#تـلنگــــر
ببین! وقتـے کتـــری به جوش
مـــیاد به محض اینڪه جابـجا
کـنــۍ از جــــوش مــےافتــه!!
خـودت هم جوشی و عصبـانی
شــــدۍ زود جابـــجا شــــو!!
🆔@noor133Qoran
02 An sooye Marg (1397-12-10) Daneshgah Ferdosi Mashhad.mp3
11.71M
🔈 آن_سوی_مرگ
📣 جلسه دوم
* توضیح مختصر بدن مثالی
* روایت داستان اول و چگونگی تجربه مرگ
🆔✨@noor133Qoran
❖
ﺳﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ آﺭﺍﻡ ﺑﺮﺩﺍﺭ:
ﻗﺪﻡ، ﻗﻠﻢ، ﻗﺴﻢ..
ﺳﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﭘﺎﮎ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭ:
ﻟﺒﺎﺱ، ﺟﺴﻢ، ﺧﯿﺎﻝ...
ﺍﺯﺳﻪ ﭼﯿﺰ ﮐﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮ:
ﻋﻘﻞ، ﻫﻤﺖ، ﺻﺒﺮ...
ﺍﺯﺳﻪ ﭼﯿﺰ ﺩﻭﺭﯼ ﮐﻦ:
ﺍﻓﺴﻮﺱ، ﻓﺮﯾﺎﺩ، ﻧﻔﺮﯾﻦ ﮐﺮﺩﻥ...
ﺳﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﺁﻟﻮﺩﻩ ﻧﮑﻦ:
ﻗﻠﺐ، ﺯﺑﺎﻥ، ﭼﺸﻢ...
ﻭ ﺳﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ
ﻫﯿﭽﮕﺎﻩ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ:
ﺧــــﺪﺍ، ﻣﺮﮒ، ﺩﻭﺳﺖ ﺧﻮﺏ...
🆔✨@noor133Qoran
﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
✨#قصص_قرآنی ✨#حضرت_موسی_عليه_السلام ✨#قسمت_سـی 👈سرپيچى قارون از دستور موسى عليه السلام 🌴موس
✨#قصص_قرآنی
✨#حضرت_موسی_عليه_السلام
✨#قسمت_سـی_و_یکم
👈خنثى شدن تصميم ناجوانمردانه قارون
🌴قارون، بنى اسرائيل را جمع كرد و براى آنها سخنرانى نمود. در آن سخنرانى گفت:
🌴اى بنى اسرائيل موسى عليه السلام شما را به هر چيزى دستور داد، از او اطاعت كرديد، ولى اينك مى خواهد (به عنوان زكات) اموال و ثروت شما را از دستتان خارج سازد.
🌴جمعيتى از بنى اسرائيل فريب اين سخنرانى را خوردند و گفتند: اى قارون! تو سرور و بزرگ ما هستى، ما مطيع تو هستيم. هرگونه تو دستور دهى، اطاعت مى كنيم.
🌴قارون گفت: به شما دستور مى دهم فلان زن بى عفت را به اينجا بياوريد و با او قرار بگذاريد تا او (در مقابل گرفتن فلان مبلغ رشوه) در انظار مردم بگويد: موسى با من زنا كرد.
🌴آنها نزد آن زن رفتند و قراردادى در اين مورد با او بستند، و آن زن قبول كرد تا روزى قارون بنى اسرائيل را در يكجا جمع كرد، و سپس نزد موسى عليه السلام آمد و گفت: اى موسى! قوم تو براى استماع سخنرانى و و موعظه شما، اجتماع كرده اند.
🌴موسى عليه السلام نزد قوم خود آمد، و شروع به سخن كرد، تا به اين جا رسيد، گفت: اى بنى اسرائيل! كسى كه دزدى كند، دستش را جدا مى كنيم، كسى كه نسبت زنا (از روى دروغ) به كسى بدهد، هشتاد شلاق به او مى زنيم، و اگر كسى زنا كند ولى همسر نداشته باشد، صد تازيانه به او مى زنيم، ولى اگر همسر داشته باشد، او را سنگسار مى كنيم تا جان بدهد.
