مثلت برمودا و سفر در زمان ؟🧐
تصویر بالا مربوط به مثلث برمودا هستش
تصویر پایین تصویری از یک کرم چاله مربوط به فضا
کرم چاله ها اینجوری کار میکنن که از یه سر واردشید با سرعت بیشتر از نور ممکن
در زمان سفر کنید و از طرف دیگه در زمان دیگه بیرون بیایید
کرم چاله میتوانند به دلیل خاصیت مغناطیسی آن، زمان را برش بزنند و درون اون سفر کنن
با توجه به شکل مثلث برمودا این فرضیه وجود داره که اونم یه کرم چاله باشه و چیزهایی رو که به درون میکشه رو درزمان جابجا کنه🕰
💠┄┅═✾🌎✾═┅┄💠
#نجوم
#ستارهشناسی
#کهکشان
#بیگبنگ
🌔 @nojoom_et
#سیاهچاله چگونه به وجود میآید؟
سیاهچالهها به عنوان نقطه پایانی از فرآیند فروپاشی ستارگان بسیار جرمدار شکل میگیرند. وقتی ستارهای با جرم بسیار زیاد، حدود ۳ تا ۲۰ برابر جرم خورشید در نهایت منابع انرژی اصلی خود را تمام کرده و اجازه ندارد تا نیرویی برای مقابله با نیروی گرانش خود داشته باشد، فرآیند فروپاشی آن آغاز میشود.
هنگامی که ستارهای به حالت فروپاشی میرسد، هسته آن به صورت یک سیاهچاله فشرده میشود. جرم سیاهچاله بسیار بزرگ است و نیروی گرانشی آن به طور قابل توجهای بیشتر از هر چیز دیگری است. نیروی گرانش سیاهچاله به اندازهای قوی است که هیچ پدیدهای، حتی حتی نور، نمیتواند از آن فرار کند.
به عنوان نتیجهای از این فروپاشی، یک منطقهی بسیار فشرده با جرم بینهایت به وجود میآید که به عنوان سیاهچاله شناخته میشود. در اطراف سیاهچاله، همچنین به علت نیروی گرانش زیاد، یک محیط بسیار تاریک و پرتوهای شدید ایجاد میشود که هیچ پدیدهای قابل رصد از آن نمیتواند فرار کند.
💠┄┅═✾🌎✾═┅┄💠
#نجوم
#ستارهشناسی
#کهکشان
#بیگبنگ
🌔 @nojoom_et
🌗دانشمندان میگویند، یک #شهاب_سنگ که در صحرای بزرگ آفریقا کشف شده احتمالاً در گذشته از خود زمین کنده شده و اکنون به آغوش مادر خود بازگشته است.
🔹دانشمندان به کشف جالبی دست یافتهاند که به طور بالقوه میتواند درک ما از شهاب سنگها را تغییر دهد.گمان میرود شهاب سنگی که چند سال پیش در بخشی از صحرای بزرگ آفریقا واقع در کشور مراکش کشف شد و یک سنگ قهوهای مایل به قرمز تیره است، یک نمونه قابل توجه باشد. یعنی شهاب سنگی که زمانی از زمین به فضا رفته و هزاران سال بعد دست نخورده به زمین بازگشته است.
🔸این سنگ غیرمعمول که در اوایل ماه جاری در کنفرانس زمین شناسی گلداشمیت در #لیون فرانسه به نمایش گذاشته شدبانام نورثوست آفریقا(NWA ۱۳۱۸۸) شناخته میشود و توجه زمینشناسان را در سراسر جهان به خود جلب کرده است.
🔹ترکیب شیمیایی این سنگ با سنگهای آتشفشانی روی زمین مطابقت دارد، با این حال برخی از عناصر آن دستخوش تغییراتی شدهاند که معمولاً هنگام تعامل با پرتوهای پرانرژی کیهانی در فضا رخ میدهند.
🔸در صورت تایید پژوهشگران، شهاب سنگ NW ۱۳۱۸۸اولین نمونهی مستند از یک «شهاب سنگ بومرنگی» خواهد بود.
🌔 @nojoom_et
🌗احتمال تسخیر شدن یک سیاره بیگانه در لبه سامانه خورشیدی
🔹اخترشناسان بهدنبال کاوش در فاصله میلیاردها سال نوری هستند؛ اما گاهی اوقات از اسرار فضایی اطراف خود بیاطلاع میمانند. چراکه ممکن است یک #سیاره بیگانه تسخیر شده در فاصله اندکی باماپنهان شده باشد.
🔸احتمال داردیک یاچند جرم آسمانی درابعاد سیاره درابر اورت وجودداشته باشد.
🔹پژوهشگران بر این باورندکه شایداجرامی در ابعاد سیاره آنچنان به بیرون پرتاب شدهاندکه دیگر حتی اسیر گرانش خورشیدنیستند.تقریبا ۰.۵ درصد احتمال داردیکی از این سیاره های #بیگانه درون منظومه شمسی ماشکل گرفته باشد.اما به تدریج از گرانش خورشید خارج شده واکنون در ابر اورت حضوردارند.هرچند یک احتمال دیگر نیز وجود دارد. شاید خورشید توانسته باشد یک سیاره بیگانه را از منظومه شمسی دیگری تسخیر کند و به ابر اورت بکشاند.احتمال چنین موضوعی ۷ درصداست.
🔸با همه اینها اخترشناسان گمان میکنند که در ابر اورت نمیتوان یک #سیاره نسبتا بزرگ را پیدا کرد.با توجه به ابعاد و فاصله ابر اورت از زمین، #دانشمندان بعید است بتوانند اطلاعات قطعی درمورد وجود یک سیاره بیگانه بهدست آورند.
🌔 @nojoom_et
🌗چندجهانی در نظریه ریسمان
🔹 بر اساس این نظریه، ذرات بنیادی مثل کوارکها و الکترونها تنها نقطهای واحد در ریسمانهای یک بعدی هستند که در فرکانسهای مختلف نوسان میکنند.
🔸از دیدگاه ریاضی، نظریهی ریسمان برای موجودیت به ابعاد بیشتری نیاز دارد. این ابعاد مانند آنچه در فیلمهای علمی تخیلی میبینیم، موازی نیستند. بلکه به باور نظریهپردازها، در سه بعد رایج فضازمانی در خود جمع شدهاند. این ابعاد برای ما نامرئی هستند زیرا ما تنها در سه بعد به تکامل رسیدهایم.
🔹ابعاد بیشتر در واقع راهی برای ورودی به مولتیورس ریسمان هستند. با اینحال شواهد تجربی برای این نظریه وجود ندارند و متأسفانه نمیتوان هیچ آزمایش مستقیمی را برای صحتسنجی این فرضیه یا رد آن انجام داد. ناتوانی بشر برای آزمایش این فرضیه مانند شمشیری دو لبه است. با اینکه نبود روشی برای آزمایش چندجهانی به این معنی است که نمیتوان این نظریهها را اثبات کرد، از سوی دیگر امکان نقض کامل آنها نیز وجود ندارد.
🔸کهکشان راه شیری احتمالاً یکی از میلیاردها و حتی تریلیونها کهکشان موجود در جهان است.
💠┄┅═✾🌎✾═┅┄💠
#نجوم
#ستارهشناسی
#کهکشان
#بیگبنگ
🌔 @nojoom_et
تسلیم نشو،
زمانی می رسد
که خدا را به خاطر عزم،
اراده و صبرت شکر خواهي كرد 💚
صبحتون بخیر
🌔 @nojoom_et
🔰شکار تازه جیمزوب از دل کیهان
✳️تصویر جدیدی که توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب منتشر شده است، نمای حیرتآور تخلیه انرژی از یک ستاره بسیار جوان را نشان میدهد. در این پدیده که بهطور کلی با نام شیء هربیگ هارو (Herbig-Haro) هم شناخته میشود، میتوانیم حجم عظیمی از گاز را ببینیم که ستاره آن را بیرون فرستاده و با ابرهای غباری و گازی برخورد کرده است.
