هدایت شده از حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
⛔️ آیت الله ربانی شیرازی، شیخ محمود حلبی را برای دیدار با امام به مدرسه علوی راه نداد‼️
💠 قسمت پنجم (برگرفته از کتاب تاریخچه و تفکرات جریانات شبه حجتیه ای)📗
در مطالب قبل به موضوع انتقال امام از مدرسه رفاه به مدرسه علوی پرداخته و متذکر شدیم که علاوه بر علّت مشترک(که همان بهتر بودن فضا و امکانات بود) علل خاصّی نیز برای این امر بیان شده، که مسئله نهضت آزادی و مجاهدین خلق، از جمله این علل بود.
امّا جدای از همه ی خاطرات و دلایل ذکر شده، مرحوم آقای سیّد هادی محدّث(که حدود هجده سال سابقه حضور در دبیرستان علوی و معاونت استاد روزبه را داشت) نیز در این انتقال نقش به سزایی داشته و خاطره ای نقل می کند که با خاطرات قبلی نیز منافاتی ندارد:
« مدرسه ی رفاه آنقدر کوچک و تنگ بود که مردم نمی توانستند امام را ببینند. یک هفته قبل از آمدن ایشان، که ورودشان به تأخیر افتاد، من رفتم با آقای مطهری صحبت کردم و گفتم: " آقای مطهرّی، خوب است که محلّ استقرار امام در مدرسه ی علوی باشد، چون بزرگ است و دو در دارد و امکان ورود از یک در و خروج از در دیگر مهیّاست." آمدند دیدند و گفتند باشد.
یک هفته گذشت و امام می خواستند بیایند. شب ورود امام، آقای حاج جعفر خرّازی(صاحب امتیاز مدرسه ی علوی شماره 2) به من گفتند که "اگر بناست که ایشان به اینجا بیایند، باید به ما ابلاغ کنند، چون باید در اینجا کار کنیم و در خروجی باید آماده شود، حیاط هموار شود و..."
من باز رفتم خدمت آقای مطهری و عرض کردم:" آقا شما مگر نفرمودید می خواهیم بیاییم آنجا؟ فردا امام می خواهند بیایند." گفتند:" بیا دوباره برویم مدرسه را ببینیم." باز دوباره آمدند برانداز کردند و گفتند "بگویید آماده کنند." آماده کردند و امام آمدند.
✅ نیّتم چه بود؟ اولاً اینجا فضای مناسب تری داشت. ثانیاً از این رهگذر علوی تنزیه و تطهیر می شد. چون می دانستیم که این ها در عمق آلوده نیستند. اینها غیر از انجمن بودند.
⚡️حتّی من از آقای حلبی هم فروگذار نکردم. رفتم آقای شیخ محمّد آخوندی را دیدم و گفتم: "شما ایشان را بیاورید خدمت امام، شاید که نفس قدسی امام ایشان را بگیرد و این ماجراها تمام شود." برای دیدار شخصی با امام به مدرسه علوی می آمدند. ایشان را هم آوردند پشت درب علوی. مرحوم آیت الله ربّانی شیرازی که در آنجا خیلی فعّال بود، گفت" کسی که تا دیروز روی منبر فحش به امام می داد، حالا می خواهد بیاید احوال امام را بپرسد!؟" لذا آقای حلبی را راه نداد و ایشان برگشت.»⛔️
البته این خاطره با خاطره دیگری که حکایت از دیدار آقای حلبی با امام دارد، قابل جمع است که ذکر خواهد شد.
مرحوم محدّث در ادامه ی این مصاحبه در پاسخ به مغرضینی که امروزه برآنند تا حضور امام را در دبستان علوی، به صورت جبری و بدون در نظر گرفتن رضایت مسئولین دبستان علوی شماره ی2 نشان دهند، به رضایت آقایان خرّازی، سیّد علی اکبر حسینی و خواجه پیری که در آن زمان از مسئولین اصلی دبستان علوی بودند، اشاره می کند.
این مطلب ادامه دارد
🆔 @hojjatiye
هدایت شده از حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
🔴 شیخ محمود حلبی خطاب به امام:
"حضرت آقا، خدا به دست شما این درخت ۲۵۰۰ ساله رو از ریشه در آورد. ما هم در خناق و اختناق بودیم نمیتونستیم با شما همراهی کنیم. الآن در خدمت شماییم."
