104-nesa-ta-2.mp3
3.68M
#صوت_تفسیر #صفحه_104 سوره مبارکه #نساء بخش دوم
#سوره_4
#جزء_6
مفسر: استاد قرائتی
آیات ۱۶۶ تا ۱۷۰ نساء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خُدایا اگه چیزی نمیگیم
یادمون نرفتهها...😭
دلمون خُونه به خُودت قسم💔
يا غِياثَ مَنْ لا غِياثَ لَهُ 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیه 42 سوره ابراهیم ☝️🌱🇵🇸
لعنت الله بر شما ظالمان 🤲🇵🇸
وعده خدا آمدنی است و شکی در آن نیست ☝️🕋🙏🇵🇸
سبحان_الله_والحمدلله_ولا_إله_إلا_الله_والله_اكبر 🕋☝️
خطبه فدکیه - نسخه موبایل.pdf
1.6M
🌟متن خطبه ی فدکیه همراه باترجمه فارسی🌟
👆منبع پاسخگویی به سوالات
شرح خطبه فدکیه 2 1.mp3
6.6M
#شرح_خطبه_فدکیه 2
استاد محمدی شاهرودی
💜بسیار زیبا و شنیدنی
❤️ نشر حداکثری واهدا ثواب آن به روح مطهر فاطمه ی زهرا سلام الله علیها
https://eitaa.com/noor133Qoran/68292
💜مسابقه ی بسیار مهم و معنوی 💜
خطبه ی فدکیه
👌ثواب تلاش شما هدیه به حضرت صاحب الزمان علیه السلام
1⃣ حضرت زهرا (س)در خطبه ی فدکیه باچه الفاظی خدا را حمد می کند ؟
2⃣ ازنظر حضرت چه کلمه ای وچه سخنی روح آن اخلاص است و قلوب عاشقان به آن گره خورده است ؟
3⃣این عبارت را معنی کنید ؟
وَ نَدَبَهُمْ لإسْتِزادَتِهَا بِالشُّکْرِ لِاتِّصَالِهَا
4⃣ ازنظر حضرت زهرا خداوند چگونه
بندگان را از خشم و انتقام وعذاب
رهایی می بخشد
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💜 تا پنجم دیماه زمان پاسخگویی است
❤️مشخصات خودرا در یک پیام جدا گانه بنویسید
💚 به 10 نفر به نیت حضرت زهرا سلام الله هدایای نقدی اهدا می شود
💛پاسخها رابه ای زیر پیام بدهید
@Eerfan313
🧡برای متن خطبه ی فدکیه ومنبع پاسخ ها به لینک زیر مراجعه بفرمایید
👇👇👇
B2n.ir/e34088
▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
شرکت کنندگان عزیز حتما حتما متن عربی وفارسی را بخوانید حتی اگر دسته جمعی و باهم جوابها را پیدا می کنید ۰
💢اگرخطبه را نخوانید و در مسابقه شرکت کنید مدیون هستید
https://eitaa.com/joinchat/958136448C630d7f48d0
﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
💜مسابقه ی بسیار مهم و معنوی 💜 خطبه ی فدکیه 👌ثواب تلاش شما هدیه به حضرت صاحب الزمان علیه
عزیزان سلام علیکم
هردفعه ۴ تا سوالات را جواب بدین روزانه تا شنبه ۲۵ آذر این ۴ تا سوال وقت داره/ تا راحت تر بتونید به سوالات جواب بدین/بقیه سوالات دوباره بارگزاری میشه
👇#خطبه_فدکیه
قسمت سوم
اَشْهَدُ اَنَّ اَبی مُحَمَّداً عَبْدُهُ وَ رَسُولُهُ، اِخْتارَهُ قَبْلَ اَنْ اَرْسَلَهُ، وَ سَمَّاهُ قَبْلَ اَنْ اِجْتَباهُ، و اصْطَفاهُ قَبْلَ اَنْ اِبْتَعَثَهُ، اِذ الْخَلائِقُ بِالْغَیْبِ مَكْنُونَةٌ، وَ بِسَتْرِ الْاَهاویلِ مَصُونَةٌ، وَ بِنِهایَةِ الْعَدَمِ مَقْرُونَةٌ، عِلْماً مِنَ اللَّهِ تَعالی بِمائِلِ الْاُمُورِ، وَ اِحاطَةً بِحَوادِثِ الدُّهُورِ، وَ مَعْرِفَةً بِمَواقِعِ الْاُمُورِ.
