🌼 #چرا_غیبت_بدتر_از_زنا_است ؟
اعمال انسان ابعاد گوناگوني دارد . وقتي يك عمل با عمل ديگر مقايسه مي شود ، مقايسه ممكن است از ابعاد مختلفي صورت بگيرد . پس دقت کنید👇👇
دقت كنيم كه مقايسه از چه بُعد و چه جهتي انجام گرفته است.
در حديث مذكور هم وقتي گفته شده كه غيبت از زنا شديدتر و سخت تر است ، بايد ببينيم اين سختي از چه جهت است و چون در ادامه روايت جهت آن بيان شده، پاسخ به اين سؤال مشكل نيست.
زيرا در اين روايت كه رسول خدا (ص) وصاياي خودش را به ابوذر بيان مي كند مي فرمايد:
« يَا أَبَاذَر إِيَّاكَ وَ الْغِيبَةَ فَإِنَّ الْغِيبَةَ أَشَدُّ مِنَ الزِّنَا؛
از غيبت دوري كن.
چون غيبت از زنا سخت تر است» . در ادامه ابوذر مي گويد كه گفتم :چرا اين گونه است ؟
حضرت در پاسخ فرمود:«لِأَنَّ الرَّجُلَ يَزْنِي فَيَتُوبُ إِلَى اللَّهِ فَيَتُوبُ اللَّهُ عَلَيْهِ وَ الْغِيبَةُ لَا تُغْفَرُ حَتَّى يَغْفِرَهَا صَاحِبُهَا»
✅يعني علت سخت تر بودن اين است كه شخص زناكار مي تواند توبه كند و خداوند متعال توبه او را قبول نمايد. اما در غيبت تا زماني كه شخصی که از او غيبت شده ،از شخص غيبت كننده راضي نشود و وي را نبخشد، قابل بخشش نيست»
با توجه به توضيح مذكور در روايت، روشن مي شود مقايسه اي كه در اين جا صورت گرفته از جهت بيش تر يا كم تر بودن گناه و ...نيست. بلكه جهت مقايسه، سخت تر بودن پذيرش توبه غيبت كننده، نسبت به زنا كننده است.
#تفسیر_حدیث
‼️نکته مهم ‼️
گاه در روایات مقایسههایی بین چیزها وجود دارد و البتّه این مقایسهها معمولاً از یک زاویه است و از جمیع جهات نیست.
مثلاً وقتی میگوییم خواندن سه بار سورهی توحید برابر است با یک ختم قرآن، این مقایسه از جمیع جهات نیست که برخی میگویند: پس چرا همهی قرآن را بخوانیم، بلکه این فقط از یک جهت است.
حدیث مورد بحث از این قبیل است. اگر حضرت در اینجا مقایسهای بین غیبت و زنا فرموده مرادش این نیست که غیبت از جمیع جهات از زنا بدتر و شدیدتر است.
❇️ حضرت در پاسخ بر تفاوت این دو از نظر حقّالله و حقّالنّاس انگشت نهاد و فرمود: زنا حقّالله است و اگر انسان توبه کند خداوند او را میبخشاید. ولی غیبت اگرچه کوچک باشد، چون حقّالنّاس است اگر انسان توبه هم کند خداوند نمیپذیرد،
مگر اینکه صاحب غیبت یعنی غیبت شونده از او درگذرد.
🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿 #حفظ_قرآن #چند_نکته_مهم 💜حافظ عزیز💜 یکی از مواردی که در تقویت حافظه نقش بسازیی دارد تغذیه
🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
#حفظ_قرآن
🌼 اهمیت حفظ قرآن در احادیث 🌼
معصومان ـ علیهم السلام ـ در این باره سخنان بسیار دارند و در موارد مختلف به فراخور آگاهی و ایمان مخاطبان شان به آن اشاره کرده اند. گفتار پیشوایان دین نشان می دهد حفظ قرآن چنان اهمیت دارد که بسیاری از مقام های معنوی جز به یاری آن به دست نمی آید. بخشی از این مقام ها عبارت است از:
1.هم نشینی با فرشتگان
امام صادق ـ علیه السلام ـ می فرماید: «الْحافِظُ لِلْقُرْءانِ الْعامِلُ بِهِ مَعَ السَّفَرَةِ الْکرامِ الْبَرَرَةِ.