متن وتوضیحات در👇
🆔 @hojjatiye
هدایت شده از حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
🔴 ماجرای دیدار رهبر انجمن حجتیّه با امام از زبان شاهد عینی
پیش از این خاطرهای به نقل از مرحوم محدّث درباره ممانعت از دیدار آقای حلبی با امام تقدیم شد.
امّا گویا پس از آن ماجرا، باز هم برای شرفیابی آقای حلبی به محضر حضرت امام خمینی(ره) تلاشهایی صورت گرفته که بالاخره نتیجه بخش میشود. در مورد آنچه که در این جلسه گذشته اقوال گوناگونی وجود دارد، امّا در مناظرهای که میان من و جناب آقای دکتر نادر فضلی صورت پذیرفت، ایشان ضمن تکذیب خاطره جناب آقای محدّث، ماجرای این دیدار را اینگونه تعریف نمودند:
🎙« ببینید آقایان من تنها شاهد موجود در ایران، (البته شاهد دیگه ای ندارم که شاهد ملاقات حضرت امام با آقای حلبی بوده) بنده ام. هیچکس دیگه ای نیست، آقای اکبری هم از هیچ کس دیگه نشنیده ... در ملاقاتی که آقای حلبی با واسطهگی مرحوم شهید مطهری با حضرت امام داشتند (بنده در مدرسه علوی خدمت میکردم به امام) امام بر ما وارد شدند، که حالا کلّی هم خاطره از آن دارم که بعداً به ایشون میگم...
در اون مجلس که هشت نفر در اون مجلس حضور داشتند. حضرت امام و آقای حلبی و آقای خلخالی و یک دکتر عالی نامی بود که اون موقع استاندار اصفهان بود و بنده و آقای بهشتی که از معلمین مدرسه علوی بود و یک آقایی به نام آقای جهرمی زاده و هشت نفر، آقای دکتر توانا از انجمنی های قدیم... هشت نفر ما تو اون مجلس بودیم، از این ۸ نفر، ۶ نفر به رحمت ایزدی رفتند، یکی هم در خارج از کشور هست و بنده در خدمت شما.
خدایا روز قیامت من رو محاکمه کن اگر خلاف بگویم. ✅حضرت آقای حلبی با نهایت خلوص به حضرت امام این طور ایشون گفت که: "حضرت آقا، خدا به دست شما این درخت ۲۵۰۰ ساله رو از ریشه در آورد. ما هم در خناق و اختناق بودیم نمیتونستیم با شما همراهی کنیم. الآن در خدمت شماییم." این عین حرف بود.»
📚 منبع: حقایقی پیرامون انجمن حجتیّه، ص۱۸۷
درباره این موضوع که ادامه جلسه مذکور چه میشود، روایاتهای گوناگونی موجود است امّا در این که چندان ادامه نیافته و بسیار کوتاه بوده شکّی نیست.
❓امّا آیا واقعاً رهبر انجمن حجتیّه، از سرنگونی رژیم ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی و تشکیل حکومت اسلامی خشنود شده و این امر را مرضی رضای الهی و امام را واسطه اجرای آن میدانست؟ مگر ایشان به تشکیل حکومت اسلامی در عصر غیبت و تبعیّت از رهبر غیرمعصوم اعتقاد داشت؟
❓آیا وجود اختناق توجیه مناسبی برای عدم همراهی با نهضت بود؟ مگر فضا برای دیگران غیر از این بود؟ و از این مهمتر آن که "بر فرض که امکان همراهی نداشتید، چرا به دشمن چراغ سبز نشان داده و یا با انقلابیون زاویه داشتید؟"
❓چرا انجمن حاضر نشد در یکی از بیانیّههای رسمی خود پس از پیروزی انقلاب، به این عدم همراهی صادقانه اعتراف کرده و ضمن پذیرفتن خطا، برای همراهی و خدمت اعلام آمادگی کند؟ بلکه بالعکس ادّعای همراهی داشت! که نمونههای آن را به مرور تقدیم خواهم کرد.
