اونا چی میگن من چی میگم .pdf
1.59M
اونا چی میگن من چی بگم!!؟
سؤالات و شبهات پیرامون انتخابات+پاسخ
#مشارکت_بالا
@Nocteh
هدایت شده از تامی
🔴 خاتمی بدون رقیب!
🔹هشتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران، در 18 خرداد 1380، انتخاباتی بود که پس از یک دوره ریاست جمهوری #سیدمحمد_خاتمی برای تعیین رئیس جمهور بعدی در 18 خرداد 1380 با حضور 10 نامزد نهایی برگزار شد. در این انتخابات 814 نفر ثبت نام کردند و 10 نامزد تأیید صلاحیت شدند.
🔸محمد خاتمی، احمد توکلی، علی شمخانی، عبدالله جاسبی، حسن غفوری فرد، منصوررضوی، شهاب الدین صدر، علی فلاحیان، مصطفی هاشمی طبا و محمود کاشانی از دیگر نامزدهای این دوره از انتخابات بودند.
🔹واجدین شرایط بیش از 42 میلیون نفر بودند که حدود 28 میلیون نفر آنها در انتخابات شرکت کردند. خاتمی با 21 میلیون رأی، حدود 76 درصد آرای شرکت کنندگان را به خود اختصاص داد.
🔸 #احمد_توکلی با کسب حدود چهار و نیم میلیون رای نفر دوم شد. #علی_شمخانی با کسب حدود هفتصد هزار رای نفر سوم شد. هفت نفر دیگر آرایی کمتر از تعداد آرای باطله داشتند.
🔹رقیب اصلی خاتمی، احمد توکلی بود. وی به نقدهای تند و تیز به دولت خاتمی می پرداخت. توکلی با ارائه نظریه ای با عنوان "جمهوری دوم" و با شعار "دولت پاک برای ملت پاک" وارد رقابت انتخاباتی شد. شعارهای توکلی بیشتر بر محورهای اقتصادی استوار بود. وی در مصاحبه با روزنامه سیاست روز در بیان علت کاندیداتوری خود گفت: «چون اصلاح اقتصاد همت و جرأت لازم دارد. » برنامه های وی "برون رفت از معضلات اقتصادی"، "راه اندازی تولید"، "کاهش نابرابری"، "کاهش و منطقی سازی نقش های دولت" و "مقابله با فساد و تبعیض" عنوان شد. او ارکان جمهوری دوم خود را "عقلانیت و عدالت" معرفی می کرد.
🔸نامزد دیگر این دوره که توانست پس از توکلی بیشترین آرا را کسب کند، علی شمخانی بود که از درون کابینه خاتمی به رقابت وارد شده بود. شعار وی "دولت اقدام ملی" بود.
🔹از نکات جالب این انتخابات، گریه خاتمی در حین ثبت نام در برابر خبرنگاران بود، وی با "چشمانی گریان" ظاهر شد و اطمینان داد که بر عهد پیشین خود با مردم پابرجاست. وی در حین صحبت هایش چندین بار به خاطر بغض در گلویش و اشک در چشمانش سخنانش قطع شد. برخی معتقدند نحوهٔ حضور وی در روز ثبت نام تاثیر زیادی بر جلب رای مردم به وی داشت.
🔸اغلب تشکل های حزباللهی، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، جامعه روحانیت مبارز و سایر مجموعههای همسو با آنها در این انتخابات نامزدی نداشته و لذا سکوت اختیار کردند. اغلب به دعوت مردم به شرکت در انتخابات اکتفا کردند و اینگونه خاتمی بدون رقیب مجدداً رئیس جمهور شد ولی کسی نگفت انتخابات زیر سوال است! انتخابات نیست و انتصابات است و ...!
🖊 خرقه ی تزویر
@tazvyr
هدایت شده از نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 مهرعلیزاده تو مناظره دم از دولت خاتمی زد و گفت دوران خوبی بوده!
♦️شاید خیلی از مردم فراموش کرده باشن، جوانتر ها هم که اون دوران رو یادشون نمیاد؛ اما این فیلم رو ببینید تا واقعیت دولت خاتمی رو متوجه بشد! فقر، بیکاری، فاصله طبقاتی، بی توجهی به درد مردم، حقوق زیر خط فقر بازنشستگان، گرانی اجناس و ... از واقعیتهای دولت خاتمی بود!
