برای اولین بار کمپرسورهای ساخت ایران در یک کشور آمریکای جنوبی نصب میشود
_
مهندس شاهوردی گفت: خوشبختانه برای اولین بار کمپرسورهای ساخت ایران در یک کشور آمریکای جنوبی نصب میشود؛ کمپرسوری با کیفیت بهتر.
____
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران، علی شاهوردی با حضور در غرفه شرکت پالایش و پخش در نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، جزئیات اقدامات ایران در حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش ساخت و تعمیرات پالایشگاه را تشریح کرد.
شاهوردی گفت: قراردادی که برای احیای پالایشگاه ها بین شرکت ملی مهندسی (یکی از شرکتهای فرعی زیر مجموعه شرکت ملی پالایش و پخش) و شرکت ملی نفت کشور حوزه کارئیب بسته شده با هدف احیای پالایشگاه و افزایش ظرفیت در دو مرحله منعقد شده است.
وی افزود: مرحله اول، رسیدن به ۸۰ تا ۹۰ هزار بشکه و نهایتاً رسیدن به ظرفیت اسمی ۱۴۴ هزار بشکهای است.
شاهوردی گفت: قراردادی که بستیم در ۳ بخش تامین قطعات یدکی برای شروع اولیه، تامین قطعات و متریال برای تعمیرات اساسی و همچنین تامین قطعات یدکی برای پشتیبانی به مدت دوسال تنظیم شده است.
شاهوردی گفت: کمتر قراردادهایی به این شکل بسته میشود. چون هدف ما این است که این پالایشگاه به صورت ایمن در مدار تولید قرار بگیرد و یک پشتوانه قطعات یدکی داشته باشد که انشالله بتوانیم نفت خام ایران را در پالایشگاههای ونزوئلا پالایش کند.
خوشبختانه با توجه به حمایت هایی که جناب آقای اوجی وزیر محترم نفت و جناب آقای مهندس سالاری معاون محترم وزیر نفت داشتند، همه کالاها را از سعی کردیم از داخل کشور تامین کنیم.
شاهوردی گفت: همچنین کلیه تامین کننده های آنها داخلی هستند. البته ممکن است بخشی از قطعات از خارج تامین شده باشد اما تامین کنندهها همگی داخلی هستند. کلیه کالاهایی که نیاز به ساخت داشتند، ساخت داخل هستند که فرایند ساخت آنها عموماً به اتمام رسیده و به پیشرفت ۸۰ تا ۹۰ درصدی رسیده و مراحل تست و بازرسی آنها انجام میشود.
وی افزود: امیدواریم تا پایان خردادماه، کلیه اقلام را حدود دو میلیون و پانصد هزار قلم هست را تحویل دهیم و بعد کار تعمیرات اساسی که چیزی حدود ۴۵ روز طول میکشد شروع کنیم و پالایشگاه را به ظرفیت ۱۴۰ هزار بشکهای برسانیم.
صبح امروز هم یک قرارداد بین یکی از شرکتهای دانشبنیان که ساخت کمپرسور را برای ما انجام میدهد، بین ایشان و نهاد محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا شد که ما هم در این جلسه حضور داشتیم.
خوشبختانه برای اولین بار کمپرسورهای ساخت ایران در یک کشور آمریکای جنوبی نصب میشود؛ کمپرسوری با کیفیت بهتر.
شاهوردی گفت: این شرکت ایرانی در ساخت این کمپرسور، عیوب قبلی آن را برطرف و آن را به روز کردند. حتی با هزینه خودشان یک درجه کیفیت متریال کمپرسور را بالاتر بردند که به طرف قرارداد نشان دهند که کالای ایرانی نه تنها از کالاهای کشورهای اروپایی و آمریکایی کمتر نیست، بلکه کیفیت بالاتری هم دارد.
وی افزود: در بحث تحویل کالا، چهار فروند هواپیما با وزن ۱۳۰ تن فرستادیم چرا که این کالاها بسیار اظطراری بوده و به خاطر اینکه سریعا به دست پالایشگاه برسد، از طریق هواپیما با هزینه بالاتر ارسال کردیم.
شاهوردی گفت: همچنین اولین محموله دریایی خوشبختانه پهلوگیری کرد در حال تخلیه است. همچنین یک محموله ۳۰۰ تومان روی دریا و در حال حرکت است. در مجموع چیزی حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ تن کالا یا رسیده یا در حال رسیدن است.
در حدود ۶ هزار تن کالا را تا پایان خردادماه تحویل ونزوئلا میدهیم. خوشبختانه پروژه پیشرفت خیلی خوبی داشته و بسیار با سرعت بالایی انجام میشود و انشاءالله بتونیم شرکت پالایش و پخش و دیگر شرکتهای ایرانی بتوانند با موفقیت در این پروژه، خودشان را به خوبی نشان دهند.
@ordcnew
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گزارشی مستند از روز چهارم حضور شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در سالن ۳۵ نمایشگاه بین المللی نفت، گاز،پالایش و پتروشیمی
@ordcnew
🔺بیش از ۳ برابر چین ۱.۵ میلیارد نفری یارانه انرژی میدهیم
▫️ هوشنگ فلاحتیان معاون برنامهریزی وزیر نفت گفت: هماکنون سالانه حدود ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه انرژی به مردم و صنعت اعطا میکنیم و کشوری هستیم که بیشترین یارانه انرژی را پرداخت میکند.
🔹 در چین با جمعیت حدود ۱.۵ میلیارد نفر، یارانه انرژی حدود ۳۰ میلیارد دلار است و این کشور با اختلاف از ایران در رتبه دوم قرار دارد و مابقی کشورها نیز کمتر از ۳۰ میلیارد دلار یارانه انرژی پرداخت میکنند.
@ordcnew
20.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دو نگاه افراط و تفریطی درباره «یارانه پنهان انرژی» وجود دارد/ قیمت تمامشده سوخت باید مبنای تصمیمگیری قرار بگیرد
🔹مالک شریعتی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت: دو نگاه افراط و تفریطگونه نسبت به موضوع سوخت در کشور وجود دارد. نگاه اول معتقد است که در حوزه فروش داخلی سوخت گرانفروشی میکنیم و ناترازی انرژی را انکار میکند.
🔹نگاه دوم معتقد است که باید قیمت فروش داخلی سوخت به نرخ فوب صادراتی خلیج فارس باشد. به نظر بنده هر دو نگاه غلط است.
🔹هر کسب و کاری یک «قیمت تمام شده» دارد و این قیمت تمام شده باید به صورت کارشناسی محاسبه شده و مبنای قیمتگذاری قرار بگیرد.
🔹بدین ترتیب میتوان یارانه واقعی انرژی را محاسبه و برای توزیع عادلانه آن برنامهریزی کرد. همچنین با وضع مالیات مضاعف بر مصرف سوخت، میتوان عدمالنفع دولت از صادر نکردن سوخت را نیز پوشش داد.
@ordcnew
مدیر عملیات شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی خبر داد:
وضعیت مناسب ذخایر بنزین در کشور
_
مدیر عملیات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با اشاره به اقدامات شرکت پالایش و پخش در تامین پایدار سوخت در کشور، از وضعیت مناسب ذخایر بنزین کشور خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، جعفر سالاری نسب مدیر عملیات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی امروز (شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲) با حضور در غرفه شرکت پالایش و پخش در نمایشگاه بینالمللی نفت گاز پالایش و پتروشیمی، توضیحاتی درباره اقدامات این مجموعه در توزیع پایدار سوخت در کشور ارائه کرد.
سالاری نسب گفت: در زمستان سال گذشته به دلیل رشد شدید مصرف گاز شرکت ملی گاز ایران در مقطعی نتوانست گاز مورد نیاز نیروگاهها را تامین کند. در چنین شرایطی مسئولیت تأمین سوخت نیروگاهها در آن مقطع به طور کامل به شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی محول شد.
مدیر عملیات شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: با وجود تمام مشکلات شرکت پالایش و پخش توانست با هماهنگی و برنامهریزی دقیق سوخت مورد نیاز نیروگاه ها را تامین کرده و مانع خاموشی های گسترده شود.
وی افزود: با عبور از زمستان و رسیدن به ایام نوروز ۱۴۰۲ شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی توانست تامین پایدار سوخت مورد نیاز خودروها را به خوبی انجام دهد. اکنون هم با سیاستها و تمهیدات مناسبی که اندیشیده شده و با اجرای سیاستهای قیمتی توانست این مصرف را در حدی کنترل کنیم که ذخایر بنزین در حد مناسبی قرار بگیرد.
سالاری نسب اظهار داشت: در موضوع مشروط شدن سوختگی به استفاده از کارت سوخت شخصی هم توانستیم کارتهای سوخت مورد نیاز خودروها را تولید و تامین کرد. این اقدام باعث شفاف شدن مصرف بنزین در کشور و جلوگیری از قاچاق آن به کشورهای دیگر می شود.
وی افزود: همچنین در موضوع گاز مایع هم طرحی داریم که با اجزای آن مانع قاچاق به دیگر کشورها می شویم. در این طرح، افراد متقاضی دارای شرایط، با استفاده از کارت بانکی می توانند LPG را از جایگاه های مشخص به قیمت مصوب دریافت کنند.
@ordcnew
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت:
ثبت رکوردهای بینظیر در ساخت پروژهها در اوج تحریم
____
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت با اشاره به تلاش دشمن برای مانع تراشی در مسیر پیشرفت صنعت نفت کشور با تحریم، از ثبت رکوردهای بینظیر در مگاپروژه فاز ۲ پالایشگاه آبادان خبر داد.
