🔴راهبردهای اقتصادی دکتر جلیلی به روستا
به صورت گسترده برای روستائیان عزیز ارسال کنید.
@ghalamenajib
#فرهنگ_مهدویت
سلام دوستان مهدوی
برای فرج امام زمان عج ، دعا کنیم.
🌹 انشاءالله دوشنبه «هفتمین» کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۳ با موضوع «انتخابات و آخرالزمان » ساعت ۱۰ الی ۱۱ از طریق برنامه قرار برگزار میشود.🌹
لطفاً با آدرس زیر وارد شوید.
https://room.gharar.ir/71b597c3-7b1a-4865-8921-fa283aadbcdb
اگر برنامه قرار را ندارید ، لطفاً آنرا نصب کنید.
مدرس: چمن خواه
@noonvalghalam1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دست مریزاد به این کار تمیز رسانه ای 👌🏼
انتشارش با شما
وقت تنگ است🙏🥰
🔴«لغو همه تحریمها»، دروغی که حناق نشد
🔹مسئولان دولت حسن روحانی که این روزها اطراف یک نامزد ریاست جمهوری را گرفتند، طی ۸ سال «دروغ پشت دروغ» به خورد مردم دادند، بزرگترین آن در موضوع مذاکرات هستهای بود که گفتند، همه تحریمها روز بعد از توافق لغو میشود.
🔹ظریف وزیر امور خارجه دولت یازدهم و دوازدهم در گفت و گوی های متعدد اعلام کرد که کل تحریمهای اقتصادی، مالی و پولی اتحادیه اروپا از روز اجرای برجام لغو خواهد شد، حتی به این گزاره نیز اکتفا نکرد و مجددا تاکید کرد: کل تحریمها!
🔹اگرچه امروز نیازی نیست که بگوییم تحریمها برداشته شده یا نه اما خود آقای عراقچی چندی بعد در مصاحبه ای به صراحت گفت: «بنابراین آنکه من میگویم آن ها به تعهداتشان عمل کردند تعهدات روی کاغذ هستند، ولی آیا این به این معنی هست که تحریمها در صحنه عمل برداشته شده کامل؟ نه، برداشته نشده است.» البته عراقچی بعد ها تغییر موضع هم داد و عنوان کرد از اول هم قرار نبود که تحریمهای غیر هستهای لغو بشوند.
🔹لازم به ذکر است حسن روحانی در روزهایی که تقریبا برجام نهایی شده بود گفت: «ما هیچ توافقی را امضا نخواهیم کرد، مگر آنکه در اولین روز اجرای توافق، تمامی تحریمهای اقتصادی بالمره و در همان روز لغو شود». اما چندی بعد در یک سخنرانی دیگر اعلام کرد: سوال میکنند آیا تمام تحریمها پایان یافته؟ البته که نه. البته معاون اول دولت آقای روحانی نیز به پیروی از او اعلام کرد که ما به تمام اهداف مان در برجام رسیدیم.
🌐اخبار فوری ومهم 👇
https://eitaa.com/joinchat/1958215808C9352291667
#فرهنگ_مهدویت
سلام دوستان مهدوی
برای فرج امام زمان عج ، دعا کنیم
🌹 انشاءالله سه شنبه ۱۲ تیرماه «ششمین» کلاس مهدویت در سال ۱۴۰۳ با موضوع « وظایف منتظران» ساعت ۱۷ در مسجد امام هادی علیه السلام برگزار میشود.🌹
مدرس: چمن خواه
@noonvalghalam1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ برنامه رییس جمهور آینده ایران
برای روستائیان عزیز چیست؟🤔
✅ هر روستا می تونه یک کارگاه تولیدی
باشه، که هم جوونای روستا کار و درآمد
خوبی داشته باشن، هم اون روستا از
لحاظ اقتصادی پیشرفت کنه
این ویدیو رو ببین و آینده خودتو
درست انتخاب کن!😊
📌 فوری بفرست برای روستائیان
#جلیلی
#انتخابات
#سعید_جلیلی
✅ @Jalili_saeed
🔴زاکانی: اصلاحاتیها هنوز معتقدند که آمریکا آقاست!
▪️برخی سیاسیون حامی پزشکیان مردم را به قتلگاه بورس کشاندند
علیرضا زاکانی:
🔹کارنامه دو نامزد ریاست جمهوری و پشتیبانان آنها کاملاً مشخص است. البته دوستان آقای پزشکیان علاقه ندارند کارنامه آنها برای مردم باز شود. دوستان آقای پزشکیان کسانی هستند که در گذشته نگاهی ابزاری به مردم داشتند.
