🟠 اگر پزشکیان بیاید...! (۳)
🔷 اگر پزشکیان بیاید زنگنه هم می آید
اگر هم زنگنه نیاید تفکر زنگنه می آید.
🔷 زنگنه را همه می شناسیم.
شیخ الوزراست. شش سال در دولت میرحسین، هشت سال در دولت هاشمی، هشت سال در دولت خاتمی و هشت سال در دو لت روحانی وزیر بوده است.
🔷 در تفکر زنگنه در حوزه نفت و گاز اولویت با سرمایه گذار خارجی است. چون به نظر او صنعت نفت و گاز اساسا محصول خارج است سرمایه گذارش هم باید خارجی باشد. ایرانی را چه به نفت و گاز؟
🔷 در تفکر زنگنه اقتصاد مقاومتی در حوزه نفت و گاز بی معنی است چون باید تکنولوژی و تجهیزات را از خارج بگیری و نه از فناور ایرانی و نفت را هم باید به خارجی بفروشی.
🔷 در تفکر زنگنه به توتال و شل باید التماس کرد تا بیایند برای توسعه پارس جنوبی و بدون پرداخت خسارت توافق را برهم بزنند و اطلاعات سرّی ما را هم ببرند.
🔷 در تفکر زنگنه باید به شرکت ها و کنسرسیوم های چینی بی محلی کرد تا اخمی و گرهی به چهره شرکای اروپایی و آمریکایی ننشیند.
🔷 در تفکر زنگنه احداث پترو پالایش کثافت کاری است.
🔷 در تفکر زنگنه فِلِرها باید روشن بمانند و سرمایه ملی بسوزد.
🔷 در تفکر زنگنه شرکت دانش بنیان داخلی در حوزه نفت وگاز بی عرضه و ناتوان است و کار را نمی توان و نباید به او سپرد.
🔷 در تفکر زنگنه می توان مثل مهدی هاشمی را بدون داشتن سررشته ای در حوزه نفت و گاز و صرفا به توصیه پدر عضو هیات مدیره پتروشیمی ها و پالایشگاه ها کرد.
🔷 در تفکر زنگنه اتصال استان های گرمسیر به خط لوله سراسری گاز موضوعی بلاوجه و هزینه کردش مصداق اسراف است.
🔷 در تفکر زنگنه وجود دستگاه کارت خوان در دفتر وزیر کار یک نیروی خدماتی است و امکان پذیر و قابل توجیه.
پزشکیان بیاید زنگنه هم می آید،
زنگنه هم نیاید تفکر زنگنه می آید.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 سیزدهم تیرماه ۱۴۰۳ 💠
به کانال "نون و قلم" بپیوندید 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
🟠 بنفش مایل به سیاه!
💠💠💠
🔷 ماراتن انتخابات به پایان رسید و #دکتر_پزشکیان به ریاست جمهوری برگزیده شد. درباره چگونگی و چراییِ آن حرف و تحلیل زیاد است و شما هم خوانده اید. از این می گذرم.
🔷 ۲۶ فروردین ماه پس از عملیات وعده صادق در یادداشتی نوشتم " آماده باشید که از امروز سیر حوادث سرعت می گیرد و عبور از پیچ بزرگ تاریخی به تحقق نزدیک تر می شود" (اینجا بخوانید). در فاصله یک ماه پس از این یادداشت بالگرد حامل رئیس جمهور دچار سانحه شد و نخستین حادثه رقم خورد.
🔷 ریاست جمهوری #دکتر_پزشکیان اگرچه از جنس انتخاب است اما حادثه دوم است چرا که با ویژگی هایی که دارد بسترساز حوادث بعدی است. مگر ویژگیهایش چیست؟ بخوانید.
🔸 پیر است و نشاط و توان جسمی ندارد. نمی تواند پرتلاش و پرتحرک و دونده باشد.
🔸 اندکی فراموش کار است، حضور ذهن ندارد و سریع الانتقال نیست.
🔸 در گفتارش تناقض گویی دارد و پیش گفته هایش را گردن نمی گیرد.
🔸 بی برنامه، بلاتکلیف و سردرگم است.
🔸 تیم برساخته ای ندارد و نیروی کارکشته و کاربلد تربیت نکرده است.
🔸 اتوریته و اقتدار ندارد و به راحتی فرامینش زمین گذاشته می شود.
🔸اندکی ساده است و از کیاست و سیاست که لازمه جایگاه سیاسی است بی بهره است. به راحتی دور زده می شود و کلاه سرش می رود.
🔸اطرافیانش اگر همین هایی باشند که در ایام تبلیغات دور و برش بودند او را به دلخواه خود مدیریت می کنند و به ورطه هایی می کشانندش که راه بازگشتی نداشته باشد.
🔸 پشت پرده تصمیم سازی می کنند و به عنوان کارشناس طرح هایی را به او قالب می کنند و به تایید و امضایش می رسانند که به نفع خود و طبقه ای خاص باشد نه به صلاح جامعه.
🔸 با وارونه جلوه دادن حقایق جای مسائل اصلی و فرعی را برایش عوض می کنند و اولویت ها را نزد او بی اهمیت جلوه دهند.