و گواهى مى دهم كه پدرم محمّد بنده و فرستاده اوست، كه قبل از فرستاده شدن او را انتخاب، و قبل از برگزیدن نام پیامبرى بر او نهاد، و قبل از مبعوث شدن او را برانگیخت، آن هنگام كه مخلوقات در حجاب غیبت بوده، و در نهایت تاریكى ها بسر برده، و در سر حد عدم و نیستى قرار داشتند، او را برانگیخت بخاطر علمش به عواقب كارها، و احاطه اش به حوادث زمان، و شناسائى كاملش به وقوع مقدّرات.
👇#خطبه_فدکیه
قسمت چهارم
اِبْتَعَثَهُ اللَّهُ اِتْماماً لِاَمْرِهِ، وَ عَزیمَةً عَلى اِمْضاءِ حُكْمِهِ، وَ اِنْفاذاً لِمَقادیرِ رَحْمَتِهِ، فَرَأَى الْاُمَمَ فِرَقاً فی اَدْیانِها، عُكَّفاً عَلی نیرانِها، عابِدَةً لِاَوْثانِها، مُنْكِرَةً لِلَّهِ مَعَ عِرْفانِها. فَاَنارَ اللَّهُ بِاَبی مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ و الِهِ ظُلَمَها، وَ كَشَفَ عَنِ الْقُلُوبِ بُهَمَها، وَ جَلى عَنِ الْاَبْصارِ غُمَمَها، وَ قامَ فِی النَّاسِ بِالْهِدایَةِ، فَاَنْقَذَهُمْ مِنَ الْغِوایَةِ، وَ بَصَّرَهُمْ مِنَ الْعِمایَةِ، وَ هَداهُمْ اِلَى الدّینِ الْقَویمِ، وَ دَعاهُمْ اِلَى الطَّریقِ الْمُسْتَقیمِ. ثُمَّ قَبَضَهُ اللَّهُ اِلَیْهِ قَبْضَ رَأْفَةٍ وَ اخْتِیارٍ، وَ رَغْبَةٍ وَ ایثارٍ، فَمُحَمَّدٌ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ و الِهِ مِنْ تَعَبِ هذِهِ الدَّارِ فی راحَةٍ، قَدْ حُفَّ بِالْمَلائِكَةِ الْاَبْرارِ وَ رِضْوانِ الرَّبِّ الْغَفَّارِ، وَ مُجاوَرَةِ الْمَلِكِ الْجَبَّارِ، صَلَّى اللَّهُ عَلی أَبی نَبِیِّهِ وَ اَمینِهِ وَ خِیَرَتِهِ مِنَ الْخَلْقِ وَ صَفِیِّهِ، وَ السَّلامُ عَلَیْهِ وَ رَحْمَةُاللَّهِ وَ بَرَكاتُهُ.
او را برانگیخت تا امرش را كامل و حكم قطعى اش را امضا و مقدّراتش را اجرا نماید، و آن حضرت امّتها را دید كه در آئینه اى مختلفى قرار داشته، و در پیشگاه آتشهاى افروخته معتكف و بت هاى تراشیده شده را پرستنده، و خداوندى كه شناخت آن در فطرتشان قرار دارد را منكرند. پس خداى بزرگ بوسیله پدرم محمد صلى اللَّه علیه و آله تاریكى هاى آن را روشن، و مشكلات قلبها را برطرف، و موانع رؤیت دیده ها را از میان برداشت، و با هدایت در میان مردم قیام كرده و آنان را از گمراهى رهانید، و بینایشان كرده،و ایشان را به دین استوار و محكم رهنمون شده، و به راه راست دعوت نمود. تا هنگامى كه خداوند او را بسوى خود فراخواند، فراخواندنى از روى مهربانى و آزادى و رغبت و میل، پس آن حضرت از رنج این دنیا در آسایش بوده، و فرشتگان نیكوكار در گرداگرد او قرار داشته، و خشنودى پروردگار آمرزنده او را فراگرفته، و در جوار رحمت او قرار دارد، پس درود خدا بر پدرم، پیامبر و امینش و بهترین خلق و برگزیده اش باد، و سلام و رحمت و بركات الهى براو باد.