♦️شاید بگید این فیلم رو انقلابیها ساختن و طبیعیه ضد خاتمی باشه، اما این فیلم بخشی از مستند انتخاباتی هاشمی رفسنجانی در انتخابات سال ۸۴ هست!
🌍 @ebratha_ir
هدایت شده از همنشینی با خوبان 🗨
#فوق_العاده
این ایام در بحث های دونفره با دوستان و آشنایان نیاز به محتوای به روز و مناسب #مخاطب داریم ولی هر کدوم از مخاطبین ما خصوصیات خودشون را دارند و
#مطلب_مختص_به_خودش را میخوان و نمیشه هر مطلبی براشون فرستاد!
و ممکنه نتیجه معکوس داشته باشه
در کانال 👈
🆔 @morna1400
«محتوای شناسنامه دار انتخابات» محتوایی که برای خود یا مخاطبانتان نیاز دارید به صورت #دسته_بندی شده ارسال میشود و کافیه از طریق فهرست کانال که به بالای کانال سنجاق شده مطلب مورد نظر خودتون را پیدا کنید و با زدن روی عنوان مدنظر، همه مطالب مرتبط را در کانال مشاهده نمایید.
با احترام 🌹
@s_mardom_ir
هدایت شده از ستاد مردمی دکتر جلیلی قم
چرا دکتر جلیلی گفتگو با شورای انتخاباتی اهل سنت را نپذیرفت؟
#اصلح
#اخلاق_و_تقوای_سیاسی
ستاد رسمی دکتر جلیلی
🆔 https://eitaa.com/qom_jalili
انصراف به نه انقلاب؟!
یکی از دلایل شکست جبهه انقلاب در انتخابات ۹۲ با تکثر نامزدها بود.
در انتخابات ۹۶ نیز علیرغم وحدت نامزدها بازهم جبهه انقلاب شکست خورد.
در انتخابات ۹۸ هم وحدت یا تکثر انقلابیون تأثیر قابل توجهی در نتایج نداشت.
انتخابات ۱۴۰۰ نیز جبهه انقلاب ان شالله پیروز است؛ چه با وحدت و چه با کثرت. علت پیروزی نیز تغییر گفتمان جامعه است.
لذا بجای مباحث فرعی مثل وحدت و کثرت به فکر افزایش مشارکت باشید.
چه بسا ادامه حضور رضایی، قاضی زاده و جلیلی در عرصه انتخابات، آراء خاکستری را جذب کنه و باعث بشه مشارکت در اصل انتخابات بالا بره، که همین اولین مطالبه رهبر انقلاب است.
#تحلیل داشته باشیم.
@Nocteh
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
دکتر جلیلی از رقابت ها انصراف دادند. رجانیوز
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🔴 جمله مهم رهبری
رئیس جمهور باید با نصاب بالای رای انتخاب شود.
یعنی حتی همون چند میلیون رای عادی کاندیداهای دیگه جریان انقلابی هم مهمه برای افزایش نصاب
#تمام_حجت
✅ با بدون سانسور متفاوت بیاندیشید 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
الحمدلله رب العالمین دکتر جلیلی نشان دادند اهل حب و بغض و قدرت طلبی نیستند و جایی که باید درست تحلیل کنند، تحلیل کردند و تصمیم گرفتند.
#دولت_قوی #جهش_ایران
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاتمی اومده رای بده یک خبرنگار قالتاق میگه: آقای خاتمی انشاءالله رییسی دیگه...😁😂
مرد حسابی همینجوری استرس بالای شکست داره میخوای سکتش بدی سردار فتنه رو...😁😂😁😂
همه جا تحت کنترل #بیاعصابها
✖️بدلایل زیر این انتخابات با کیفیت ترین انتخابات از اول انقلاب تا کنون بوده(جدای از تخلفات و اشکالات گسترده):
1️⃣ مشارکت در اوج تحریم ها و ناکارآمدی ها و ناامیدی ها و کرونا و اختلالات روز رای گیری
2️⃣ رای دادن بدون هیجان و احساسات کاذب. (برخلاف سه انتخاب قبلی مردم)
3️⃣ قومیگرایی در رای مردم تاثیری نداشت. (لر و بختیاری ها به رضایی و ترکها به همتی و مهر علیزاده توجه نکردند)
4️⃣ قهرمانبازی در مناظرات در رای مردم تاثیر نداشت. (برخلاف سه دوره پیش که برنده مناظره رای می آورد.)
5️⃣ توهین و تخریب و تهمت رقبا اثر عکس داشت (توهین های مهر علیزاده و همتی و اثر منفی بر رای شان)
6️⃣ سلبریتی ها در رای مردم نقشی نداشتند.
7️⃣ کارنامه، نقش اول در انتخاب مردم داشت (عملکرد رئیسی در قوه قضائیه)
8️⃣ مردم به شخص گمنام و ناشناخته رای ندادند. (بر خلاف خاتمی و احمدی نژاد و روحانی که قبل از انتخاب گمنام بودند)
9️⃣ تخریب های بی امان در فضای مجازی نقشی در انتخاب مردم نداشت (رشد سواد رسانه ای مردم)
0️⃣1️⃣ جواب منفی بی سابقه مردم به غربگرایان که آرایشان از آرای باطله هم کمتر بود.
1️⃣1️⃣ تو دهنی محکم مردم به امثال احمدی نژاد ها... که از درون و غیر مستقیم انتخابات را تحریم کردند.
🔺خلاصه اینکه این انتخابات به منزله یک پوست اندازی کامل برای نظام و تولدی دوباره است و این انتخابات بسیاری از اشراف لیبرال ها و غربگرایان و ورشکستگان سیاسی داخلی و طلبکاران و مدعیان را به زباله دان تاریخ می فرستد.
#انتخابات_1400
@Nocteh
هدایت شده از حوزه توییت (توییتر طلاب)🇵🇸
👓 رهبری: واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع است!
🔹 واکنش برخی: آفرین درست است اصلا واکسن چیه! احسنت به بصیرت رهبری
رهبری: واکسن ایرانی باعث افتخار است آن را تضعیف نکنید
🔹 واکنش همان گروه: ای بابا! این نفوذیها تا کجا نظرات آقارو عوض میکنند!
نتیجه ارسطویی= هرگاه رهبری مطابق ما حرف زد بصیرت دارد و درست است، اگر خلاف ما حرف زد یا #تقیه است یا #نفوذ!
@HozeTwit
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 او در خشت خام چه میدید که ما کور بودیم؟!
🔹مقام معظم رهبری ۱۵ سال قبل(سال۸۶) در یک سخنرانی بر این نکته تأکید کردند که اگر دولت ایران به بدگویی برخی "عوامل داخلی" درباره بیخاصیتی صنعت هستهای توجه کند و برق هستهای تولید نکند، مجبور به «گدایی برق» خواهد شد.
🔸امام جامعه، سال 86 در جمع دانشجویان استان یزد فرموده بودند: «در داخل کشور خودمان جنجال راه انداختند که آقا انرژی هستهای هزینه بدون سود است؛ چرا دارید این کار را میکنید؟ حالا تبلیغات جهانی که این مسئله را کاملاً دنبال میکرد و هنوز هم میکند؛ اما در داخل کشور خودمان از اولی که این مسئله هستهای مطرح شد(سال۱۳۸۱)، از پنج شش سال قبل از این تا حالا مرتباً این مطلب را گفتهاند و تکرار کردهاند. حتّی عدهای نامه نوشتند و گفتند آقا ما فیزیکدانیم. اینکه میگویند ما توانستهایم دستگاههای سانتریفیوژ را راه بیندازیم، اصلاً واقعیت ندارد! به قدری قرص این را گفتند که ما مجبور شدیم افرادی را بفرستیم و بگوئیم بروند بازرسی کنند، درست ببینند؛ نکند که همینی که اینها میگویند، باشد. این، مال پنج شش سال قبل است. رفتند، آمدند گفتند نه آقا! کار، بسیار خوب، صحیح، علمی و محکم دارد انجام میگیرد. اول گفتند نمیشود، نمیتوانیم؛ بعد که دیدند توانستیم، گفتند آقا این هزینهای است که سود ندارد، فایدهای ندارد. بنده در سخنرانی عمومی عید نوروز سال گذشته مفصل درباره این صحبت کردم و نمیخواهم تکرار کنم. چطور فایدهای ندارد؟ ما برای بیست سال دیگر حداقل بایستی بیست هزار مگاوات برق از انرژی هستهای به دست بیاوریم. برآوردی که برای مصرف انرژی در کشور و تولید برقِ مورد نیاز کردهاند، حداقل بیست هزار مگاوات باید از طریق انرژی هستهای باشد؛ والّا ما باید برق را از دیگران گدایی کنیم؛ یا اگر نتوانستیم گدایی کنیم، یا ننگمان آمد، یا به ما ندادند، از خیر چیزهایی که با نیروی برق میچرخد، باید بگذریم؛ از کارخانه، از تولید، از بسیاری از ابزارهای پیشرفت. خب، ما کِی شروع کنیم تا بتوانیم بیست هزار مگاوات را بیست سال دیگر به دست بیاوریم؟ الان اگر دیر هم نشده باشد، قطعاً زود نیست. ممکن است دیر هم شده باشد. ببینید چه مغالطه عجیبی است که "آقا احتیاج نداریم"! یا میگویند: شما نیروگاه هستهای که نمیتوانید بسازید؛ این اورانیومهای غنیشده سه چهار درصد را برای چه میخواهید؟ باز بحث "نمیتوانید" است. چرا نمیتوانیم؟ ملتی که بدون کمک و بدون استاد توانست یک چنین مراکز عظیم غنیسازی را به وجود بیاورد، چرا نتواند نیروگاه بسازد؟»
🔹بعد از ۱۵ سال، حالا من که آن موقع یک دانشجوی صفر کیلومتر بودم ادعای فعال رسانهای بودن میکنم که چیزی بنویسم درباره #قطعی_برق!
