سایت بعدی در ارتباط با گردشگری پزشکی (توریسم درمانی)
۲۲ آپریل ۲۰۲۲
بخشی را فارسی کردم که برای همه قابل خواندن باشد.
« گردشگری پزشکی در ایران یک فرصت برد-برد هم برای کشور و هم برای بیماران خارجی است به بیماران خدمات درمانی مقرون به صرفه و در عین حال با کیفیت ارائه میشود و کشور ارز خارجی قابل توجهی به دست میآورد.»
https://www.laingbuissonnews.com/imtj/news-imtj/irans-one-million-medical-traveller-target/
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمار و ارقام و سایتها بحث مستقل است. چیزی که در این هشت سال در غرب و ایران تجربه کردم تفاوت قابل تأمل کمیت و کیفیت و سرعت عمل و تشخیص خوب و سهل الوصول بودن دسترسی به پزشک متخصص و فوق تخصص بود.
در کنار آن داستان کرونا و تجربه واکسنهایی که ایران در کمترین زمان ساخت که قبلاً مقالاتش را در کانال گذاشتم... و حواشی واکسنهای غربی که هنوز عوارضش در غرب در حال بحث و پنهانکاری است...
و دیدن این صحنههای خاص...
یک بیمار فلج کامل با دستگاه ساخت ایران به پیادهروی اربعین رفت ...
وقتی علم در مسیر عقاید بکار میرود، وقتی ایمان باشد...
وقتی علم در خدمت بشر بکار میرود نه بمب شود بریزد بر سر بشر...
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
نگاه ایرانیان مهاجر به سیستم پزشکی خارجی
میرسیم به مرحله آخر موضوعی که طرح شد و آن نگاه ایرانیان مهاجر به سیستم پزشکی کشورهای خارجی است، وقتی به این کشورها سفر میکنند و این سیستم را تجربه میکنند. یعنی تجربه زیسته.
در غرب انسانها باید ربات باشند تا کار درست پیش رود. بخاطر همین نمیتوانند حتی اگر بخواهند دلسوزی کنند. این باعث میشود احساسات انسانی خود را سرکوب کنند، و این قساوت قلب میآورد... یعنی از درد به خود میپیچی اما حضوری شما را به اورژانس راه نمیدهند و میگوید متاسفم چون وقت را باید اینترنتی یا تلفنی بگیرید کاری از دستمان بر نمیآید... اورژانس...
این نظم ماشینی کارها را طبق یک قاعدهای پیش میبرد، که نظم ساز است، اما همین قاعده، برعکس در بسیاری بخشها کندی یا اتلاف وقت زیاد یا آزار بیمار را به وجود میآورد اما هیچ چارهای جز صبر هم وجود ندارد چون کار دست ماشین و سیستم است و نمیشود به انسانی مراجعه یا اعتراض کرد و چون کشور خودت هم نیست که مثل بسیاری که اگر کارشان پیش نرود به راحتی در ایران داد و بیداد راه میاندازند، خارج از کشور خود، جز تحمل و صبر و سکوت، چارهای ندارند...
در دو کشوری که تجربه کردم باید درمانگاه و پزشک مخصوص داشته باشی. مثلا نمیتوانی هر ساعت از شبانه روز درمانگاه بروی و پزشکی را ببینی.
حالا اگر پزشک خودت به هر دلیل نباشد، یافتن پزشکی دیگر، خیلی پیچیدهتر میشود. مثلا یکبار مشکل جدی داشتم، تماس گرفتم که وقت بگیرم، منشی گفت دکتر شما مرخصی رفته است. گفتم خب چه کنم؟ گفت صبر... گفتم چقدر؟ گفت: دو هفته! مشکلم صبر پذیر نبود... به دکتر دوستم مراجعه کردم. منشی گفت چون پزشک شما نیست، تا سه ماه آینده فرصتی برای شما ندارد!
دسترسی به پزشک متخصص هم که مستقیم توسط بیمار ممکن نیست. باید پزشک عمومی تشخیص دهد که شما نیاز به متخصص داری یا نه. بعد نامه بزند و بگوید دقیق پیش چه کسی بروی. که معمولا پزشک احساس نیاز نمیکند و معرفی نمیکند...
دوست برزیلی که از درد کمر رنج میبرد میگفت پیش پزشک هلندی رفته و گفته چیزی نیست. و ارجاع به متخصص نداده، آخر ایتالیا رفته و موفق به ام آر آی و شروع درمان شده.
خودم تجربه بدترین حال سرماخوردگی را دارم که به پزشک مراجعه حضوری کردیم و منشی هیچ گونه موافقت نکرده دکتر مرا ببیند و چون جمعه مراجعه کردم، شنبه و یکشنبه هم تعطیل بوده، سه روز درد شدید را تحمل کردهام تا دوشنبه تازه وقت بگیرم.
هزینه بیمه هم اجباری است. یعنی اگر سه ماه وارد کشوری شده باشی اما هنوز خود را بیمه نکرده باشی، هم باید بیمه سه ماه را بدهی هم جریمه تاخیر. و رقم بیمه هم رقم درشتی است. بیمه هم اینطور نیست که شامل هربار مراجعه شود. اگر در کل سال از یک رقمی هزینههای پزشکی بیشتر شود شامل حق بیمه میشوی.
و تجربه فراوانم در پزشکانی که خودشان مهاجرند و ملیت آن کشور را ندارند. پزشکی که در فرانسه به او مراجعه میکردم چینی بود. و یکبار موفق به ارجاع به متخصص شدم که عرب بود. خاطرم هست که یکبار روزنامه فرانسوی تیتر زده بود که چشم پزشک بسیار کم است و باید وارد کنیم.
چیزی که اخیرا تجربه من را جلب کرده تعداد متنوعی از افراد ایرانی مهاجر هستند که جدیدا از خود فیلم میگیرند و از مشکلات سیستم پزشکی کشوری که در آن مستقر شدهاند میگویند. با درد میگویند. از تشخیص اشتباه، جراحی اشتباه، داروی بیاثر و... و بعد میگویند به ایران آمدهاند و مشکلشان به راحتی رفع شده است. نمونهاش فردی بود که در کانادا تشخیص سرطان دادهاند و در ایران کامل رد شده و متاسفانه فرد دوره سختی از اضطراب شدید را تجربه کرده است.
اینکه همیشه و مطلق همه جا مراجعه به پزشک و جنبههای درمانی دچار مشکل باشد منظور نیست. اما حواشی به قدری زیاد است که عموم افراد آن را تجربه کرده اند.
بسیاری افراد فقط با تجربه زندگی در خارج از کشور قدر کشور خود را در موارد بیشماری میفهمند که یکی از مهمترین آن، سیستم پزشکی و بیمه است. بخصوص وقتی فرزندانشان درگیر میشود.
