eitaa logo
کانال نخبگان سیاسی
551 دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.5هزار ویدیو
572 فایل
کانال در جهت بیان نقطه نظرات اسلامی انقلابی و ایرانی نخبگان سیاسی می باشد.
مشاهده در ایتا
دانلود
پاسداری یک فرهنگ است؛یک فرهنگ عزت و افتخار است. مقام معظم رهبری
❎جانسون از جمله کسانی بود که در اوایل شیوع ویروس کرونا در این کشور اعلام کرده بود که هیچ قصدی برای کاهش محدودیت‌های اجتماعی ندارد. وی معتقد بود با همه‌گیر شدن این ویروس در بین مردم، مقاومت جسمی آن‌ها در برابر این بیماری افزایش خواهد یافت. این نوع نگاه جانسون به بیماری کووید 19 و عدم اعتقاد وی به قرنطینه بیماران منجر به اعتراضات حداکثری جامعه پزشکی و مردم انگلیس از وی شد، ❎به طوری که وی در روزهای بعد موضعی 180 درجه‌ای نسبت به موضع قبلی‌اش اتخاذ کرد و از مردم خواست که از خانه‌هایشان بیرون نیایند و به توصیه‌های پزشکی عمل کنند.
✅به نظر می‌رسد امام خمینی در "ای کاش" معروف ۲۶ دی ۱۳۶۰ (ای کاش من هم یک پاسدار بودم)، درواقع حضور معنوی خود در جبهه را اعلام می‌کند و این "ای کاش" واکنش به استراتژی جدید سپاه در سال ۱۳۶۰ و تشکیل پی در پی یگانها و تیپ‌های سپاه برپایه سازماندهی نیروهای داوطلب مردمی بوده است. ✅سپاه در پاییز و زمستان ۱۳۶۰ ازجمله در همین دیدار، گزارش‌هایی از تشکیل یگانها و تیپهای جدید و توسعه سازمان رزم سپاه را به امام ارائه کرده بود و امام در هنگامه نوزایی و تشکیل تیپهای سپاه، با بیان این "ای کاش"، روح جوان و پرشور خود را با جسم هشتاد ساله، به حضور معنوی در جبهه‌های نبرد می‌فرستد. ✅بی شک امام با بیان این جمله تاریخی، روح خود را روانه جبهه‌ها کرد و انفاس قدسی و مطهر امام، نقش مهمی در پیروزی بزرگ فتح المبین ایفا کرد. ✅حضرت امام همچنین با ابتکارعمل خلاقانه خود در نامگذاری سوم شعبان سالروز میلاد با سعادت امام حسین (ع) بعنوان روز پاسدار، مراتب عشق و علاقه خود به این دو نام را به نمایش گذاشته و سرمایه معنوی بی پایانی را دراختیار این نهال نورسته نهاده بود تا به همت فرماندهان و تمامی رده‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همراهی مردم ایثارگر کشورمان و برکت چشمه سار ولایت امام خمینی و امام خامنه‌ای، به درختی تنومند، سایه گستر و پرثمر تبدیل شود.
دردمند اما سربلند
❎امریکا در روز‌های گذشته اقداماتی را در عراق انجام داده است که گمانه‌زنی‌های بسیاری را در بین کارشناسان به وجود آورده. بسیاری بر این باور هستند که آمریکا سعی دارد تا کودتای نظامی در عراق علیه گروه‌های شیعه انجام دهد و برخی نیز از حمله نظامی به حشد الشعبی عراق خبر داده‌اند. اما در عراق چه خبر است و آمریکا به دنبال چیست؟ ❎آمریکا بزرگ‌ترین دشمن خود در عراق را بسیج مردمی این کشور یا حشد الشعبی می‌داند. تلاش‌های زیادی از سوی آمریکا و عربستان باهدف حذف حشد الشعبی صورت گرفته که موفقیت‌آمیز نبوده است. تحریم این گروه در کنار ترور فرماندهان آن باعث نشده تا برنامه‌های حشد الشعبی متوقف شود. به همین دلیل در فاز جدید توطئه جدیدی علیه این جریان در راه است.
