🔻خودکفایی کامل در تولید قطعات صنعت آب و فاضلاب توسط یک شرکت دانشبنیان ایرانی
🔹قائممقام یک شرکت دانشبنیان فعال در زمینه تولید قطعات مورد نیاز صنعت آب و فاضلاب با بیان اینکه این شرکت اکنون به عنوان اولین و تنها تولیدکننده این تجهیزات در ایران شناخته میشود، گفت: یکی از بزرگترین مزایای ما، تأمین قطعات یدکی صددرصد ایرانی و ارائه گارانتی با کیفیت بالا است./ پاون
🌐 مشروح خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻توسعه فعالیت یک شرکت تولید کننده پمپ با وجود قطع همکاری شریک خارجی/ صادارت به ۱۵ کشور دنیا
🔹مدیر یک شرکت بزرک تولید کننده پمپ با اشاره به فعالیت این شرکت در حوزه های مختلف با وجود قطع همکاری با شریک آلمانی، گفت: ما توانستیم هم به لحاظ کیفی و هم قیمتی رقابت قابل قبولی را با شرکتهای بینالمللی داشته باشیم./ پاون
🌐 مشروح خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو
📸 #هماکنون/ حضور معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو در «بیستمین نمایشگاه بینا
38.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #گزارش_تصویری/ بازدید "مریم کارگرنجفی" معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو به همراه مدیرانکل دفتر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی، دفتر سرمایه انسانی و دفتر آموزش، تحقیقات و نوآوری وزارت نیرو از جدیدترین دستاوردها و محصولات فناورانه شرکتهای زیرمجموعه، دانشبنیان و بخش خصوصی حوزه صنعت آب و فاضلاب عرضه شده در «بیستمین نمایشگاه بینالمللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران» و گفتگو با نمایندگان آنها با هدف اطلاع از مسائل و دغدغههایشان
○ (۵ بهمنماه ۱۴۰۳)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
✳️ روشهای ایمنسازی اطلاعات
🔹تضمین امنیت اطلاعات روشهای مختلفی دارد؛ چراکه ماهیت دادهها و اطلاعات و همچنین نوع ذخیرهسازی آنها متفاوت است؛ بنابراین نمیتوان تنها با انجام یک تکنیک ثابت جهت ایمن سازی اطلاعات ادعا کنیم که دادهها دیگر در معرض خطر نیستند. مهمترین تکنیکها و اقدامات جهت ایمنسازی اطلاعات عبارتند از:
○ رمزنگاری (Encryption):
در فرایند رمزنگاری، متون ساده و قابل خواندن به سایفرتکست (Ciphertext) تبدیل میشوند که غیرقابل خواندن است؛ اینکار به وسیله الگوریتمهای رمزنگاری انجام میشود. متون رمزشده توسط افراد متفرقه قابل رمزگشایی نیست و تنها کسی که کلید مخصوص رمزگشایی را داشته باشد قادر است تا متون رمزشده را رمزگشایی کند.
○ پوشش دادهها (Data Masking):
این روش شاید شبیه به رمزنگاری به نظر برسد اما کاملاً با رمزنگاری فرق میکند. در این تکنیک، دادههای ماسک شده شبیه به دادههای اصلی بنظر میرسند، یعنی همان ویژگی مجموعه دادهها و یکپارچگی را دارند، اما اطلاعات مفیدی به خواننده نمیدهند و از آن نمیتوان به دادههای محرمانه و حساس رسید. بدین ترتیب از لو رفتن اطلاعات اصلی جلوگیری میشود. پوشش داده بیشتر برای وقتی استفاده میشود که قرار است قسمتی از داده را به کاربر نشان دهیم و همچنین برای تست نرم افزار (Software Testing) نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
○ کنترل دسترسی (Access Control):
سطوح دسترسی و فعالیتهای قابل انجام برای افراد مختلف تعیین میشود؛ به عنوان مثال ممکن است به یک شخص (مثلا منشی) تنها اجازه خواندن و مشاهده اطلاعات موجود در پایگاه داده ، داده شود و اجازه هرگونه تغییر و حذف اطلاعات از او گرفته شود. اگر هر شخصی که در سازمان حضور دارد بتواند به طور آزادانه هر عملی را بر روی دادهها و اطلاعات انجام دهد، آنوقت است که دادهها در معرض خطر لو رفتن و نقض شدن قرار میگیرد.
○ پیشگیری از، از دست دادن اطلاعات (Data loss Prevention):
روش DLP یا Data Loss Prevention روشی مناسب برای جلوگیری از نشت یا از دست دادن اطلاعات حساس و محرمانه است که استفاده میشود. DLP از روشهای گفته شده همچون کنترل دسترسی، رمزنگاری، مانیتورینگ فعالیتها و اعمال سیاستهای امنیتی برای جلوگیری از نشت اطلاعات استفاده میکند.
○ پشتیبانگیری از دادهها:
به معنای تهیه نسخهای کپی از دادههای مهم است که در مکانی جایگزین و جدا از محل اصلی انباشت اطلاعات، ذخیره میشوند./ متسا
#فناوری_اطلاعات
#امنیت_فضای_مجازی
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو
@niroo_tahghighat
⭕ معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو در حاشیه نمایشگاه صنعت آب مطرح کرد:
🔻شناسایی ظرفیتهای صنعت آب و برق برای روایت پیشرفت
🔻نمایشگاه اختصاصی دانشبنیانهای آب و برق برگزار میشود
🔹"مریم کارگرنجفی" معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو روزگذشته (مورخ ۵ بهمنماه ۱۴۰۳) در حاشیه بازدید از بیستمین نمایشگاه تخصصی و بینالمللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران با اعلام شناسایی ظرفیتهای صنعت آب و برق برای روایت پیشرفت گفت: در حوزه شرکتهای دانشبنیان صنعت آب و برق قرار است نمایشگاهی مجزا با همکاری روابط عمومی وزارت نیرو برگزار شود.