پیوند یکی از این موارد را که تصادفی در یوتیوب دیدم ارسال میکنم. این فرد را که نمیشناسم اما نمونههای مشابه زیادی هست که خود یوتیوب پیشنهاد میکند و ببینید...
https://www.youtube.com/watch?v=3a1kYuwTGXc
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمیدانم اخبار و اطلاعات با بُرد جهانی را دنبال میکنید یا خیر؛ اما میدانم کسانی که ماهوارههای فارسی زبان سفارشی را دنبال میکنند را بیخبر نگه داشتهاند.
یکبار مدرسهای برای صحبت دعوتم کرد. از بین دانشآموزان، نوجوانی متاثر از آنچه در خانه و رسانه میشنیده گفت: ما هیچی نشدیم. هیچی نداریم. هیچی نیستیم...
خندهام گرفته بود و البته تأسف عمیق... این دقیقا لحظهای بود که داشتم از دستاوردهای انکارنشدنی که با چشم غیرمسلح قابل مشاهده است میگفتم...
هربار به ایران میآیم از سرعت تغییرات علم و فناوری و تمامی مظاهر آن سخت شگفت زده میشویم. بخصوص وقتی در برخی نشستها در دانشگاهها و مراکز علمی و ... شرکت میکنیم.
این دانشآموز و خانوادهاش احتمالا از نظام بانکی، پزشکی، خوراک و پوشاک، نظام علمی و آموزشی، امکانات شهری، حمل و نقل و تفریحی و... در ایران استفاده میکنند، بخصوص وقتی خودش در بهترین مدرسه پایتخت در حال تحصیل است، اما چنین تصوری در مغزش شکل گرفته است.
چه بدانند و ندادند و چه نخواهند که بدانند، چه نگذارند که بدانند، ایران توسط بسیاری از ایرانیهای متخصص و متعهد با تلاش شبانه روزی و بیتوجه به حواشی، نزدیک قله است.
و آنان که لحظه به لحظه اخبار واقعی ایران را رصد میکنند، نه ماهوارههای فارسی زبان☺️از سرعت و قدرت پیشرفت ایران در همه زمینهها سخت در شوک هستند و مدام در خصوص آن درحال صحبت و بررسی و هشدار☺️.
🚩🏴 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
تقریبا دو هفته پیش سفر یک روزه به آمستردام پایتخت #هلند داشتم.
حقیقتا از میزان محجبهها در این شهر هم شگفت زده شدم. از یک جایی به بعد دیگر خسته شدم از عکس انداختن.
از هر ملیتی. شرقی و غربی...
این یعنی پوشش چیزی نیست که اگر از کشوری به کشوری دیگر رفتی قابل تغییر باشد.
#حجاب موضوعی قلبی عقلی اعتقادی است. مکان، زمان و نظرات و نگاهها بر آن تاثیر ندارد.
حجاب حتی سلیقه شخصی نیست. نشانه بندگی است. تک تک این بانوان با اعتماد به خدایی که فرموده: پوشش در اجتماع برای جسم و جان شما بهتر است و یک مسئولیت اجتماعی نسبت به سایرین است، آن را محکم چسبیدهاند.
تلؤلو نور مسئولیتپذیریشان، هر روز در جهان بیشتر میشود که آمار افزایشی گرایش به پوشش در جهان، بر مبنای به چشم دیدن آثار آن، در رسانهها پخش شده است.
گرایشی که غالب زنان سرزمین من سالهاست به آن میل دارند...
تمدن و تعالی و فرهنگ مترقی این است.
چون در بیپوششی دستاوردی نیست. جز پاسخ به راحتطلبی و لذتگرایی، اما در پوشش پر از دستاورد است. خودنگهداری. تسلط بر نفس. حفاظت از خانواده خود و دیگران. حفظ سلامت جسم و جان. حفظ طهارت مردان و زنان اجتماع...
@ninfrance
خدایِ جمهوری اسلامی ایران
مردم اسلامی ایران با یک رهبر و بدون پشتوانه حتی یک کشور و بودجههایش بر همه سران کفر پیروز شدند و در مقابل چهل و چند سال است که سران کفر با بودجههای نجومی و هزاران دسیسه و فتنه تلاش میکنند این خط و فکر را منحرف یا نابود کنند و نتوانستند. از آن روز که همه شعار دادند بت شکنی... ۴۰ سال است که خط رهبر و مردم اسلامی ایران، بت شکنی است...
نقشه راه را در کتاب آسمانی اش به چشم میبینی. چون نظامهای دنیا خدا ندارند، همه چیز را محاسبه میتوانند بکنند جز قدرت و اراده الهی را. چارهای ندارند! چون اعتقاد ندارند، چگونه محاسبه کنند؟! و نظام جمهوری اسلامی ایران؛ یعنی مردم مسلمان ایرانی. برعکس، بر مبنای اعتقاد و ایمان، اول قدرت خداوند را محاسبه میکنند.
اگر کل یوم عاشورا و کل ارض کرببلا؛ پس کل تاریخ یک لحظه است...
مثلا در این لحظه تاریخیِ داستان حضرت ابراهیم میشود بجای نام «ابراهیم» نام «ایران» هم نهاد...
سوره مبارکه انبیاء:
سران بت پرست پیشنهاد دادند: « اگر مرد عملید، «ابراهیم» را بسوزانید و به داد بتهایتان برسید!»۶۸
عاقبت، او را در آتش انداختند! ما هم فرمان دادیم: « آتش! برای «ابراهیم» سرد باش و بیخطر!»۶۹
آنها نقشه نابودی «ابراهیم» را کشیده بودند؛ ولی ما آنها را به شکست مفتضحانه کشاندیم.۷۰
از این روست که رهبر فرزانه امروز ایران هم نمیگوید: جمهوری اسلامی اراده کرد... میفرماید: خداوند اراده کرده است که جمهوری اسلامی ایران...
حتما فیلمش را دیده اید...
💚🤍❤️✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
35.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در پست قبل از مردی نوشتم که در خیابانی در #هلند مردم را موعظه و ارشاد میکرد...
دوستی تصادفی ایشان را میبیند و از او میخواهد که حرف هایش را تکرار کند تا او فیلم بگیرد. متن زیر ترجمه بخشی از صحبتهای ایشان است.
«من امروز اینجا هستم تا به شما بگویم که عیسی مسیح قرار است برگردد. آیا برای ملاقات با او آماده و مهیا هستید؟
کتاب مقدس میگوید:
برای انسانها مقرر شده که بالاخره یک روز بمیرند و سپس زمان قضاوت است. یک روز تنها در برابر خدا می ایستی. برای روز داوری.
اگر دروغ میگویی، دزدی می کنی، شراب مینوشی، به همسرت خیانت میکنی، یا او را کتک بزنی، همه ما در «محضر خدا» گناه کردهایم.
من به نام خدا برکت گرفتهام. من مست بودم، من علف میکشیدم، قبل از ازدواج رابطه جنسی داشتم، فیلم عریان تماشا میکردم، در ارتباط با زنان دیگر بیبندوباری داشتم.