🇮🇷مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای می‌فرمایند: 🔸«یک حقیقت مهمّی وجود دارد که گاهی از چشم بعضی‌ها پنهان می‌ماند و از کثرت وضوح مخفی می‌شود. آن حقیقت یک حقیقت درخشانی است و آن، این است که در چالشِ چهل‌ساله بین ایران و آمریکا، طرفی که مغلوب شده آمریکا است، طرفی که پیروز شده جمهوری اسلامی است؛ این حقیقتِ بسیار مهمّی است.»🔸 ✅در کنار افول قدرت آمریکا، جمهوی اسلامی با وجود تمام مشکلات داخلی و خارجی به دستاورد‌های مهمی در این عرصه دست یافت. رهبر انقلاب اسلامی این دستاورد‌ها را استقلال، آزادی، عدالت، معنویت، مردم‌سالاری دینی؛ پیشرفت علمی؛ عمق راهبردی، خودکفایی و پیروز در منازعات منطقه بر می‌شمارد و می‌فرمایند: «نقطه‌ی مقابل، جمهوری اسلامی است. من البتّه نمی‌خواهم بزرگنمایی کنم، نمی‌خواهم مبالغه کنم؛ ما از صفر شروع کردیم، راهی را که دیگران در طول ۱۰۰ سال، ۱۵۰ سال یا بیشتر رفتند، بنده مدّعی نیستم که ما در طول ۴۰ سال توانستیم برویم، امّا مدّعی‌ام که در طول این چهل سال مرتّباً جلو رفتیم، مرتّباً پیشرفت کردیم، مرتّباً قوی شدیم؛ حرکت چهل‌ساله‌ی جمهوری اسلامی، این را بروشنی اثبات می‌کند.»
🔴 نقش صندوق بین‌المللی پول در اغتشاشات آبان ۹۸ 🖌 🔻 رهبر حکیم انقلاب اسلامی آذرماه سال نود و هفت به دولت دستور دادند که در ساختار بودجه اصلاحاتی انجام شود. این دستور برای این بود که برای اشتغال و تولید بسترهای مناسبی در بودجه فراهم شود و بودجه، متناسب با چالش‌های کشور تنظیم شود. 🔸طیف نئولیبرال حاکم بر نهادهای اقتصادی دولت اما به جای اصلاح ساختار بودجه متناسب با چالش‌های کشور و ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال و تولید در بودجه، سراغ صندوق بین‌المللی پول رفت تا با مشورت این نهاد که آلت دست وزارت خزانه‌داری آمریکاست، ساختار بودجه کشور را اصلاح کند. 🔹 اوایل سال نود و هشت، با همکاری وزارت اقتصاد و سازمان برنامه‌وبودجه، یک هیئت چهار نفره از طرف صندوق بین‌المللی پول به ایران آمد تا در زمینه اصلاحات ساختار بودجه کشور و برخی مسائل دیگر به مسوولان دولتی مشورت دهد. این هیئت به مدت دو هفته در ایران بود و ماموریت خود را به انجام رساند. 🔸 خردادماه نود و هشت، وقتی سازمان برنامه و بودجه، "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه" را منتشر کرد، آنها که با صندوق بین‌المللی پول آشنا هستند، کاملا دریافتند که این نسخه را صندوق برای ایران نوشته است. 🔹 راقم این سطور یاد "جفری ساکس" افتاد که برای لهستان، یک شبه نسخه ۱۵ صفحه‌ای اصلاحات نئولیبرالی پیچید و اقتصاد آن را ویران کرد. 🔸در سند ۴۴ صفحه‌ای "چارچوب اصلاح ساختاری بودجه"، ۷۴ بار کلمه یارانه آمده بود و سند بر حذف یارانه بنزین و سایر حامل‌های انرژی، یارانه کالاهای اساسی، یارانه تولید، یارانه کشاورزی و... تصریح داشت. 🔹 این سند آنچه رهبر انقلاب می‌خواستند نبود و همانگونه که انتظار می‌رفت، ایشان این سند را تنفیذ نکردند. اما طولی نگذشت که اجرای سند توسط دولت آغاز شد و اولین گام، افزایش قیمت بنزین بود که در آن جمعه معروف اتفاق افتاد. 🔸 با اجرای نسخه صندوق و افزایش قیمت بنزین، کشور به آشوب کشیده شد و اربابان آمریکایی صندوق، که با علم به آثار نسخه صندوق انتظار این اتفاقات را می‌کشیدند، وارد صحنه شدند تا از آشوبی که خود برایش نسخه پیچیده بودند، علیه نظام بهره‌برداری کنند. 🔹دقت کنیم که ماجرای اصلاح ساختار بودجه و افزایش قیمت بنزین، صرفا ناشی از تعلق خاطر و اشتیاق تیم اقتصادی دولت به نسخه‌های صندوق بود. اگر ایران از این نهاد وام بگیرد، اشتیاق ۹۸ جای خود را به الزام و اجبار ۹۹ خواهد داد.