__
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، فرهاد احمدی روز شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در نشست خبری که در حاشیه نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد، گفت: ما در دوران پس از دفاع مقدس وارد جنگ دیگری شدیم که نظامی نبود، بلکه اقتصادی بود. دشمن در این جنگ تلاش کرد مانع نقل و انتقال بانکی شده و در تامین مواد و تجهیزات مورد نیاز کشور اختلال ایجاد کند. اما کارکنان شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت با وجود تمام این محدودیتها، توانستند بزرگترین پروژهها را طراحی و اجرا کنند.
احمدی اجرای پروژه فاز ۲ پالایشگاه آبادان در اوج دوران تحریم را یکی از نمونههای ایستادگی کارکنان صنعت نفت در برابر تحریمها خواند و گفت: پروژه فاز ۲ پالایشگاه آبادان یک مگاپروژه است که در نوع خود چندین ویژگی برجسته دارد. ساخت و نصب بزرگترین واحد تقطیر در جو با ظرفیت ۲۱۰ هزار بشکه آن هم در یک برج تقطیر که در منطقه بینظیر است. بزرگترین واحد تقطیر در خلا به ظرفیت 100 هزار بشکه در روز از دیگر رکوردهای ثبت شده در مگاپروژه فاز 2 پالایشگاه آبادان است. تمام این ها در دوران سختترین تحریمها اجرا شده است. بنابراین ما در عمل نشان دادیم که روی پای خود ایستاده ایم.
وی افزود: ثبت رکورد ۴ میلیون نفر ساعت بدون حادثه ناتوان کننده در یک مگاپروژه، اتفاقی بی سابقه است. همچنین ۳۴ درصد پیشرفت پروژه در یک سال اتفاق افتاده و پیشرفتها در گرمترین تابستان ۷۰ سال اخیر بوده به طوری که دمای محیط به بیش از ۵۲ درجه رسید.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت گفت: این نمایشگاه فرصتی است تا بتوانیم با اصحاب رسانه، گوشهای از زحمات زحمتکشان صنعت نفت را به گوش همگان برسانیم و به این خودباوری برسیم که فرزندان این مرز و بوم، حافظ کیان این مملکت هستند؛ چه در دوره دفاع مقدس و چه در دوره پس از جنگ.
احمدی همچنین درباره پروژههای بین المللی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت گفت: مذاکراتی برای برخی پروژههای بین المللی در حال انجام است اما به دلیل اینکه نهایی نشده، نمیتوانیم آنها را اعلام کنیم. به محض اینکه قراردادها با این کشورها منعقد شود، جزئیات به اطلاع عموم خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت درباره تغییر رویکرد صنعت نفت از پالایشگاه به سمت پتروپالایشگاه گفت: ما از این پس به سمت پتروپالایشگاه میرویم تا زنجیره ارزش را تکمیل کنیم. از این پس کمتر واژه پالایشگاه را خواهید شنید و به جای آن پتروپالایشگاههای جدید ساخته میشود.
احمدی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی را یکی از این موارد خواند و گفت: یکی از این موارد، پتروپالایشگاه شهید سلیمانی است که ساخت آن در اواخر سال گذشته به شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران سپرده شد. ما به زودی کلنگ احداث پالایشگاه شهید سلیمانی را خواهیم زد.
وی اظهار داشت: در زمینه دانش فنی در حوزه مهندسی، تمام اقدامات ما دارای لایسنس بوده و این بدان معنی است که توانستیم دانش فنی را ایجاد کنیم. در پروژه فاز ۲ پالایشگاه آبادان، هیچ پیمانکار خارجی وجود نداشت. این نشان میدهد که ما توانمندی بالایی در ساخت داریم.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت گفت: در زمینه کاتالیست هم کمتر از ۳ مورد کاتالیست است که هنوز نیازمند واردات آن هستیم و سایر کاتالیستها را میتوانیم در داخل تولید کنیم. در ساخت کالاها، بیش از ۷۰ درصد از تولیدات داخلی استفاده می کنیم. در حوزه ساختمان هم به طور کامل به خودکفایی رسیدهایم.
وی افزود: بنابراین به عنوان یک کارشناس متخصص عرض میکنم که ما چندان نیازی به خارجی نداریم. البته نمیخواهیم درهای علم و دانش دیگر کشورها را به روی خود ببندیم. همیشه پنجره استفاده از دانش روز را برای خود باز نگه میداریم تا بتوانیم از تکنولوژی روز بهره ببریم؛ چرا که دانش و تکنولوژی در یک نقطه جمع نمیشود.
@ordcnew
25.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از اقدامات و دستاوردهای های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در دولت خدمتگزار سیزدهم
@ordcnew