عیسی جان مرا نجات داد، او مرا پاک کرد.
ـ در مورد الکل و پاک بودن از آن چه می گویید؟
کتاب مقدس میگوید پاک و هوشیار باشید، که مستان وارث ملکوت خدا نخواهند شد.اگر مست شوید، خارج از ملکوت خدا خواهید بود. و به جهنم خواهید رفت.
کتاب مقدس میگوید، که روزی مسیح باز خواهد گشت و همه چشمها او را خواهند دید.
ـ و در مورد چیزهای مشترک بین مسلمانان و مسیحیان چه میگفتید؟
گفتم مسلمانان نیز به ظهور مسیح ایمان دارند. ما نیز ایمان داریم که مسیح دوباره بازخواهد گشت و ما منتظر او هستیم.»
یاد این جمله از رهبر فرزانه ایران افتادم که:
« اصل مهدویت مورد اتفاق همه مسلمانان است. ادیان دیگر هم در اعتقادات خودشان، انتظار منجی را، در نهایتِ زمانه دارند.»
@ninfrance
یکی میوفته صدتا مرد، برمیخیزن از خونش...
یکی میره، میمونن، هم قطارا پای پیمونش...
از شلوغترین بخشهای گلزار شهدای تهران بود...
این همه #نوجوان و آرمانهایی که میجوشید...
و #دفاع_مقدسی که ادامه دارد...
مزار #شهید_آرمان
شهریور ۱۴۰۲
💚🤍❤️✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و #ایران
@ninfrance
سریال جنگ برای #اوبر...
شرح داستان را در متنی که در ادامه میآید دنبال کنید.
@ninfrance
ظهور و سقوط مدیر عامل سابق اوبر
این اواخر موفق به دیدن دو فیلم سریالی کوتاه شدم. فیلمهایی که داستان شکل گیری، فعالیت و در اوج قرار گرفتن و در نهایت سقوط مالی و محدود شدن دو شرکت آمریکایی را نشان میدهد. دو ایده از دو جوان در آمریکا که تبدیل به شرکتهایی با شعبههای جهانی میشود.
به نظر میرسد دیدن این دو سریال کوتاه برای کشور ما مهم و حتی شاید فوری باشد.
داستان تاسیس شرکت #اوبر که نمونه اش در کشور ما با نام #اسنپ و #تپسی است و روایت شکل گیری شرکت «ما کار میکنیم» که در کشور ما با نام #فضای_کار_اشتراکی شناخته میشود.
ما همیشه شنیدهایم که خارجیها بخصوص غربیها دارای همت بالا، اهل مدیریت زمان به شکل حرفهای و پشتکار عجیب هستند. در اکثر کتابهایی هم که در معرفی و تعریف یک شخصیت اسطورهای غرب که تحولی در تکنولوژی مثلا ایجاد کرده ارائه میشود، به این نکات اشارههای فروان شده.
جالب و عجیب است که اخیرا سازندگان فیلمهای سینمایی هالیوودی و ... کمتر پرده پوشی یا ظاهرسازی میکنند. کمتر فیلم و سریال یک جانبه نگر و تخیلی از اینکه همه چیز در غرب ایده آل است، میسازند و رو به نمایش و بیان واقعیتها، هرچند برخی و بخشی از آن باشد، آورده اند.
به نظرم رسید باید چند مطلبی درباره این فیلمها بنویسم و تجزیه تحلیل و بررسی دقیق تر با خود شما باشد.
از فیلم اوبر شروع کنیم. فیلمی که همین پارسال، یعنی سال 2022 به نمایش درآمد. این فیلم با عنوان Super Pumped و نام فرعی The Battle For Uber اینگونه شروع میشود که طراح و خالق مجموعه اوبر یعنی همان رئيس و راه انداز آن، در مقام مدیر مجموعه، مقابل جوانی نشسته که برای مصاحبه و پیوستن به این شرکت در برابر او قرار دارد. اولین دیالوگ این مدیر برای مصاحبه این است: «آیا تو یک عوضی هستی؟»
در فرایند فیلم نشان داده میشود که متاسفانه تصور عموم ما از اینکه تمام پیشرفت های مادی شکل گرفته در غرب بر مبنای تلاش و پشتکار بوده غلط است. تلاش و پشتکار بوده اما کنار آن چیزهای دیگری هم بوده که هرگز به آن پرداخته نمیشده و پنهان نگه داشته میشده، ولی اخیرا ورق انگار برگشته باشد، بنای سازندگان به بیان و افشای حقیقت چرخش پیدا کرده.
در فرایند فیلم میبینید که چقدر پشت صحنه زندگی این افراد آلوده است. چقدر خیانت و جنایت در حق بقیه میکنند تا پیشرفت کنند. چقدر حق دیگران خورده میشود. چقدر به راحتی پا روی حقوق افراد ضعیف گذاشته میشود. چقدر زنان سهم غم انگیزی در این ماجراها دارند. چقدر انسانیت و اخلاق چیز مورد تمسخری واقع میشود و چقدر رسانهها هدفمند کار میکنند برای اینکه کسی دیده شود یا کسی حذف شود؛ بدون رعایت اصول اخلاقی که همه دنیا فهم مشترکی از آن دارند... و فقط کسانی میتوانند با این همه بدی کنار بیایند که به اصطلاح فیلم، انسانهای عوضی باشند. یعنی بتوانند این همه بد کردن را برای به دست آوردن قدرت و شهرت و اهداف شخصی، ولو به نابودی دیگران ختم شود، تحمل کنند و تاب بیاورند...
جالب است بدانید ساخت این سریالها ادامه دارد و به گفته خودشان فصلهای آینده، سریالهایی به نمایش گذاشته خواهد شد که داستانهای دیگر کسبوکارهایی را که فرهنگ را تحت تأثیر قرار دادهاند، بررسی خواهند کرد.
ادامه دارد...
✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
اول این متن را بخوانید: « این حقیقت را به که بگوئيم که جمعیت آمریکا تنها ۵ درصد جمعیت دنیاست، در حالیکه بیش از ۵۰ درصد کوکائین جهان، در این کشور مصرف میشود؟ به که بگوییم بودجه دفاعی کشور، که رقمی میلیاردی دلاری است، معادل آن چیزی است که خرج مصرف نوشابههای الکلی در این کشور میشود؟ یا به که بگوئيم که ۱۵ میلیون نفر از آمریکائيها مبتلا به افسردگی هستند و سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دلار فقط صرف خرید داروهای ضد افسردگی (Prozac) میشود؟...»
متن فوق از کتاب بسوی کامیابی، اثر سخنران انگیزشی آمریکایی، آقای آنتونی رابینز معروف است. این کتاب ۳۰ سال پیش در آمریکا نوشته شده!
