جراحت قلبِ دنیا
با توام!
با تو! رژیمِ سفاک، خونخوار و غاصبِ اسرائیل!
جنایتهایت را بشمارم؟
از کدام جنایتت بگویم؟
از استفاده کردن از بمبهای ممنوعه فسفری.
یا کشتار وحشیانهی کودکان، زنان، سالخوردگان و مردم بیدفاع غزه.
شهید و زخمی کردن بسیاری از غیرنظامیان.
یا آزار و شکنجه و کشتارِ اسیرانِ فلسطینی.
به شهادت رساندن خبرنگاران، کادر درمانِ بیمارستان و کادر هلال احمر.
حمله به بیمارستانها، مراکز پزشکی، درمانگاهها و داروخانهها.
بمباران مدارس، مساجد، مراکز خرید و...
حمله به اردوگاههای جبالیا و البریح.
حمله!
حمله!
و باز حمله!
حملات ناجوانمردانهی تو، بیانگر توحش توست.
تو اجازه نمیدهی کمکهای مردمی به مردم غزه برسد، حتی گذرگاهِ رفح را هم وحشیانه بمباران کردی.
تانکها و خودروهای زرهیات، بیمارستان الشّفا در غزه را محاصره کردهاست.
تو! بزرگترین زندان روباز دنیا را، با انواع ابزارهای جنگی، محاصره کردی.
تو! قلب دنیا را محاصره کردی.
تو! مردمِ غزه را آب، برق، دارو و زندگی کردن محروم کردی.
به کجا چنین شتابان؟
البته همهی اینها، گوشهای از جنایات توست.
جنایتهای تو در طول تاریخ بیسابقه است.
دریای خونی به راه انداختی که خودت در آن، در حال غرقشدن هستی.
تو! مثل یک کلافِ درهم تنیده، شدهای.
خودت را بی آبرو کردی، آبروی که دیگر هیچ وقت برنمیگردد. روی همه جنایتکاران در طول تاریخ را، روسفید کردی
تو! نمیتوانی ملّتهای منطقه را به زانو درآوری و ارادهی مطالبهگری آنها را از بین ببری.
به کجا چنین شتابان میروی؟
محاسباتت، طبق همیشه محکوم به شکست است.
اعتراف به شکست کن.
سردرگمی رژیم غاصبت بر همگان روشن و آشکار شدهاست.
تو! خودت اذعان کردی که با چندین جبهه درگیری و این، نشانِ قدرتِ نیروی مقاومت است که در حال گسترش میباشد.
جبهه یمن، جبهه لبنان، جبهه سوریه، جبهه عراق و جبهه ایران.
تو که مردم دنیا راحیوان انساننما خواندی، از هر حیوان درندهخویی، وحشیتری.
تو! کثیفترین، وحشیترین، سنگدلترین، بیقانونترین و... رژیمی هستی که دنیا به خود دیدهاست.
هر ده دقیقه یک کودک در غزه به شهادت میرسد و این نشان ضعف توست.
نسل کشی تو، جنایت علیه بشریت است.
با این نسلکشی، فطرت خفتهی انسانها را بیدار کردی.
هزینهی بیداری جهان؛ خون پاک فلسطینیهاست.
این را بدان، با این جنایتها که انجام دادی، مردم دنیا از تو متنفر شدند و در بسیاری از کشورها و شهرهای دنیا، علیه تو تظاهرات کردند و آرزوی مرگت را دارند. و این موضوع همچنان ادامه دارد و در حال گسترش است.
در اروپا، آفریقا و آسیا، هر روز شاهد تظاهرات گسترده علیه رژیم غاصبت هستیم.
مطمئن باش، صدای مظلومیتِ مردمِ غزه را نمیتوانی خاموش کنی.
فرهنگِ مقاومت، در حال گسترش و تقویت است.
مقاومتِ فلسطین، در خط مقدمِ مبارزه با تمدن غرب است.
تمدنی که فقط به قدرت، ثروت و شهوترانی میاندیشد.