《بسم الله الرَّحمن الرَّحیم 》
《َ فاقْرَءُوا مَا تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ 》
[ آنچه مقدور هست قرآن بخوانید] "سوره مزمّل ، آيه 20 " * کانال آموزش تخصصی قرآن کریم * 🟢 تدریس اساتید برتر کشوری 🟡 آموزش به شکل آفلاین و رایگان 🔵 نظارت معلم قرآن از سازمان دارالقرآن http://eitaa.com/joinchat/3771597023C3b6919388d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇵🇸🇮🇷🇾🇪سخنان مهم مرحوم آیتالله آقا مرتضی تهرانی رحمه الله علیه درباره یمن و ارتباط آن با ظهور حضرت بقیه الله(عج)
👇شرح_دعای_ندبه
فراز ششم
🔴 فَبَعْضٌ أَسْكَنْتَهُ جَنَّتَكَ، إِلی أَنْ أَخْرَجْتَهُ مِنْها، وَ بَعْضٌ حَمَلْتَهُ فِی فُلْكِكَ وَ نَجَّیْتَهُ وَ مَنْ آمَنَ مَعَهُ مِنَ الْهَلَكَهِ بِرَحْمَتِكَ؛
پس بعضی را در بهشت جای دادی تا اینکه او را از آن خارج نمودی و بعضی را بر کشتی سوار کردی و به رحمت خویش او و ایمان آورندگان با وی را نجات دادی.
این فراز به دو پیامبر اشارات فراوانی دارد و شرح حال آن ها در قرآن کریم آمده است؛ برخی از مهمترین آیات در این باره به قرار زیر است:
🌕 عبارت «فَبَعْضٌ أَسْكَنْتَهُ جَنَّتَكَ إِلَی أَنْ أَخْرَجْتَهُ مِنْهَا» به حضرت آدم و همسرش اشاره دارد؛ چنانچه در قرآن کریم آمده است:
«وَ قُلْنا یا آدَمُ اسْكُنْ أَنْتَ وَ زَوْجُكَ الْجَنَّهَ وَ كُلا مِنْها رَغَداً حَیْثُ شِئْتُما وَ لا تَقْرَبا هذِهِ الشَّجَرَهَ فَتَكُونا مِنَ الظَّالِمین فَأَزَلَّهُمَا الشَّیْطانُ عَنْها فَأَخْرَجَهُما مِمَّا کانا فیهِ وَ قُلْنَا اهْبِطُوا بَعْضُكُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ وَ لَكُمْ فِی الْأَرْضِ مُسْتَقَرٌّ وَ مَتاعٌ إِلی حین؛ و گفتیم: ای آدم! تو و همسرت در این باغ سکونت گزین و از (هر کجای) آن هر چه می خواهید به فراوانی و گوارایی بخورید؛ امّا به این درخت نزدیک نشوید که از ستمگران خواهید شد. پس شیطان آن دو را به لغزش انداخت وآنان را از باغی که در آن بودند، خارج کرد و (در این هنگام به آنها) گفتیم: فرود آیید! در حالی که بعضی شما دشمن برخی دیگر است و برای شما در زمین قرارگاه و تا وقتی معیّن بهره و برخورداری است.»
🔵 عبارت «وَ بَعْضٌ حَمَلْتَهُ فِی فُلْكِكَ وَ نَجَّیْتَهُ وَ مَنْ آمَنَ مَعَهُ مِنَ الْهَلَكَهِ بِرَحْمَتِكَ» به ماجرای حضرت نوح و نجات او و مؤمنان به وی از طوفان که در قرآن کریم نیز آمده است اشاره دارد؛ آنجا که می فرماید:
«فَكَذَّبُوهُ فَأَنْجَیْناهُ وَ الَّذینَ مَعَهُ فِی الْفُلْكِ وَ أَغْرَقْنَا الَّذینَ كَذَّبُوا بِآیاتِنا إِنَّهُمْ کانُوا قَوْماً عَمین؛سرانجام او (نوح) را تکذیب کردند. پس او و کسانی را که در کشتی با او بودند، نجات دادیم و کسانی که آیات ما را تکذیب کردند غرق کردیم؛ زیرا آنان گروهی کوردل بودند».
شرح خطبه فدکیه 3 1.mp3
4.93M
#شرح_خطبه_فدکیه 3
استاد محمدی شاهرودی
💜بسیار زیبا و شنیدنی
❤️ نشر حداکثری واهدا ثواب آن به روح مطهر فاطمه ی زهرا سلام الله علیها
https://eitaa.com/noor133Qoran/68312