🔹وقتی قرار شد اصلاحطلبان حق و حقوق ملت را بدهند و در رشد اقتصادی اوایل دهه ۷۰ برای مردم سهمی قائل شوند، برای خرید تجهیزات ضد شورش اقدام کردند!
🔹برخی از سیاسیون حامی آقای پزشکیان مردم را به قتلگاه بورس میبرند تا سرمایهها به آتش کشیده شود ما به مردم گفتیم به سراغ بازار بورس نروند. مردم زندگی خود را فروختند و به وعده رئیس دولت دوازدهم رفتند. اینها ۳۲ سال مملکت دستشان بوده است.
🔹ما اقتدار خود را به دست شما بدهیم که معامله کنید تا آمریکا آقا بماند؟ دوران آقایی آمریکا تمام شده اما این طایفه هنوز معتقدند که آمریکا آقاست؛ آمریکایی که از پس یمن بر نمیآید و با اسرائیل دست به دست هم میدهند و در دریای سرخ از یمن سیلی میخورد.
🌐اخبار فوری ومهم 👇
https://eitaa.com/joinchat/1958215808C9352291667
دولت رئیسی موفق بود؟
.
۱. دولت رئیسی گلنگ کارخانه و جاده و طرح جدید نزد چون معتقد بود تعهدات دولت قبل انباشت شده است.
۲. دولت رئیسی هر ماه چند هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل را پرداخت میکرد چون معتقد بود شرکت ها متضرر می شوند.
۳. دولت رئیسی طرح احیا کارخانه های تعطیل شده در آن هشت سال را راه انداخت و در مسیر احیا توفیق داشت.
۴. دولت رئیسی تعهدات ده ساله مسکن را که برخی حتی به دولت احمدی نژاد مرتبط بود را پذیرفت.
۵. دولت رئیسی مساله بحران گاز با ترکمنستان را که در دولت قبل به دلیل بدهی مشکل ساز شده بود و استان های شمال و شمال شرقی در زمستان مشکل داشتند در همان ماه اول حل نمود.
۶. دولت رئیسی، بین مردم آمد. وسط بحران کرونا از اتاق بحران را مدیریت نکرد!
۷. دولت رئیسی بعد از بیش از ۱۲ سال یارانه را افرایش داد.
۸. دولت رئیسی روابط را با عربستان و بحرین احیا نمود.
۹. دولت رئیسی به دلیل کمبود جذب معلم از سال ۹۶ تا ۱۴۰۰ مجبور بود با سرعت کلاس های خالی را با جذب معلم پر کند.
۱۰. دولت رئیسی از شر چاه کنده شده بنام ارز ۴۲۰۰ خارج شد و ار آبروی خود هزینه داد.
۱۱. دولت رئیسی در بازرسی ویژه دفتر ریاست جمهوری فساد چای دبش را که محصول همین ارز ۴۲۰۰ بود را کشف و اعلام کرد.
ده ها نمونه دیگر میشود آورد
آن دولت خسته روحانی که وزیر مسکن او مسکن نساخت و مسکن مهر را قوطی کبریت خواند و....
آیا دولت رئیسی در همه زمینه ها موفق شد؟ خیر
آواربرداری از یک زلزله هشت ساله در کمتر از سه سال کار سختی بود. رئیسی ریل را تغییر داد. آرامش را به صحنه مدیریت آورد.
اگر بطور مطلق بگوییم هیچ عیبی نبود غلط است
اما مساله چیز دیگری است
آنان که مقصر و مسئول این وضع بودند
حالا طلبکارند!!!!
بجای پاسخگو بودن، معترضند!
آقای رئیسی کاش زنده بودی و خودتان به بی مهرها پاسخ میدادید که با مرام و اخلاق تان، میدانیم که پاسخ نمیدادید.
https://eitaa.com/Politicalhistory
چند نکته درباره مناظره امشب؛
۱.زبان بدن جلیلی همراه آرامش، صداقت و طمانینه بود در مقابل پزشکیان ضعیف، تهاجمی عصبی و بی صداقت بود
۲.پزشکیان بسیار سریع تسلط اعصاب خود را از دست داد و نتوانست آرامش داشته باشد و برعکس جلیلی چند بار او را به انفعال شدید وادار کرد و حتی لبخندهای پزشکیان هم نتوانست فضای رقابت را به نفع او بچرخاند.
۳.پاسخ های جلیلی زیادی عالمانه و در شان یک رئیس جمهور بود، ولی عامه پسند نبود پوپولیستی نبود و تلاش نکرد به پزشکیان حمله مستقیم کنه یا شخصیتش را زیر سوال ببره... زیادی اخلاق مدار و حرفه ای عمل کرد و البته برای جذب نخبگان عالی بود.