🔴 | حیف ڪه ترامپ گفت‼️ «اگر میزان مرگ و میر مبتلایان به ڪرونا در آمریڪا کمتر از ۱۰۰ هزار نفر شود بسیار خوب اقدام شده است» 🔺 ڪاش این جملات را حسن روحانی یا یڪ مقام ایرانی دیگر گفته بود تا ما در شبڪه‌های اجتماعی و رسانه‌ها تڪه‌تڪه‌اش می‌کردیم، برایش جوڪ می‌ساختیم، متهم‌اش می‌کردیم به قتل عام، می‌گفتیم خودش توی برج عاج نشسته و جان هزاران نفر برایش اهمیتی ندارد، بعد احساس می‌کردیم چه چریڪ سلحشوری هستیم. ولی حیف ڪه ترامپ گفت! 🔹می‌دانم که جمعیت آمریڪا چهار برابر بیشتر از ایران است، به نسبت به ما کشور بسیار پهناورتری است و احتمال ابتلای افراد به ویروس بیشتر، می‌دانم ڪه جان هر انسان ارزشمند است و چه ترامپ باشد و چه روحانی این جمله آزاردهنده است. می‌دانم یک جمله برای مقایسه ڪارآمدی یا عدم کارایی دو سیستم حاکمیتی کفایت نمی‌کند ؛ اشتباه نکنید. قصدم انڪار توانایی‌ها، سطح رفاه، آزادی‌های مدنی و پیشرفت‌های اقتصادی و اجتماعی آمریڪا نیست. 🔹اما ڪاش این حرف‌ها را یک مقام ایرانی زده بود تا او را توی چرخ گوشت نقدهای مڪرر می‌انداختیم. حیف که رئیس‌جمهور پیشرفته‌ترین ڪشور دنیا زده است که «تحریم» نیست و همیشه به امڪانات و ثروتش در زمین و هوا و حتی فضا می‌نازد. واقعاً فقط تصور ڪنید این حرف را یک مقام ایرانی زده بود. چه غوغایی به پا می‌ڪردیم. حیف ڪه ترامپ گفت !
✅✅ به رغم اینکه ما در تحریم هستیم و در این سال‌ها همواره محدودیت‌ها بر ما اعمال شد، اما امروزه نظام سلامت کشور ما به مراتب بهتر از کشورهای پیشرفته اروپایی است و این موجب شگفتی جهانیان شده است. 🔶امروز 600 هزار بسیجی در صحنه در حال خدمت‌رسانی به مردم در سطوح مختلف هستند. به نظر می‌رسد از این منظر می‌توان گفت که ویروس کرونا اگر چه یک ویروس منحوس است ولی یک ویروسی است که یک نوع واقعیت‌نمایی را در واقع شکل داد و ما اگر تحمل بکنیم می‌توانیم خودمان و ملت خودمان و دیگران، دوستان و دشمنان را بشناسیم. 🔶به عنوان مثال آمریکایی‌ها این خباثت‌شان را در این مقطع بیشتر نمایان و آشکار کردند در حالی که در چنین شرایطی همه سعی می‌کنند به یکدیگر کمک کنند حتی آمریکایی‌ها تحریم ها را تشدید و تسریع کردند و ما تشدید فشارهای حداکثری در حوزه‌های مختلف از جمله در حوزه دارویی را از سوی امریکا شاهد بودیم.