آمریکای جنایتکار، از تو که جرثومهی فسادی، تمام قد حمایت میکند.
ولی بدان، پیروزی از آنِ مردمِ مظلوم؛ امّا مقتدرِ فلسطین است.
تو! در حال احتضاری، نفسهای آخرت را بکش.
اَلَیسَ الصُّبحُ بِقَرِیب
🖋 چمنخواه
@noonvalghalam1
#فرهنگ_مهدویت
سلام دوستان مهدوی
برای پیروزی محور مقاومت دعا کنیم
🌹 انشاءالله دوشنبه " بیستمین " کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۲ با موضوع « علل مغضوب شدن قوم یهود۳»
ساعت ۱۰ الی ۱۱ از طریق برنامه قرار برگزار میشود.🌹
لطفاً با آدرس زیر وارد شوید.
https://room.gharar.ir/37570679-8993-4528-a9dd-43fdeb883be3
اگر برنامه قرار را ندارید ، لطفاً آنرا نصب کنید.
مدرس: چمن خواه
@noonvalghalam1
هدایت شده از چمن خواه
#فرهنگ_مهدویت۲۳
شناخت یهود
چرا تفضیل بنیاسرائیل؟
نعمتهای معنوی
بعثت پیامبران فراوان از میان ایشان
یکی از نعمتهای بزرگ خداوند بر جوامع بشری این است که از میان خودشان پیامبری برای هدایت آنان برگزیند تا مردم بهتر و زودتر به صداقت او در دعوی نبوت پی ببرند و دعوتش را بپذیرند. خداوند در آیه (۷۰ سوره مائده) میفرماید: "ما از بنی اسرائیل پیمان گرفتیم و پیامبرانی بر ایشان فرستادیم" در آیه ۲۰ سوره همان سوره میفرماید: " و آنگاه موسی(علیهالسّلام) به قوم خود گفت: ای قوم من! نعمتی که خدا به شما ارزانی داشته است، یاد کنید که از میان شما پیامبرانی پدید آورد..."
ارسال کتاب هدایت برای آنان
یکی دیگر نعمتهای بزرگ خداوند، ارسال کتابهای آسمانی همچون تورات، زبور و انجیل. تورات با صفات هدایت، فرقان، اندرز برای خردمندان، بصیرت دهنده، رحمت، روشناییبخش و مفصّل در قرآن کریم توصیف شده است.
پذیرش توبه و شمول رحمت الهی بر آنها با وجود نقض میثاق
بنی اسرائیل با وجود آنکه با خدا پیمان بستند که نافرمانی نکنند پیمان شکستند و از اطاعت دستورات تورات سرپیچی کردند. ولی فضل خداوند شامل آنها شد و توفیق توبه یافتند و خداوند توبه آنها را پذیرفت. "ولی بعد از آن فرمان سرباز زدید و اگر فضل ورحمت خداوند نبود، از زیانکاران میبودید". نمونه دیگر، گوساله پرستی بنی اسرائیل است. آنان با وجود آنکه عهد بسته بودند که کفر نورزند در غیاب حضرت موسی(علیهالسلام) گوساله پرست شدند؛ ولی پس از ندامت، خداوند راه توبه را به آنها نشان داد و توبهی ایشان را پذیرفت.(۱۵۳ سوره نساء)
مولف🖋چمنخواه
#ادامه_دارد۳
@noonvalghalam1
#فرهنگ_مهدویت۲۴
شناخت یهود
عللِ مغضوب شدنِ یهود
خداوند این قوم را به سبب اعطای نعمتهای بسیار مادی و معنوی بر دیگران برتری بخشید تا مورد آزمایش قرار دهد. ولی آنان از این آزمون سربلند بیرون نیامدند و به طور دائم مرتکب معاصی شدند، تا آنجا که مورد غضب و لعنت خداوند واقع شدند."...و بر آنها مهر ذلت و بیچارگی زده شد و به غضبی از جانب خداوند دچار گشتند..."(قسمتی از آیه۶۱ سوره بقره).