🌴ناگهان قارون در ميان جمعيت فرياد زد: 🍃وَاءنْ كُنتَ اَنتَ؛ اگر چه زناكار خودت باشى؟
🌴موسى گفت: 🍃وَ اءنْ كُنتُ اَنا؛ اگر چه خودم باشم.
🌴قارون گفت: بنى اسرائيل مى گويند تو با فلان زن روسپى زنا كرده اى.
🌴موسى عليه السلام گفت: آن زن را به اينجا بياوريد، اگر گفت با من زنا كرده، سخن او را بگيريد و مرا سنگسار كنيد.
🌴عده اى رفتند و آن زن را آوردند، موسى عليه السلام به او رو كرد و گفت: اى زن، آيا من با تو زنا كرده ام؟! آن گونه كه اين قوم مى گويند؟
🌴زن گفت: نه، آنها دروغ مى گويند، آنها با من قرارداد بستند كه اين نسبت دروغ را به تو بدهم.
🌴موسى عليه السلام به خاك افتاد و سجده شكر به جا آورد كه خداوند آبرويش را حفظ نمود. در اين جا بود كه مجازات قارون زشت سيرت، از طرف خدا صادر شد.
🌴خداوند بر قارون و آن جمعيت، غضب كرد و به موسى عليه السلام فرمود: به زمين فرمان بده تا قارون و خانه اش را در كام خود فرو برد.
🌴موسى عليه السلام به زمين گفت: آنها را بگير. زمين آنها را تا ساق پايشان گرفت، بار ديگر موسى گفت: اى زمين آنها را بگير. زمين آنها را تا زانوانشان گرفت، بار ديگر موسى عليه السلام گفت: اى زمين آنها را بگير زمين آنها را تا گردن هايشان گرفت، آنها ناله و گريه مى كردند و به موسى التماس مى نمودند كه به آنها رحم كند، موسى براى آخرين بار گفت: اى زمين آنها را بگير. زمين همه آنها را در كام خود فرو برد.
🌴خداوند به موسى عليه السلام وحى كرد: به التماس آنها توجه و ترحم نكردى، ولى اگر به من استغاثه مى كردند، من جواب مثبت به آنها مى دادم.(اقتباس از تاريخ طبرى، ج 1،ص 262 الی 265)
✍ادامه دارد....
🆔✨@noor133Qoran
👇شأن نزول《238بقره》
جمعى از منافقان، گرمى هوا را بهانه براى ایجاد تفرقه در صفوف مسلمین قرار داده بودند و در نماز جماعت شرکت نمى کردند و به دنبال آنها بعضى از مؤمنین نیز از شرکت در جماعت خوددارى کرده بودند، و جماعت مسلمین کاهش یافت، پیغمبر اکرم(صلى الله علیه وآله) از این جهت ناراحت بود،حتى آنهارا تهدید به مجازات شدید کرد.
لذا در حدیثى از «زید بن ثابت» نقل شده: پیامبر(صلى الله علیه وآله) در گرماى فوق العاده نیم روز تابستان، نماز (ظهر) را با جماعت مى گزارد و این نماز براى اصحاب و یاران سخت ترین نماز بود، به طورى که گاه پشت سر پیامبر(صلى الله علیه وآله) یک صف یا دو صف بیشتر نبود، در اینجا فرمود: من تصمیم گرفته ام خانه کسانى را که در نماز ما شرکت نمى کنند بسوزانم، آیه فوق نازل شد و اهمیت نماز ظهر را (با جماعت) تأکید کرد.(1)
این تشدید نشان مى دهد: مسأله عدم شرکت، تنها به خاطر گرمى هوا نبود، بلکه گروهى مى خواستند با این بهانه به تضعیف اسلام و پیامبر(صلى الله علیه وآله) و ایجاد شکاف در صفوف مسلمین بپردازند که پیامبر(صلى الله علیه وآله) با این لحن شدید در مقابل آنها موضع گیرى فرمود.(2)
➖➖➖➖➖➖➖➖
پی نوشت: (1). «مجمع البیان»، ذیل آیه مورد بحث؛ «تفسیر درّ المنثور»، ج 1، ص 301،
(2). گردآوري از کتاب: شان نزول آیات قرآن(برگرفته از تفسیر نمونه)،