🔴 فیگور تهاجمی ترامپ در عراق 🔹 در روزهای اخیر آمریکایی‌ها بر حجم تحرکات نظامی، امنیتی، سیاسی، دیپلماتیک و اقتصادی‌شان در عراق و انتقال حجم سنگینی از تجهیزات و نیروهای انسانی از پایگاه‌های بسمایه، القائم، القیاره و التاجی به پایگاه هوایی عین‌الاسد و پایگاه حریر در کرکوک افزوده‌اند. 🔻 باید توجه نمود که این تحرکات همزمان با سه رویداد مهم منطقه‌ای و بین‌المللی، در حال انجام در عراق است: 1️⃣ مطرح بودن بحث نخست‌وزیری عدنان‌الزرفی که اتفاقاً دارای شخصیتی متمایل به آمریکاست. 2️⃣ گسترش ویروس کرونا که این پدیده تا حدود زیادی توان و تلاش دولت‌ها را در سایر حوزه‌ها تضعیف نموده و بخش عمده‌ای از تلاش داخلی و خارجی را بر روی مهار این بیماری واگیر متمرکز نموده است. 3️⃣ تحولات داخلی در عراق و حملات پی در پی راکتی در هفته‌های گذشته به برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا از جمله پایگاه التاجی. 🔹به زعم نگارنده تحرکات اخیر آمریکا در عراق یک فیگور تهاجمی همراه با یک پیوست عملیات روانی و رسانه‌ای گسترده است که عمدتاً با هدف تغییر روند تحولات سیاسی عراق به نفع آمریکا، از طریق به کرسی نشاندن عدنان‌الزرفی به نخست‌وزیری است. 🔹 اینکه گفته می‌شود آمریکا در صدد انجام حملات هوایی و زمینی سنگین در عراق است، در تعارض با ظرفیت‌های خاورمیانه و اقتضائات کنونی داخل آمریکا و واقعیات جاری عراق است؛ ضمن اینکه حمله به عراق با پاسخ محکم حشدالشعبی و سایر گروه‌های مقاومت که از قدرت میدانی و لجستیکی بسیار بالایی برخوردارند، مواجه خواهد شد که این وضعیت می‌تواند به آغاز درگیری‌های گسترده آن هم در منطقه‌ای که آمریکا از موضع ضعف در آن برخوردار است، بینجامد. 🖌حمید_خوش_آیند
🔴وال استریت ژورنال در صفحه توئیتری خود نوشت: دوهفته جهنمی در آمریکا؛ کاخ سفید خود را برای مرگ ۱۰۰ الی ۲۴۰ هزار آمریکایی در اثر ویروس کرونا طی دو هفته آینده آماده می کند.
🔺آمادگی کامل یاران «ابومهدی المهندس» برای مقابله با آمریکا 🔸«محمد محیی» سخنگوی گروه کتائب حزب الله از گروه‌های الحشد الشعبی: «اگر نیروهای آمریکا بنا را بر ماندن در عراق بگذارند و رزمندگان ما را هدف بگیرند، ما در اوج آمادگی برای مقاومت در برابر آنها هستیم» 👈پس از اشتباه فاحش آمریکا یعنی ترور شهید «ابومهدی المهندس»، نیروهای مقاومت حشدالشعبی، بیش از آنکه خواستار خروج کامل نظامیان آمریکا از عراق باشند، در اوج آمادگی این بار منتظر آنها هستند تا برای همیشه حضور آمریکا در عراق را به خیالی خام تبدیل کنند.
✳️ امریکا به دنبال جنگ روانی است در تعقيب دشمن سستى نكنيد [سوره النساء (4): آيه 104] وَ لا تَهِنُوا فِي ابْتِغاءِ الْقَوْمِ إِنْ تَكُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ يَأْلَمُونَ كَما تَأْلَمُونَ وَ تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ ما لا يَرْجُونَ وَ كانَ اللَّهُ عَلِيماً حَكِيماً (104) و در تعقيب دشمن سستى نكنيد، اگر شما رنج مىكشيد، همانا آنان نيز همان گونه كه شما رنج مىبريد رنج مىبرند، در حالى كه شما چيزى (امدادهاى غيبى و بهشت) از خداوند اميد داريد كه آنان اميد ندارند، و خداوند دانا و حكيم است. ✅پيامها: 1️⃣ مومنین باید به جاى موضع تدافعى، در تعقيب دشمن و در حالت تهاجمى باشند. «لا تَهِنُوا فِي ابْتِغاءِ الْقَوْمِ» 2- مومنین ، اميدهاى گونه گون از خدا دارند. اميد به امدادهاى غيبى، پيروزى، مرعوب شدن دشمن، پاداشهاى معنوى و امثال آن.. «تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ» 3- اميد، بزرگترين اهرم حركت و سرمايه ى روحى یک مجاهد و رزمنده است. يا شهادت و سعادت، يا پيروزى. «تَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ ما لا يَرْجُونَ» ✅ کانال نخبگان سیاسی
🔴 تحلیل کوتاه شرایط فعلی عراق ▪️در مورد تحركات اخير آمريكايی ها در عراق،چند نکته قابل تامل است: احتياط همیشه شرط عقل است و نهادهای نظامی رصد دقيق تری از نقل و انتقالات نظامی دارند، ولی طبق رصدهای به عمل آمده از بعد رسانه ای، اين رسانه های سعودی یا همسوی با آنها هستند كه طبق برنامه به اين موضوع دامن می زنند و شايد هدفشان تحريك ايران يا گروههای نزديك به ايران برای حمله پيش دستانه به آمریکا باشد. ▪️ اكثر خبرهای اين روزها در آمريكا(به جز مقاله نيويورك تايمز)، چيز خاصی نيست و مطلب جديدی را دربر ندارد. انتقال سامانه های پاتريوت به عراق، كاهش پايگاههای آمريكايی و انتقال سربازان به يكی دو پايگاه بزرگتر همگی جزو سياست ها و خبرهايی بودند كه در سه ماه گذشته رسما اعلام شده اند. ▪️لازم است بدانیم بعد از حمله موشكی ايران به عين الاسد و اربيل(در انتقام شهادت حاج قاسم سليمانی) آمريكايی ها به اين نتيجه رسيدند كه پايگاههايشان فاقد دفاع موشكی لازم است وبرای حفاظت از نيروهايشان و با توجه به محدود و گرانقيمت بودن سامانه های ضد موشكی پاتريوت، تصميم گرفتند اولا تعدادپايگاههايی را كه نيروهای آمريكايی درآنها حاضرند، كم كنند و ثانيا سامانه های جديدی را برای حفاظت موشكی از اين ۲ پايگاه به عراق اعزام كنند. طبيعی است در دوره اين نقل و انتقالات و تخليه پايگاههای پراكنده، نيروهای آمريكايی آسيب پذير تر می شوند و در اين ایام طبيعی است كه حضور نظامی و احتياط های نظامی شان برای انجام بی خطر اين جابجايی ها افزايش يابد. در اين ميان تنهاخبر جديد، گزارش نيويورك تايمز است مبنی بر اين كه ترامپ با پيشنهاد بررسی امكان حمله به كتائب حزب الله (بدون صدور مجوز اقدام نظامی)، موافقت كرده است. ▪️دلیل این افشاگری چه بود؟ اين افشاگری در آمريكايی كه همه نگران ديوانه بازی نظامی ترامپ هستند و حداقل دو مصوبه سنا و مجلس نمايندگان، ترامپ را از هر ماجراجويی عليه ايران برحذر می دارد، قابل درك است و لزوما به معنی نشت عمدی اطلاعات به منظور اجرای يك عمليات روانی مقدماتی و يا قريب الوقوع بودن يك درگيری نظامی در مقياس بالا نيست. در شرايط كنونی آماده سازی های روانی در رسانه های آمريكايی برای يك درگيری وسيع نظامی در عراق كمتر به چشم می خورد و اين بيشتر رسانه های عربی يا فارسی همسو با عربستان هستند كه به موضوع دامن می زنند تا گروههای عراقی را به حمله به نيروهای آمريكايی در حال جابجايی تحريك كنند. حتی امكان عملياتهای دروغين از سوی گروههای نزديك به عربستان هم برای ايجاد جرقه لازم برای شروع درگيری ها در منطقه وجود دارد. برای نمونه انتشار خبر شهادت سردار قاآنی یا امیر پوردستان در شب گذشته یا حمله خمپاره ای به مقرهای آمریکادر روزهای قبل از این مدل است. نکته دیگر اینکه باتوجه به این تجمیع نیروها به نظر می آید آمریکا به این زودیها به دنبال خروج از عراق نخواهد بود. ▪️ البته موارد گفته شده توجيهات رسانه ای است و اگر نهادهای نظامی و امنیتی شواهد متقن از آمادگی نظامی تهاجمی و قطعی دارند، موضوع متفاوتی است که جای بحث جدا دارد. ✍کانال نخبگان سیاسی
♦️هشدار ظریف به رئیس جمهور آمریکا: جنگ طلبان بار دیگر تو را گمراه نکنند/ ایران جنگی را آغاز نمی کند اما جنگ افروزان را ادب خواهد کرد! 🔸 آقای ترامپ! یک بار دیگر به وسیله جنگ‌طلبان همیشگی، گمراه نشو! ایران دوستانی دارد؛ اما هیچکس میلیون‌ها "نیروی نیابتی" ندارد. 🔸برخلاف ایالات متحده که با پنهان‌کاری، دروغ می‌گوید، فریبکاری می‌کند و آدم می‌کشد؛ ایران فقط برای دفاع از خودش دست به اقدام می‌زند، آن هم آشکارا! 🔸ایران هیچ جنگی را شروع نمی‌کند ولی جنگ افروزان را ادب خواهد کرد. "
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم | اعتراف رئیس‌جمهور آمریکا به ناتوانی کشورش در مقابله با ویروس مرگبار کرونا 🔴ترامپ: من دیدم بیمارستانی را در نیویورک که سراسر سالن‌هایش مملو از اجساد بود؛ تعداد اجساد آنقدر زیاد بود که برای حمل آنها کامیون‌های بزرگ آمده بودند؛، تاکنون چنین چیزی ندیده بودم!
نگاهی به الزامات سیاست‌گذاری اقتصادی جهت تحققِ شعار سال: ✅ «۹ پیشنهاد عملیاتی» برای جهش تولید : 🔸 پیشنهاد اول: حمایت از لایه‌های پایینی صنعت و خدمات 🔸پیشنهاد دوم: حمایت از صنایع خُرد داخلی در مناقصات 🔸پیشنهاد سوم: تمرکز بر داخلی‌سازی لوازم مصرفی و قطعات 🔸پیشنهاد چهارم: باز توزیع حمایت­ها و یارانه­‌های تخصیصی به تولید 🔸پیشنهاد پنجم: حرکت به سوی مدل‌های نوین تأمین و خدمات پشتیبانی تولید 🔸 پیشنهاد ششم: تدوین و برقراری مدل‌های مشارکتی میان خریداران و فروشندگان 🔸 پیشنهاد هفتم: تکمیل زنجیره ارزش داخلی 🔸پیشنهاد هشتم: مهندسیِ مجرای ورود کالاهای خارجی 🔸پیشنهاد نهم: تغییر نوع ارز تخصیصی کارفرمایان و صندوق‌ها از ارز خارجی
✅ اطلاع‌نگاشت | دولتمرد آمریکایی
🔴«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه در یک نشست مطبوعاتی درباره وضعیت ویروس کووید -۱۹ در آمریکا اعلام کرد که برای مقابله با شیوع ویروس کرونای جدید ۱۰۰۰ پرسنل نظامی را به شهر نیویورک اعزام می کند. 🔻ترامپ همچنین گفت: «این هفته و هفته بعد بسیار سخت خواهد بود، تلفات بسیار زیادی خواهیم داشت… به سختی تلاش می‌کنیم تا تجهیزات اضافی را در سریعترین زمان ممکن به نیویورک برسانیم». 🔻وی اظهار داشت که سازمان مدیریت بحران فدرال (FEMA) و وزارت بهداشت آمریکا دستور تولید ۱۸۰ میلیون ماسک را صادر کرده اند. 🔻رئیس جمهوری آمریکا در ادامه افزود که اعضای «کارگروه ویروس کرونا» در حال همکاری با بیمارستانها و توزیع کنندگان هستند تا اطمینان حاصل شود اولویت به نیازمندترین افراد داده می شود. 🔻این در حالی است که طبق آمار دانشگاه جان هاپکینز، تا روز شنبه (چهارم آوریل) مجموعاً ۳۰۰،۹۱۵ مورد ابتلای قطعی به ویروس کووید -۱۹ در خاک آمریکا گزارش شده است که از میان آنها، دست کم ۸،۱۶۲ نفر جان باخته اند.
✅آیا نمایندگان مجلس نمی‌توانند در جلسات مجازی هم شرکت کنند؟/ چندی پیش «اسدالله عباسی» سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس اعلام کرد: «پس از درخواست ستاد مقابله با کرونا به منظور عدم برگزاری جلسات علنی، هیئت‌رئیسه تصمیم گرفت که به منظور بررسی موضوعات جاری و تبادل نظر نمایندگان، جلسات مجلس به صورت مجازی برگزار شود.» حالا خبر می‌رسد برای هیچ کدام از سه جلسه مجازی مجلس که تاکنون تشکیل شده، آنلاین شدن حد نصاب حاصل نشده است. صحن مجلس به یاد دارد دهم تیرماه سال ۱۳۶۰، نمایندگان حادثه‌دیده در فاجعه هفتم تیر‌ـ که به شهادت شهید بهشتی و ۷۲ نفر دیگر منجر شد‌ـ به‌ سبب اینکه مجلس در وانفسای جنگ تحمیلی از اکثریت نیفتد، با ویلچر، دست به عصا و با سر باندپیچی‌شده و بعضاً به همراه پرستار در جلسه مجلس حاضر شدند.
✅بدون شلیک حتی یک فشنگ، آمریکا عقب نشست/ پس از مطرح شدن امکان حمله تروریستی ارتش ایالات متحده آمریکا به مواضع حزب‌الله عراق، گروه‌های مقاومت عراقی در بیانیه‌هایی مشابه، اعلام کردند با هرگونه خطای نظامیان تروریست آمریکایی مقابله خواهد شد. گفتنی است، ائتلاف بین‌المللی تحت رهبری ایالات متحده آمریکا پایگاه هوایی کی وان (K1) در شمال غرب شهر مورد مناقشه کرکوک در شمال عراق، پایگاه نظامی القائم در شمال غرب استان مرزی الانبار، پایگاه هوایی القیاره در جنوب شرق استان نینوا و محل استقرار خود در اردوگاه نظامی واقع در فرماندهی عملیات این استان مرزی را به نیروهای عراقی تحویل داد، آن هم بدون شلیک حتی یک فشنگ.
🔴 چند هزار سلاح اتمی داریم اما ماسک پزشکی کافی نداریم! 🔴 🔻دونالد ترامپ که در بازی با رسانه ها و افکار عمومی آمریکا ید طولایی دارد، به هر طریق ممکن سعی دارد تا از زیر این فضاحت تاریخی و شکست در مقابل کرونا شانه خالی کند و افکار عمومی آمریکا را به مسائل دیگری منحرف نماید. 🔻این بازی رسانه ای در ابتدا با فیگور تهاجمی به عراق آغاز می گردد و در ادامه با برجسته سازی توان هسته ای آمریکا ادامه می یابد. 🔻روز شنبه مارک اسپر وزیر دفاع امریکا در توئیتر خود نوشت: « نوسازی توان هسته‌ای راهبردی، مهمترین اولویت ایالات متحده آمریکا و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور در راستای حمایت از آمریکا و متحدان آن است.» 🔸🔸یکی از منتقدان برجسته دولت ترامپ، «لی بولگر» از فرماندهان بازنشسته نیروی دریایی آمریکا است؛ وی در این باره می‌گوید: "ما بودجه نظامی یک تریلیون دلاری در سال داریم اما دستگاه‌ تنفسی کافی نداریم؛ چند هزار سلاح اتمی داریم اما ماسک پزشکی کافی نداریم." 🔻دولت ترامپ در حالی بودجه نظامی و هسته ای خود را افزایش داده است که بودجه این کشور در بخش سلامت و درمان کاهش یافته است. در بودجه سال ۲۰۲۱ آمریکا بودجه اختصاص یافته به حوزه تسیلحات هسته‌ای ۱۹ درصد بیشتر از بودجه سال ۲۰۲۰ یعنی ۴۴.۵ میلیارد دلار در نظر گرفته شده است. این در حالی است که برای مرکز پیشگیری و کنترل بیماری‌ها ۵.۵ میلیارد دلار و ۱۸.۶ درصد کمتر از بودجه سال جاری پیش‌بینی شده است. 🔻اما ماجرا به اینجا ختم نشده و بودجه مؤسسه ملی سلامت هم در بودجه سال ۲۰۲۱، با کاهش ۷ درصدی روبرو شده و ۳۸.۷ میلیارد دلار در نظرگرفته شده است.