۴.پاسخ های پزشکیان برآمده از دل شبهات و عوام فهمی مردم و پر از مغالطات و با هدف سیاه نمایی علیه نظام اسلامی، تحقیر و تخریب مسولین و دست آوردهای نظام برای جذب قشر خاکستری بود در مقابل دکتر جلیلی در مقام مدافع خدمات نظام ظاهر شد و میتوانست با حمله به عملکرد ۳۲ ساله دولتهای اصلاح طلب پزشکیان را در سه کنج و مجبور به انفعال نماید.
۵. نقطه قوت پزشکیان حمله بود و در مقام دفاع از عملکرد خاتمی و روحانی برنیامد و فقط حمله کرد و طوری وانمود کرد که کیفیت پایین پراید تقصیر جلیلی هست و جا داشت دکتر جلیلی به جای مقام پاسخگویی در مقام حمله قرار میگرفت.
۶. واکنش تند و نسنجیده پزشکیان در پاسخ مجری بسیار عجولانه بود که گفت من انصراف میدهم ولی اگر او ۸ درصد رشد را محقق نکرد اعدامش کنید و نیز حمله به رهبری که ایشون هرجا دلش بخواهد...
۷. مجری تلاش کرد بی برنامگی و ناتوانی پزشکیان را به مخاطب نشان دهد و جلیلی هم با بیان علمی ناتوانی و ضعف پزشکیان را تبیین کرد در مقابل پزشکیان با تخریب برنامه جلیلی تلاش کرد قشر مردد را نسبت به اجرایی شدن برنامههای جلیلی دلسرد کند.
۸. جلیلی برای رعایت اخلاق نخواست به پزشکیان حمله کند و آنجاهایی که به راحتی میتوانست دست رقیب را رو کند و با کمی توهین و تخریب و بی اخلاقی، مخاطب را نسبت به پاسخ های پزشکیان مردد کند، سکوت یا حتی تائید کرد و اجازه نداد دعوای یقه کشی شکل بگیرد.
۹. پزشکیان با نام آوردن از عبدالحمید تلاش کرد رای طرفداران ایشان را با خود همراه کند که با طرح عدالت در تقسیم شغل های حساس برای اهل سنت ظاهراً به موفقیت رسید در حالیکه جلیلی پاسخ علمی و نخبگانی به این حرکت پوپولیستی پزشکیان داد.
۱۰. متن خوانی مقایسه ای برنامه های پزشکیان با جلیلی کاملا پوپولیستی و عوام فریبانه بود که برعکس تمام متن های مسخره مناظرات با رقیب هراسی و تهمت تلاش کرد از آراء خاکستری و غیر مذهبی جلیلی بکاهد.
۱۱. جلیلی کاملا اخلاق مدار صادق دلسوز و بدور از تنش ظاهر شد در مقابل زبان بدن پزشکیان پر تنش و بسیار خشن بود
۱۲. اضطراب زیادی در پزشکیان خصوصاً در مواجهه با سوالات مجری دیده میشد که نشان از عدم آمادگی او نسبت به سوالات علمی و چالشی بود
۱۳. جمله پزشکیان که من انصراف میدهم برخواسته از یک میل درونی فرو خفته او در مواجهه با بار سنگین ریاست جمهوری هست که نشان میدهد اصلا آمادگی اینکار را ندارد و دیر یا زود این اتفاق خواهد افتاد حتی بعد از انتخابات
۱۴. تلاش پزشکیان برای جذب ضد انقلاب، بدنه فتنه مهسا، اهل سنت متمایل به وهابیت و گسل قومیتی و حمله سردار سلیمانی و تحلیل آمریکایی از شهادت سردار سبب ریزش رای متدینین و جذب رای خاکستری شد.
۱۵. عدم آمادگی پزشکیان برای مبارزات ریاست جمهوری و نداشتن حداقلهای قابلیت، فقدان برنامه، تلاش بر تاکید بر شعارهای عوام فریبانه ضدانقلاب و تحلیلهای آبدوخیاری در پاسخ به مشکلات کشور و فقدان صلاحیت های اولیه برای اداره کشور ...
#روحانی۲
لطفا انتشار دهید
https://eitaa.com/TAHLIL403
⭕️ مناظره اول جلیلی_پزشکیان
✍علی مهدیان
🔹برای فهم مناظره و یافتن نقطه اصلی اختلاف، نه خودتان را معطل ادبیات کوچهبازاری پزشکیان کنید، نه ادبیات عجیب و نخبگانی جلیلی، نه خودتان را معطل "کارنامهات چیست" پزشکیان کنید، نه "برنامهات چیست" جلیلی، نه خودتان را معطل "کرد و ترک و سنی" پزشکیان کنید نه "زنان سرپرست خانه و روستاییان و کارگران" جلیلی.