✳️تصویر حاضر در طول موج فروسرخ تهیه شده که برای مشاهده اشیا داغ مثل ستارههای جدید مناسب است. در این حالت، ستاره پشت پردهای از غبار مخفی نمیشود، در حالی که اگر تصویربرداری با طول موج نور مرئی انجام میشد، نمیتوانستیم ستاره را ببینیم. تصویر حاضر با دوربین NIRCam تلسکوپ جیمز وب ثبت شده است.
✳️این نمونه از پدیده هربیگ هارو که با نام HH 211 معروف است، در واقع دومین نمونه از تصاویر تلسکوپ جیمز وب از چنین پدیدههایی است.
🌔 @nojoom_et
✅ پدیده انتقال به سرخ گرانشی چیست؟
✅ هنگامی که پرتو نوری برخلاف جهت میدان جاذبه حرکت میکند، مثلا وقتی از سطح زمین به سمت بالا حرکت میکند، بخاطر غلبه بر گرانش زمین، انرژی از دست میدهد تا بالا برود، اما این اُفت انرژی باعث تغییر سرعت نور نمیشود زیرا طبق نسبیت خاص سرعت نور ثابت است.
✅ این اُفت انرژی باعث کاهش فرکانس نور یا به عبارتی افزایش طول موج نور میشود، یعنی طول موج نور به سمت بخش قرمز طیف موج الکترومغناطیس میرود که به این پدیده انتقال به سرخ گرانشی یا Gravitational Red Shift میگویند که به زبان ساده یعنی میدان جاذبه باعث تغییر در فرکانس نور میشود.
🌔 @nojoom_et
🔰تهیه نقشه مناطق مسکونی مریخ برای ساخت شهرکهای آینده
💢مریخنورد پرسویرنس هنگامی که در فوریه ۲۰۲۱ روی مریخ فرود آمد، تنها نبود.
💢این مریخنورد، علاوه بر هلیکوپتر اینجیونیتی، مجموعهای از ابزارهای علمی را نیز با خود حمل میکرد که برای جستجوی نشانههای احتمالی از یک حیات باستانی طراحی شده بودند.
💢یکی از این ابزارهای آزمایشگاهی، «موکسی» نام داشت که به طور اختصاصی برای استخراج اکسیژن از اتمسفر مریخ به این سیاره فرستاده شده بود. این ابزار موفق شد طی مدت بیش از دو سال، از جو سرشار از دی اکسید کربن مریخ، اکسیژن استخراج کند. به گزارش سیانان، این آزمایش که به تازگی به پایان رسیده است فراتر از حد انتظار ناسا ظاهر شد و قابلیتهای آن نشان داد که میتوان اکسیژن لازم برای بقا و حفظ حیات و همچنین تامین سوخت موشک را در خود مریخ به دست آورد و نیازی نیست که اکسیژن لازم را از زمین به سیاره سرخ منتقل کنیم.
💢این خیلی خوب است که پیش از هر سفر طولانی، نقشه و پیشبینی آب و هوای مقصد خود را بررسی کنید. این موضوع درباره مهاجرت و سفر انسان به مریخ نیز صادق است. در واقع این همان هدفی است که محققان دانشگاه نیویورک ابوظبی قصد دارند با نقشه مریخ انجام دهند. این پروژه، هزاران تصویری را که کاوشگر «امید» امارات متحده عربی ثبت کرده با یکدیگر ترکیب کرده و یک نقشه رنگی دقیق از کل سیاره سرخ ساخته است
🌔 @nojoom_et