👈 قائل به سیاهنمایی نیستم اما همه این ها را که کنار هم می گذاریم به نتایج تلخ و تاسف باری می رسیم. شما بخوانید شان "حوادث بعدی"
🟠 به زودی
🔻 شاخص های اقتصادی کشور به شکلی انفجاری رو به وخامت خواهد گذاشت.
🔻 تعداد انبوهی از مردم به زیر خط فقر مهاجرت خواهند کرد و فقر مطلق گسترش خواهد یافت.
🔻 به ذخایر ارزی کشور چوب حراج زده و بسیاری از ارزاق کمیاب و نایاب خواهد شد.
🔻 کشور در تامین نیازهای اساسی اش با مشکل مواجه خواهد شد و قدرت چانه زنی اش در عرصه های بین المللی کاهش خواهد یافت.
🔻 پرچم های تجزیه طلبی در چهار گوشه کشور برافراشته خواهد شد.
🔻 محور مقاومت با چالش جدی مواجه خواهد شد..
🔷 با تمام وجود از خدا می خواهم تا هیچیک از نتایج سیاه و ناخوشایندی که برشمرده ام محقق نشود و این نوشته در آینده دستمایه ای شود برای ملامت و سرزنش نویسنده از جانب دیگران اما چه کنم که مختصات میدان این گمانه را قوت می بخشد.
🟠 خواننده ممکن است دچار این محاسبه خطا شود که مگر قرار نبود وعده صادق و حوادث بعد از آن ما را از پیچ تاریخی عبور دهد و به قله برساند؟ اگر اینگونه شود که شما نوشته اید به قله که نمی رسیم هیچ به حضیض ذلت تنزل پیدا می کنیم.
🟡 پاسخ اینست که آری. اگر انتخاب دکتر پزشکیان و پی آمدهای آن را آخرین حلقه از زنجیره حوادث بدانیم همینگونه خواهد بود اما این انتخاب خود آبستن حوادث تعیین کننده بعدی است. حوادثی که راه این انقلاب تمدن ساز را برای رسیدن به قله هموار می کند. منتظر باشيد.
🔷 معتقدم همزمان با اتمام دوره هشت ساله روحانی قطار اقتصاد کشور با سرعتی سرسام آور راهی ته دره فروپاشی بود و همت شهید رئیسی این بود که ترمز قطار را بکشد تا از سرعتش کاسته شود. او می خواست قطار را متوقف کند و در اولین دوربرگردان دور بزند که تقدیر به گونه ای دیگر رقم خورد. حالا پزشکیان گفته می خواهد برنامه شهید جمهور را ادامه دهد اما همه می دانند که این گزاره یک شوخی بی مزه و مسخره است.
🔷 روحانی گفت دولت چهاردهم دولت اول پزشکیان است نه دولت سوم کسی دیگر. راست گفت. این دولت بنفش نیست. بنفش مایل به سیاه است.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 هفدهم تیرماه ۱۴۰۳ 💠
به کانال "نون و قلم" بپیوندید 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
🟠 سه شاخص فراموش شده!
💠💠💠
🔷 دیروز دفتر دکتر پزشکیان فهرستی ۱۸ ماده ای با عنوان "شاخص های گزینش نامزدهای پیشنهادی" برای انتخاب وزرای دولت چهاردهم منتشر کرد.حتما دیده اید.
🔷 در فهرست اعلامی جای سه شاخص اساسی و حیاتی خالی است که البته از آقای پزشکیان و تیم طراحِ او جز این انتظاری نمی رفت.
🔻 یکی زاویه نداشتن با انقلاب
🔻 دیگری دارا بودن روحیه جهادی
🔻 سوم فاصله گذاری با فتنه ۸۸
🔷 این هر سه از ویژگی ها و شاخص هایی است که توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده و اینک مورد بی اعتنایی واقع می شود.
👈 معظم له در دیدار کابینه دولت یازدهم با ایشان در تاریخ ۵ شهریور ۱۳۹۳ فرمودند: " مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند."
👈 در خصوص انقلابی بودن و زاویه نداشتن با انقلاب و امام(ره) هم در روز پنجم تیرماه امسال و مصادف با عید غدیر خطاب به کاندیداهای ریاست جمهوری فرمودند :
" کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرّهای با انقلاب زاویه دارند. آن کسی که با انقلاب، با امام راحل، با نظام اسلامی ذرّهای زاویه داشته باشد، او به درد شما نمیخورد؛ او همکار خوبی برای شما نخواهد بود. آن کسی که دلبستهی آمریکا باشد و تصوّر کند که بدون لطف آمریکا نمیشود قدم از قدم برداشت در کشور، او برای شما همکار خوبی نخواهد بود، او از ظرفیّتهای کشور استفاده نخواهد کرد، او خوب مدیریّت نخواهد کرد؛ آن کسی که راهبرد دین و شریعت را مورد بیاعتنائی قرار بدهد، برای شما همکار خوبی نخواهد بود. کسی را انتخاب کنید که اهل دین، اهل شریعت، اهل انقلاب، اهل اعتقاد کامل به نظام باشد."
