فرض کن این روزها و شبها نیت کردی و قرآن - کتاب آسمانیات - را گشودی:
"و به مسخره از تو عذاب فوری میخواهند!
خدا هرگز خلاف وعدهاش عمل نخواهد کرد؛ ولی عجلهای هم در عذاب ندارد؛ چون یک روز، از نظر خدا، مثل هزار سال با حساب شماست! ۴۷
چه شهرهای زیادی که مردمش بدکار بودند و تا میشد، به آن ها مهلت میدادم. با تمام شدن مهلتشان، گرفتار عذابشان میکردم. بله. به من، ختم میشود، عاقبتِ همه. ۴۸
بگو: «مردم! من برایتان فقط هشداردهندهای با صراحتم. ۴۹
پس کسانی که ایمان آورند و کارهای خوب بکنند، آمرزش و روزیهای بهشتی در انتظارشان است.۵۰
کسانی هم که برای نابودی آیهها و نشانههای ما تلاش میکنند و به خیال خودشان میخواهند حریف ما شوند، جهنمیاند.» ۵۱
قبل از تو، هر رسول و پیامبری فرستادیم، تا که میخواست آرزوهایش را برای نجات مردم عملی کند، شیطان با شبهه انداختن در دل مردم، در برآورده شدن آرزوهایش سنگاندازی میکرد! ولی خدا شبهههای شیطان را بیاثر ساخت و معارف خودش را در دلها جا می انداخت؛ زیرا خدا دانای شکست ناپذیر است. ۵۲
خدا برای این دستِ شیطان را در شبهه انداختن باز میگذارد که امتحانی باشد، هم برای کسانی که در دلهایشان بیماریِ نفاق است و هم برای سنگدلها. چنین بدکارهایی خیلی از واقع دورند! ۵۳
بله، خدا شک و شبهههای شیاطین را بیاثر میکند تا افراد با معرفت بدانند که اهداف و آرزوهای پیامبران مطلب حقی از طرف خداست و برای همین، به آن ایمان بیاورند و در برابرش تسلیم شوند؛ زیرا خدا مؤمنان را به راه درستِ زندگی میبرد. ۵۴
ولی سران بیدین، دائم در حقانیت قرآن در تردیدند؛ تا آنکه در اوج غفلت، لحظهی قیامت یک دفعه سراغشان بیاید یا عذاب روزی بیفردا در همین دنیا دامن گیرشان شود!"۵۵
✨سوره مبارکه حج صفحه ۳۳۸
پ.ن: «روز بی فردا» یعنی روزی که دیگر فردا ندارد تا خطاهای گذشته را بشود جبران کرد.
#0120
#Hero
🚩 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
در اخبار دیدم مسئولین گفتهاند که ایران ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز کشور رو خودش بومی کرده و در داخل تولید میکنه. قیمت را هم پایین نگه داشته که مردم توان تهیه داشته باشن.
از جمله تجارب جالب و تعجب آور و کمی گیج کننده ام در ایران، فرانسه و هلند این بود که در ایران خیلیها وقتی میخواستند دارو بخرن پول بیشتر میدادن تا خارجیش رو بخرن که یعنی اثر بهتری داره. بارها برای خودم هم پیش آمده بود که در داروخانه ایران، فروشندهی دارو ازم بپرسه: ایرانی بدم یا خارجی. منم بگم ایرانی! بعد یکی بگه ایرانی که اثر نداره... منم بگم ان شاء الله رو ما اثر داره☺️
بعد که رفتم فرانسه و بعد هلند... و حتی از دوستان در کشور های دیگه، شنیدم و دیدم که دوستان ایرانی دارو های مورد نیاز خودشون رو از ایران تهیه میکنن و با خودشون در تعداد بالا میارن و وقتی پرسیدهم چرا؟! گفتن داروهای ایرانی با ما سازگارتره و اثر بهتر داره و خیلی خیلی هم ارزونتره.
منظور این نیست که در ایران همه داروها خوبه در خارج بد.
منظور تفاوت رفتار برخی مردم در ایران و خارج از ایران پس از تجربهی یک زندگی فرامرزی است.
#ایران
#فرانسه
#هلند
@ninfrance
وقتی گفته میشود اگر حقیقت را نگویی و برایش هیاهو نکنی دستخوش تحریف می شود یعنی اینکه، وقتی پرسیدند چرا برای ماجرای کربلا ۱۴۰۰ سال است که به سر و سینه می زنید و صدایتان را تا رسیدن به همه ی جهان بلند کردهاید جواب میدهیم: چون برای ماجرای «غدیر»مان این کار را نکردیم و آن شد که نباید می شد. انحراف و تحریف عمیق و تغییر مسیر تاریخی که میتوانست شکل دیگری امروز داشته باشد و اینکه اگر غدیر درست به گوش همه رسیده بود اصلا تحریفی نمی شد که کربلایی به وقوع بپیوندد.
فیلم «امپراطوری خورشید» را دیدیم. ماجرای زدن بمب به هیروشیمای ژاپن، البته از نگاه آمریکاییها.
در این فیلم می بینید که چه هنرمندانه البته هنر آلوده شده، نشان میدهد که بمب اتمی در واقع نجات جهان از دست ژاپنیهایی بود که اگر قدرت را به دست می آوردند به صغیر و کبیر رحم نمی کردند.
شاید باشند کسانی که فیلم را که میبینند دلشان برای انگلیسی ها و آمریکایی ها کباب شود و حس تنفر نسبت به ژاپنیها در وجودشان شکل بگیرد و بعد شاید بگوید حقش بود این ژاپن با این همه جنایت و وحشیگری...
این واقعیت هالیوود است. تحریف تاریخ و تحویل دروغ به ملت خود و مردم جهان.
@ninfrance
دیشب، تلویزیون #هلند هم شوک زده از وقایع آمریکا گزارش زنده پخش میکرد...
در این خصوص خواهم نوشت ان شاء الله...
@ninfrance
#باور_مقدمه_موفقیت
قسمت اول
در خاطرات پیش از انقلاب می خواندم که سطح مملکت و مردم تا حدی بود که حتی اعتماد به نفس نداشتند که یک لامپ که از خارج از کشور وارد ایران شده بود و توسط خود خارجیها در ایران سیم کشی شده بود را ببندند. همه مردم را جمع میکردند یک خارجی میآمد از چهارپایه بالا میرفت و لامپ را در جای خودش میپیچید تا روشن شود. وقتی روشن میشد همه به وجد میآمدند و کف میزدند...
تعریف میکردند که مردم حتی این مرحله آخر را هم اعتماد به نفس نداشتند که خودشان انجام دهند و تصور میکردند باید به دست خارجیها انجام شود تا کار درست شود.
مردم ایران انقلاب کردند و امروز خروجیاش موفقیتهای بیسابقه در عرصههای مختلف علمی است که بدون وابستگی و نیاز به مشاورین خارجی انجام میشود. پیچیدهترین علوم روز مثل سلول های بنیادی یا انرژی هسته ای یا... حالا سر یه #واکسن که ایران سالهاست واکسیناسیون کشور خودش را به دست دارد و بین ده رتبه اول جهان است توسط خارج نشینهایی که برای حرف زدن علیه ایران پول دریافت میکنند مورد تمسخر قرار میگیرد.
این شبکه های فارسی زبانی که مستقیم، از کشورهای مخالف پیشرفت ایران بودجه دریافت میکنند می آیند نقد میکنند که ایران هرگز توان پیشرفت علمی ندارد.
هر قدمی تا تحقق واقعی برداشتیم تا می شد تمسخر کردند که اعتماد به نفس دانشمندان ما را بشکنند. اما به محض اینکه حقیقتا به موفقیت دست یافتیم و شاهدش بودند شروع به تخریب از نوع دیگر کردند که اینها اگر قدرتمند بشوند جهان را از بین می برند...
تمام دنیا در مسیر بهره مندی از انرژی هستهای است چون انرژیهای دیگر در حال اتمام است. اما ایران نباید به این انرژی دست یابد و حالا که خودش دست یافته نباید بتواند استفاده کند چون این هم یکی از مولفههای قدرت میشود که ایران نباید داشته باشد، چون تاریخ میداند ایران چقدر قدرتمند بوده و بعد از ۲۰۰ سال تضعفیف و تخریبش توسط پادشاهان بیکفایت و چپاول مواد اولیه اش توسط قدرتهای آن زمان، امروز توسط #رهبری متفاوت و مردمی متفاوت تر در حال رشد و دست یابی به قدرتهای متعدد است.
ترس از احیای قدرت ایران و تشکیل #تمدن_نوین_ایرانی_اسلامی قدرت های امروز دنیا را دچار ترس سنگین کرده. و شبانه روز در حال تلاش برای کنترل و جلوگیری از رشد بدون توقف ایران هستند. اما خودشان در سال 1979 یعنی ۱۳۵۷ بعد از پیروزی انقلاب ایران مستندی ساختند که به دنیا گفت: اعراب تهدیدی برای آینده جهان نیستند این فارسها هستند که طبق تحلیلها و پیش بینیها و آینده نگریها قدرتهای آیندهی جهان را به چالش خواهند کشید. حتما میگردم و مستند را پیدا می کنم و لینکش را در کانال قرار می دهم ان شاء الله.
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance
هدایت شده از حرمان و وصال
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱سلام
لطفاً
قبل از هر چیز
این ویدیو و ویدیوی بعدی را رو مشاهده بفرمایید.
.
.
#آمریکایی_شدن
@Herman_vesal
هدایت شده از حرمان و وصال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از حرمان و وصال
#آمریکایی_شدن (۱)
بعد از دیدن اتفاقات آمریکا و سخنرانی رهبر عزیز پس از این حوادث و اشاره ی ایشان به یک کتاب بسیار مهم توجهم بیش از قبل به یکی از درس هایی که خواندم جلب شد.
یکی از سر فصل هایی که در دانشگاه فرانسه میخوانم، آمریکایی شدن ـ américanisation ـ نام دارد. که عموماً در طول ترم به موارد تاثیر گذاری آمریکا بر سبک زندگی مردم دنیا و به صورت ویژه به کشور فرانسه اشاره دارد که حدوداً از اوایل قرن ۱۹ شروع شد و تا امروز ادامه دارد. تا به امروز...
شروع درس ما با شعار انتخاباتی ترامپ بود. (آمریکا را دوباره با عظــمت میکنیم)، که نقش مهمی در پیروز شدنش در انتخابات داشت و البته اشاره به افــول آمریکا.
این مسئله در سال ۱۹۴۱ به عنوان قـرن آمریکایی توسط فردی به نام (هنری لوس) در مجله لایف مطرح شد.
در آستانه ی جنگ جهانی دوم، هدف او از این مقاله ترغیب و تهییج جامعه برای پذیرش ورود به جنگ با آلمان و همپیمان شدن با بریتانا بود و آغاز یک پروژهی بلند مدت در سیاست خارجی.
این کار به خروج آمریکا از انزوا کمک میکرد. لوس معتقد بود که آمریکا توانایی رهبری دنیا را دارد و نتیجه ی این نظریه، ابر قدرت شدن آمریکا در نیمه ی دوم قرن بیست و ایدهی رهبری بر جهان شد.
اما این اتفاق به همین سادگی و فقط با مطرح کردن یک نظریه و پیروزی در جنگ نبود.
_________
@Herman_vesal
هدایت شده از حرمان و وصال
#آمریکایی_شدن (۲)
در دانشگاه فرانسه، در همین جزوه ها و از منابعی که به ما درس میدهند، میگویند که در زمان جنگ سرد مبارزه اصلی بر سر تصرف قلبها و ذهن ها بود. برای این کار آمریکا به وسیله ی سازمان سیا برنامه تبادلات فرهنگی را شروع کرد.
برای رسانه بودجه های سنگینی را اختصاص داد تا برنامه های متنوع و جذابی تولید کنند، بروشور های رنگی با تیراژ بالا با موضوعات پر زرق و برق چاپ کنند. در واقع این اتفاق توضیح میدهد که در جنگ سرد، سازمان سیا بخش فرهنگی را تاسیس کرده و بودجهٔ کلانی را اختصاص داده تا در ظاهر نشان بدهد که آمریکا و مردمش در رفاه کامل به سر میبرند و زندگی پر زرق و برقی دارند. چیزی که در فیلم ها و مجلات به ما نشان دادند، اما در حقیقت و از نزدیک چیز دیگری بود.
و آمریکا توانست بیشتر از اینکه در واقعیت به ابر قدرت و رهبر دنیا تبدیل شود، در ذهن افراد تبدیل بشه.
به ویژه از طریق سینما.