اگر بگوییم آمریکا ۳۰ سال پیش در اوج خود بود و امروز رو به افول است... وضعیت امروز آمریکا دیگر چگونه است؟
اگر از ۳۰ سال پیش تا به امروز این کشور را به عنوان غایت آمال و آرزوی بسیاری از جوانان دنیا معرفی میکردند. پس چرا از درون چنین اوضاع نابسمانی به لحاظ روحی روانی داشته؟ مگر پول، شهرت، قدرت نباید آرامش و نشاط و سلامت به همراه داشته باشد؟ مگر نمیگفتند آمریکا همه چی تمام است! پس چرا از درون چنین بحرانی را تجربه میکرده! و بسیار بدترش را امروز تجربه میکند!
همین چند روز پیش یکی از دوستان عزیز که در آمریکا تجربه گذراندن مقطع دکتری دارد با حال و روز بسیار محزون و رنج دیدهای از اذیتهایی که در این کشور توسط کادر آموزشی و استاد راهنمایش دیده میگفت. و از فشارهای روحی که تجربه کردهاند... اینکه آنجا رایج است که گفته میشود دانشجو برده استادش است. از اینکه بخاطر حجم زیاد آزارها مجبور به انصراف از ادامه تحصیلش شده. کجا؟ در سیلیکون ولی... حتما برای همه این شهر بسیار شناخته شده است و کعبه آمال بسیاری از آدمهاست...
و ایشان یک مورد اتفاقی نیست. که خودش میگفت هزار مورد مشابه دیده است! میگفت: من خیلی تحقیق کردهام؛ به نظر ۱۰۰ سال است که تلاش کردهاند که تصور مردم دنیا را نسبت به اینجا به شکلی بسازند که یک نگاه مدینه فاضله داشته باشند و همین شود که مهاجرت کنند و نیروی کار و دانش برای آن کشور شوند و زمانی با واقعیت روبرو شوند که برگشت به این راحتیها نباشد...
میگفت: ما که آمدیم واقعا چیزی نمیدانستیم و کسی هم به ما نگفته بود. و تصور نکنی این نگاه و وضعیت مخصوص ایران است. از کشورهای مختلفی... حتی تا چین، خانوادهها با همین تخیلات و تصورات دختران و پسران جوان خود را به آمریکا میفرستند و از روزگار تلخ ایشان بیخبرند...
میگفت: دختر دانشجوی چینی حال بدی دارد و میخواهد به کشورش برگردد ولی خانوادهاش نمیگذارند و میگویند: نه اینجا هیچی نمیشوی همانجا بمان و به درس خواندن ادامه بده...
چقدر برایم آشنا بود: آقا پسری در فرانسه هم یکبار این را به من گفت. گفت که تصوری که از دانشگاه و محیط فرانسه داشته بسیار متفاوت از آنچه برایش ساخته بودند بوده. در شهر مارسی فرانسه روز اول دانشگاه تاکید کرده اند که از فلان ساعت بیرون رفتید بدانید بسیار خطرناک است و ممکن است هر بلایی سر شما بیاید. شبها در خانه بمانید. از تنهایی و غربت و بحران روحیاش میگفت که مدام با خود میگفت: چرا باید اینجا بمانم؟؟ حتی از کیفیت تدریس ها و اساتید و محتوا می گفت که برایش بسیار آسان است و قبلا اینها را خوانده و گذرانده! و وقتی تصمیمش به برگشت را به اطلاع خانوادهاش در ایران رسانده، آن ها گفتهاند! نه! برگردی اینجا هیچی نمیشوی! همانجا بمان و ادامه بده!
و من هم از دو آقای جوان گفتم که درسشان را در رشته کامپیوتر در فرانسه به پایان رساندهاند ولی چند سال است که در فست فودی کار میکنند، چون خرج و مخارج بالاست و با رزومهای که دست و پا کردهاند هم همچنان بعد چند سال نتوانستهاند کاری مرتبط با رشتهشان پیدا کنند.
همیشه همه جای دنیا افراد موفق هست. افراد موفقی که در کشور خودشان هم موفق بودند و برای ارتقا موفقیت تصمیم به دنیادیدگی هم گرفته اند، اما هیچ کس از تجارب ناموفق که تعدادشان هم بیشتر است نمیگوید... و چه دختر و پسرهایی که به واسطه تصورات اشتباه و محاسبات غلط، جوانی و زندگی و اعصابشان به باد رفته است...
روزی به دوستی گفتم: انقدر برای کسب یک مدرک تلاش نکن. روزی به خودت میآیی میبینی فقط یک مدرک داری ولی دیگر هیچی نداری. البته با او شوخی داشتم و با طنز میگفتم و میخندیدیم. اما به چشم کسانی را دیدم که همین اتفاق برایشان افتاد... جوانی رفت، خانواده رفت، زندگی کردن رفت و معلوم نشد چه به دست آمد که گفت: موفقیت یعنی ببینی در ازای چیزی که به دست آوردهای، چه ها از دست دادهای... بررسی کن، ببین میارزیده است...
✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
46.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا آخر بخوانید... تا آخر ببینید...
وقتی متولد شد، به روایت تاریخ، فصل پایانی تاریخ آغاز شد... حضرت محمدمصطفی، آخرین پیامبر الهی، بنیانگذار حکومت اسلامی و نخستین معصوم در دین مبین اسلام شد.
صبح روز تولد ایشان:
همه بتها، فروافتادند.
ایوان کسری شکاف برداشت و چهارده کنگره آن فروریخت.
آتشکده فارس که هزاران سال روشن بود، به یکباره خاموش شد.
سحر و جادوی همۀ ساحران باطل شد و...
و همه اینها نشانه بود... هر فکری، هر مکتبی، هر سیستم حکومتی در مسیر فروپاشی است. مگر آن گروه و حکومت و عقایدی که بر مبنای اندیشه آخرین دین نازل شده باشد...
۱۴۰۰ سال گذشت... پیچیدهترین تلاشها برای نابودیاش از روز تولد آغاز شد و تا امروز برای نابودی دینش و اندیشههای مطهرش و پیروانش ادامه دارد...
اما نه تنها نور وجودش، کتاب آسمانیاش، پیامهایش و تاثیرگذاریاش خاموش نشد، بلکه به سمت وعدهای که درباره سرانجام این دین مبین داد ـ که سیطره آن در جهان است ـ نزدیک و نزدیکتر میشویم.
امروز دیگر هر نوع دشمنی شوخی به نظر میرسد... که خودش فرمود: روزی خواهد رسید که اسلام وارد تک تک خانهها خواهد شد.حتی خانهای از مو یا گِل یا پارچه...
فیلم فوق یک ساعته است. بزرگواری کامل ترجمه و زیرنویس کرد. خدا حفظشون کند. هربار بخشی از آن تقدیم میشود.
✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غرب راه رفته است و امروز به این نقطه ترسناک رسیده است. دیر یا زود هر دختری میفهمد که دست و دلبازی درباره خودش در خصوص پوشش و روابط، اول از همه به خودش آسیب میزند. اما خب گاهی خیلی دیر میشود...