👈 در خصوص دارا بودن روحیه جهادی نیز حضرت ایشان بارها نکاتی فرموده اند که نشان دهنده ضرورت و لزوم وجود این ویژگی در وزرا و اعضای کابینه است. کشوری که با هزاران مسئله روبروست رئیس جمهور و دولتی جهادی و پای کار می خواهد نه مدیریتی ویدئو کنفرانسی. مدیر ویدئوکنفرانسی را در هنگام نیاز باید یا در قشم سراغ گرفت یا در توچال.
🟠 حالا این شاخص ها توسط پزشکیان و مشاورانش نادیده گرفته شده است و به طور قطع در انتخاب معاونان رئیس جمهور و روسای سازمانها و نهادها عملیاتی نخواهند شد اما برای انتخاب وزرا شرایط به گونه ای دیگر است. وزرا باید از مجلس رای اعتماد بگیرند و این مجلس اهل کوتاه آمدن از این شاخص ها نیست.
یادآور می شود که دو نفر از وزرای پیشنهادی روحانی برای وزارت علوم در دولت یازدهم بدلیل همراهی با فتنه ۸۸ به صورت پی در پی موفق به گرفتن رای اعتماد از مجلس نشدند و نهایتا نفر سوم از مجلس رای گرفت و وزیر علوم شد.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 بیستم تیرماه ۱۴۰۳ 💠
به کانال "نون و قلم" بپیوندید 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
🟡 اندر حکایت دو محمدجواد!
💠💠💠💠
🔷 پس از پیروزی دکتر پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری چهاردم آقایان محمدجواد ظریف و محمدجواد آذری جهرمی هر دو اعلام کردند که در دولت حضور نخواهند داشت.
اگر چه افکار عمومی انتظار داشت این دو نفر ادعای میراث کرده، در کابینه جایی دهان پرکن برای خود دست و پا کنند اما چنین تصمیمی این گمانه را نزد همان افکار عمومی تقویت کرد که بعضاً ممکن است "گربه برای رضای خدا هم موش بگیرد."
🔻 اما حقیقت ماجرا چیست؟ بخوانید.
🔷 در چرایی این تصمیم دو محمدجواد چند حالت محتمل است.
🔸حالت اول
حقیقتا نگران وضعیت مملکت بوده اند و برای پیشگیری از یک فاجعه ملی پا به عرصه نهادند و حالا که به نتیجه رسیده اند با خیالی آسوده به سراغ کار و بار خود می روند.
👈 این حالت احتمال بسیار پایینی دارد چرا که بر فرض صحت ادعای عبور از یک گردنه خطرناک در مقطع انتخابات و فضای تاریکی که آنان از دوران شهید رئیسی ترسیم کردند طبیعتا حالا باید کشور با چالش های بسیار جدی و مشکلات به غایت صعب العلاجی مواجه باشد و استمرار حضور آنان در کنار رئیس جمهور منتخب و کمک به عبور از بحران ها تکلیف ملی و شرعی و اخلاقی آنان باشد نه اینکه متواضعانه و سخاوتمندانه مسئولیت ها را به دیگران تعارف کنند و پاس بدهند.
🔸 حالت دوم
می دانند که دکتر پزشکیان از پس این مسئولیت سنگین برنمی آید و آینده از گذشته اگر بدتر نباشد بهتر هم نخواهد بود. اینچنین هم از تبعات اتفاقات بعدی مبّرا خواهند بود و هم مدعی خواهند شد که اگر ما پزشکیان را به ریاست جمهوری نرسانده بودیم وضعیت به مراتب بدتر می بود و ما شرایط را برای بهترین گزینه ممکن فراهم کردیم اما توان او در همین حد بود.
👈 احتمال این حالت از حالت پیش گفته بیشتر است اما آیا حالت دیگری وجود ندارد؟ دارد.
🔸 حالت سوم
برای در امان ماندن از ترکش های ناشی از ناکارآمدی احتمالی دولت پزشکیان از پذیرش مسئولیت استنکاف می کنند اما مدیریت امور را از کف نمی دهند.
🔻 محتمل ترین حالت این گزینه است چرا که می دانیم محمدجوادها هر دو آدم های حسن روحانی اند و تیم روحانی پرچمدار برقراری ارتباط با آمریکا و تلاش برای گشایش های اقتصادی از طریق مذاکره حتی به قیمت چشم پوشیدن از بسیاری از منافع ملی.
روحانی تلاش می کند خود پنهانی فرمانده ماشین دولت چهاردم باشد اما رانندگی را باید به ظاهر دکتر پزشکیان بر عهده گیرد. بهترین گزینه گماردن آدم هایی در دولت پزشکیان است که از دو دولت روحانی نباشند اما گوش به فرمان روحانی باشند تا مذاکره شروع و رابطه برقرار شود. انتخاب ظریف به عنوان رئیس شورای راهبری نیز در همین چارچوب تفسیر می شود.
🔷 دکتر پزشکیان که خود بارها اذعان کرده از مسائل سر در نمی آورد و کار را به کارشناسان می سپارد حالا در چنبره آدم های "روحانی گمارده" قرار گرفته و با نهایی شدن ترکیب کابینه بیشتر در این باتلاق فرو می رود. رئیس جمهور بناست نادانسته فرامین روحانی را عملیاتی کند بی آنکه عواقب کارها متوجه او باشد.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 ۲۴ تیرماه ۱۴۰۳ 💠
به کانال "نون و قلم" بپیوندید 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
🟠 پزشکیان بالاخره وعده داد!
🔹 خصلت پزشکیان ندادن وعده است!
و چه راهی بهتر از این برای فرار از پاسخگویی؟
🔹 او هیچ وعده ای نداده
نه برای کاهش نرخ تورم
نه برای ایجاد اشتغال
نه برای ساخت مسکن
نه برای جوان سازی جمعیت
نه حتی برای رفع حصر و فیلترینگ
او متاثر از نگاه روحانی و ظریف
حتی برای رفع مشکل بورس
نشانی رفع مشکل با دنیا را می دهد
و چشم می بندد
بر سوء استفاده های بورسی
و بیچاره کردن مردم در اثر
عدم شفافیت شرکت های بورسی و
بهره مندی از رانت های اطلاعاتی و
اشکالات تکنیکی
🔹 حالا هم که بنا دارد پیرترین کابینۀ بعد از انقلاب را میدان دار حوزۀ اجرا کند
به مردم وعدۀ سرخرمن می دهد که
"صبر کنید کابینه کار کند و آن را از روی عملکردش نقد کنید."
یعنی برای ارزیابی "عراقچی" و "همتی" باید منتظر عملکردشان باشیم؟
بفرمایید آن افتضاحاتی که در
برجام و
دلار 4200 تومانی و
چوب حراج زدن به منابع ارزی و
پول پاشی های تورم زا
به بار آمد و همچنان گریبان گیر مردم است عملکرد کیست؟
🔹 آقای دکتر
در توییت تان و در پاسخ به تمامیت خواهان که منتقد ترکیب کابینه اند مرقوم فرموده اید:
"توجه و حساسیت شما در انتخاب اعضای کابینه ارزشمند است. بیتفاوتی به رفتار سیاستمداران جای خود را به انتقاد داده است. این یعنی ما یک گام به جلو رفتهایم."
گام به جلو؟!
شما هم که مثل آن یکی شروع کرده اید به دستاوردسازی!
کی مردم ما نسبت به ترکیب کابینه بی تفاوت بوده اند که امروز باشند؟
که حالا شما این حساسیت را به عنوان دستاورد و گام به جلو برای خود فاکتور می کنید.
حداقل صبر می کردید 100 روزی بگذرد!
شما سلطان وعده ندادنید
اینبار هم که وعده داده اید سرخرمنی است
با اینهمه صبر می کنیم تا کابینه کار خود را آغاز کند.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 ۲۳ مردادماه ۱۴۰۳ 💠
به کانال "نون و قلم" بپیوندید 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
🟠 غبارها را بزداییم و گره ها را بگشاییم!
🔷
رضا خان کبیر است
سردار سازندگی ایران زمین هموست
دروازه توسعه ایران را او گشوده
آزادی و برابری حقوق زنان را او کلید زده
و محمدرضا
پسرش
مانند پدر بود
حتی چیزهایی بیشتر داشت
حیف شد
اگر می بودند و می ماندند
یا راهی که گشودند طی می شد
چه گلستانی می شد ایران!
و چه آقایی ای می کرد ایرانی!
🔷
اینها گزاره هایی است نزد بسیاری از جوانان و نوجوان ایرانی
که واقعی بودن شان را
پذیرفته اند
یا ظن قوی دارند
یا بعید نمی دانند
یا احتمال می دهند
یا در پذیرشش مرددند
یا نهایتا حساسیتی ندارند و بی خیال قضیه اند.
چه کرده با دل و ذهن نوجوان و جوان ما این اینترنت و فضای مجازی!
🔷
نوجوان و جوان امروز اهل مطالعه نیست
یعنی حوصله اش را ندارد
به شدت سمعی- بصری است
سمعی هم کمتر است
بیشتر بصری است
تا دلت بخواهد شارژ می خرد
اینترنت می سوزاند
اما دلش نمی آید فسفر بسوزاند
کلیپ دانلود می کند و می بیند
و آخرش هیچی به هیچی
رای می دهد به نفع آن مردک
رضاخان و پسرش
بی آنکه بداند چه جنایت ها که نکردند
و چه افتضاحاتی که به بار نیاوردند.
چاره چیست؟
🔷
چاره اش استفاده از فرصت هاست.
باید گفت و بیان کرد.
باید غبارها را زدود و گره ها را گشود.
حتی در مراسم تنفیذ رئیس جمهور!
دیدید چه کولاکی کردند حضرت آقا؟
تبیین فرمودند داشتن حق انتخاب را
که با چه سختی بدست ملت آمد.
کم اتفاقی نیست فراهم آمدنِ فرصتِ انتخابات در نظام اسلامی
به برکت خون هایی که بر زمین جاری شد
آنهم پس از دو دوره سلطنت پهلوی ها
که اساسا نه اعتقادی به مردم داشتند و انتخابشان
نه اجرا کردند همان نیم بند قانونِ انتخاباتِ نیم بند را
که خودشان می بریدند و می دوختند و می فروختند.
🔷
امروز در کدام صحنه زد و خورد و جنگ اصلی در جریان است؟
به جز جبهه جهاد تبیین و جنگ روایت ها آیا؟
۲۸ مرداد است
سالروز آن کودتای لعنتی
با دخالت مستقیم آمریکا.