پس مساله چیست؟
🔹مساله دقیقا و دقیقا دو راهبرد مختلف در اداره کشور است.
یکی میگوید جوشش اراده های مردم، راه حل است. دیگری میگوید فروش دستآوردها و معامله با قدرتمندان.
🔹آنکه میگوید "جوشش اراده مردم"، باید ظرفیتها و استعدادهای مردم را بشناسد، تا برای هر صنف و گروهی نقشی تعریف کند. خوب این کار ساده نیست، نیاز به ساعتها برنامه و فکر دارد.
🔹دیگری که میگوید "سرمایه ها را بفروشیم"، نیاز به متخصصین دارد چرا؟، چون تخصص، زاویه نگاه تمدن غرب است به امور مختلف، در این رویکرد اتفاقا لازم است با آن نگاه امور را بشناسیم، که بتوانیم قدرتهای دنیا را توجیه کنیم که بخرند. اصل این است، چه چیز برای فروش و معامله داریم، و چگونه معامله کنیم و بفروشیم. نگاه دنیا و زبان دنیا را لازم داریم برای فروش. به اقتصاد به فرهنگ به تربیت به تعاملات به ابزارها به سرمایه ها و....
🔹آنکه میگوید "جوشش اراده مردم" فضای مجازی را محیط جوشش محتوا و کسب درآمد از این راه میکند، دیگری فضای مجازی برایش محیط مناسبی برای داد و ستد با بازارهای جهانی و کسب درآمد از محیطهای اقتصادیِ تحت حکمرانی قدرتهای دنیا است.
🔹آنکه میگوید "جوشش اراده مردم"، میگوید منشا اصلی قدرت من همین است، با این، هم طلبم را میگیرم، هم دشمن را از تحریم پشیمان میکنم، هم تحریم را بی فایده میکنم، دیگری که میگوید "سرمایه ها را بفروشیم" میگوید باید بگردیم در داخل هر چه داریم و به چشم غرب میآید فعلا بفروشیم ، نفت را نمیخرند، هسته ای، نشد موشکی، نشد تعاملات منطقه ای، نشد تعاملات با محور مقاومت، نشد سرپرستی تربیت نیروی انسانی، برجام یک ، برجام دو، برجام سه، اف ای تی اف، بیست سی و .... چون راه دیگری نیست پس معامله بعد معامله. طرف بشکند، رها کند، دبه کند، توهین کند، تحقیر کند، راهی به جز این نیست. پس باز هم معامله.
🔹آنکه میگوید "جوشش اراده مردم"، راه "افزایش مشارکت مردم در انتخابات" را عبور از همین جاده میداند(نقش آفرینی)، راه تنظیم آزادی را عبور از همین دالان میداند(مسوولیت)، راه اعتراض و مطالبه را قرار گرفتن در این پوزیشن میداند(ماموریت مشخص)، آن دیگری که بنایش "فروش سرمایه ها" است، کلا ساختار مدیریت شما را متهم میکند به بی عرضگی، قدرت طلبی، فساد، رانت و غیره که نشان دهد اینجا مشکل است نه راه حل، به اینجا امید نبند، راه حل در علوم غربی و تخصصی است و سپردن کشور به بیرون از اراده مردم.
🔹اینقدر گیر ندهید چطور پزشکیان دست در جیب، بدون کارنامه بدون برنامه با خیال راحت وارد شده، چون این مسیر نه به کارنامه نیاز دارد نه برنامه، همه چیزش فراهم است، آن مسیر دولت مبتنی بر جوشش اراده مردم است که باید سالها نشسته باشد فکر کرده باشد برای تمام ظرفیتهای کشور.
🔹باید بین دو نوع امید یکی را انتخاب کنند. امید به "جوشش اراده مردم"، ایجاد قدرت درونی و گرفتن حقمان از دنیا با زور قدرت و قوت مردم، یا تدبیر و امید به "فروش سرمایههای مردم ایران به حاکمان دنیا" و از طریق آن کمک به رفاه و آسایش و نقش آفرینی مردم.
🔸پ.ن. جلیلی هوشمندانه و با اخلاق خوشش، به درستی، خیلی تلاش کرد دو قطبی نسازد، اما این دو راهبرد متقابل قابل جمع نیستند به هیچ وجه. لذا انتهای کار دیگر احسنت احسنت گفتن هم نتیجه نداشت.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily