هدایت شده از نبرد آخر
بر اساس گزارشها، یک قرارداد ۴۰ میلیون دلاری برای مدت شش ماه بین رژیم صهیونیستی و گوگل و یوتیوب امضا شده است. موضوع این قرارداد، راهاندازی یک کمپین تبلیغاتی با هدف مقابله با اظهارات مطرح شده درباره نسل کشی و گرسنگی در غزه و ترویج روایتی مثبت از رژیم صهیونی است!
#انقلابیون
🔵 نبرد آخر👇
@nabardeakhar
@nabardeakhar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💗 ویژه #هفته_وحدت
📹 نماهنگ | خط معیار
✏️ بیانات رهبر انقلاب درباره معیار و ملاک همراهی با پیامبر (ص) و جدی بودن در مقابله با دشمن
➕ حواسمان باید جمع باشد، بدانیم چه کار میکنیم، بدانیم چه میگوییم؛ حرفی که میزنیم در جهت نقشهی دشمن نباشد، جدول دشمن را کامل نکند.
📥 نسخه کیفیت اصلی را در سایت | آپارات ببینید
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از ابلاغیه های ستادشهیدآرمان منطقه ۲۱
⚜️بسم الله الرحمن الرحیم⚜️
📸گزارش تصویری
💠حضور در مسجد جامع حضرت رسول اکرم (ص) جهت بررسی فعالیتهای مسجد و #آرمانی_شدن مسجد
📆شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴
💠 ستاد شهید آرمان منطقه ۲۱
•┈┈••••✾•🌿💠🌿•✾•••┈┈•
🔸️ #عضویت_درکانال مساجد و مدارس آرمانی منطقه ۲۱ 👇👇
🆔️ https://eitaa.com/nojavan21
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 اهانت به مقدسات یکدیگر؛ خط قرمز نظام اسلامی
👆تبیین رهبر معظم انقلاب از بهترین ابزار دشمن علیه امت اسلامی
🌷 انتشار به مناسبت #هفته_وحدت
هدایت شده از رسانه نگار
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱 خیال فروپاشی و واقعیت ایستادگی
🎧 #رادیونگار در این پادپخش به مرور و تشریح ریشههای دشمنی آمریکا با ملت ایران در چند دهه اخیر پرداخته است.
👆برگزیدهای از قسمت ۳۴ رادیو نگار
🎧نسخه کامل را از اینجا بشنوید.
💻 Farsi.Khamenei.ir
*پویش ملی قرارفتح* به مناسبت میلاد پیامبر رحمت و به نیت پیروزی نهایی حق بر باطل و تعجیل در فرج حضرت ولی عصر(عج)
نمایندگان مساجد می توانند برای ثبت نام در پویش قرار فتح به ادرس https://qurantv.ir/qararefath مراجعه و فرم ثبت نام را تکمیل کنند.
همچنین می توانند عکس و فیلم از برگزاری محافل تلاوت سوره فتح در مسجد را به شماره 09108994745 و یا شناسه Qararefath@ در پیام رسان های بله، ایتا و روبیکا ارسال فرمایند.