در کدام مسجد تبیین می شود این رخداد به غایت تعیین کننده؟
کدام امام جماعت تشریح می کند
اهداف دشمن را
شگردهای دشمن را
آدم ها و اجیر شده های داخلی دشمن را
جوان ما میشناسد آیا اینها را؟
اگر شرایط مشابهی را رقم بزنند و آتش فتنه ای بیفروزند
آیا مسیر درست را تشخیص می دهد و انتخاب می کند؟
امروز عملیات تبیینی ما پشت کدام خاکریز در حال انجام است؟
🔷
اگر مساجد سنگرند که هستند
باید مسجد طراز انقلاب اسلامی باشند
مسجد طراز
امام جماعت و نمازگزار جهادگر می خواهد
پرچم جهاد تبیین باید در مسجد برافراشته شود
تا مویرگی نفوذ کند در همه ذهن ها و دل ها.
نماز جماعتِ بدون تبیین
نهایتا رفع تکلیفی شخصی است
بریده و جدا افتاده از جهاد
امام می گفت محراب محل حرب است
و حرب امروز ما تبیین است
اگر فتیله جهاد تبیین را پایین بکشیم
اگر گره های دل و ذهن جوان و نوجوان را در مسجد محله باز نکنیم
جایی دیگر گره بر گره افزوده می شود.
🔷
مساجد سنگرند
گرد و غبار را از چهره جهاد تبیین
در مساجد بزداییم.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 ۲۸ مردادماه ۱۴۰۳ 💠
به کانال "نون و قلم" بپیوندید 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
🟠 ابرکامپیوترها هم اِرور می دهند!
🏴🏴🏴
🔷 چطور است با بیست میلیون نفر شروع کنم؟
هر چند می دانیم جمعیت بیش از اینهاست
که می گویند بیست میلیون فقط جمعیت خود عراقی هاست
به سراغ اهداف شرکت کنندگان هم نمی روم
بگذار موسادنشنال بگوید ایرانی ها برای وام و غذا و اینترنت رایگانِ بدونِ فیلتر می روند
چطور است چهار میلیون ایرانی را هم کم کنیم؟
به جهنم!
بگذار باب میل آنها بشود
شد شانزده میلیون نفر
🔷 حالا سرِ دوربین را می چرخانم و از زاویه نگاه موکب داران به موضوع می نگرم
هر چند آنها اهل این حساب و کتاب ها نیستند و
بی حساب و کتاب خرج می کنند
🔷 فرض کنیم هر نفر در مجموع سه روز مهمان موکب داران باشد.
هرچند می دانیم پیاده روی در مسیر نجف تا کربلا کمِ کمش سه روز است
بماند بقیه اش
اگر در این سه روز
کل هزینه پذیرایی از هر شرکت کننده در پیاده روی ۱۰۰ هزار دینار عراقی باشد
که البته می دانیم خیلی بیشتر از اینهاست
با همان ۱۰۰ هزار دینار
برای ۱۶ میلیون نفر
می شود ۱۶۰۰ میلیارد دینار عراقی
یعنی حدود ۶۰ هزار میلیارد تومانِ ایران
🔷 این فقط هزینه ای است که موکب داران عراقی پرداخته اند
اگر موکب های برپاشده در ایران و افغانستان و پاکستان و آذربایجان و دیگر کشورها را در محاسبه بیاوریم
تازه می شود حساب و کتابِ پول و تجهيزات و امکانات
🔷 حالا برویم سراغ سرمایه های معنوی
عراقی ها ابداً منت نمی گذارند
چرا؟
چون خود را میزبان نمی دانند
میزبان حسین(ع) است و مادرش
آنها
زائرین را
عراقی و غیر عراقی
همه را مهمان حسین(ع) می دانند
و پذیرایی از این مهمانان را وظیفه خود
میزبان والامقام است
پس مهمانان میزبان را تکریم می کنند
بی مزد و منت
" تفضل یا زائر رحم الله والدیک"
خدا پدر و مادرتان را بیامرزد
بفرمایید پذیرایی بشوید
🔷 آن ۶۰ همت را اگر چند برابر کنیم تازه می شود مقدار واقعی هزینه های مادی
اما چند برابر کنیم که بشود معادل ارزش آن همه محبت و اکرام؟
معادل آن همه همدلی!
آن همه معنویت!
آن همه عشق!
اَبَررایانه ها اینجا لُنگ می اندازند
آخر
کدام ماشین
کدام انسان
کدام عقلِ محاسبه گر
از پسِ حساب و کتاب این داد و ستد معنوی بر می آید؟
🔷 ولی حقیقت اینست که
داستان اساساً چیز دیگری است
همدلی حول محور حسین(ع)
آخر حسین(ع) امام همه است
حتی امامِ وهَب ها
و خداوند اراده کرده
نقشه خودش را پیش ببرد
و می برد
و
این هنوز از نشانه سحر است.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 کربلای معلی 💠
💠 اربعین حسینی 💠
💠 چهار شهریور۱۴۰۳ 💠
کانال "نون و قلم" 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
🟠 جهاد همه جانبه
خوابیده، نشسته، ایستاده!