کشوری که دختر حتی در مدرسه امنیت جسمی و روانی ندارد و حتی قاضی کشورش هم از او حمایت نمیکند چه نشانی از حرکتش به سمت رشد و تمدن دیده میشود؟
تلنگر نیست؟ در سرزمینی که خود را پیشرو در مسیر حمایت از حقوق زنان معرفی میکند، پسری که احساس میکند دختر است، از دختری که دختر است، دارای حقوق بیشتری است... به نظر نمیرسد همه چی بازی است؟ و همچنان زنان ابزار کامجویی مردانند؟
دوستی ایرانی که در غرب حجاب هم ندارد، از شوک شدنش هنگام ناخواسته مواجه شدنش با راهپیمایی این گروه خاص میگفت. فیلمهایی نشان داد که حتی امکان نشرش هم نیست. مردانی بدون هیچ لباس و دامن توری رنگین کمانی که احساس میکنند زن هستند...
دوست دیگرشان که او هم طرفدار آزادی بوده با دیدن این صحنهها حالش بد شده و گفته واقعا چنین تصوری نداشته و دیگر تا این حد نمیدانسته چنین صحنههایی رقم می زنند و تا این حد فاسد و بیمارند...
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اول باید همه دنیا این تاریخچه را درباره #فلسطین و شکلگیری #غده_سرطانی بدانند... هر مسلمان و غیر مسلمانی ...
و بعد آیات زیر را بخوانند:
«ما به بنی اسرائیل در کتاب آسمانی اعلام کردیم که دو بار در زمین فساد خواهید کرد و برتری جویی بزرگی خواهید نمود، هنگامی که نخستین وعده فرا رسد گروهی از بندگان پیکارجوی خود را بر ضد شما بر میانگیزیم تا شما را سخت در هم کوبند؛ (حتی برای به دست آوردن مجرمان،) درون خانهها را، جستجو کنند. این وعدهایست قطعی... و هنگامی که وعده آخر فرا رسد، آنچنان دشمن بر شما سخت خواهد گرفت که آثار غم و اندوه در چهره شما ظاهر خواهد شد. آنها داخل مسجد الاقصی میشوند همانگونه که بار اول وارد شدند؛ آنچه را زیر سلطه خود میگیرند در هم کوبیده و نابود میکنند.»
💫بخشی از آیات ۴ تا ۷ سوره اسراء
@ninfrance
قلب مریض در برابر قلب سلیم...
خواندن تاریخ و بعد هم به عنوان یک موجود زنده در متنِ زمانی که به تاریخ خواهد پیوست، دورانی بر ما گذشته که بفهمیم واقعیت یک چیز است که رخ میدهد و به تعداد انسانها نظر و قضاوت درخصوص آن واقعیت، ساخته و پرداخته میشود.
این انسانها روی یک طیف قرار دارند که از حق کامل تا باطل کامل امتداد دارد. حق کامل نگاه منطبق با خود واقعیت است و باطلِ کامل هم، نقطهای است که دقیقا ۱۸۰ درجه متفاوت از واقعیت واقعه را شرح میدهد و به تصویر میکشد. و در این میان انسانهایی هستند که بین حق کامل و باطل کامل پراکندهاند. برخی به حق میل دارند اما نمیتوانند کامل تکلیف خود را معلوم کنند. برخی هم به باطل به همین ترتیب.
فقط حق کامل و باطل کامل تکلیف خود را میدانند. حقِ کامل، سرسختانه از حق و حقیقت دفاع میکند و باطلِ کامل هم، سرسختانه دوست دارد بر حق و حقیقت پرده بیندازد. طرفداران حق تسلیم حقاند. طرفداران باطل تسلیم نفس.
واقعه، حادثه و حماسه عظیم #فلسطین، در عصر قویترین و به روزترین و سریعترین رسانهها، درس بزرگی به من داد. اینکه موضوع، نرسیدن اخبار و حقایق و واقعیتها به افراد نیست. این فیلتر نفس انسانهاست که یک واقعه را چگونه پردازش کند و درباره آن قضاوت نماید. نفسی که پلید شده یا مطهر مانده.
دیگر به وضوح روشن شد اصلا جمهوری اسلامی برای طرفداران باطل موضوعیت ندارد. آنچه موضوعیت دارد تسلیم نفس خود بودن است. نفسی که به تصرف شیطان درآمده است. حالا هر موضوعی باشد در هر جای این کره خاکی.
در واقع طرفدار باطل اصلا نمیتواند روی حق و حقیقت را ببیند. چون به دلیل اصرار به تمایل نفسش به باطل، قلبش واژگون شده است. حق را که میبیند و طرفداران حق را، اذیت میشود و روحش با باطل شاد میشود و انرژی میگیرد. اینطور میشود که مبتلا به قساوت قلب میشود. جنایت را دفاع از خود میخواند، دفاع را جنایت تفسیر میکند.
فرمود: اگر انسان بخواهد بفهمد دلش مریض شده یا سالم است، باید ببیند میل قلبی او به کدام سمت و سو است؟ آیا میلش به سوی خدا و آنچه خدا میگوید است، یا به سوی شیطان و آنچه شهوت و غضبش میگوید؟ انسان از همینجا میتواند صحت و مرض قلب خود را تشخیص دهد.
«خدا بر دلها و گوشهای آنها مهر زده؛ چون پرده غفلتی جلوی چشمهایشان را گرفته...
در دلهای آنها یک نوع بیماری است؛ خداوند هم بر بیماری آنها افزوده و بخاطر دروغهایی که میگفتند، عذاب دردناکی در انتظار آنهاست.
وقتی به آنها میگویند: «در جامعه خرابکاری نکنید»، جواب میدهند: «ما مشغول اصلاح جامعه هستیم و بس! بدانید خرابکارهای واقعی همانهایند؛ ولی نمیفهمند!
وقتی با مسلمانان روبهرو میشوند، به مسخره میگویند:«خدا و روز قیامت را باور داریم»؛ ولی همین که با دوستان شیطانصفتِ خود خلوت میکنند، میگویند: «ما با شماییم. آن ها را دست انداختهایم!» اما در حقیقت خدا آنها را دست میاندازد و در سرکشیشان رها میکند که کوردل باقی بمانند.
آنها کسانیاند که گمراهی را به قیمتِ از دست دادنِ هدایت خریدهاند؛ بنابراین، چنین تجارتی سودی برایشان ندارد و دیگر توفیقی نصیبشان نمیشود»...
✨بخشی از آیات ۶ تا ۱۶ سوره بقره
🇱🇧🇵🇸 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلیل اینکه باید بیشتر کار کنیم، کمتر بخوابیم...
دلیل اینکه باید دنیا رو پس بگیریم...
باید نشون بدیم تمام قد، آماده حضور منتقم، مصلح جهانی و منجی عالم بشریت هستیم...
