eitaa logo
سربازانقلاب | سیدفخرالدین موسوی
17.4هزار دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
3.1هزار ویدیو
287 فایل
🚩 درگاهی برای معرفی #شبکه_نفوذ @fakher56 گروه متصل: https://eitaa.com/joinchat/1366360084C09602dbad0 کانالهای دیگرم: @mostanadsazam @parvandeha @roshana_media
مشاهده در ایتا
دانلود
12.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
   2⃣   پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله): قَالَ قالَرَسُولُ اَللَّهِ صَلَّی اَللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ:لَمَّا خَلَقَ اَللَّهُجَنَّةَ عَدْنٍخَلَقَ لَبِنَهَا مِنْ ذَهَبٍ یَتَلَأْلَأُ وَ مِسْکٍ مَدُوفٍ ثُمَّ أَمَرَهَا فَاهْتَزَّتْ وَ نَطَقَتْ فَقَلَأُ. أَنْتَ اَلْحَیُّ اَلْقَیُّومُ فَطُوبَی لِمَنْ قُدِّرَ لَهُ دُخُولِی قَالَ اَللَّهُ تَعَالَی وَ عِزَّیْتِی وَ جَلاَکِ لاِخِّا. كِ مُدْمِنُ خَمْرٍ وَ لاَ مُصِرٌّ عَلَی رِباً وَ لا فَتَّانٌ وَ هُوَ اَلنَّمَّامُ وَ لا وَ هُوَ اَلَّذِی لا یَغَارُ وَ یُجْتَمَعُ فِی بَیْتِهِ عَلَی اَلْفُجُورِ وَ لاَ تلاع[قَلاَّاُ]. ِالنَّاسِ عِنْدَ اَلسُّلْطَانِ لِیُهْلِکَهُمْ وَ لا حَیُّوفٌ وَ هُوَ النَّبَّاشُ وَ لاَ حَشَّارٌ[خَتَّارٌ]وَ هُوَ اِلاِّا. | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
سخنگوی قوه قضائیه: در موضوع حجاب هیچ خلأ قانونی وجود ندارد و همه باید نسبت به انجام تکالیف قانونی‌شان ایفای نقش کنند. پ. ن: 1. بارها این مورد را عرض کردیم که موضوع تصویب قوانین در این خصوص فقط یک بازی کثیف سیاسی بود. 2. آقای قالیباف رئیس مجلس هم به همین موضع قبلا اشاره کرده بود. 3. گفتار دروغ آقای صدیقی امام جمعه تهران و رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر که مجلس و رئیس مجلس را متهم به اختلال در تصویب قوانین عفاف و حجاب کرده بود را باید چگونه ارزیابی کنیم؟! | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
   4⃣ ؟! آیا اینقدر که جمهوری اسلامی روی مساله حجاب تاکید داره، معصومین هم اینطور بودن و بدین شکل روی این موضوع تاکید داشتن؟! 🎙 | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴دوستانِ طلبه رفته بودند پیش آقا که اجازه بده بریم سوریه شهید بشیم. آقا گفته بود اگر مَردید که جهاد فرهنگی خیلی سخت‌تر از جهاد نظامی است، بایستید و کار کنید مرحوم فرج‌نژاد | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
🔥تقدیس پزشک برده فروش در سیما❗️ 🔻دکتر غنی‌نژاد در مناظره با دکتر درخشان تاکید می کرد که اقتصاد، علم است و جایی نیست که فقهای برجسته اسلام درباره آن نظر بدهند و لیبرال‌های حقیقی دارای حق علمی برای اظهار نظر درباره اقتصاد هستند!! 🔻خب؛ از تاریخ می پرسیم کلاسیک کیست؟ می گوید «جان لاک». 🔻دوباره می پرسیم این آقا چه کاره بوده‌اند؟ می گوید آقای لاک، پزشک بود و از سرمایه گذاران اصلی تجارت در انگلستان در قرن هفده بود!! و البته او از اصلی ترین بنیان گذاران فکری مکتب فلسفی است برای آزادی انسانها!!! 🔻لاک رضایت مردم را مبنای مشروعیت سیاسی می داند اما مردم را صرفا سرمایه داران تعریف می کند و اقشار فرودست و فقیر را جزء مردم به حساب نمی آورد و خلاصه رضایت سرمایه داران را مبنای مشروعیت سیاسی می داند!! 🔻می پرسیم نتیجه اندیشه های او و همفکرانش چه قدر باعث آزادی مردم اروپا شد؟ تاریخ پاسخ می دهد: نظرات جان لاک ها موجب بسترسازی نظری وحشیانه‌ترین جنایات بر علیه کارگران در قرن هجده و نوزده میلادی در اروپا شد که موجب شکل گیری اعتراضات خشونت بار و فراگیر کارگران و فرودستان شد. 🔻اما دردناک اینجاست که همین ذهنیات که برخی شان حتی روشمند هم نیستند بخاطر ضعف فلسفی و شناخت شناسی در بخش بزرگی از جامعه نخبگانی، عنوان «علمی» بودن دریافت می کند و مدعیان اندیشمندی و رسانه‌های غربگرا، همین حرفها را ناف علم دانسته و کسی که اسمش اروپایی نباشد را نه عالم می دانند و نه دارای حق حرف زدن در موضوعاتی که به نظرات جماعت چشم آبی متبرک شده است! ✍حمیدرضا ابراهیمی ✅ گامی نو @Gaami_no