💠💠💠
🔷 سالروز آغاز امامت حضرت مهدی(ع) است
روز بیعت با امام زمان(عج)
روزی پر از نُقل و شیرینی و شادی
تقریباً همه چیز شبیه دیگر جشن هاست
میلاد و مبعث پیامبر اعظم
میلاد و ولایت حضرت امیر
ولادت سیده زنان عالم
ولادت کریم اهل بیت
اعیاد آغازین ماه شعبان
میلاد امام عصر(عج)
و دیگر مناسبت های شاد مذهبی
سخنرانی است و
شعرخوانی و
مولودی خوانی و
کف زدن و
هلهله کشیدن و
شیرینی و شربت
چه خوب
خدا به همه دست اندرکاران و
طراحان و
مجریان و
خیّران و
شرکت کنندگان
خیر فراوان عنایت فرماید
انشاءالله
🔷 اینبار البته داستان کلاً متفاوت است
آنجا عرض ارادت و شادی است
اما اینجا حکایت آمادگی است
آمادگی ی که باید باشد و نیست
اینجا حدیث حاضر و غایب است
حدیث لیاقتی است که نداریم
بهتر بگویم
حدیث عُرضه ای است که نداریم
🔷 حاضر است اما از دیدار خبری نیست
خدا یازده امام را مفت و مجانی داد
این آخرین ذخیره را نمی دهد
می دهد اما هزینه اش را می گیرد
مجانی نمی دهد
که فرقش را بشکافید
خنجر به ران پایش فرو کنید
سرش را بالای نی شهر به شهر بچرخانید
مسمومش کنید
آن یازده امام کشته شدند
کشته سبک زندگی شیطانی
سبک زندگی غیر اسلامی _ غیرخدایی
و هزینه آمدن آخرین امام
اصلاح سبک زندگی است
که اگر اسلامی شود
ما مسلمانان
نه تیغ بر فرقش می نشانیم
نه خون به دلش می کنیم
نه به مسلخ می کشانیمش
بلکه در برابر فُجّار
سپر بلایش می شویم
اما...
🔷 سبک زندگی ما
با امام غایب سازگارتر است انگار
خدایی با حجت غایب بیشتر حال نمی کنیم؟
کجای زندگی مان میلنگد
حالا که مهدی نیست؟
چه مشکلی داریم حالا که ظاهراً نیست؟
بیاید که چه؟
یَحتمل
حساب می کشد
حکم می کند
بساط تکلیف و وظیفه می گستراند
از عدالت علی یک قدم پا پس نمی کشد
احیاناً جنگ و جهادی راه می افتد
و با دوقطبی حق و باطل اش
یا حلال و حرام اش
به دردسر می افتیم
🔷 می ترسم سبک زندگی ما
با آمدنش
ما را بکشاند به وادی "حسبنا کتاب الله"
تا بی توجه به قرآن ناطق
قرآن نازل را باب میل خود تفسیر کنیم
با این سبک زندگی
هنوز در پس کوچه های دولت اسلامی مانده ایم
و از تحولات منتهی به جامعه اسلامی خبری نیست
شاید لازم باشد اول جامعه مان را اسلامی کنیم تا دولت مجبور شود اسلامی شود
اما این دست فرمان جواب نمی دهد
وضع آنچنان افتضاح است که ولیّ جامعه
ترجیح می دهد سربسته
اشاره ای کند و بگذرد
"۷_ سبک زندگی: سخن لازم دراینباره بسیار است. آن را به فرصتی دیگر وامیگذارم و به همین جمله اکتفا میکنم که تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد که باز چشم امید در آن به شما جوانها است"(*)
یکی از شئون انتظار پرداختن به این جهاد همهجانبه ی هوشمندانه است.
بنگریم که در مسیر این جهاد
خوابیده ایم
نشسته ایم
ایستاده ایم
یا در حرکتیم.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 ۲۳ شهریور ۱۴۰۳ 💠
💠 دهم ربیع الاول 💠
*فراز پایانی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
به کانال "نون و قلم" بپیوندید 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
🟠 برادر شوروی!
💠💠💠
🔷 ۲۶ شهریور بالاخره نشست خبری رئیس جمهور برگزار شد و همانطور که پیش بینی می شد حواشی متعددی داشت و البته دکتر پزشکیان خود در متنِ حواشی حضوری پررنگ داشت. این همان نشست خبری بود که بنا بود روز ۱۶ تیرماه یعنی یک روز بعد از برگزاری انتخابات و برگزیده شدن دکتر پزشکیان عجولانه برگزار شود ولی حساب شده لغو شد و کار کشید به اینجا.
🔷 در این مدتِ تقریباً دو ماهه که از ریاست جمهوری دکتر پزشکیان می گذرد برداشت عمومی این است که او پایبندی چندانی به پروتکل های رایج ندارد و در رفتارهایش مطابق با روحیات و ویژگی های خودش رفتار می کند و از قید و بندها آزاد است. در ارزیابی این گزاره و برداشت عمومی نباید دچار خطا شد. بخوانید.
🔷 رئیس جمهور پزشکیان برخی رفتارها و حرکات دارد و برخی انتخاب ها و برخی سخنان و موضع گیری ها . هر کدام را باید در جایگاه خود و متناسب با میزان اثربخشی آن سنجید و درباره او سخن گفت و احیاناً عمل کرد.
