🔥کشف جهنمی عجیب
🌍 اگر فکر میکنید زمین در سال 2020 به جهنم تبدیل شده است، کشف سیاره جدید ثابت میکند که اشتباه میکنید و زمین در مقایسه با بسیاری از سیارات دیگر، بهشت محسوب می گردد.
برخی معتقدند که بهشت و جهنمی وجود ندارد و همه خواب و خیال و توهم است اما کشف جدید دانشمندان از سیاره جهنمی عجیبی که در آن سنگ میبارد و اقیانوس مواد مذاب با عمق 100 کیلومتر در جریان است، خلاف نظر این گروه را ثابت می کند!
😱 سرعت حرکت باد در این سیاره از سرعت صوت بیشتر است و هر سال این سیاره حدود 8 ساعت است و چرخش سریع آن باعث شده جاذبه ی سهمگین و خرد کننده ای داشته باشد به نحوی که وزن هر انسان عادی در این سیاره به بیش از یک تن می رسد و راه رفتن در این سیاره، کاری بس سخت و دشوار است!
همچنین نزدیکی و گرانش این سیاره به ستاره میزبانش باعث شده که همواره قسمتی از این سیاره روشن و سوزان با دمای 3000 درجه سانتی گراد و قسمتی دیگر از آن همواره تاریک و یخبندان با دمای 200- درجه باشد. یک طرف جهنم سوزان و طرف دیگر یخبندانی وحشتناک!!
نام علمی این سیاره K2-141b است.
🌔 @nojoom_et
⭕️آیا می توان مریخ را مسکونی کرد؟
برای پاسخ به این سوال ، دانشمندان در حال مطالعه گازهای جوی مرتبط با فعالیت های بیولوژیکی یا زمین شناسی و همچنین منابع آبی موجود در گذشته و حال مریخ هستند.
در سال ۲۰۱۶ ، ماموریت اگزومارس ۲۰۱۶ آغاز شد. اکنون و پس از گذشت پنج سال از شروع این ماموریت، فضاپیمای ردیاب گاز همچنان در حال كشف چیزهای جدیدی در جو مریخ است.
برای اولین بار ، کلرید هیدروژن با اندازه گیری مستقیم در جو مریخ کشف شده است.
طیف سنج شیمی_اتمی روسیه این گاز را در جو طوفان مریخ ثبت کرد و مشخص شد این گاز در ۲۰ سال گذشته هم وجود داشته این واقعیت امکان فرض وجود فعل و انفعالات بین سطح و جو را فراهم می کند ، که قبلاً به آنها توجه نشده بود.
مشاهدات در حال انجام است و محققان امیدوارند که این داده ها برای آشکار شدن حقیقت استفاده شود. ظهور و ناپدید شدن کلرید هیدروژن ، که به خوبی با مولکول های آب و هیدروکسیل واکنش می دهد ، احتمالاً بر سایر فرایندهای جو مریخ هم تأثیر می گذارد.
#مریخ
🌔 @nojoom_et
تصویر زیبایی از ایستگاه فضایی بین المللی که توسط خدمه فضاپیمای کرو دراگون آندور در ۸ نوامبر ۲۰۲۱ در زمان پرواز به دور ایستگاه و پس از جداشدن از ماژول هارمونی ، عکس گرفته شد .
🌔 @nojoom_et
بهتر است بدانید بر اساس مدل تورم کیهانی ابعاد کل جهان، 10 به توان 23 برابر کیهان قابل مشاهده است.
کیهان مشاهده پذیر فقط بخش کوچکی
از کل عالم است و از بقیه بخشها نوری دریافت نمی کنیم.
#جهان
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شفق شمالی زمانی که انفجار در خورشید رخ می دهد ظاهر می شود. ذرات پر انرژی به سمت زمین حرکت می کنند. با رسیدن به جو ما، آنها با ذرات کمیاب گازهای موجود در جو برخورد می کنند - اکسیژن و نیتروژن، و آنها در ارتفاع حدود 100 کیلومتری می درخشند. اتم های اکسیژن یک درخشش مایل به قرمز و سبز می دهند و نیتروژن - بنفش.
اما شما می توانید این درخشش را فقط نزدیک به قطب های کره زمین ببینید، زیرا ذرات خورشیدی فقط به مناطق اطراف قطب های مغناطیسی زمین در شمال و جنوب نفوذ می کنند
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارباب حلقه ها" - زحل و قمرهای آن.
#زحل
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمیز کردن پنجره فضا پیما اینگونه است
🌔 @nojoom_et
🌔بی وزنی در فضا
همه درباره بی وزنی فضایی شنیده اند و فیلم هایی را دیده اند که در آن فضانوردان به راحتی در داخل ایستگاه فضایی پرواز می کنند. اما بی وزنی تنها یک پدیده جالب نیست.
در شرایط بدون وزن، ماهیچه ها و استخوان ها ضعیف تر می شوند، زیرا به سختی بارگذاری می شوند. فضانوردان برای اینکه سلامتی خود را از دست ندهند، ویتامین ها را مصرف می کنند و به ورزش می پردازند، به عنوان مثال، از تردمیل مجهز استفاده می کنند.
🌟در حالت بی وزنی فاصله بین مهره ها بیشتر می شود و قد فرد افزایش می یابد. بنابراین، رکورد رشد در فضا برای یک بزرگسال 10 سانتی مترمی باشد.
#فضا
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقایسه سرعت فضاپیمای افق های نو(سمت راست) که سریعترین فضاپیمای ساخت بشریت هست با هواپیما اس آر۷۱ سریعترین هواپیمای سرنشین دار و بویینگ ۷۴۷
🌔 @nojoom_et
چگونه در شب جهت شمال را با استفاده از ستارگان ، تشخیص دهیم ؟
اگر نوک ملاقه دب اکبر را ۵ برابر به جلو برویم به ستاره قطبی میرسیم و اگر از ستاره قطبی ۵ برابر به بالا برویم به ذات الکرسی یا w میرسیم
زمانی که دب اکبر معلوم نیست با ذات الکرسی می توان جهت یابی را انجام داد.
#ستاره
🌔 @nojoom_et
May 11