🔻مجلس در حوزه قانونگذاری هوش مصنوعی ورود میکند/ تصویب طرح ملی هوش مصنوعی تا پایان سال
طاهری، نایبرئیس فراکسیون هوش مصنوعی و فناوریهای دانشبنیان مجلس:
🔹ارزیابی دقیق و استانداردی در خصوص رتبهبندی کشورها در بهرهبرداری از هوش مصنوعی وجود ندارد تا بتوانیم بر اساس آن آمار دقیقی را از جایگاه ایران در استفاده از هوش مصنوعی ارائه دهیم؛ اما آنچه اهمیت دارد ورود مجلس در حوزه قانونگذاری به مسئله هوش مصنوعی است.
🔹قبل از پایان سال طرح ملی هوش مصنوعی تصویب میشود. بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه، مجلس باید به موضوع هوش مصنوعی ورود کند و وظایف دستگاههای مختلف در این راستا تعیین تکلیف شود.
🔹در روزهای آینده طرح ملی هوش مصنوعی در کمیسیون صنایع و معادن بررسی خواهد شد و برای رسیدگی و تصویب نهایی به صحن علنی ارجاع میشود./ خانه ملت
#هوش_مصنوعی
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات منصوب شد
🔷رئیسجمهور در حکمی به استناد قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اساسنامه شورای اجرایی فناوری اطلاعات و بنا به پیشنهاد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، "مسعود همدانلو" را به عنوان «دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات» منصوب کرد./ پاد
#خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
⭕ با ابلاغ معاون اول رئیسجمهور؛
🔻آییننامه اجرایی نحوه برقراری فوقالعاده سختی کار و کار در محیطهای غیرمتعارف موضوع بند(۳) ماده(۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری
🌐 https://shenasname.ir/?p=68970
(شناسنامه قانون)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
1_16605291295.pdf
1.04M
🔗 فایل PDF آشنایی با انواع نرمافزارهای رایج در سازمان از نگاه کاربردی و نکات امنیتی مهم هر یک از آنها
#فناوری_اطلاعات
#امنیت_فضای_مجازی
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
21.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سامانه تصفیه نانو اُزن/ آشنایی با کاربرد فناوری نانو حباب در تصفیه آب و فاضلاب
🔹ایران تنها کشور سازنده «سامانه نانو ازن» با ظرفیت بالاست. این سامانه که بهدست متخصصان شرکت دانشبنیان "نانو حباب انرژی" در کشور ساخته شده، قادر به حذف طعم و بوی نامطبوع از آب میباشد.
🔹نانوحبابها، حبابهای گازی بسیار ریز در ابعاد نانو میباشند که در داخل مایع حضور دارند و اندازه قطر آنها کمتر از ۲۰۰ نانومتر است. نانوحبابها به دلیل داشتن طول عمر بیشتری نسبت به حبابهای معمولی زمان کافی برای واکنش موثر با عوامل بیماریزا و آلایندهها را دارند و در نتیجه پتانسیل فوقالعادهای برای تصفیه آب آشامیدنی از خود نشان میدهند.
▫مزایای فناوری نانوحباب در تصفیه آب و فاضلاب:
○ افزایش میزان حلالیت گاز در مایع
○ توزیع یکنواخت گاز در مایع
○ کاهش زمان تصفیه
○ ارتقاء کیفیت تصفیه
○ حذف طعم و بو
○ کاهش هزینههای سرمایهگذاری
○ کاهش هزینههای بهرهبرداری
○ کاهش میزان مصرف انرژی
▫کاربردهای فناوری نانوحباب در تصفیه آب و فاضلاب:
○ راکتورهای هوادهی لجن فعال
○ هاضمهای هوازی
○ لاگونها
○ شناورسازی با هوای محلول
○ بیو راکتورهای غشایی
○ واحدهای اُزن زنی
○ واحدهای کلر زنی
○ تالابها و مخازن سدها
▫چند نمونه از تجربه بهکارگیری فناوری نانوحباب:
○ بهکارگیری در تصفیهخانه فاضلاب قیطریه با هدف هوادهی
○ بهکارگیری در تصفیهخانه آب ساوه با هدف کاهش طعم و بو
○ بهکارگیری در تصفیهخانه فاضلاب تاکستان با هدف گندزدایی
▫کسب اطلاعات بیشتر:
🌐 https://www.nanohobab.com
☎️ (۰۴۴) ۳۴۲۲۸۱۲۰
#دانش_بنیان
#روایت_پیشرفت
@niroo_tahghighat
🔻مدیر شبکه آزمایشگاهی کشور منصوب شد
🔹معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، درحکمی "امیر یونسیان" مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکتهای دانشبنیان را با حفظ سمت به عنوان «مدیر شبکه آزمایشگاهی» این معاونت منصوب کرد.
🔹در این حکم انتصاب بر همکاری با کلیه ستادهای توسعه فناوریهای راهبردی و ستادهای توسعه اقتصاد دانشبنیان، به اشتراکگذاری توانمندیها و تجهیزات آزمایشگاهی موجود در کشور در این شبکه و تسهیل دسترسی محققین و صنایع فعال کشور به خدمات آزمایشگاهی مورد نیاز، تاکید کرده است./ معاونت علمی
#خبر
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻فراخوان وزارت کار برای ارسال نظرات کارشناسی تعیین دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴
🔹وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کارشناسان برای ارائه پیشنهادات خود درباره تعیین دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ دعوت کرد و گفت: برای نخستینبار امسال نظرهای کارشناسی برای تعیین دستمزد کارگران لحاظ میشود.
🔹در متن این فراخوان از همه کارشناسان حوزه کار و کارگری، کارفرمایان و نهادهای کارگری دعوت شده تا نظرات کارشناسی خودشان را تا تاریخ بیستم بهمنماه سال جاری، ارسال نمایند تا در جلسات شورایعالی کار که از چندی پیش آغاز شده است مورد بحث قرار گیرد.
▫ارسال نظرات از طریق آدرس پست الکترونیکی:
📧 mozd@mcls.gov.ir
(پاد)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻نیروگاه برقآبی انتقال مستقیم آب شهر سنندج به روش BOT اجرا خواهد شد
🔹پروژه نیروگاه برقآبی خط انتقال مستقیم آب به تصفیهخانه آب شرب شهر سنندج به عنوان یکی از طرحهای مهم در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر ایران، با مشارکت عمومی_خصوصی و به روش ساخت، بهرهبرداری و واگذاری (BOT) اجرا خواهد شد.
(شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران)
#روایت_پیشرفت
#وزارت_نیرو
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
🔻راههای ارتباط مستقیم با معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو
📧 آدرس پست الکترونیکی (ایمیل):
m-tahghighat@moe.gov.ir
🖨 شماره نمابر (فکس):
۰۲۱_۸۱۶۰۶۴۰۴
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"
✅ کانال اطلاعرسانی "معاونت سرمایه انسانی، تحقیقات و فناوری اطلاعات وزارت نیرو" را به سایر همکاران محترم صنعت آب و برق نیز معرفی نمایید:
▫لینک مستقیم کانال در پیامرسان بله:
https://ble.ir/niroo_tahghighat
▫لینک مستقیم کانال در پیامرسان ایتا:
https://eitaa.com/niroo_tahghighat
@niroo_tahghighat
🔻جایگاه جمهوری اسلامی ایران در حوزه هوش مصنوعی و فناوری و نوآوری
▫هوش مصنوعی: با توجه به اهمیت روزافزون هوش مصنوعی در قرن جدید و نقش آن در زوایای مختلف حکمرانی کشورها و تأکیدات مقام معظم رهبری بر تعمیق هوش مصنوعی و کسب جایگاه برتر کشور در این حوزه، ایران توانسته در بازه زمانی بیست ساله (2004-2023) در بین کشورهای پیشرو جهانی، در شبکههای عصبی (Neural Networks) رتبه ۶ را اخذ نماید. همچنین در بین کشورهای پیشرو اسلامی نیز در شبکههای عصبی و سیستمهای چندعاملی رتبه نخست، در زمینه هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و رباتیک رتبه دوم، در حوزه رایانش بصری رتبه چهارم و در پردازش زبان طبیعی رتبه پنجم را دارا میباشد.
▫فناوری و نوآوری: سازمان جهانی مالکیت فکری-وایپو یکی از معتبرترین نظامهای فناوری و نوآوری جهانی است که هدفش توسعه و پیشبرد نظام بینالمللی مالکیت فکری در جهت پرورش نوآوری و خلاقیت در سطح جهان است. به همین منظور کنوانسیونها و معاهدات متعددی بین کشورهای عضو منعقد و مبادله شده است. شاخص جهانی نوآوری وایپو (GII) از ۷ رکن، ۳ زیررکن و ۸۱ شاخص تشکیل شده است. ارکان در دو دسته ورودی و خروجی سامان یافته که شاخصهای ورودی به عوامل ایجادکننده نوآوری اشاره دارد و توانمندی اقتصاد یک کشور برای انجام فعالیتهای نوآوری را نشان میدهد. مقولهی پژوهش و سرمایه انسانی در این دسته قرار دارد. شاخصهای خروجی نوآوری به فعالیتهای نوآورانه در اقتصاد کشورها اشاره داشته و خروجیهای خلاق دانشی و فناورانهی هر کشوری را میسنجد. در گزارش 2024 وایپو، کشورهای سوئیس، سوئد و آمریکا در رأس فناوری و نوآوری قرار دارند. جمهوری اسلامی ایران رتبه ۶۴ جهانی و مرتبه ۷ فناوری و نوآوری در بین کشورهای اسلامی را از آن خود کرده است. بهترین رتبه ایران در شاخص پیچیدگی بازار با رتبه ۱۷ جهانی و اول کشورهای اسلامی است. همچنین کشورمان در شاخص خروجیهای دانش و فناوری رتبه ۴۹ جهانی و سوم کشورهای اسلامی را دارا میباشد.
(دفتر آموزش، تحقیقات و نوآوری وزارت نیرو)
@niroo_tahghighat
● کانال "بله" ● کانال "ایتا"