❓وقتی رهبر انجمن به عدم همراهی با نهضت اعتراف میکند، پس چرا برخی درصدد اثبات خلاف این قضیه هستند؟
🆔 @hojjatiye
هدایت شده از حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
رئیس ساواک: ما هرگز آقای حلبی را نگرفته ایم و نخواهیم گرفت.⚠️
🆔 @hojjatiye
هدایت شده از حقایقی پیرامون انجمن حجتیه
🔴 رئیس ساواک: ما هرگز آقای حلبی را نگرفته ایم و نخواهیم گرفت!
✅ پیش از این اشاره کردیم که رژیم شاه از عملکرد شیخ محمود حلبی و گروه تحت امرش، رضایت خاطر داشت. چرا که نه تنها از جانب آنان احساس خطری نمی نمود، بلکه این گروه محلّ امنی شده بود برای تعداد قابل توجّهی از آنان که از مبارزه با شاه می هراسیدند و می خواستند برای آرامش وجدانشان، با بهائیّت مبارزه نمایند. البته آن هم فقط مبارزه علمی و نهایتاً مقداری مبارزه اقتصادی. و گرنه انجمن حجتیّه کجا و اعتراض به سران بهایی رژیم پهلوی کجا که هر یک در منصبی جولان می دادند و تعیین تکلیف می کردند.
💠 مرحوم حجت الاسلام و المسلمین شیخ جعفر شجونی در خاطره ای کوتاه، به مجموعه ای از این نکات اشاره می کنند:
« خدا شاهد است یک بار من زندان بودم و داشتم تعهد می نوشتم تا آزاد شوم و رئیس ساواک وقت[تهران]- یعنی سرهنگ مولوی- به من گفت دیروز زن و بچه ات آمده بودند به دیدنت و همه شان مریض و گرفتار بودند. تو چرا با این وضعیت کاری انجام می دهی که خودت را گرفتار کنی و زندانی شوی؟ این بار که بیرون می روی مانند آقای حلبی رفتار کن. ما هرگز او را نگرفته ایم و نخواهیم گرفت. ⚠️ تو هم مانند او با بهایی ها مبارزه کن. چرا می روی بالای منبر و علیه شاه و درباریان سخنرانی می کنی. او زمانی این حرف ها را می زد که من در حال نوشتن تعهد بودم. داشتم می نوشتم که اینجانب برخلاف مصالح عالیه کشور اقدام نکنم و... در حال نوشتن آن بودم که سرهنگ مولوی به من گفت وقتی رفتی بیرون با بهایی ها مبارزه کن و مطمئن باش هیچکس با تو کاری نخواهد داشت. من هم قبول کردم و گفتم بسیار خب. از این به بعد من علیه بهایی ها صحبت می کنم اما من لقمه درشت بر می دارم. گفت یعنی چه؟ گفتم یعنی اینکه من به منبر می روم و می گویم امیر عباس هویدا بهایی است، تیمسار سمیعی بهایی است، مهندس روحانی وزارت کشاورزی بهایی است، پزشک شاه، هژبر یزدانی و... بهایی هستند.»
📚 منبع: روزنامه روزگار، ش1564، یکشنبه 2/5/1390، ص8
🆔 @hojjatiye
هدایت شده از آیت الله مرتضی تهرانی
حضرت آیت الله حاج آقا مرتضی تهرانی رضواناللهتعالیعلیه:
تا همه باور نكنند كه هيچ كاری از خودشان بر نمیآيد و هيچ گرهای را نمیتوانند باز كنند، به يك كسی احتياج دارند كه از جهان غيب ماموريت پيدا كند، امام زمان (صلوات الله علیه) تشريف نمیآورند.
#استوری #نیمه_شعبان
(برگرفته از سخنرانی 1386/10/25)
@mortezatehrani
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ کسانی که در تمدنسازی نمیتوانند نقشی ایفا کنند و از این گردونه حذف میشوند!
#استوری | #استاد_شجاعی
@ostad_shojae | montazer.ir
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
#کارگاه_تفکر۴۷
• کسی که خدا را اندکی پیدا کرد، و به نقطهای رسید که با خدا زندگی کند؛
درگیر نعمت یا موقعیتی که به او داده میشود، یا از او گرفته میشود، نخواهد شد.
همت و ارادهی او بر حرکت بسمت الله قفل شده و چیزی حواسش را پرت و به بازی دنیا مشغول نمیکند!
