دلم قرار ندارد از فغان، بی تو
سپندوار ز کف دادهام عنان، بی تو
ز تلخ کامی دوران نشد دلم فارغ
ز جام عیش لبی تر نکرد جان، بی تو
چو آسمان مه آلودهام ز تنگدلی
پر است سینهام از اندُه گران، بی تو
نسیم صبح نمیآورد ترانه شوق
سر بهار ندارند بلبلان، بی تو
لب از حکایت شبهای تار میبندم
اگر امان دهدم چشم خونفشان، بی تو
چو شمع کشته ندارم شرارهای به زبان
نمیزند سخنم آتشی به جان، بی تو
از آن زمان که فروزان شدم ز پرتو عشق
چو ذرّهام به تکاپوی جاودان، بی تو
عقیق صبر به زیر زبان تشنه نهم
چو یادم آید از آن شکّرین دهان، بی تو
گزاره غم دل را مگر کنم چو «امین»
جدا ز خلق به محراب جمکران، بیتو
🆔@noor_thaghalain
🔰تغییر و اصلاح جامعه وظیفه ذاتی امام است یا مردم⁉️
﴿إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم رعد /۱۱﴾
خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند!
««««««««««««««««««««««««««««««
✍حجت الاسلام دکتر محمدکریم علیزاده.
🖋آیا اصلاح و تغییر جهان وظیفه ذاتی امام زمان است و خداوند مسئولیت این تغییر بزرگ و جهانی را بر عهده امام زمان گذاشته است , تا با یک انقلاب انفجاری بزرگ و جهانی ,عالم بشریت را از سلطه و چنگال ستمگران نجات دهد و عدالت , رفاه و معنویت را در عالم فراگیر کند ؟⁉️
🖋در بینش اسلامی اصیل و مبتنی بر مبانی محکم و متقن دینی , اصلاح و تغییر , چه به لحاظ فردی و چه به لحاظ اجتماعی وظیفه خود افراد است و مسئولیت آن به عهده خودشان است و این خود مردم هستند که باید کمر همت ببندند و نسبت به اصلاح خود و جامعه اقدام کنند و علیه شیاطین درون( نفس اماره و ابلیس) و بیرون ( مفسدان و متجاوزان و مستکبران) قیام کنند و نهایتا هم، خود ، انسان عادلی شوند و هم عدالت اجتماعی را ایجاد کنند , اکنون سوالی که مطرح می شود این است که اگر اینگونه است پس نقش رهبران الهی اعم از پیامبران و امامان چیست ؟
🖋جواب این است که نقش رهبران الهی فقط هدایت , امامت و رهبری مردم جهت ایجاد تغییر و اصلاح است ولی کدام مردم ؟
مردمی که می داند مسئولیت اصلاح و تغییر را با اوست و حاضر است تمامی امکانات خود را جهت انجام این مسئولیت بسیج کند و به میدان بیاورد و تمامی آمادگی ها لازم را برای این انقلاب و دگرگونی بزرگ در خودش ایجاد کند و حاضر باشد که هزینه های این تغییر را پرداخت کند , اگر مردمی به این حد از آگاهی و آمادگی و از خودگذشتگی برسند , خداوند متعال هدایت و مدیریت آنان را جهت ایجاد تغییر و اصلاح به عهده می گیرد و اینجاست که ولی خدا امامت و رهبری چنین ملت و امتی را به عهده می گیرد و آن انقلاب بزرگ و تغییر اساسی اتفاق می افتد و گرنه امام جامعه حتی اگر شخصیتی مثل امیرالمومنین (ع) هم باشد، 25 سال خانه نشین می شود و اگر هم به میدان بیاید در صورت عدم همکاری و همراهی مردم نمی تواند آن تغییرات و اصلاحات لازم را انجام دهد .
🖋۱۱۶۶ سال از آغاز غیبت امام زمان عج می گذرد و در مدت این ۱۱ قرن ، چه ظلمها که به بشریت نشد و چه ظالمان و مستکبرانی که بر دنیا و سرنوشت ملتها حاکم شدند و جنگهای جهانی به راه انداختند و چه خونها که نریختند و خلاصه زمین بارها از ظلم و جور پر شد ولی خداوند به امام زمان اجازه ظهور نداد ؛ اگر مبارزه با ظلم و ستم وظیفه ذاتی امام بود باید قرن ها پیش ظهور می کردند
🖋بنابراین اگر تاکنون ظهور امام زمان اتفاق نیفتاده فقط به این دلیل بوده است که مردم واقعا طالب تغییر و اصلاح نبوده اند البته نه اینکه نخواسته باشند بلکه خواهان تغییر و اصلاحی هستد که تمام مسئولیت و زحمت آن را امام زمان به تنهایی به دوش بکشد⁉️
#انتظار| #تغییر
🆔@noor_thaghalain
هدایت شده از محمدعلی رامین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀 کودکان امروز جبهه مقاومت، استادانِ بزرگِ توحید و حکمت الهیاند که همگی فارغالتحصیل دانشگاه غزه_مقاوم هستند:
👆یکنفر قبل از ترامپ و زرنگتر از او بود، به نام فرعون! ...
او میگفت: من خدای برتر شما هستم "انا ربکم الاعلی"، اما بعداً معلوم شد که حتی شناکردن هم بلد نیست!
کاش همهی کارگزاران ما نیز در مکتب منادیان "حقیقت و عدالت و انسانیت و مقاومت" یعنی یحیی السّنوار، اسماعیل هنیئه، سیدحسن نصرالله، ابومهدی المهندس و حاجقاسم سلیمانی و هزاران قهرمان شکست ناپذیر از یمن تا غزه، درس جوانمردی و آزادگی و ایستادگی در برابر گردنکشان صهیونی و فرعونهای شرورجهانی را میآموختند...
