مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران گفت:
ثبت رکوردهای بینظیر در ساخت پروژهها در اوج تحریم
____
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت با اشاره به تلاش دشمن برای مانع تراشی در مسیر پیشرفت صنعت نفت کشور با تحریم، از ثبت رکوردهای بینظیر در مگاپروژه فاز ۲ پالایشگاه آبادان خبر داد.
__
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، فرهاد احمدی روز شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در نشست خبری که در حاشیه نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد، گفت: ما در دوران پس از دفاع مقدس وارد جنگ دیگری شدیم که نظامی نبود، بلکه اقتصادی بود. دشمن در این جنگ تلاش کرد مانع نقل و انتقال بانکی شده و در تامین مواد و تجهیزات مورد نیاز کشور اختلال ایجاد کند. اما کارکنان شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت با وجود تمام این محدودیتها، توانستند بزرگترین پروژهها را طراحی و اجرا کنند.
احمدی اجرای پروژه فاز ۲ پالایشگاه آبادان در اوج دوران تحریم را یکی از نمونههای ایستادگی کارکنان صنعت نفت در برابر تحریمها خواند و گفت: پروژه فاز ۲ پالایشگاه آبادان یک مگاپروژه است که در نوع خود چندین ویژگی برجسته دارد. ساخت و نصب بزرگترین واحد تقطیر در جو با ظرفیت ۲۱۰ هزار بشکه آن هم در یک برج تقطیر که در منطقه بینظیر است. بزرگترین واحد تقطیر در خلا به ظرفیت 100 هزار بشکه در روز از دیگر رکوردهای ثبت شده در مگاپروژه فاز 2 پالایشگاه آبادان است. تمام این ها در دوران سختترین تحریمها اجرا شده است. بنابراین ما در عمل نشان دادیم که روی پای خود ایستاده ایم.
وی افزود: ثبت رکورد ۴ میلیون نفر ساعت بدون حادثه ناتوان کننده در یک مگاپروژه، اتفاقی بی سابقه است. همچنین ۳۴ درصد پیشرفت پروژه در یک سال اتفاق افتاده و پیشرفتها در گرمترین تابستان ۷۰ سال اخیر بوده به طوری که دمای محیط به بیش از ۵۲ درجه رسید.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت گفت: این نمایشگاه فرصتی است تا بتوانیم با اصحاب رسانه، گوشهای از زحمات زحمتکشان صنعت نفت را به گوش همگان برسانیم و به این خودباوری برسیم که فرزندان این مرز و بوم، حافظ کیان این مملکت هستند؛ چه در دوره دفاع مقدس و چه در دوره پس از جنگ.
احمدی همچنین درباره پروژههای بین المللی شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت گفت: مذاکراتی برای برخی پروژههای بین المللی در حال انجام است اما به دلیل اینکه نهایی نشده، نمیتوانیم آنها را اعلام کنیم. به محض اینکه قراردادها با این کشورها منعقد شود، جزئیات به اطلاع عموم خواهد رسید.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت درباره تغییر رویکرد صنعت نفت از پالایشگاه به سمت پتروپالایشگاه گفت: ما از این پس به سمت پتروپالایشگاه میرویم تا زنجیره ارزش را تکمیل کنیم. از این پس کمتر واژه پالایشگاه را خواهید شنید و به جای آن پتروپالایشگاههای جدید ساخته میشود.
احمدی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی را یکی از این موارد خواند و گفت: یکی از این موارد، پتروپالایشگاه شهید سلیمانی است که ساخت آن در اواخر سال گذشته به شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران سپرده شد. ما به زودی کلنگ احداث پالایشگاه شهید سلیمانی را خواهیم زد.
وی اظهار داشت: در زمینه دانش فنی در حوزه مهندسی، تمام اقدامات ما دارای لایسنس بوده و این بدان معنی است که توانستیم دانش فنی را ایجاد کنیم. در پروژه فاز ۲ پالایشگاه آبادان، هیچ پیمانکار خارجی وجود نداشت. این نشان میدهد که ما توانمندی بالایی در ساخت داریم.
مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت گفت: در زمینه کاتالیست هم کمتر از ۳ مورد کاتالیست است که هنوز نیازمند واردات آن هستیم و سایر کاتالیستها را میتوانیم در داخل تولید کنیم. در ساخت کالاها، بیش از ۷۰ درصد از تولیدات داخلی استفاده می کنیم. در حوزه ساختمان هم به طور کامل به خودکفایی رسیدهایم.
وی افزود: بنابراین به عنوان یک کارشناس متخصص عرض میکنم که ما چندان نیازی به خارجی نداریم. البته نمیخواهیم درهای علم و دانش دیگر کشورها را به روی خود ببندیم. همیشه پنجره استفاده از دانش روز را برای خود باز نگه میداریم تا بتوانیم از تکنولوژی روز بهره ببریم؛ چرا که دانش و تکنولوژی در یک نقطه جمع نمیشود.
@ordcnew
25.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از اقدامات و دستاوردهای های شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران در دولت خدمتگزار سیزدهم
@ordcnew
موانع احداث پالایشگاه مهر خلیج فارس برطرف شد
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: در بازدید از طرح مهر خلیج فارس، متوجه چالشهایی شدیم که آنها را برطرف کردیم.
آقای جلیل سالاری در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سيما، درباره احداث پالایشگاه مهر خلیج فارس با هدف افزایش ظرفیت تولید بنزین و گازوئیل گفت: به موازات شکل گیری پالایشگاه ستاره خلیج فارس، یک واحد ۱۲۰ هزار بشکهای در کنار آن پیش بینی شد تا از امکانات و ظرفیتهای ستاره خلیج فارس، برای این پالایشگاه هم استفاده شود.
وی افزود: در بازدید از طرح مهر خلیج فارس، متوجه چالشهایی شدیم که آنها را برطرف کردیم؛ یکی از موارد این بود که در زمین ۶۳ هکتاری این طرح، سولههایی مربوط به ستاره خلیج فارس وجود داشت که آنها را جمع آوری کردیم تا فضای کافی در اختیار مهر خلیج فارس هم قرار داشته باشد.
معاون وزیر نفت ادامه داد: مجوزهایی برای کریدور دریافت خوراک نفت خام مهر خلیج فارس نیز داده شد تا از همان خط لوله که خوراک ستاره خلیج فارس را تامین میکند، انشعاب بگیرند.
https://www.iribnews.ir/00GA9v
ضرورت توجه به ایمنی با خصوصی سازی پالایشگاه ها/ چالش های زیست محیطی صنعت پالایش تنها مربوط به کیفیت سوخت نیست
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، جلیل سالاری امروز در جلسه تودیع و معارفه مدیر اچ اس ای شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با تبریک دهه کرامت ، افزود: حضور آقای نرمیان نژاد در حوزه اچ اس ای منشا اصلاحات، اقدامات و تغییرات ساختاری بود و امیدواریم در مسئولیت جدید نقش خدمتگذاری را داشته باشند .
وی با تاکید بر اینکه تلاش مجموعه این است که از ظرفیت های داخل مجموعه استفاده کنیم و نگاه این نیست که ظرفیت بیرونی را به کار بگیریم، ادامه داد: امیدواریم با توجه به تلاشی که در گذشته بوده با همان ظرفیت و استفاده از توان همه همکاران کار جلو برود زیرا اقداماتی که انجام شده نتیجه همدلی و همکاری کل مجموعه بوده است.
سالاری با اشاره به اینکه شرایط کشور به گونه ای است که دچار حوادث هستیم، گفت: به ویژه با توجه به خصوصی سازی پالایشگاه ها، باید توجه بیشتری به مسائل ایمنی و دقت در میدان عمل داشته باشیم.