دانلود رایگان کارگاه تفکر :
media.montazer.ir/?p=23039
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
کارگاه تفکر ۴۷.mp3
11.42M
#کارگاه_تفکر ۴۷
آنچه در پادکست چهل و هفتم میشنوید :
- چرا بعد از ازدواج
- بعد از قبولی دانشگاه
- بعد از بچهدار شدن
- بعد از شاغل شدن
- بعد از .....
رابطهام با خدا سرد شده، و هر چی میخوام درستش کنم نمیشه؟
منبع پادکست : جلسه ۲۰ از کارگاه تفکر
@ostad_shojae | montazer.ir
هدایت شده از هیأت جهادی جنت الحسین علیه السلام
48.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت اول
تمام این فعالیتهایی که در فیلم ملاحظه کردید، در مکان حسینیه بوده
سرسالِ اجارهی حسینیه شده و
مالک، یک میلیارد را هزینهی رهن قرار داده
😔
اگر نتوانیم هزینه رهن را پرداخت کنیم
متاسفانه باب تمام این خیرات بسته میشود
🆘❤️🩹😭
چنانچه ملک یا خانهای مناسب برای فعالیتهای جهادی دارید ( بصورت وقف یا هدیه) یا هزینهی رهن را کمک میکنید به @Motahari58 پیام دهید
♦️ادامه دارد...
بعلت طولانی بودن فعالیتها در چند بخش ، تقدیمتان میکنیم
#بانی
#توشهی_آخرت_تان
#گزارش_خوبیهایتان
💳 ۵۸۹۲۱۰۷۰۴۵۶۷۵۵۱۲
بانک سپه_ بنام گروه جهادی جنت الحسین(ع)
ارسال عکسِ فیشِ واریزی به @Motahari58
یا ☎️۰۹۱۲۸۴۴۲۴۷۴
@jahadi_janatolhosein
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀 ارزیابی تسهیلات بانکها و موسسات اعتباری به کارکنان و مدیران بانکی
🔻بانکها و موسسات اعتباری در سال 1402 مبلغ 91.5 همت به کارمندان خود تسهیلات با نرخ سود ترجیحی پرداختند. در حالیکه سرانه تسهیلات پرداختی به عموم خانوارها در سال 1402 تنها 37 میلیون تومان (سرانه افراد 66.4 میلیون تومان) بوده است، سرانه تسهیلات اعطایی به کارمندان بانکها و مؤسسات اعتباری 479 میلیون تومان است.
🔻بررسی عملکرد نظام بانکی در پرداخت تسهیلات کارمندی حاکی از عدول از اقتضائات عدالت توزیعی(عمومی، بینبانکی و بینکارمندی) از چند جهت است.
🔹اول، میانگین تسهیلات کارمندی بانکی بیش از 12 برابر میانگین تسهیلات پرداختی به عموم خانوارها است(عدول از اقتضائات عدالت توزیعی عمومی).
🔹دوم، حتی اگر پرداخت تسهیلات کارمندی بانکی از محل منابع مالکانه بانکها را درست بدانیم،منابع مالکانه برخی بانکها کفاف این میزان تسهیلات پرداختی را نمیدهد.
🔹سوم، بهرهمندی کارکنان نظام بانکی از تسهیلات یکسان نیست؛ در حالی که برخی کارکنان بانکی بهطور متوسط 1.4 میلیارد تومان تسهیلات دریافت کردند، این میزان در برخی دیگر تنها 71 میلیون تومان بوده است(عدول از اقتضائات عدالت توزیعی بینبانکی).
🔹چهارم، با توجه به عدم ارائه اطلاعات کامل، نمیتوان قضاوت روشنی در مورد عدالت توزیعی بین کارمندی در مورد تسهیلات دریافتی داشت(تردید در مورد عمل به اقتضائات عدالت توزیعی بینکارمندی).
https://b2n.ir/a86450
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
🌀 چه کسانی به رئیس جمهور مشورت اقتصادی میدهند؟
⁉️مشایخی، نیلی، صادق الحسینی، مروی، عبده تبریزی؟؟؟
https://www.eghtesadran.com/?p=1945652
✍️توکلی eitaa.com/eqmoq2