حافظ قرآنی که به آن عمل کند، با فرشتگان پیغام بر و نیک رفتار هم نشین خواهد شد.
گروهی این روایت را ذیل آیه ی «بِأَیدی سَفرَةٍ. کرامٍِ بَرَرَةٍ.»
ذکر کرده اند و معتقدند مراد از «سفرة» (سفیران) حافظان، قاریان، کاتبان قرآن و دانشمندانی است که در هر عصری آیات خداوند را از دستبرد شیاطین محفوظ می دارند.
این تفسیر درست نمی نماید؛ زیرا خداوند می فرماید: آیات الهی به دست «سفیران نیک رفتار» سپرده شده است و روایت نشان می دهد که حافظان هم نشین سفیرانند نه خود آن ها.
سخن امام صادق ـ علیه السلام ـ بر همراهی و هم نشینی حافظان و مفسران با سفیران گواهی می دهد. بی تردید وقتی دانشمندان و حافظان قرآن کاری شبیه فرشتگان و حاملان وحی انجام می دهند، با آن ها در یک جایگاه و رتبه قرار می گیرند.
2.در شمار بزرگان امت جای گرفتن
امام صادق ـ علیه السلام ـ می فرماید: «اَشْرافُ اُمَّتی حَمَلَةُ الْقُرْءآنِ وَ أَصْحابُ اللَّیلِ.»
بزرگان امت من، قاریان و حافظان و شب زنده دارند.
3.ایمنی از عذاب الهی
امیر مؤمنان ـ علیه السلام ـ می فرماید: «اِقْرَؤُو الْقُرْآنَ وَ اسْتَظهِروُهُ فَاِنَّ اللهَ تَعالَی لایعَذِّبُ قَلْباً وَعَی الْقُرْآنَ.»
قرآن تلاوت کنید و آن را به خاطر سپارید؛ زیرا خداوند متعال دلی که قرآن در آن باشد عذاب نمی کند.
حفظ قرآن مجید و انس با آن، انسان را در مسیر عمل به وحی و بهره جستن از معارف آن قرار می دهد و در نتیجه از آتش دوزخ مصون می دارد. پیامبر اکرم ـ صلی اللّه علیه و آله ـ می فرماید: «لَوْکانَ الْقُرآنُ فی اِهابٍ ما مَسَّتْهُ النَّارُ.»
اگر قرآن در پوستی باشد، آتش بدان نخواهد رسید.
4.آبادی قلب
رسول خدا ـ صلی اللّه علیه و آله ـ می فرماید: «اِنَّ الَّذی لیس فی جَوْفِهِ شَییءٌ مِنَ الْقُرآنِ کالْبَیتِ الْخَرابِ.»
کسی که در درونش چیزی (سوره ای آیه ای) از قرآن نباشد، مانند خانه ی ویران است.
چنان که خانه ی ویران نزد مردم ارزش ندارد، دل تهی از آیات الهی نیز در نزد خداوند بی ارزش است. اساس شرافت و ارزش انسان ها تقوا و انس با قرآن است. روح مانند بدن به غذا نیاز دارد و غذای آن قرآن و معارف الهی است. دلی که از کلام وحی بی بهره باشد، مرده و چون خانه ی ویران است.
5.مشمول آمرزش الهی
رسول خدا ـ صلی اللّه علیه و آله ـ فرمود: «مَنْ قَرَءَ الْقَرآنَ عَنْ حِفْظِهِ ثُمَّ ظّنَّ اَنَّ اللهَ تَعالی لایغْفِرُهُ فَهُوَ مِمَّنِ اسْتَهْزَءَ بِآیاتِ اللهِ.»
کسی که قرآن را از حفظ بخواند و گمان کند خدای تعالی او را نمی آمرزد، در شمار کسانی که آیات الاهی را به تمسخر گرفته اند، جای دارد.
6.پاداش مضاعف
امام صادق ـ علیه السلام ـ فرمود: «اِنَّ الَّذی یعالِجُ الْقُرآنَ وَ یحْفَظُهُ بِمَشِقَّةٍ مِنْهُ وَ قِلَّةِ حِفْظٍ لَهُ اَجرانِ.»
هرکس در فراگیری قرآن بکوشد و به سبب کمی حافظه آن را به سختی حفظ کند دو پاداش دارد. (پاداشی برای حفظ آن و پاداشی برای تحمل سختی آن)
7.پذیرفته شدن شفاعت
رسول خدا ـ صلی اللّه علیه و آله ـ فرمود: «مَنْ قَرَءَ الْقُرآنَ حَتّی یسْتَظْهِرَهُ وَ یحْفَظَهُ اَدْخَلَهُ اللهُ الْجَنَّةَ وَ شَفَعَّهُ فی عَشْرَةٍ مِنْ أَهْلِ بَیتِهِ کلِّهِمْ قَدْ وَجَبَبَتْ لَهُمُ النّارُ.»
هرکه (آن قدر) قرآن بخواند تا حفظ شود، خداوند او را به بهشت داخل خواهد کرد و شفاعتش را درباره ی ده تن از خانواده اش ـ که آتش بر آن ها واجب شده، می پذیرد.
آری، قرآن در حق مؤمنان شفاعت می کند و آنان را به بهشت رهنمون می شود؛حافظ و حامل قرآن نیز چون قرآن توان شفاعت دارد. البته شفاعت حافظان با قرآن تفاوت دارد. شفاعت قرآن فراگیر است؛ ولی شفاعت حافظ قرآن محدود بوده، تنها درباره ی خانواده اش و آن هم به تعداد انگشتان دست پذیرفته می شود.
8.بالاترین درجات بهشت
رسول خدا ـ صلی اللّه علیه و آله ـ فرمود: «عَدَدُ دَرَجِ الْجَنَّةِ عَدَدُ آی الْقُرآنِ فَاِذا دَخَلَ صاحِبَ الْقُرآنِ الْجَنَّةَ قیل لَه: اِرْقا وَ اقْرَءْ لِکلِّ آیةٍ دَرَجَْةٌ فَلا تَکونُ فَوْقَ حافِظِ الْقُرآنِ دَرَجَةٌ.»
درجات بهشت به تعدد آیه ها ی قرآن است. چون صاحب قرآن داخل بهشت شود، به وی می گویند بخوان و بالا رو که هر آیه یی را درجه یی است. پس برتر از درجه ی حافظ قرآن درجه یی نیست.
🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينی.
شبتون مهدوی🌹
یا علی مدد✋
🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼
4_5897904122283163898.mp3
469K
💐تلاوت روزانه یک صفحه از قرآن کریم💐
"صفحه #۸۹ کلام الله مجید"
🌼☀️🌼
#یک_نکته_تفسیری_از_آیاتی_که_امروز_قرائت_کردیم
[سوره النساء آیات ۶۹ تا ۷۰]
🔸اشاره👇
وَ مَنْ یُطِعِ اَللّٰهَ وَ اَلرَّسُولَ فَأُولٰئِکَ مَعَ اَلَّذِینَ أَنْعَمَ اَللّٰهُ عَلَیْهِمْ مِنَ اَلنَّبِیِّینَ وَ اَلصِّدِّیقِینَ وَ اَلشُّهَدٰاءِ وَ اَلصّٰالِحِینَ وَ حَسُنَ أُولٰئِکَ رَفِیقاً (۶۹) ذٰلِکَ اَلْفَضْلُ مِنَ اَللّٰهِ وَ کَفیٰ بِاللّٰهِ عَلِیماً (۷۰)
و هر کس که از خدا و پیامبر اطاعت کند، پس آنان (در قیامت) با کسانی همدم خواهند بود که خداوند بر آنان نعمت داده است، مانند پیامبران، صدّیقان، شهیدان و صالحان و اینان چه همدمهای خوبی هستند.
این همه تفضّل از سوی خداست و خداوند برای آگاه بودن بس است.
🔹نکته ها👇
در سوره ی حمد در کنار صراط مستقیم، گروه «أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ» آمده بود، و این بار دوّم است که در کنار آیه ی صراط مستقیم، گروه «أَنْعَمَ اللّٰهُ عَلَیْهِمْ» مطرح است. گویا غیر از انبیا و شهدا و صدّیقان و صالحان، دیگران بیراهه میروند و راه مستقیم، منحصراً راه یکی از این چهار گروه است.
در روایات، بهترین نمونه ی صدّیقان، امامان معصوم علیهم السلام، و صدیقه، فاطمه ی زهرا علیها السلام معرّفی شده است. مراد از«شهدا»هم، یا کشتگان میدان جهادند، یا گواهان اعمال در قیامت. همنشینی با انبیا در دنیا برای همه ی پیروان واقعی امکان ندارد، بنا بر این مراد آیه همنشینی در آخرت است.
🔸پیام ها👇
۱ قرار گرفتن در راه انبیا و شهدا و داشتن رفقای خوب، جز با اطاعت از فرمان خدا و رسول به دست نمی آید. «وَ مَنْ یُطِعِ اللّٰهَ وَ الرَّسُولَ، فَأُولٰئِکَ... »
۲ رفیق خوب، انبیا، شهدا، صدّیقان و صالحانند. رفقای دنیایی را هم باید با همین خصلتها گزینش کرد. «حَسُنَ أُولٰئِکَ رَفِیقاً»
۳ اطاعت از رسول، پرتوی از اطاعت خدا و در طول آن است، پس با توحید، منافاتی ندارد. «مَنْ یُطِعِ اللّٰهَ وَ الرَّسُولَ»
۴ پاداش اطاعت از پیامبر، همجواری با همه ی انبیاست. چون همه یک نورند و یک هدف دارند و اطاعت از یکی، همراه شدن با همه است. «مَنْ یُطِعِ اللّٰهَ وَ الرَّسُولَ»، «مَعَ»، «النَّبِیِّینَ»
۵ آگاه بودن خدا، بهترین عامل تشویق برای انجام وظیفه است. «بِاللّٰهِ عَلِیماً»
۶ مقام نبوّت از مقام صدّیقین و شهدا و صالحین بالاتر است (چون نام انبیا قبل از آنها برده شده است) «مِنَ النَّبِیِّینَ وَ الصِّدِّیقِینَ... »
🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼
🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
#لغت_شناسی_قرآن_کریم
#لغت_چهل_و_پنجم
🔹اَساس: اصل، پایه.
👇مثالهای قرآنی👇
«اَسَّسَ بُنْیانَهُ عَلی تَقْوی مِنَ اللّهِ» (۱۰۹ / توبه)، یعنی: بنای خویش را بر پرهیزکاری پایه نهاد. لازم نیست، پایه و اصل، مادّی باشد بلکه اعمّ است چنان که در آیه فوق، پایه معنوی مراد است. این کلمه به صورت ماضی معلوم و مجهول فقط ۳ بار در کلام اللّه استعمال شده و هر سه در سوره توبه است.
🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
🌼🌼🌼🌻🌻🌼🌼🌼
🌼 اول صبح بگویید #حسین جان رخصت
تا که رزق از کرم سفره ارباب رسد
❤️اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَ بَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ،
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ❤️
💚ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏ ﯾﺎ ﻣﻮﻻﯼ ﯾﺎ ﺻﺎﺣﺐَ ﺍﻟﻌﺼﺮ ﻭ ﺍﻟﺰﻣﺎﻥ
ﺍﻟﺴﻼﻡ ﻋﻠﯿﮏ ﯾﺎ ﺷَﺮﯾﮏ ﺍﻟﻘﺮﺁﻥ ﯾﺎ ﺍﻣﺎﻡَ ﺍﻹﻧﺲِ ﻭ ﺍﻟﺠﺎﻥّ
ﻋﺠّﻞَ ﺍﻟﻠﻪ ﺗﻌﺎﻟﯽ ﻓَﺮَﺟَﮏ ﻭ ﺳَﻬَّﻞَ ﺍﻟﻠﻪ ﻣَﺨﺮَﺟَﮏ💚
🌼 اَللّهُمَّ مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الاَْبْصارِ، ثَبِّتْ قَلْبى عَلى دينِكَ، وَ لا تُزِغْ قَلْبى بَعْدَ اِذْ هَدَيْتَنى، وَ هَبْ لى مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً اِنَّكَ اَنْتَ الْوَهّابُ، وَ اَجِرْنى مِنَ النّارِ بِرَحْمَتِكَ. اَللّهُمَّ امْدُدْ لى فى عُمْرى، وَ اَوْسِعْ عَلَىَّ فى رِزْقى، وَ انْشُرْ عَلَىَّ مِنْ رَحْمَتِكَ، وَ اِنْ كُنْتُ عِنْدَكَ فى اُمِّ الْكِتابِ شَقِيًّا فَاجْعَلْنى سَعيدًا، فَاِنَّكَ تَمْحُو ما تَشاءُ وَ تُثْبِتُ وَ عِنْدَكَ اُمُّ الْكِتاب🌼
🍂♦امام صادق عليه السلام فرموده اند:
چه مانع است شما را كه در هر صبح و شام اين دعا را سه مرتبه بخوانيد. 🍃🔅🍃
⚡از اين دعا استفاده مىشود كه براى اشقيا نيز اميد نجات و سعادت وجود دارد. بنابراين كسى كه توفيق خواندن آن را پيدا نمیكند و ميل به خواندن آن ندارد، بايد بيش از ديگران عنايت به خواندن آن داشته ⚡
📚بحارالانوار 83 / 267
📒الباقيات الصالحات، امرنهم / 15
🌼🌼🌼🌻🌻🌼🌼🌼
﷽ 🟠 نورالقرآن 🟠
#بـرنـامــه_خــودسازی1 ⬅️ 🌼 اولین گـــام #دائمالوضوبودن 💦🌼 دائم الوضو بودن توفیقی است كه به لطف
🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼
فواید دائم الوضو بودن...
❶☜ رزق و روزیت فراوان مےگردد از امام صادق (علیه السلام) روایت شده که فرمودند: کسی که دوست دارد بر خیر و برکت منزلش بیفزاید هنگام غذا خوردن وضوء بگیرد...
❷☜ امام صادق (علیه السلام) فرمودند : كسى كه وضو بگیرد و با حوله اعضاى وضو را خشک كند، یك حسنه براى او نوشته مى شود و كسى كه وضو بگیرد و صبر كند تا دست و رویش خود خشک شوند، سى حسنه براى او نوشته مى شود...
❸☜ عمرت زیاد می شود رسول خدا
(صلی الله علیه واله وسلم) فرمود: سعی کن طاهر و با وضو باشی که خداوند بر طول عمرت می افزاید....
❹☜ خواب با وضو، عبادت است
رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود : کسی که با وضو بخوابد بستر او برایش مسجد می شود، و خوابش (ثواب کسی را دارد که) به نماز مشغول است تا این که شب را به صبح رساند و اگر کسی بدون وضو خوابید بسترش برای او قبر خواهد بود و مانند مرداری می ماند تا صبح شود....
❺☜ مرگ با وضو، شهادت است
رسول خدا (صلی الله علیه واله وسلم) فرمود: اگر توانستی شب و روز با وضو باشی این کار را انجام بده، زیرا اگر در حال وضو از دنیا بروی شهید خواهى بود...
❻☜ در قیامت نورانی می شوی پیامبر خدا می فرمایند: فردای قیامت خدای متعال امّت من را بین بقیّه ی امّتها در حالی محشور میکند که به خاطر وضویی که در دنیا گرفتند روسپیدند و پیشانیهای نورانی دارند...
منابع:
مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل؛ ج۱ ص۳۵۶
بحارالأنوار: ج۸۰، ص۳۱۴، روایت۲، باب۵
بحارالأنوار: ج۸۰، ص۳۱۴، روایت۳، باب۵
وسایل الشیعه: ج۱، ص ۲۹۷
ثواب الاعمال، شیخ صدوق
🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼☀️🌼