وی تصریح کرد: شاخص ها را باید تدوین کنیم و برخی شاخص های قدیمی نیاز به بازنگری دارد تا عملکرد شرکت ها را پایش کنیم.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید منابع را به روز رسانی کنیم، افزود: علاوه بر آنکه باید پیمانکاران ارزیابی شوند، همچنین باید در حوزه تجهیزات و ادوات، به استاندارد روز مجهز باشیم.
وی با تاکید بر اینکه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران یک شرکت توسعه ای است، ادامه داد: باید نگاه توسعه ای باشد و در حوزه طرح ها و پروژه ها با سازمان های مختلف از جمله محیط زیست همکاری داشته باشیم و برای حل چالش های شرکت های پالایشی و سایر شرکت های زیر مجموعه در کنارشان باشیم.
سالاری به افزایش مصرف سوخت در کشور اشاره کرد و گفت: باتوجه به رشد مصرف سوخت، شعاع حمل و نقل فرآورده های نفتی افزایش پیدا کرده که این موضوع علاوه بر لزوم توجه به استانداردها، نفرات و تجهیزات، نیازمند دقت در مسائل زیست محیطی است .
وی افزود: همچنین توجه به سلامت همکاران، وضعیت بهداشت و غذا ضرورت دارد.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با تاکید بر اینکه باید در طرح ها و پروژه های صنعت پالایش، پیوست های زیست محیطی دیده شود، ادامه داد: نباید چالش زیست محیطی در این صنعت تنها به سوخت و کیفیت آن ختم شود.
وی تصریح کرد: موارد دیگری مانند بهینه سازی، آلایندگی و عوارض آلایندگی نیز باید مورد توجه باشد.
سالاری تاکید کرد: پدافند غیر عامل، تامین منابع مالی و مقاوم سازی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه موضوع پسماند یکی از چالش های کشور است، گفت: بازیافت کاتالیست، پسماند مخازن و لایروبی ها در همه انبارها وجود دارد و اگر بتوانیم روش نوین بازیافتی را در نظر بگیریم و در قالب شرکت های دانش بنیان این مشکلات را حل کنیم، این چالش حل خواهد شد. در این زمینه باید شرکت های دانش بنیان برای حضور بلند مدت در این صنعت، مجوزهای محیط زیست را بگیرند و با متد روز بازیافت پسماند را انجام دهند.
معاون وزیر نفت با تاکید بر انجام اقدامات لازم مانند طرح کهاب، افزود: تاسیسات در صنعت پالایش و پخش حساس است و باید صیانت شود و در این زمینه تقویت پدافند غیر عامل و اقدامات سایبری برای مقابله با حملات احتمالی ضروری است.
وی بر لزوم تقویت توانمندی نیروهای انسانی در بخش های مختلف تاکید کرد و ادامه داد: باید از همه ظرفیت ها در حوزه آموزشی استفاده شود.
سالاری با اشاره به اینکه در موضوع ارزیابی و بازرسی سی ان جی مساله داریم، گفت: شرکت های صاحب صلاحیت نیاز به غربالگری دارند و کار میدان در این حوزه گسترده است. بنابراین باید از بروکراسی خارج شویم.
وی به ضرورت مستند سازی حوادث گذشته در صنعت نفت اشاره کرد و افزود: این اقدام باعث پیشگیری از حوادث آینده خواهد شد.
به گفته مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، جایگاه پالایش و پخش در وزارت نفت همواره رتبه عالی بوده که لازم است این جایگاه حفظ و ارتقاء یابد.
@ordcnew
بهینهسازی مصرف سوخت، ضرورتی فراموششده
📍ایران از نظر شدت مصرف انرژی در جهان شرایط مناسبی ندارد و این موضوع در کشور سه برابــر میانگیــن جهانــی اســت و به طور تقریبی در همه عرصههــا قابل توجه است، هــرچنــد در ســوختهای فســیلی از جملــه گاز و فرآوردههــای نفتــی ایــن شــدت مصــرف بالاتــر اســت.
▫️اکنون روزانه ۲۵۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در ایران مصرف میشود که با هر تراز جهانی و با هر کشوری مقایسه شود، بسیار بالا و ۵ تا ۶ برابر استاندارد دنیاست.
▫️ اکنون سـالانه ۸۰ میلیـارد دلار یارانـه سـوخت در کشـور پرداخـت میشـود و ایـن در شـرایطی اسـت کـه سـال ۱۴۰۱ مجمـوع درآمدهـای نفتـی کشـور ۴۳ میلیـارد دلار بـود که ایـن اعـداد نشـان میدهـد ایـران حـدود ۲ برابـر درآمدهـای نفتـی خـود را صـرف پرداخـت یارانـه انـرژی کـرده اسـت.
▫️ روزانـه یـک هـزار و ۶۵۰ میلیـارد تومـان یارانـه بـه بنزیـن سـهمیهای و یـک هزار میلیـارد تومـان یارانـه بـه بنزیـن آزاد تعلـق میگیـرد کـه نشـان میدهـد دولـت هـر روز بیـش از ۲ هـزار و ۶۵۰ میلیـارد تومـان یارانـه بـه بنزیـن میدهـد.
shana.ir/news/473198
@ordcnew
32.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگوی مهندس سالاری معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت با رسانه ملی در حاشیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت گاز پالایش و پتروشیمی
@ordcnew
معاون وزیر نفت در مراسم امضای تفاهم نامه تولید پترولیوم کک اعلام کرد:
ایجاد 1.2 میلیون بشکه ظرفیت پالایشی در منطقه خلیج فارس
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با تاکید بر اینکه جلوگیری از خام فروشی سیاست دولت سیزدهم است، گفت: اکنون در منطقه خلیج فارس، پالایشگاه بندرعباس با ظرفیت 360 هزار بشکه و پالایشگاه ستاره خلیج فارس با 420 هزار بشکه وجود دارد. همچنین ساخت پالایشگاه مهر خلیج فارس با ظرفیت 120 هزار بشکه و پتروپالایشگاه شهید سلیمانی با ظرفیت 300 هزار بشکه در دستور کار قرار دارد و با بهره برداری از این طرح ها، در آن منطقه ظرفیت پالایشی به بیش از1.2 میلیون بشکه می رسد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، جلیل سالاری در مراسم امضای تفاهم نامه تولید پترولیوم کک کلسینه شده بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران( ایمیدرو) با بیان اینکه یکی از تکالیف در وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، توسعه و گسترش پالایشگاه ها و تکمیل زنجیره ارزش است، افزود: یکی از مهمترین برنامه ها ما حرکت از سوخت محوری به سمت سود محوری است.
وی ادامه داد: جلوگیری از خام فروشی سیاست دولت سیزدهم است و بر این اساس ضروری است تا خوراک صنایع پایین دستی را تامین کنیم.
سالاری به امضای این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: تولید کک گرید آندی و اسفنجی را در صنایع فولادی و آلومینیوم نیاز داریم. با مطالعاتی که انجام شد دانش فنی بومی شده است و امروز این توان را داریم تا با مولفه های که در شرکت های پالایشی تولید می شود به میزان کافی خوراک تولید کک آندی و اسفنجی را تامین کنیم.