🔹کارگرنجفی ضمن قدردانی از مدیر و کارکنان دفتر روابط عمومی وزارت نیرو به جهت پیشتازی در برگزاری نمایشگاههای صنعت آب و برق به منظور ارائه دستاوردهای این صنعت، گفت: بیتردید نمایشگاهها محلی برای به نمایش گذاشتن دستاوردهای ارزشمند حاصل شده در کشور هستند و نمایشگاه صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب طی چهار روز فرصتی را فراهم میکند تا بخش خصوصی آخرین محصولات تولیدی خود را ارائه دهند. طی بازدید از این نمایشگاه شاهد حضور فعال و پر رونق شرکتهای با سابقه و پیشتاز و نیز شرکتهای نوپای فناور و دانشبنیان بودیم که محصولات جدید و خوبی را در این نمایشگاه عرضه و معرفی کردند.
🔹معاون وزیر نیرو با تاکید بر اهمیت حمایت شرکتهای مادرتخصصی از شرکتهای دانش بنیان صنعت آب، اظهار داشت: در حوزه شرکتهای دانشبنیان صنعت آب و برق قرار است نمایشگاهی مجزا با همکاری روابط عمومی وزارت نیرو تشکیل شود و انشاءالله امیدواریم در ابتدای سال آینده شاهد برگزاری این نمایشگاه باشیم.
🔹وی در این باره توضیح داد: از آنجایی که شرکتهای فناور به دلیل محدودیتهای مالی، نمیتوانند هزینههای حضور در این دست از نمایشگاهها را تامین کنند، بر این اساس برگزاری نمایشگاه تخصصی دانشبنیانهای آب و برق فرصتی برای ارائه محصولات را در کنار برگزاری نشستهای تخصصی فراهم میکند.
🔹کارگرنجفی در ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص روایت پیشرفت و ضرورت ارائه دستاوردها به مردم به ویژه جوانان افزود: وزارت نیرو از سال گذشته فعالیتهایی را در این زمینه آغاز کرده است. همچنین طی دورههای آموزشی ویژهای حدود ۱۰۰ نفر به عنوان روایت پیشرفت در صنعت آب و برق تربیت شدند.
🔹معاون سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزیر نیرو تاکید کرد: صنعت آب و برق یکی از صنایعی است که پیشرفتهای خوبی را پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران کسب نموده و با توجه به گستردگی خوب خدمترسانی، ظرفیتهای لازم در این حوزه احصا و شناسایی شد./ پاون
🌐 مشروح خبر
#روایت_پیشرفت
#دانش_بنیان
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنگوی شورای نگهبان: ایرادات طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت بعد از چند بار رفت و آمد بین مجلس و شورای نگهبان برطرف شد. در حال حاضر موضوع در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص متوقف شده است.
(شناسنامه قانون)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻ایران صاحب «پارک ملی هوش مصنوعی» میشود
مجتبی علیزاده، دستیار معاون علمی رئیسجمهور:
🔹تفاهمی برای راهاندازی «پارک ملی هوش مصنوعی» در اراضی عباسآباد صورت گرفت.
🔹این پروژه قرار است ظرف مدت کوتاهی با طراحی جامع و متناسب با ابعاد اراضی عباسآباد به بهرهبرداری برسد.
🔹هدف از راهاندازی پارک ملی هوش مصنوعی نمایش ابعاد فناورانه آینده ایران و ارائه خدمات هوشمند ملموس به مردم است.
🔹این خدمات شامل حوزههای مختلفی مثل اینترنت اشیا (IoT) و نسخههای دموی سکوی ملی هوش مصنوعی ایران است./ مهر
#هوش_مصنوعی
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻مجلس در حوزه قانونگذاری هوش مصنوعی ورود میکند/ تصویب طرح ملی هوش مصنوعی تا پایان سال
طاهری، نایبرئیس فراکسیون هوش مصنوعی و فناوریهای دانشبنیان مجلس:
🔹ارزیابی دقیق و استانداردی در خصوص رتبهبندی کشورها در بهرهبرداری از هوش مصنوعی وجود ندارد تا بتوانیم بر اساس آن آمار دقیقی را از جایگاه ایران در استفاده از هوش مصنوعی ارائه دهیم؛ اما آنچه اهمیت دارد ورود مجلس در حوزه قانونگذاری به مسئله هوش مصنوعی است.
🔹قبل از پایان سال طرح ملی هوش مصنوعی تصویب میشود. بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، مجلس باید به موضوع هوش مصنوعی ورود کند و وظایف دستگاههای مختلف در این راستا تعیین تکلیف شود.
🔹در روزهای آینده طرح ملی هوش مصنوعی در کمیسیون صنایع و معادن بررسی خواهد شد و برای رسیدگی و تصویب نهایی به صحن علنی ارجاع میشود./ خانه ملت
#هوش_مصنوعی
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات منصوب شد
🔷رئیسجمهور در حکمی به استناد قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اساسنامه شورای اجرایی فناوری اطلاعات و بنا به پیشنهاد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، "مسعود همدانلو" را به عنوان «دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات» منصوب کرد./ پاد
#خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
⭕ با ابلاغ معاون اول رئیسجمهور؛
🔻آییننامه اجرایی نحوه برقراری فوقالعاده سختی کار و کار در محیطهای غیرمتعارف موضوع بند(۳) ماده(۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری
🌐 https://shenasname.ir/?p=68970
(شناسنامه قانون)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"