هدایت شده از mostanadme
سوادرسانه3.mp3
4.64M
مفهوم کلی سواد رسانه ♦️جلسه سوم3️⃣ 🎙 🔻||||||||||||||||||||||||||||||||||||🔺 🎥 @mostanadsazam 👈
﷽ تبدیل به یک ژنرالِ جنگ روایت‌ها شو ! اولین مدرس کتاب جهادتبیین مقام معظم رهبری مدرس سواد رسانه‌ای و جنگ شناختی پس با ما باشید👇 https://eitaa.com/joinchat/93585583C5c83fdb4e6
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
   5⃣ ؟! آیا موضوع حجاب، یک بحث امنیتیه یا سیاسیه یا فرهنگی؟! 🎙 | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
در سال 1360 عضو رسمی سپاه کردستان می‌شود و پانزده ماه آنجا می‌ماند؛ ولی مدام در اندیشۀ راهی شدن به مناطق جنگی جنوب کشور است. وقتی به منطقۀ جنگ ایران و عراق عازم می‌شود، برادر کوچک‌تر صادق هم به همراهش می‌رود و در یک بمباران حملة هوایی عراق در برابر چشمان نورالدین شهید می‌شود. بیست و چهار ترکش به بدن نورالدین اصابت می‌کند و او در بیمارستان‌های کرمانشاه و مشهد بارها تحت عمل جراحی قرار می‌گیرد؛ ولی چون از قسمت شکم و صورت و چشم و بینی آسیب‌های جدی دیده، حتی با این عمل‌ها، به طور کامل بهبود نمی‌یابد. به تبریز می‌رود و بعد از شش ماه به جبهه برمی‌گردد.... | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر زمانی که به این درجه از خلوص رسیدیم که نقش خدا را در تمام اتفاقات بدین گونه پر رنگ دیدیم، می‌توانیم بگوییم برای خدا کاری کرده ایم. دیدن و شنیدن روزانه این کلیپ برای تمام اهالی جهاد تبیین از نان شب هم واجب تر است. "خرمشهرها در پیش روست" یعنی به این یقین برسیم که خدا تنها راه خروج ما از گرفتاری‌هاست و بس! | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)
🔰عارفانه زندگینامه شهید عارف احمدعلی نیری "این گل پرپر از کجا آمده" "از سفر کرب و بلا آمده" امروز سوم اسفند سال ۱۳۶۴ است. جمعیت این شعار را می‌داد و پیکر شهید را از مقابل منزلش به سمت مسجد امین‌الدوله حرکت داد. جمعیت که بیشتر آن‌ها از جوانان مسجد و شاگردان آیت‌الله حق‌شناس بودند شدیداً گریه می‌کردند و طاقت از کف داده بودند. شنیده بودم که حضرت استاد این شاگرد خود را بسیار دوست داشته. این پیر اهل دل در جلوی درب مسجد سرشان را بالا آوردند و نگاهی به اطرافیان کردند. بعد با حالتی نالان و غمگین گفتند: آه‌، آه، آقا جان... دوباره آهی از سر حسرت کشیدند و فرمودند: «بروید در این تهران بگردید و ببینید کسی مانند این احمد آقا پیدا می‌کنید؟!» یک شب با حالتی افسرده خاطره ای از شهید نقل کردند. فرمودند: به جز بنده و خادم مسجد، این شهید بزرگوار هم کلید مسجد را داشتند. من یک نیمه‌شب زودتر از ساعت نماز راهی مسجد شدم. به محض اینکه در را باز کردم دیدم شخصی در مسجد مشغول نماز است. حضرت آقای حق‌شناس مکثی کردند و ادامه دادند: من دیدم یک جوان در حال سجده است، اما نه روی زمین!! بلکه بین زمین و آسمان مشغول تسبیح حضرت حق است!! حاج آقا حق شناس درحالی‌که اشک در چشمانشان حلقه زده بود ادامه دادند: من جلو رفتم و دیدم همین احمد آقا مشغول نماز است. بعد که نمازش تمام شد پیش من آمد و گفت: تا زنده‌ام به کسی حرفی نزنید. | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید ♦️آرشیو پرونده ها (اینجا)