وی تاکید کرد: با این اقدام می توانیم واردات کک آندی که از مسائل مهم تولید بوده و در شرایط تحریمی از چالش های عمده بخش فولاد و آلومینیوم به شمار می رود را برطرف کنیم.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه با برنامه ریزی که انجام شده خوراک تولید این کک تامین می شود، افزود: در منطقه خلیج فارس سیاست این است که این منطقه از نظر پالایشگاه سازی به هاب انرژی تبدیل شود و در این راستا باید به سمت ساخت پتروپالایشگاه ها برویم.
https://niordc.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=78&pageid=2223&newsview=14604
دستاورد آزادسازی خرمشهر در ادامه مسیر انقلاب اثرگذار بود
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با بیان اینکه باید مباحث جنگ را به درستی تبیین کرده و به نسل جدید منتقل کنیم تا زمینه امیدواری شکل بگیرد، گفت: دستاوردی که از جنگ و آزادسازی خرمشهر داریم در ادامه مسیر جمهوری اسلامی اثرگذار بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، جلیل سالاری امروز در مراسم گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر و روز مقاومت در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و اختتامیه مسابقات فرهنگی و ورزشی حوزه مقاومت با اشاره به اینکه مشکلاتی در این مسیر وجود دارد اما باید در این مسیر ثابت قدم باشیم، افزود: به عنوان کارگزار نظام باید قدر مردم بدانیم و خدمتگذار خوبی برای مردم باشیم.
وی با بیان اینکه باید به تکلیف خود عمل کرده و در وظایف خود به درستی اقدام کنیم، ادامه داد: امام بزرگوار فرمودند اگر در این مسیر غفلت کنیم و عملکرد درستی نداشته باشیم،این حقوقی که دریافت می کنیم حرام است.
سالاری تاکید کرد: آزادسازی خرمشهر معجزه بود زیرا دشمن هیچگاه فکر نمی کرد ایران انجا را پس بگیرد و حتی به عنوان یکی از استان های خود منسوب کرده بود.
وی با اشاره به اینکه دشمن در خرمشهر انواع استحکامات گذاشته بود و جاده آبادان کاملا در دسترس بود، گفت: امام فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد. واقعیت قضیه خلوصی بود که در مجموعه وجود داشت و نتیجه این شد که تمام معادلات سیاسی که دشمن داشت بهم ریخت.
معاون وزیر نفت افزود: دستاوردی که از جنگ و آزادسازی خرمشهر داریم در ادامه مسیر جمهوری اسلامی اثرگذار بود.
وی ادامه داد: قرارگاه هایی که شکل گرفت نیز هر کدام نقش مهمی در آینده کشور بازی کردند.
سالاری با اشاره به اینکه قرارگاه کربلا وحدت رویه بین سپاه و ارتش و هماهنگی بین این دو نهاد را ایجاد کرد، گفت: به موازات آن قرار گاه خاتم که نظارت عالیه را انجام داد اکنون در کشور پروژه های بزرگی را برای بازسازی شهرها و نوسازی صنایع بر عهده دارد.
وی با تاکید بر اینکه خدمات مهندسی که در این جنگ نهادینه شد، افزود: ساختار پل خیبر که در زمان جنگ اجرا شد، یکی از اقدامات بی نظیر بود.
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران ادامه داد: همچنین در جنگ مسئولیت های اجتماعی زیادی انجام گرفت و به موازات جنگ،به مردم نیز خدمت رسانی انجام می شد.
وی با بیان اینکه شکل گیری مراکز آموزش دریایی نیز یکی از دستاورد این جنگ بود، تاکید کرد: اینها ثمرات پر افتخاری بود که شکل گرفت. به موازات آن نیز دشمن چون از اشغال دوباره خرمشهر ناامید شد، جنگ را به دریا و جنگ نفتکش ها کشاند و یا جنگ شهرها را گسترش داد.
سالاری با اشاره به اینکه صادرات نفت ایران به دلیل جنگ نفتکش ها و حمله به تاسیسات صادرات نفت به ۹۰۰ هزار بشکه کاهش یافت، گفت: در مقابل ایران نیز اقدامات موثری انجام داد و صادرات نفت از سر گرفته شد.
وی افزود: بعد از جنگ توانستیم پیشرفت های بزرگی را تجربه کنیم. با وجود آنکه یک جنگ نابرابر بود و همه کشورهای جهان در مقابل نظام جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته بود، اما هیچگاه از حرکت نایستادیم.
سالاری ادامه داد: امروز حرکت ایران را در محور مقاومت می بینیم.امروز حضور خود را در دریای کاراییب برای صادرات فرآورده های نفتی تثبیت کرده ایم که این دستاوردها به برکت خون شهدا است.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه ما نسبت به شهدا و اقداماتی که انجام شده بسیار سنگین است، گفت: باید مباحث جنگ را به درستی تبیین کرده و به نسل جدید منتقل کنیم تا زمینه امیدواری شکل بگیرد.
معاون وزیر نفت تصریح کرد: کارهای بزرگی که امروز در داخل کشور و در حوزه های برون مرزی، ساخت تجهیزات، توان شرکت های دانش بنیان به دست آمده ظرفیت هایی است که از جنگ شکل گرفته است.
وی افزود: در زمان جنگ از ابتدایی ترین ابزارهای محروم بودیم اما با وجود جنگ و شرایط تحریم توانستیم دستاوردهای بزرگی را به دست آوریم.
سالاری با تاکید بر اینکه امروز نظام جمهوری اسلامی ایران در جایگاهی است که دشمن به خود اجازه نمی دهد تعرضی به ایران داشته باشد، ادامه داد: آثار و برکات را در همه حوزه ها می بینیم و امیدوارم بتوانیم در مسیری که قرار گرفتیم سربلند باشیم.
@ordcnew
معاون پارلمانی رئیسجمهوری: بنزین گران نمیشود
معاون پارلمانی رئیسجمهوری گفت: بنزین گران نخواهد شد و افرادی که آن را برای جلوگیری از قاچاق توصیه میکنند بهدنبال راهکارهای دیگری باشند.
به گزارش شانا به نقل از ایرنا، سیدمحمد حسینی درباره برنامه پنجساله هفتم توسعه اظهار کرد: این برنامه در ۲۲ فصل تدوین و آماده شده است و در آن به مسائل اساسی کشور و هدفگذاری در بخشهای مختلف توجه شده است.
وی افزود: در گذشته ۶ برنامه توسعه وجود داشته که گاه تنها ۳۰ درصد آن اجرایی شده اما دولت سیزدهم مصمم است همه اهدافی را که در برنامه درباره رشد اقتصادی، رشد اشتغال، کنترل نقدینگی، صادرات غیرنفتی، بهرهوری و افزایش درآمدهای عمومی در نظر گرفته عملیاتی کند. امیدواریم با همدلی و همافزایی که بین دولت و مجلس وجود دارد این برنامه بهسرعت رسیدگی و تصویب شود و برای اجرا در اختیار دولت قرار گیرد.
معاون پارلمانی رئیسجمهوری تصریح کرد: در ۲۱ ماه گذشته شاهد اقدامها و دستاوردهای قابلتوجهی بودهایم. دولت در کنار رسیدگی به مطالبات گروههای مختلف و اجرای پروژههای عمرانی و زیربنایی توجهی ویژه به سرمایهگذاری در بخشهای معادن، نفت، گاز، صنعت و کشاورزی با هدف افزایش اشتغال و درآمدهای کشور داشته است.
حسینی گفت: دولت برای مهار تورم و رشد تولید، وظایف و مأموریتهای وزارتخانهها را مشخص کرده و تلاش همهجانبهای برای ایجاد شرایط مناسب در این زمینه در دستور کار دولت قرار دارد.
@ordcnew
شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با سازمان بنادر و دریانوردی تفاهمنامه امضا کردند
📍تفاهمنامه شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران با سازمان بنادر و دریانوردی به منظور تعمیرات اساسی اسکلههای نفتی شماره یک و دو بندر شهید رجایی بعدازظهر امروز شنبه ۶ خرداد در محل ساختمان مرکزی سازمان بنادر و دریانوردی بین جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی و علیاکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان بنادر و دریانوردی امضا شد.
shana.ir/news/473297
@ordcnew