این در حالی بود که به گفته ی نویسنده، زمانی که بودجه های کلان برای زیبا و قوی بودن آمریکا اختصاص پیدا میکرد، سطح فقر و ناتوانی مردم آمریکا برای زندگیشان بیش از تصور و چیزی بود که رسانه ها نشان میدادند.
بیکاری، تورم و فشار زندگی بر مردم حاکم بود اما اجازه ی نمایش برای دنیا داده نمیشد.
عبارت جمله این است: «این کشور فراتر از توان خود زندگی میکند. به هر قیمتی وام میگیرد. طبقه ی متوسط جامعه احساس میکنند که از سمت دولت فراموش شده اند. همچنین ترس از گرفتاری، از نظر اقتصادی توسط ژاپن، و از نظر استراتژیک توسط اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی وجود دارد...»
و مسايل دیگر که بسیار وسیع و تخصصی میشود.
هدایت شده از حرمان و وصال
#آمریکایی_شدن (۳)
و در انتهای متن هم هرچند نویسنده به صورت مستقیم به پایان قرن آمریکایی در قرن بیست اشاره نمیکند اما به صراحت این را میگوید که:
«قرن ۲۱ دیگر قرن آمریکایی نیست بلکه یک قرن جهانی است و شاید فقط برخی قوانین از طرف کاخ سفید دیکته خواهد شد.»
با تمام این مسائل به نظرم رسید که مطرح کردن افول آمریکا تنها یک موضوع ساده از سر احساس نبود...
سالهاست که این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است.
اما فقط یک «عالِم» توانست آن را با صدای بلند به گوش جهان برساند.
https://farsi.khamenei.ir/usa-decline/
#تایتانیک
_
@Herman_vesal
خیلی این مطلب برام جالب بود که در دانشگاه #فرانسه، مبحثی بنام «آمریکایی شدن جهان» یک واحد درسی است. و در تدریس گفته شده که سالهاست افول آمریکا شروع شده است.
لطفا مطالب بالا راکه از کانال دوستی عزیز که از دانشجویان دانشگاه فرانسه است، به ترتیب دنبال کنید.
@ninfrance
نظم. نظم. نظم
گمان نکنم حتی یک نفر پیدا شود که بگوید نظم در سرعت گرفتن پیشرفت انسان و جامعه نقش ندارد.
نظم، همان داشتن برنامه و مدیریت زمان برای انجام کارهاست.
هرچقدر کارها با نظم بیشتری انجام شود، طبیعتا عملکرد افزایش پیدا می کند و کارهای بیشتری به شکل سریعتر انجام میشود و اینگونه میشود که پیشرفت شکل میگیرد.
آنچه هم در #فرانسه هم در #هلند به شکل جدی تجربه کردم نظم در انجام امور بود.
تمام کارهای اداری با وقت قبلی انجام میشود. و شما رأس ساعت تعیین شده باید به مرکزی که برای شما وقت تعیین کردهاند برسید تا کارتان انجام شود. ازدحام و صف رخ نمیدهد و عموما اتلاف وقتی پیش نمیآید و در یک زمان مشخص کار انجام میشود.
بارها از این نظم لذت بردم، درس گرفتم و آثارش را دیدهام. در زندگی بکاربستهام و از آن بهره بردهام.
در #کشورم_ایران این نکته بیاندازه ضروری است. کشوری که افق #تمدن_نوین_اسلامی دارد باید در گام اول اولین وصیت امام خود - اوصیکم به تقوالله و نظم امرکم - را در جای جای کشور خود اجرایی کند.
تک تک افراد، چه در برنامه زمانی فردی خود، چه اجتماعی باید با دقت و وسواس، متعهد به حفظ نظم تا تحقق این آرمان بلند بشوند.
اینکه تعیین وقت قبلی در عموم کارهای اداری معنی نداشته باشد. تراکم جمعیت و اتلاف وقت زیاد شود. مجموعه ای سر ساعت باز نشود. مجموعه دیگری که باز شده، مسئول اصلی مهر و امضاء اش نیامده باشد و وقتی بپرسیم بگویند نمیدانیم کی میآید... اینها همه سرعت پیشرفت کشورم را کند میکند.
برای حل این مسأله، هم به تعهد شخصی نیاز است هم به آموزش، هم امر به این معروف مهم و هم نهی همگانی از عدم رعایت این ضرورت پر اهمیت.
🌱 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه و هلند
@ninfrance