🇱🇧🇵🇸 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
⏳🌄🌅❤️🔥🚩🚩🚩
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدرسه مقابل منزلمان تعطیل شد و پسرکهای دبستانی شاد و خندان به سمت خانه روانه بودند. از حضور ماشینهایی که آمده بودند فرزندان خود را ببرند ترافیک سنگینی شده بود. و این داستان هر روز است.
اما سالیان سال است مناطقی در جهان نمیدانند فرزندانشان تا فردا مدرسهای اصلا دارند یا نه. امکان ادامه تحصیل خواهند داشت یا نه. اصلا زنده میمانند یا نه...
و در تمامی این قسمتهای جهان، و جنایاتی که رخ میدهد، دست چند رژیم مشخص در کار است.
ما که از دیشب از گریه و درد نفسمان بند آمده بخاطر بمباران بیمارستان #غزه، و فکر به اینکه در دنیایی بسیار ترسناک زندگی میکنیم که این کشورها و این افراد جانی وجود دارند و طرفدارانی هم دارند...
ما هم در تاریخ شنیده بودیم و خوانده بودیم، اما انقدر واضح تجربه نکرده بودیم که میشود کسی به راحتی جنایت مرتکب شود و از طرفی علاقهمندانی داشته باشند که جشن بگیرند و کف بزنند و از طرفی کسانی باشند که حمایت کنند و کسانی که سکوت کنند.
هر نسل ظاهرا باید این دوران را به چشم ببیند...
کل یوم عاشورا، کل ارض کربلا
دیشب زار میزدیم و مدام این جملات شهید آوینی در ذهنمان تکرار میشد:
«عقل معاش میگوید که شب هنگام خفتن است... اما عشق میگوید: چگونه میتوان خفت، وقتی که جهان ظلمتکدهی کفرآبادی است که در آن احکام حق مورد غفلت است؟ چگونه میتوان خفت و جهان را در کف جهال و قدارهبندها رها کرد؟»
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انتهای افق را میبینید؟...
به زودی از تظاهرات، تجمعات و گردهماییهای حمایت از مردم مظلوم و مقتدر #فلسطین در #هلند(شهرهای مختلف) و #فرانسه با فیلم و تصویر، خواهم نوشت...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درد_مشترک
تنها موضوعی که میتواند مرزبندی جغرافیایی مردم زمین را از بین ببرد، درک یک درد مشترک است...
در خاطرم هست یک دوست آلمانی مسلمان شده میگفت: « اگر فقط ۲۴ ساعت، کنترل شبکههای تلویزیونی در آلمان به دست مسلمانان بیفتد، جمعیت قریب به اتفاق آلمان، مسلمان میشوند.»
یعنی اینطور مانع باخبری مردم از حقایق و واقعیتها شدهاند.
و امروز میبینیم که رسانههای اجتماعی مردم گردان، این مسئولیت آخرالزمانی را به عهده گرفتهاند.
گزارش آتش به اختیار مردمی، از مظلومیت و اقتدار مردم مسلمان یک گوشه جهان یعنی فلسطین و بعد #بیداری_جهانی...
فیلم فوق فقط یک گوشه کوچک از جمعیت عجیب شهر لاهه #هلند برای چند روز پیش است.
یعنی ۲۹ اکتبر ۲۰۲۳ (۷ آبان ۱۴۰۲)
مشارکتی چند ملیتی با یک درد مشترک؛ نجات حق از چنگال باطل...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
https://virasty.com/Narges_Mohajer/1699012216542837359
به دعوت دوستان، از امروز در #ویراستی نیز مینویسم...
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من باید بفهمم در اسلام چه خبره!
شنیده بودم که همه انسانها با هر چیزی تکان نمیخورند. گاهی وقتی شدت مصیبت، درد و سختی زیاد باشد، تحول در آنها شکل میگیرد.
و شدت رنج مظلومین مقتدر جهان چون فلسطین و جنایت عیان ظالمان و بزدلان این دنیا همچون صهیونیست، در حال ایجاد تحولی و انقلابی روحی و درونی هم هست.
این حادثه سنگین و این حماسه بزرگ نیز ما را به سمت پیروزی حق در برابر باطل و روشن شدن حقیقت دین و پرستش حق در برابر پرستش بت خویشتن، میبرد.
بیداری جهانی امروز تک بعدی نیست. سیاسی، اجتماعی و حتی درونی در قلب تک تک انسان هاست.
صبر کنید و ببینید وعده آخرالزمانی که مردم غرب هم، فوج فوج به اسلام ناب محمدی و حقیقت زندگی الهی خواهند پیوست.
این ویدئو را ببینید تا با هم ویدئو بعدی را ببینم. آنچه در دریایی از غم و رنج و سختی و درد، طلوع میکند. صفات متعالی انسانی که با نور ایمان الهی در سختترین بحرانها بیشتر جان میگیرد و ارزش وجود خود را در زندگی انسانها به نمایش میگذرد...
که فقط یکی از این ارزشها، احیا و زنده کردن انسانهایی است که در دنیای امروزی گویی فقط وجود داشتند، زندگی نمیکردند.
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و این صحنهها را دنیا میبیند و برایش سوال میشود که خدای مسلمانان کیست؟ و دین مسلمانان چه کیفیتی دارد؟ و اینچنین مردم جهان با فرهنگ الهی آشنا میشوند...
و سالهای دور چه خاص و زیبا گفت شهید سید مرتضی آوینی:
« آينده در كف اين بچههايی است كه از مهد كودک، همراه با راهيان كربلا، شعار جنگ جنگ تا پيروزی، سر میدهند.
بگذار اغيار هرگز درنيابند و فردای روشن ما را در حضور امروز بچههای ما نبينند. بچههای ما امروز در تظاهرات و هياتها و روضهخوانی ها بزرگ میشوند و شير مادر را مخلوط با اشک های حسينی می مكند و عشق حسين (ع) با جانشان آميخته میگردد و آينده انقلاب را تا فرداهای دور و حكومت جهانی عدل در سراسر كره زمين استمرار میبخشند.»
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
@ninfrance
دیدم نوشتهاند:
🗞 طرح جلد: اسامی شهدای غزه در ۳۰ روز گذشته
🇵🇸 شمار شهدا از ۱۰ هزار نفر گذشت...
و بعد یاد این متن از شهید مرتضی مطهری افتادم و اشک و لبخند با هم در آمیخت.
«هيچ وقت خون شهيد هدر نمیرود
شهيد چه میكند؟ شهيد تنها كارش اين نيست كه در مقابل دشمن میايستد، يا دشمن را میزند يا از دشمن میخورد؛ اگر تنها اين بود، بايد بگوييم آن وقتی كه از دشمن میخورد و خونش را میريزند، خونش هدر رفته.
نه، هيچ وقت خون شهيد هدر نمیرود، خون شهيد به زمين نمیريزد. خون شهيد هر قطره اش تبديل به صدها قطره و هزارها قطره، بلكه به دريايی از خون میگردد و در پيكر اجتماع وارد میشود. لهذا پيغمبر(ص) فرمود:
هيچ قطرهای در مقياس حقيقت و در نزد خدا از قطره خونی كه در راه خدا ريخته شود بهتر نيست.
شهادت تزريق خون است به پيكر اجتماع؛ اين شهدا هستند كه به پيكر اجتماع و در رگهای اجتماع - خاصه اجتماعاتی كه دچار كم خونی هستند - خون جديد وارد میكنند.»
« برگرفته از کتاب قيام و انقلاب مهدی عليه السلام، ص۸۷»
و به دنیا خون جدید تزریق شده گویا...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فکر نمیکردم چیزی هلندیها را اینطور به حرکت در بیاورد. در همه شهرها و مراکز شهرها تظاهرات، راهپیمایی یا تحصن شکل بگیرد...
اینجا ایستگاه مرکزی شهر اوترخت #هلند
در تحقیقی که یکی از سایتهای خبری تحلیلی هلند انجام داده، تنها ۱۵درصد از مردم هلند بر این باورند که دولتشان باید از رژیم اسرائیل حمایت بیقید و شرط داشته باشد...
اینها نشانههایی از آگاهی و بیداری در سرزمینهایی که رسانهها کاملا مدیریت میشود نیست؟
در پستهای بعدی از این سایت و یک برنامه تلویزیونی در #هلند در حمایت از مردم #مظلوممقتدر #فلسطین خواهم نوشت.
و آقا مرتضی باز چه خاص و زیبا گفت:
«جنگ حق و باطل که از همان آغاز هبوط بشر بر کره زمین آغاز شده، اکنون به آخرین دوره تاریخی خویش نزدیک میگردد و نهضت حق، بعد از هزاران سال مظلومیت و محکومیت، به دوران اقتدار خویش میرسد.
جهان در آستانه عصر نور است و آنکه دلش با حق باشد، آثار این نزدیکی را در همه جا، در آب و هوا و خاک و آتش باز خواهد یافت و مشتاقانه به جبهه حق خواهد پیوست.»
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
40.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انسانیت براش اتفاق غلطی افتاده...
این عبارت بازیگر هلندی در یک برنامه تلویزیونی در #هلند بود...
فکر نمیکنم تلویزیون هلند چنینی تجربهای تا به امروز داشته که چنین صحنههایی در آن از مردم فلسطین پخش شود و مجری برنامه سخنانی بگوید که ویدئو آن را جهانی کند.
هیچ چیز دیگر طبق اصولی که صهیونیستها عمری تلاش کردند بر جهان حاکم کنند پیش نمیرود و دنیا دیگر از بعد ۷ اکتبر ۲۰۲۳ به شکل قبل خود بر نمیگردد.
این ویدئو که به زبان هلندی است، در صفحات دیگر نیز کار شده و برخی در سراسر دنیا درخواست کرده بودند که همراه با زیرنویس انگلیسی شود تا بتوانند در صفحات خود نشر دهند و این کار را انجام دادهاند.
این برخی، جزء سلیبریتیها و بلاگرهای معروف دنیا بودهاند... که در سایت زیر درباره محتوای این ارائه و کسانی که آن را نشر دادهاند توضیح داده است.
https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/5413972/khalid-sophie-voordracht-ramsey-nasr-israel-gaza-palestina
در پست بعدی این ویدئو با زیرنویس فارسی هم در کانال قرار میگیرد.
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روضهٔ کربلای امروز #فلسطین به زبان هلندی...
پیوند زیر نشانی سایتی است که میگوید: بیش از هفت نفر از از هر ده هلندی، درگیری اسرائيل و فلسطینیها را دنبال میکنند و نگرانند. و تنها ۱۵ درصد از اسرائيل بدون قید و شرط حمایت میکنند. یعنی تنها یک چهارم مردم هلند از دولتشان در همراهی اسرائیل حمایت میکنند. بیش از ۵۵ درصد مردم معتقدند که هلند باید بیشتر از اسرائيل انتقاد کند...
https://www.ioresearch.nl/actueel/nederland-leeft-mee-met-onschuldige-slachtoffers-in-israel-en-gaza/
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
زینتِ پدر
خیلی شر بودم... معلمم میگفت: تو قرار بوده پسر بشوی، لحظه آخر نظر خدا تغییر کرده...
از بس شیطنت میکردم، میگفت.
کوچکتر که بودم وضع بدتر بود. میگفتند از دیوار راست هم بالا میرفتی... مرا تشبیه میکردند به آن دخترک خانواده دکتر ارنست...
یک خاطره در ذهنم مانده. رقابت با پسربچههای همسن خودم در فامیل...
مدام میخواندند: دخترا بادکنکن، دست بزنی، میترکن... پسرا شیرن، مثل شمشیرن...
و من همه وجودم خشم میشد که ثابت کنم اصلا هم دخترا چنین نیستند...
چقدر خدا بهم رحم کرد وقتی برای اثبات دختری که او هم شیر است از ارتفاع بلندی پریدم! ارتفاعی که خود پسرها جرأت نکردند بپرند...
کمکم وارد دوران نوجوانی میشدم و از آن بازیگوشیها و سر به هواییها و شیطنتها و بیپرواییها کم نمیشد...
خاطرم هست بچه که بودم، اگر مادر در طول روز گزارش به پدر میداد که دختر خوبی بودم، صبح زیر بالشم یک هدیه کشف میکردم که کار پدر بود... و چه شیرین بود آن روزها...
اما کمی که بزرگتر شدم دیگر این کار پدر ادامه نیافت... تا یک روز صبح در دوران نوجوانی، هنگام جمع کردن تشک، کتابی زیر بالشم یافتم!
تعجب کردم! من اصلا اهل کتاب خواندن نبودم. آن هم چنین کتابی!
زنان اسوه و الگوی اسلام در تاریخ! زینب کبری!
گفتم اشتباهی شده و بیاختیار کتاب را باز کردم. بلافاصله دست خط و امضای پدر را شناختم:
«تقدیم به دخترم؛ به امید آنکه صاحب فرزند صالح و نیکو باشی»
زمین نشستم و حالم دگرگون شد. با خود گفتم: بابا به من کنایه زده! منظورش این است که از من که ناامید است. از اینکه خودش فرزندی صالح داشته باشد... دعا میکند حداقل خودم فرزند صالحی روزیام شود...
تغییر و تحول شاید از آن روز آغاز شد...
خوب خاطرم هست مادر صدایم کرد که وسیلهای را از همسایه کوچه پایینی بگیرم.
باز مثل فنر شدم و لِیلِی کنان و سرخوش در مسیر رفتن، در کوچه بالا و پایین میپریدم که ناگهان یاد نوشته پدر افتادم...
یک دفعه ایستادم. آرام شدم. چادرم را مرتب کردم. از روی جدول کنار کوچه پایین آمدم. قدمهایم شمرده شد. سعی کردم متین و باوقار راه بروم و به خودم گفتم: «بابا! ناامیدت نمیکنم...»