۱_ رفتارها و سکنات رئیس جمهور برای عموم جالب و بعضاً دوست داشتنی و بامزه است. نحوه نشستنش بر صندلی ریاست جمهوری، راه رفتنش روی پلکان هواپیما، دست دادنش با مقامات، داش مشتی صحبت کردنش با رسانه ها و دیگر رفتارهای از این دست. اینجا دکتر پزشکیان دقیقا "خودش" است و اگر بخواهد هم نمی تواند غیر از این باشد. اطرافیانش هم این را دریافته و پذیرفته اند.
۲_ انتخاب های دکتر پزشکیان از زمان تبلیغات انتخاباتی اش خاص بود. اگر چه می گفت دولت سوم کسی و کاندیدای حزب خاصی نیست اما اعضای ستادش مشی سیاسی اش را فریاد می زدند. اگر دور و برش از دو آتیشه های اصلاح طلب خبری نبود و نیست نه اینکه نبوده و نیستند، رو نبوده و نیستند. و حالا که انتخاب از محدوده کابینه و معاونین عبور کرده سمت و سوی انتخاب ها دقیقاً منطبق با همان مشی اصلاح طلبی است. اگر محکومین امنیتی زیر گوش رئیس دولت پست می گیرند نباید گمان کرد او بی خبر است یا خطایی رخ داده است. اینجا هم پزشکیان خود واقعی اش را نشان می دهد. همان که کاندیدای جبهه اصلاحات بود.
۳_ اما سخنان. "وفاق ملی" پربسامد ترین کلیدواژه رئیس جمهور و اطرافیان اوست. کلیدواژه ای که آدمی را به یاد " كَلِمَةُ حَقّ يُرَادُ بِهَا بَاطِلٌ " می اندازد. به نظر می رسد این کلیدواژه در خفه کردن صدای منتقد و معترض کاربرد ویژه ای دارد. حتی مجلسیان هم از ترس متهم شدن به مخالفت با وفاق به کابینه پیشنهادی کلهم اجمعین رای می دهند و به آن افتخار می کنند. این برداشت ها و استفاده های نا به جا از کلیدواژه "وفاق ملی" یحتمل به زودی ولیّ جامعه را به تبیین آن وادارد. همانگونه که در زمان حسن روحانی " تندرو و میانه رو" را تبیین فرمودند.
🔷 در سخنان دکتر پزشکیان در نشست خبری اش در ۲۶ شهریور دو واژه به کار رفت. یکی به روسیه گفت "شوروی" که می تواند سهو لسان باشد و می تواند هم اشاره ای به تمایل روسیه به بلعیدن جمهوری های پیرامون خودش و تشکیل دوباره اتحاد جماهیر شوروی باشد که به نظر می رسد گزینه اول محتمل تر است. "برادر" واژه دومی بود که برای آمریکا به کار برد. اینجا دیگر سهو لسانی در کار نیست. این کلیدواژه هیچگونه سابقه ای در تاریخ سیاسی انقلاب اسلامی ندارد. "کدخدا" داشته ایم اما "برادر" نه و این ها سیگنال هایی است که هرچند از زبان رئیس جمهور اما به واقع از اتاق فکر معاونت راهبردی ریاست جمهوری مخابره می شود.
🔸 در زمان تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری و چند روزی پیش از موعد انتخاب یادداشتی نوشتم با عنوان " اگر پزشکیان بیاید...! (۲). (اینجا بخوانید). در آن یادداشت عرض شد که تفکر ظریف در دولت پزشکیان ساری و جاری خواهد شد و این لفظ "برادر" دقیقاً همان تفکر ظریف است و به طریق اولی حسن روحانی. "برادر آمریکا" بلاوجه بر زبان رئیس جمهور جاری نشده است و اگر تصور شود حرفی زده شد و تمام شد و رفت باید گفت زهی خیال باطل.
این طیف و تفکر، نامه نگاری با آمریکا را برای خلع سلاح حزب الله لبنان و عدم حمایت از آن در ازای لغو تحریم در پیشینه خود دارد. پس باید دید در پسِ "برادر" خطاب کردن آمریکا در آستانه برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل و حضور تیم سیاست خارجی دولت در نیویورک چه پیام هایی ردّ و بدل و چه قول و قرارها هایی گذارده و چه بده بستان هایی رخ می دهد.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ 💠
به کانال "نون و قلم" بپیوندید 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
🟠 فرمانده منتظر است
💠💠💠
دوستی معترض بود
یا بهتر بگویم منتقد
که چرا کاری نمی کنند؟ مگر آقا فتوای جهاد نداده اند؟
گفتم چه کسی باید کاری کند؟
گفت مسئولین!
گفتم مگر آقا نفرمودند "بر همهی مسلمانان فرض است که با امکانات خود..."
گفت چرا؟
گفتم پس چرا مسئولین؟
تو از امکاناتت تمام و کمال استفاده کرده ای؟
"در کنار مردم لبنان و حزباللهِ سرافراز ایستاده ای و در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث آن را یاری کرده ای؟"
اتفاقاً این رفیق شفیق ما دستی بر رسانه دارد و امکانی وسیع.
