فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭐ثبت تصویری از شهاب سنگ پر نور در نزدیکی اقیانوس منجمد شمالی ، لون ییربین ، نروژ ؛
#شهاب_سنگ
🌔 @nojoom_et
در 13 ژوئن 1985، فرودگر وگا-2 در منطقه دره روسالکا در سیاره ناهید فرود آمد . این ماموریت سی امین فضاپیمای شوروی بود که ناهید را کاوش کرد.
در هنگام فرود سطح نشین یک کاوشگر بالونی هلیومی در ارتفاع 50 کیلومتری از سطح ناهید از آن جدا شد و در آسمان ناهید به پرواز درآمد و با کمک ابزارهای نصب شده بر روی آن، پارامترهای جو این سیاره را به طور مداوم اندازه گیری شد .
فرودگر وگا 2 روی سطح سیاره، لایه سطحی خاک را حفاری کرد، نمونه برداری کرد و آنها را تجزیه و تحلیل کرد تا ترکیب عنصری سنگ ها را مشخص کند. خواص فیزیکی و مکانیکی لایه سطحی نیز با کمک یک دستگاه از راه دور تعیین شد.
نتایج این ماموریت برای دانشمندان غیرمنتظره بود زیرا طبق اطلاعات آن ، جو ناهید در ارتفاع کمتر از 7 کیلومتری کاملاً ناپایدار است و این لایه بسیار داغتر از لایه بالا است . در واقع، این دادههای کاوشگر شوروی هنوز هم غیرقابل توضیح هستند و اکنون دانشمندان توضیح جدیدی برای این دیتاهای غیرعادی حسگرهای کاوشگر ارائه کردهاند. آنها پیشنهاد می کنند که در واقع جو پایینی ناهید یک سیال فوق بحرانی است.
🌔 @nojoom_et
♦️پیادهروی فضانوردان ایستگاه فضایی تا ساعاتی دیگر
🔹جدیدترین پیادهروی فضایی ۲ فضانورد ناسا در خارج از ایستگاه فضایی بینالمللی، امروز به مدت ۶ ساعت انجام خواهد شد.
🔹دو فضانورد ناسا امروز پنجشنبه ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد)، در خارج از ایستگاه فضایی بینالمللی (ISS) پیادهروی فضایی انجام خواهند داد و میتوان این رویداد جذاب و تماشیایی را به صورت زنده به تماشا نشست.
🔹وودی هوبرگ (Woody Hoburg) و استفان بوون (Stephen Bowen) قرار است پیادهروی فضایی خود را امروز از ساعت ۸:۵۵ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۱۶:۲۵ به وقت ایران) آغاز کنند.
🌔 @nojoom_et
هدایت شده از ایتایار
💡💡
⭕️ این روزها اکه به افق غربی شهرتون یا محل زندگیتون نگاه کنید یک ستاره پرنور دیده میشه این همون سیاره زحل هست
🔰اگه تلسکوپ داری دست به کار شو و این خلقت بی نظیر خداوندو از نزدیک ببین 😍
💎
🌔 @nojoom_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ماده موجود در جهان در برابر انبساط آن مقاومت میکند. بنابراین اگر انرژی تاریک وجود نداشت، انبساط جهان به تدریج متوقف شده و به انقباض تبدیل میشد و نهایتاً جهان درهم فرو میپاشید.
🌔 @nojoom_et
💥ویژگیهای فیزیکی سیاره زحل
ساختار درونی این سیاره از هسته سنگی (سیلیکاتی) داغ مرکزی، لایههای هیدروژن فلزی و لایههای هیدروژن مولکولی یعنی همان جو متراکم زحل تشکیل شده، همچنین جو از 96/3 درصد هیدروژن مولکولی، 3/25 درصد هلیوم و بقیه از متان، آمونیاک، دوتریم، اتان و بخار آب تشکیل شده و دارای آئروسلهایی از جنس یخ آمونیاک، یخ آب و هیدروسولفید آمونیوم است.
#زحل
🌔 @nojoom_et
راکت فضایی سایوز ۵ و فضاپیمای آورل که در آینده جایگزین نسل قدیمی فضاپیما و راکت فضایی سایوز خواهد شد .
#فضاپیما
🌔 @nojoom_et
خداوند، شکافنده دانه و هسته است؛
زنده را از مرده خارج میسازد، و مرده را از زنده بیرون میآورد؛
این است خدای شما! پس چگونه از حقّ منحرف میشوید؟!
🌔 @nojoom_et
✅دریافت «سلام» بیگانگان فضایی از مرکز کهکشان راهشیری!
یک کاوش جدید برای حیات فرازمینی موجب شده دانشمندان به مرکز کهکشان «راه شیری» توجه بیشتری کنند. در نتیجه این کاوش، آنها سیگنالهایی دریافت کردند و نام آن را «سلام» بیگانههای فضایی گذاشتند.
🌔 @nojoom_et
👆
تکمیلی
پالس هایی با فرکانس های محدود به طور طبیعی توسط ستارگان ساطع میشود که به آنها تپاختر (pulsar) گفته میشود اما این پالس ها بطور تعمدی توسط انسان ها نیز در فناوریهایی مانند رادار استفاده میشوند. به دلیل اینکه این پالس ها از نویز رادیویی پس زمینه در فضا متمایز میشوند، یک راه یا وسیله موثر ارتباطی در طول مسافتهای طولانی هستند و همچنین در هنگام کاوش برای تمدنهای بیگانه نیز یک هدف جذاب به شمار میروند.
🌔 @nojoom_et