنتی به جنگل ها و کوه های نزدیك كیوتو رفتند ک بعدا مابوشی نام گرفتند. فلسفه عارفانه بودیسم بر پایه واقع بینی عملی پایه گذاری شد. بودیسم ها برای حمایت از خود، تمرین هنرهای رزمی، دانش و استراتژی خود را با ترس روانی و قدرت های جاویی ترکیب کردند تا بتوانند با حداقل نیروهای کم خود در دل دشمن ترس ایجاد کنند.
نینجوتسو (نین جوتسو) توسط سان وو استراتژیست معروف سده پنجم که ریشه در سان تزو (اثر کلاسیک نظامی چینی) دارد پیش از میلاد به رشته تحریر درآمدهاست.
بودیسم در همان زمان یعنی پیش از میلاد وارد ژاپن شد، پیشینیان نینجاها به علت روی آوردن و گرایش به نینجاها یاغی نامیده شدند.
نینجاها تا قرن نوزدهم در گروه های کوچک با روش های سری جنگی خود را نیروهایی با نفوذ در کشور ژاپن مطرح کردند.
اواخر قرن نهم امپراطوری تانگ چین رو به زوال بود که سرانجام در سال 907 میلادی کاملا سقوط کرد. بعد از این سقوط چین به مدت 50 سال دچار هرج و مرج شد، در این هنگام تعدادی از فرماندهان نظامیش به همراه تاکتیک ها و نظریه های جنگی وارد ژاپن شدند. در دهه 1020 میلادی نیز تعدادی از راهبان بودیایی چینی به همراه دانش پزشکی و نظریه های جنگی وارد ژاپن شدند و تاکتیک های خود را به راهبان مبارز ژاپنی و اولین طایفه های نینجا یاد دادند.
دایسوکه توگاکوره و کاین دوشی اولین نینجاهایی بودند که با قواعدی مشخص این هنر رزمی را پایه گذاری کردند.
دایسوکه بعد از اینکه شکست خورد عنوان سامورایی و املاک خود را بای همیشه از دست داد و در کوههای جنوب غربی جزیره هنشو آواره شد، در این حین کاین دوشی با یک راهب مبارز چینی ملاقات کرد. که سرانجام تصمیم گرفتند که برای نبردهای چریکی خود سبک جدیدی به نام " نینجوتسو " را پایه گذاری کنند. جانشینان دایسوکه همچنین نخستین مدرسه نینجوتسو را به اسم توگاکوره ریو تأسیس کردند.
به این ترتیب نینجوتسو Ninjutsu رقیبی برای بوشیدو سامورایی شد. وفاداری و شرافت سامورایی ها زبانزد بود و آن را بر هر چیزی مقدم می داشتند، همچنین سیستم رزمی آن ها نیز منسجم بود، اما روش های جنگی کارآمدی نداشتند و بیشتر وقت ها به شکست منجر می شد. به همین علت برتری نینجاها در اینجا به چشم می آمد.
به عنوان مثال حمله های غافلگیر کننده، مسموم کردن و فریب کاری و جاسوسی از دیدگاه سامورایی ها ناجوانمرداه بود اما از دیدگاه نینجاها روش هایی رزمی محسوب می شد.
در سوم نوامبر ۱۵۸۱ میلادی یکی از بزرگ ترین تجمع نینجاها اتفاق افتاد. در آن روز اُدا نوبونگا یکی از رهبران قدرتمند نینجا با ارتشی ۴۰ هزار نفره در مقابل حدود ۴ هزار نینجا که کنترل ایالت ایگا را در اختیار داشتند، ایستاد. در این نبرد فقط تعداد انگشت شماری از نینجاهای ایگا زنده ماندند. از آن موقع به بعد نینجاها توانستند با سازمانی مشخص منطقه ادو و دیگر شهرهای ژاپن را در دست داشته باشند.
با اینکه یکی از رهبران یامابوشی ها تلاش کرد بین پیروان بودیسم و طرفداران شینتوایسم صلح برقرار کند، اما سرانجام این تلاش باعث هجوم جنگجویان دولتی برای سرکوب یاماباشی ها شد. همین امر باعث شد که یاماباشی ها و نینجاها به فنون رزمی و استراتژی های خود رجوع کنند و آن ها را تقویت کنند.
با شروع دوران فئودال ژاپن در سال 1192 تعدادی طوایف نینجا به وجود آمدند و به چریک های حرفه ای و سری تبدیل شدند و در آخر اربابان ایـالات گوناگون آن ها را استخدام می کردند. تعداد مكتبهای نینجا در سال های 1192 تا 1333 به 25 مکتب رسید. که در همین سال ها ایالت های کوگا و ایگا توسط نینجا ها اداره می شدند.
از معروف ترین خانواده های نینجا می توان به موارد زیر اشاره کرد:
هاتوری
موموچی
فوجی بایاشی
عقاید و نظرهای گوناگونی در رابطه با پیدایش و شروع هنر رزمی نینجوتسو وجود دارد. که طبق تحقیقات به عمل آمده نیتجوتسو (نین جوتسو) با قدمت 800 ساله ریشه در قلب تاریخ ژاپن و چین دارد.
اصول اولیه جنگجوی نینجوتسو
اصول اولیه هنرجو در جهت پیروز شدن شامل موارد زیر است:
روحی قوی
قلبی آزاد
هوشی سرشار
روحیه مبارزه طلبی
شرایط روحی عالی
تمركز حواس
نینجاها یک رهبر با نام جونین داشتند که سیستم و نظم مشخص و دقیقی را برای آن ها مدیریت می کرد. این سیستم دارای سلسله مراتبی بود که در ادامه به بخی از آن ها اشاره می کنیم:
چونین: به كسانی گفته شد كه به نینجاها ماموریت می دادند.
جینین: به طبقات پائین تر نینجاها كه ماموریت انجام می دادند گفته می شد.
نکته: جینین ها هیچ وقت دستورات را از جونین ها به صورت مستقین دریافت نمی کردند. بلکه چونین ها به صورت واسطه بودند و دستورات جونین را می رساندند.
نحوه ماموریت نینجوتسو
نینجوتسوجینین ها برای انجام ماموریت از طریق رمز با هم در ارتباط بودند و اگر احیانا به دام می افتادند و اسیر می شدند به شدت مجازات می شدند تا اسرار آن ها را بفهمند، اما نینجاها با این امر واقف بوده و هیچ گاه این اسرار را فاش نمی کردند.
بعضی از خانواده های نینجاها به علت جنگ های داخلی به قدرت نفوذ رسیدند در مناطق ایگا و كوگا ساکن شدند.
در سال 1581 ادا ادا نبون اگا با ارتشی 46 هزار نفره به نبرد با نینجاها راهی شد که فقط 4 هزار نفر بودند. که عاقبت این نبرد کشته شدن و اسیر شدن بسیاری از نینجاها شد، مابقی نینجاها هم به کوه ها فرار کرده و با مردم کوهستان به تقویت فنون رزمی و استراتژی خود شدند. و این هنر و فنون رزمی را به بچه های خود منتقل می کردند.
مهارتهای لازم برای یادگیری نینجوتسو
نینجوتسو برای هنرجویان آموزش های کاربردی در نظر گرفت، همچون:
آموزش تکنیک های سریع رزمی
آموزش دفاع شخصی
آموزش نحوه مبارزه
آموزش نحوه استفاده از سلاح
همچنین نین جوتسوی علاوه بر آموزش های کاربردی فاکتورهایی را هم در نظر گرفت که هر نینجایی باید آن ها را می آموخت. فاکتورهایی همچون:
1. روش راه رفتن
با این روش ها یاد می گیرد که چطور راه برود
2. روش رفتار کردن
نحوه رفتار کردن را یاد می گیرد و اینکه چه موقع حرف بزند و چه موقع سکوت کند.
3. روش خود درمانی برای زمانی که دچار آسیب شد
یاد می گیرد که دکتر خود باشد و در مواقع ضروری خود را نجات دهد
4. شناخت کامل نقاط مختلف بدن
یاد می گیرد که آناتومی بدن و نقاط حساس بدن خودش را بشناسد
همچنین یاد می گیرد که چگونه فرار کند، چگونه در برابر یک حمله واکنش نشان دهد و از فکر خود چگونه بهترین استفاده را بکند.
درجات نینجوتسو (ینجوتسو)
نینجوتسو هم مانند هر هنر رزمی دیگر دارای سلسله مراتبی است که بر اساس آن مشخص می شود که سطح آموخته های هنرجو در چه اندازه ای است.در زیر درجات هنر رزمی نین جوتسوی را برای شما ذکر می کنیم، با ما همراه باشید.
نینجوتسو یک ورزش آزاد و بدون محدودیت در انجام حرکات است، اما همانند کاراته و تکواندو دارای کمربند می باشد، با این تفاوت که در نین جوتسو، ملاک درجه بندی اول شماره کمربند و بعد رنگ کمربند می باشد.
درجه بندی نینجوتسو به دو دسته دان و کیو تقسیم می شود که شامل ۱۰ کیو (Q)و ۱۵ دان است. هر هنرجو در صورت ارتقا از این درجه ها می بایست آزمونی را پشست سر بگذارد.
درجات نینجوتسو:
Q10: کمربند سفید (مخصوص مبتدیان)
Q9: کمربند زرد
Q8: کمربند زرد
Q7: کمربند بنفش
Q6: کمربند بنفش
Q5: کمربند بنفش
Q4: کمربند سبز
Q3: کمربند قرمز
Q2: کمربند قهوه ایی
Q1 : کمربند مشکی
دان۱
دان۲
دان۳
دان۴
دان۵
دان۶
دان۷
دان۸
دان۹
دان۱۰
دان۱۱
دان۱۲
دان۱۳
دان۱۴
دان۱۵
پس از اینکه رزمی کاران کمربند مشکی را دریافت کردند می بایست برای رسیدن به دان هم تلاش کنند. همانطور که در بالا می بینید درجه بندی دان از 1 تا 15 می باشد و هرچقدر که بالاتر می رود مراحل سخت تره بوده و نیاز به تلاش بیشتر است.
لقبها و سلسله مراتب در نینجوتسو
هنرجوی مبتدی آغازگر: شوشین شا shoshinsha
هنرجوی رسمی (سازمان
یافته): اوچی دی شی uchi deshi
هنرجوی بالای دوسال کارکرده: کوهای kohai
هنرجوی ارشدبالای 4سال کارکرده: سن پای senpai
کمک مربی ومربی ( مشکی دان 2): سن سی sensei
معلم جوان (دان 3 تا 4) :شی دوشی هو ... shidoshi-ho
مربی باتجربه دان 5 الی 7: شی دوشی shidoshi
ارشد مربیان دان 7 الی 9: شیهان
لقب بالاترین مسئول سبک در جهان (پدر): سوک Soke
بنیانگذار و پایگذار روشی نوین: کانچو
نینجوتسو از چه سلاح هایی استفاده می کند؟
از جمله سلاح هایی ک نینجوتسو استفاده می کند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
نینجاتو (شمشیر نینجا)
کاتانا
اشیکو
شوکو
هوکو
اونو
چیگیریکی
بو (چوب بلند)
هانبو (چوب کوتاه)
سای
کاما
جوته
کوساری فوندو
کوساری کاما
کوساری تانتو
تانتو
نانچیکو
ناگیناتا
یاری
بوکن (شمشیر چوبی)
شوریکن
بو شورایکن
کونای
تتسوبیشی
مِتسوبیشی
سخن پایانی
در مطلب بالا تاریخچه کاملی از نینجوتسو و چگونگی پیدایش آن را ذکر کردیم، همچنین مهارت ها و درجات این هنر رزمی را گفتیم که هر هنرجویی باید یاد بگیرد تا به یک مبارز نینجوتسو تبدیل شود. از اینکه تا انتهای این مطلب با مستر جیت کان دو همراه بودید سپاسگذاریم.
🥋 #فلسفه_رزم، مهم ترین چیز در یادگیری #نینجوتسو است.
آموزش #تکنیک به تنهایی اشتباه است.
اگر کسی تنها به #آموزش تکنیک می پردازد..
او نینجا نیست.☯
#استاد #اکبرفرجی
@honar_ninjutsu2
#فلسفه سبک
@NIMJARNJR