از آنجا و با آن کتابها که خواندنش ادامه یافت؛ معنای دختر بودن، زن بودن، معنای شخصیت، معنای موثر بودن، معنای نقشآفرینی اجتماعی سیاسی و... با اسوههایی که شناختیم، یک به یک در وجود ما چون بذرهایی کاشته شد و جوانه زد و قد کشید و بار داد و به ثمر نشست...
و حضرت زینب کبری سلام الله علیها، چه الگویی شد برای ما دخترها در اثبات درست و واقعی شیرزن بودن در این دنیا...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance
تحریم بزرگترین جشنواره بین المللی فیلم مستند جهان در #هلند از سوی ده ها فیلمساز حاضر در جشنواره
@ninfrance
تحریم بزرگترین جشنواره بین المللی فیلم مستند جهان در آمستردام از سوی ده ها فیلمساز حاضر در جشنواره
هفته گذشته جشنواره بین المللی فیلم مستند آمستردام، ایدفا (IDFA) که سابقه مطرح کردن و برجسته ساختن آثار فیلمسازان فلسطینی را دارد، با اتفاق غیر منتظره ای روبرو شد.
بیش از ۲۰ فیلمساز شرکت کننده در این جشنواره به دلیل بیانیه برگزارکنندگان در محکومیت سخنان حمایت از آزادی فلسطین توسط معترضین در افتتاحیه، تعبیر نادرست از شعار "از رودخانه تا دریا فلسطین آزاد خواهد شد"، و خودداری از موضعگیری در برابر نسل کشی اسرائیل در غزه، از ادامه حضور در جشنواره انصراف داده و اقدام به خارج کردن فیلم های خود از آن کردند.
این تحریم محدود به شرکت کنندگان نبود. در پی این اتفاق، ناظران بخش پرسش و پاسخ، اعضای هیات داوران و کارکنان جشنواره نیز شروع به کناره گیری کرده و رویکرد ایدفا در قبال نسل کشی در فلسطین را زیر سوال بردند. کارمندان جشنواره در نامه ای خطاب به مدیران انتقاد خود را از بکار بردن ضمیر "ما" در بیانیه اعلام و تاکید کردند این بیانیه نشاندهنده نظر سازمان به عنوان یک مجموعه نیست چرا که بسیاری از کارکنان جشنواره با موج همبستگی با فلسطین همراه هستند و آنچه که در بیانیه منتشر شده است با عقاید و نظرات آنها مغایرت دارد.
در افتتاحیه مراسم و زمانی که مدیر هنری جشنواره در سخنرانی خود هیچ اشاره ای به فلسطین و رنج مردم در غزه نکرد، یکی از حاضران شعار همبستگی با مردم غزه و ضرورت توقف فوری حملات را سر داد. معترضان همچنین دو بنر را به نمایش گذاشتند که روی یکی شعار "از رودخانه تا دریا، فلسطین آزاد خواهد شد" و روی بنر دیگر شعار "سکوت سازمانی، عین خشونت است." نوشته شده بود. در روزهای بعد هم معترضین با بنرهای اعتراضی وارد سالن شده و شعارهایی را در همبستگی با مردم غزه و درخواست برای آتش بس فوری سر دادند.
بسمه الشریف، فیلمساز فلسطینی، یکی از اولین کسانی بود که خود را به عنوان عضو هیئت داوران از ایدفا کنار کشید و فیلم خود را از آن خارج کرد و از جشنواره به دلیل محکومیت این شعار به جای "محکومیت نسل کشی که هم اکنون در غزه رخ می دهد" انتقاد کرد. او در بیانیه ای که به طور جمعی توسط گروهی از فیلمسازان منتشر شده است، نوشت: "از رودخانه تا دریا سرزمین تاریخی فلسطین است که از رود اردن تا دریای مدیترانه امتداد دارد و اعتراضی به شرایط اشغال و آپارتاید می باشد. این شعار به معنای اینست که ما می خواهیم از رودخانه تا دریا، فلسطینی ها و یهودیان، کارگران خارجی و پناهندگان همه برابر و آزاد باشند."
محمد المغنی کارگردان اهل غزه که فیلم او به نام "پسر خیابانها" (محصول لهستان) یکی از جوایز جنبی جشنواره را کسب کرد، در سخنرانی خود در ایدفا توضیح داد: "اگر شما من را به عنوان فیلمسازی که درد فلسطینی ها را نشان می دهم تایید می کنید، اما فلسطینی هایی را که باید از زندگی شرافتمندانه ای برخوردار باشند تایید نمی کنید، توجه شما به فیلم های من معنایی ندارد." او همچنین به انتقاد ایدفا از شعار "از رودخانه تا دریا فلسطین آزاد خواهد شد" پاسخ داد و گفت: ِ"اگر نمیخواهید شعار آزادی از رودخانه تا دریا بدهیم، پس از کجا آزاد خواهیم شد؟ از یک دیوار آهنی به دیوار آهنی دیگر؟ از این سیم خاردار به سیم خاردار بعد؟"
@ninfrance
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه حس خاصی بود خواندن کتاب «توسعه و مبانی تمدن غرب» شهید سید مرتضی آوینی در کافهای در #هلند...
بخشی از متن کتاب که بیش از بیست سال پیش نوشته شده است:
« اکنون اگر #ایران را قدرتی هم سنگ بزرگترین قدرتهای جهان میشناسند، نه از آن است که ما صاحب تکنولوژی پیشرفتهتری هستیم یا گامهای بلندی در زمینه توسعهی اقتصادی برداشتهایم... این قدرت الهی است که همهی دنیا را دیر یا زود مسخر اعتقادات ما خواهد کرد و پرچم اسلام را بر فراز همهی بلندیهای عالم به اهتزاز در خواهد آورد.
تسخیر قلوب مردم حقطلب جهان و صدور انقلاب، با پیشرفتهای تکنولوژی میسر نیست، با تبعیت از این فرمان قرآنی میسر است که فاستَقِم کَما اُمرت و مَن تابَ مَعَک، و کسی اهل استقامت است که از خود گذشته باشد. خودپرستی ریشهی همهی ترسهاست. انسانی که از گرسنگی وحشت دارد، با اولین محاصره اقتصادی تسلیم میشود. آدمی که از جان خویش میترسد، با اولین تهدید به زانو میافتد و از حقوق خویش در میگذرد...»
و من به #فلسطین میاندیشم. به قیام جدیدش، صبر و استقامت مردمش، روشنگریهای مردمی جهانی، پویش قرآن خوانی و موج اسلامخواهی عالمگیر شدهاش و ارادهی الهی که ظلمات ساخته شده توسط سردمداران غربی را کنار میزند و نور را وارد قلبها میکند. چرا؟ چون شرایط را باید برای فرستادن آخرین منجی، آماده کند...
یُخرجُهم مِن الظُلمات اِلی النور...
🇵🇸🇱🇧 ✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند
@ninfrance