۱. عهدشکنی و نقض میثاق
در آیات بسیاری از نقض میثاق بنی اسرائیل سخن رفته و به دنبال آن به عقوبت خداوند اشاره شده است. از جمله در سوره بقره ۹ ماده از این میثاق بیان شده است.
۱. جز خدای یکتا را نپرستید. ۲. نسبت به پدر و مادر نیکی کنید. ۳. نسبت به نزدیکان، یتیمان و بینوایان احسان نمایید. ۴. با مردم سخن نیکو بگویید. ۵. نماز را به پا دارید ۶. زکات بپردازید. ۷. بر ضد یکدیگر جنگ و خونریزی به راه نیندازید. ۸. یکدیگر را از سرزمین خود آواره نسازید. ۹. اسیران خود را با پرداخت دیه آزاد سازید. در آیات دیگر خداوند میفرماید: ۱۰. کتاب الهی را بر مردم بیان کنید و آن را پنهان نسازید. ۱۱. تورات را که کلمات خداوند است تحریف نکنید. ۱۲. با جدّ و جهد دستورات تورات را به خاطر بسپارید و به آن تمسک جویید. ۱۳. حرمت روز شنبه را محترم شمارید. ۱۴. به رسولان ایمان آورید و آنها را یاری کنید. ۱۵. از انفاق مال دریغ نکنید. در سوره انعام وصایای عمومی تمام شریعتها ذکر و مواد میثاق خداوند را با بنیاسرائیل کامل شده است. ۱۶. به کارهای زشت، چه آشکار و چه پنهان نزدیک نشوید. ۱۷. عدالت و انصاف را رعایت کنید. ۱۸. از راه مستقیم خداوند که راه وحدت است پیروی کنید. (۱۵۱ و۱۵۲ و۱۵۳ انعام).
به این ترتیب عهد و میثاق خداوند با بنی اسرائیل در این ۱۸ ماده خلاصه شد. در برخی از آیاتی که از عهد خداوند با آنان سخن میگفت، اشارههایی نیز به عهد شکنی بنی اسرائیل شده است؛ از جمله در آیه (۸۳ سوره بقره) خداوند میفرماید: «... پس از اینکه از شما میثاق گرفتیم، از عهد خود روگردان شدید و تنها عده کمی پایبند این میثاق ماندید». و در آیه ۸۵سوره بقره میفرماید:« پس شما چنین جماعتی هستی یکدیگر را میکشید و گروهی از خود را از خانههایشان آواره میکنید». این آیه کشتن دیگر افراد قوم را همچون کشتن خودشان دانسته است. و در آیه ۱۸۷ آلعمران خداوند میفرماید: «...آنها پس پشتشان افکندند و در مقابل، بهای اندکی گرفتند». با وجود آنکه از انجام کارهای زشت نهی شده بودند، گنهکاری را پیشه خود ساختند و حتی حرمت روز شنبه را نگه نداشتند. اینها نمونهای از عهدشکنی قوم بنیاسرائیل بود.