🔸سال ۹۲، با رای ملت، آنچه که نمیبایست، رخ داد... روند هستهای کشور بطور مطلق تعطیل شد! آقایان هستهای که هیچ، حتی توسعه نیروگاههای سیکل ترکیبی را متوقف کردند!
🔹طبق اعلام مسئولان هستهای کشور، در حوالی سالهای 91 و 92، بخشی از برق هستهای ایران وارد مدار شد و تعدادی از چراغ خانهها در ایران با برق هستهای روشن هم شدند. اما این فرایند به دلایلی که یک روز باید مشخص شود، با سرعت لازم ادامه نیافت تا به خاموشیهای امروز رسیدیم!!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بارانی که اینجا نعمت است
🔹بارش باران همانطور که ممکن است ایجاد سیل و سیلاب کند، میتواند صدای خنده کودکان را نیز به گوشمان برساند. اینبار باران دلخوشی کودکان دشتیاری سیستانوبلوچستان شد.
@Farsna
🏴 رهبر انقلاب: ۱۹ سال #مبارزه_فکری و #مبارزه_سیاسیِ بیامان امام باقر علیهالسلام دشمن را به ستوه آورد. ۵۹/۷/۲۷
هدایت شده از فروشگاه نشر شهید ابراهیم هادی
🌷شهید امیر توکل کامبوزیا
نابغه ای که در ۲۰ سالگی مدرک دانشگاهی خود را از روسیه گرفت!
دانشمندی که دانشگاه های خارج از کشور؛ بیش از داخلی ها او را شناختند.
دانشگاه سوربن فرانسه کرسی استادی تاریخ برایش در نظر گرفت.
این دانشمند؛ با نظام پهلوی مخالفت می کرد. آنها را مجری دستورات صهیونیست می دانست.
او عاشق امام خمینی بود و ۳۰۰ صفحه پرونده ساواک در مورد او به همین خاطر است.
او شعار دو بچه کافی است را شعار یهود می دانست و برای مخالفت با این شعار؛ در زاهدان چهار بار ازدواج کرد(ازدواج ها همزمان با هم نبود) و ۲۸ فرزند از خود به یادگار گذاشت که تقریبا تمامی فرزندان استاد؛ از فرهیختگان جامعه هستند.
✅۱۴ پسر ایشان در خط اسلام و انقلاب بوده و هستند. پنج جانباز و دو شهید در میان فرزندان ایشان دیده می شود.
📙برگرفته از کتاب کامبوزیا. اثر گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی.
هدایت شده از فروشگاه نشر شهید ابراهیم هادی
1⃣5⃣
📚کامبوزیا
زندگینامه و خاطرات دانشمند شهید امیر توکل کامبوزیا
استادی که به ۷ زبان مسلط اما به زاهدان تبعید و به دست ساواک به شهادت رسید. یکی از شاگردان او رهبر انقلاب بودند.
📖 اثر گروه شهید هادی
۱۴۴ صفحه مصور
۱۳۰۰۰ تومان
✅خاطرات اثرگذار و زیبا
چاپ اول ۹۷
چاپ سوم ۹۸