گفت تجمع و شعار چه فایده ای دارد؟
پول هم که به تنهایی راهگشا نیست. من آماده ام برای بذل جان!
گفتم گفته ای که آماده ای برای بذل جان؟ نام نوشته ای؟
گفت مسئولین اطلاعیه ای نداده اند
جایی مشخص نکرده اند برای نام نویسی
کجا نام بنویسم؟
گفتم تو مسئولین را مجاب کن تا جایی را مشخص کنند
مجبورشان کن اطلاعیه بدهند
گفت من؟ چطور؟
گفتم از میان مخاطبان رسانۀ تو چند نفر گفته اند که آماده اند برای اعزام به جبهه لبنان و فلسطین و بذل جان؟
گفت فراوان.
گفتم از میان همکارانت چند نفر؟
گفت فراوان.
گفتم اسامی همه را فهرست کن و با شماره تلفن های شان
بفرست برای فرمانده سپاه ناحیه
نام و شماره خودت را هم در صدر آن بنویس
گفت چه فایده؟
می رود در کشوی میز و بعد از چند روز هم سطل زباله
گفتم اگر از ده مسجد
و ده اداره
و ده مدرسه
و ده دانشکده
و ده باشگاه
و ده محلۀ دیگر هم چنین فهرستی روانه شود
آنگاه می شود یک پوشه کنار دست فرمانده
آنوقت می شود یک جریان
می شود انگیزه
روحیه
و گفتم اگر بر سردرِ 10 پلاک از 30 - 40 پلاک واحد مسکونی در کوچه شما
پرچم حزب الله برافراشته شود
پرچم فلسطین
یا کنار در
عکس حاج قاسم و سید حسن نصب شود
آنگاه
فرمانده پرانگیزه تر می شود
دلش قرص می شود که نیرو دارد
می داند که هنگام اعزام سربلند می شود
هنگام فراخوان سرافکنده نمی شود
مثل محرم که زهرای مرضیه وقتی پرچم های عزای فرزندش را بر سردرِ خانه ها می بیند
وقتی دسته های عزاداری راه می افتد
وقتی عَلَم و کِتَل بلند می شود
دلش گرم می شود که حسینش هنوز هوادار دارد
عاشق دارد
عزادار دارد
مساجد ما سنگرند
مدرسه ها پر از فهمیده هاست
شاید هم فهمیده تر
دانشکده ها تا دلتان بخواهد جوان دارند
پای کار
پرشور
بصیر
جهادی
هنوز مادرانی داریم که انگیزه می دهند به جوانان
و بدرقه شان می کنند
و در دل می گویند برو به راه علی اکبر حسین
و در دل می گویند کاش چند پسر دیگر داشتم فدای جوان اباعبدالله
و راهی می کنند پدران را پشت سر آنان
آری هنوز مادرانی اینچنین داریم
میلیون ها مادر
می خواهید با همه امکانات تان جهاد کنید؟
پس
پرچم ها را نصب کنید
عکس ها را بچسبانید
فهرست ها را تکمیل کنید و بفرستید
فرمانده منتظر است
و
فرج نزدیک.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 دهم مهرماه ۱۴۰۳ 💠
کانال "نون و قلم"
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
🟠 اول اردن را زیر و رو کنید
💠💠💠
بنده نه در نظامی گری سررشته و تخصصی دارم
و نه تحلیل گر مسائل دفاعی و امنیتی هستم
اما به این نکته اطمینان دارم در شرایط فعلی حمله به اردن نسبت به اسرائیل اولویت دارد.
اسرائیل را همه می دانند که باید ضربه بخورد.
ضربه ای سخت و فلج کننده
متمرکز بر زیرساخت های حیاتی
به گونه ای که زندگی و رفاه عمومی را در سرزمین های اشغالی با چالش جدی مواجه کند
و با فراهم آوردن زمینه اعتراضات عمومی
رژیم صهیونیستی را از هم بپاشد
اما اول اردن بعد اسرائیل
چرا که با زدن اردن
حساب کار دست دیگران می آید.
آذربایجان
ترکیه
امارات
عربستان
بحرین
و دیگرانی هستند
که ظرفیت هایی برای زمینه سازیِ حملات بعدی اسرائیل دارند
اگر اردن ادب نشود آنها هم جری می شوند
و ممکن است کار را بر ایران اسلامی سخت کنند.
بنابراین اول باید اردن به شکلی ویرانگر و پشیمان کننده زیر ضربه برود.
ما در میان کفتارها زندگی می کنیم.
✍ عبدالحسن رفیعی نژاد
💠 ششم آبان ماه ۱۴۰۳ 💠
به کانال "نون و قلم" بپیوندید 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43
مستند سیدحسن.mp3
19.79M
🟠 مستند رادیویی سیدحسن
در این مستند به شخصیت سیدحین نصرالله از نگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی پرداخته شده است.
از جناب آقای محمدهادی حاجی زاده خبرنگار توانمند صداوسیمای مرکز بوشهر که در اجرای گفتار متن این مستند صمیمانه همکاری کردند سپاسگزارم.
به کانال "نون و قلم" بپیوندید 👇
https://eitaa.com/noonvaghalam
https://eitaa.com/joinchat/826278658Ce1b7ffaf43