۲. گرایش به طاغوت
بنی اسرائیل از دیر زمان با خداوند یکتا آشنا بودند؛ چون رسولانی چون حضرت اسحاق و حضرت یعقوب و حضرت یوسف(علیهمالسلام)از میان آنان مبعوث شده بود. بعد از هجرت به مصر با اعتقادات مصریها که مبتنی بر دوگانه پرستی و گوساله پرستی بود، آشنا شدند. پس از آن که زیردست قبطیان شدند رفته رفته اعتقادات مصریها بیشتر در دلشان نفوذ نمود و در جهالت و نادانی فرو رفتند. خداوند حضرت موسی و حضرت هارون(علیهماالسلام) را به سوی آنان فرستاد تا هم بنی اسرائیل را از جهالت و خواری نجات دهد و هم فرعون و قومش را به عبادت رب العالمین دعوت کنند. پس از اینکه این قوم کوچ کردند و فرعونیان نابود شدند. بنی اسرائیل با قومی روبرو شدند که در برابر بتها سر تعظیم فرود آورده بودند. با دیدن این منظره گرایش به پت پرستی در دل بنی اسرائیل بیدار شد و از پیامبرشان درخواست معبودی مجسم نمودند و با بیادبی گفتند: «ای موسی همانطور که آنها را خدایانی است برای ما هم خدایانی بساز». حضرت موسی(علیهالسلام)از این پیشنهاد نابخردانه بسیار متاثر شد و گفت: «شما قومی هستی که خود را به نادانی میزنید». و در ادامه حضرت موسی(علیهالسلام) بی اساس بودن کار این قوم بت پرست را متذکر میشود و نعمتهای الهی را به بنی اسرائیل یادآوری میکند و میفرماید: « آنچه اینان میکنند نابود شونده و باطل است. گفت آیا جز الله برایتان خدایی بجویم و حال آنکه اوست که شما را بر جهانیان برتری داد».
خداوند با حضرت موسی(علیهالسلام) وعده کرد که پس از ۳۰ روز عبادت و روزه در کوه طور، تورات را بر او نازل کند حضرت موسی(علیهالسلام) حضرت هارون(علیهالسلام) را به عنوان جانشین خود معرفی کرد و به او سفارش کرد که راه صلاح را در پیش گیرد. پس از غیاب حضرت موسی(علیهالسلام) سامری از زیورآلات زنان بنی اسرائیل گوسالهای ساخت که از خود صدا میکرد و آن را اله قوم و اله موسی معرفی و مردم را دعوت به پرستش گوساله طلایی کرد. حضرت هارون(علیهالسلام) با این کار مخالفت و آنها را به اطاعت امر خداوند دعوت نمود. ولی مردم به او گفتند تا بازگشت حضرت موسی به پرستش گوساله خواهند پرداخت.
مؤلف 🖋چمنخواه
ادامهدارد 👇
@noonvalghalam1
خداوند حضرت موسی(علیهالسلام) را از گوساله پرستی بنی اسرائیل آگاه کرد او با تاسف درونی و غضب شدید به نزد بنیاسرائیل بازگشت و آنها را از عواقب کارشان ترساند. این آیات به خوبی نشان میدهد که دلهای بنی اسرائیل آنقدر به عبادت گوساله متمایل شده بود؛ که نصایح حضرت موسی(علیهالسلام) را فراموش کردند، معجزات و آیات و نعمتهای خدا را نادیده گرفتند و حتی نزدیک بود دست خود را به خون پیامبر آلوده کنند (آیات ۱۴۸ و ۱۴۹ و ۱۵۰ الاعراف).
مؤلف🖋چمنخواه
#ادامه_دارد۴
@noonvalghalam1
🔻امام خمینی و الهیات مقاومت
(اسلام انقلابی چه میگوید؟)
مباحثه دربارهی دوگانههای معطوف به الهیات مقاومت:
۱. انقلاب اسلامی/ جمهوری اسلامی
۲. آرمانها/ واقعیتها
۳. هویت ملی/ منافع ملی
۴. میدان/ دیپلماسی
۵. مردم/ حاکمیت
(در این پنج مسأله، موضع تکنوکراتها و لیبرالها - همچون هاشمیرفسنجانی و خاتمی و روحانی و ظریف و سریع القلم - را بیان کردم و آنگاه موضع امام خمینی را، و به این واسطه نشان دادم که شکاف اینان با ایدئولوژی انقلاب به روایت امام خمینی، چه اندازه عمیق و مهلک است. ترجیح دوستان این بود که به دلیل منزلت رسمی و منحصربهفرد شبکهی یک، نقدها بدون نام باشد. چه نشاطی در دل و جان انسان میافکند خواندن جملات حماسی و انقلابی خمینی کبیر.)
🖇 در اینجا ببینید:
https://telewebion.com/episode/0x9b08541