✍محمدعلی رامین
@maramin
24.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰اســـــــــراف🔥 گناه کبــــــــــیره است و اسرافکاران همدست و همکار شیطان😱.
✍حجت الاسلام دکتر محمد کریم علیزاده.
➖طبق آیات صریح قرآن و احادیث ِوارد شده از معصومین ع ، اسراف یکی از گناهان کبیره است و اسرافکاران همدست و همکار شیطان معرفی شده اند.
➖متاسفانه اکثر مومنین با مفهوم ِ صحیح ِ اسراف آشنا نیستد و غالبا تصورشان از اسراف ، ریخت و پاش نکردن ، جلوگیری از هزینه های غیرضروری و نهایتا صرفه جویی به منظور پس انداز کردن بیشتر پول و یا خرید ملک و املاک بیشتر ، برای رفاه و تفاخر بیشتر است و این درحالی است که طبق صریح آیات و روایات ، مال اندوزی بزرگترین مصداقِ اسراف است! و در روایت معتبری امام صادق ع به این معنا تصریح نموده است و مبنا و دلیل آن را نیز بیان فرموده است.
➖ در نگاه قرآن و اهل بیت (ع) مال و ثروت امانتی است که از سوی خداوند در اختیار ما بندگان قرار می گیرد و ما فقط به اندازه نیاز متعارف حق اسفاده از آن را داریم و مازاد آن حق فقرا و نیازمندان است وباید به آنها پرداخت شود لذا هرگونه مصرف بیش از حد متعارفی، اسراف و زیاده روی محسوب می شود .
➖بر همین اساس ، امیرالمومنین ع در حکمت ۳۲۸ نهج البلاغه می فرماید:
بدانید و آگاه باشید که خداوند ، حق نیازمندان را در اموال ثروتمندان قرار داده است ؛ و اگر ثروتمندان حق نیازمندان را پرداخت می کردند هیچ فقیر و گرسنه ای وجود نداشت! و خداوند متعال این ثروتمندان را به خاطر این کارشان مؤاخذه و عذاب خواهد کرد.
🆔@noor_thaghalain
13.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هـمـتـی را مـحـاکـمـه کـنـیـد
🎥 نطق حجتالاسلام والمسلمین رسایی در جلسه غیرعلنی مجلس
پن:
در هر کجای این مملکت هستید از خود بپرسید:
نماینده من در مجلس چه میکند؟
اگرچه انصافاً در این استیضاح همتی، تعدادی از نمایندگان محترم پای کار بودند؛ ولی باز هم جای نمایندگان در پیگیریهای مستمر و موضعگیریهای موثر، خالی است.
#مزدورانعرصهاقتصادرامحاکمهکنید
🆔@noor_thaghalain
برای مطالعه مشروح نظر آیت الله العظمی امام خامنه ای به لینک زیر مراجع کنید🔻
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?sid=9&npt=7&aya=34
✍پ ن. (حجت الاسلام محمد کریم علیزاده)
در شرایط حساس کنونی که کشور جمهوری اسلامی ایران و پایگاه مقا ومت و حرم اهل بیت علیهم السلام در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار دارد و از سوی دشمنان این نظام و ملت ، تحت شدیدترین تحریمهای اقتصادی ظالمانه قرار گرفته و هدفشان ناکارآمد نشان دادن اسلام و جمهوری اسلامی و مایوس کردن مردم از اسلام و حکومت اسلامی است تا اینکه مبادا الگویی برای دیگر کشورها شود ، طبق این فتوای مقام معظم رهبری که در واقع دستور صریح بسیاری از آیات و روایات است برهمه ثروتمندان واجب است ، با ثروت مازاد خود در این جهاد اقتصادی شرکت کنند و با کمک به نیازمندان و جبهه مقا ومت نقشه شیطان بژزگ را خنثی کنند.
🆔@noor_thaghalain
🔰نظر آیت الله العظمی امام خامنه ای
درباره ثروت اندوزی (بخش اول)
🔴 ثروت اندوزی حرام و گناه کبیره است.
🖋در اسلام انفاق یك اصل است؛ باید در راه خدا خرج كرد. نمیگویند معامله نكنید و تحصیل مال نكنید، بكنید، اما خرج كنید. اسلام مردم را عادت میدهد كه آنچه را كه به دست آوردهاند، به قدر نیاز زندگی - نیاز متوسط، نه حالا با عسرت و فشار، نیاز معمولی و متوسط، ولو توأم با مقداری رفاه و آسایش و گشایش در روزی - برای خودش صرف كند و خرج كند، ماادای او و آنچه زیاد میآید، باید در راه مصالح عمومی جامعه خرج بشود. اگر كسی ثروت را درآورد و آن را با اسراف، با خرجهای بیخودی، با زیادهرویهای گوناگون، با تجمل، با اشرافیگری، با خوراك مسرفانه، با پوشاك مسرفانه، با مركب یا منزل مسرفانه، همهی آن را خرج كرد یا آن را نگه داشت و جمعِ ثروت كرد، این از نظر اسلام مذموم و منفور است؛ عدم انفاق منفور و مذموم است و اگر با جمع ثروت همراه باشد، حرام است.
🖋آیات متعددی در قرآن بعلاوهی روایات فراوان وجود دارد كه من به این دو آیه اشاره میكنم كه اولی در سورهی حدید است، میفرماید:
«و اللّه لا یحبّ كلّ مختال فخور. الّذین یبخلون و یأمرون النّاس بالبخل»؛(چچچ آن كسانی كه بخل میورزند، دیگران را هم وادار به بخل ورزیدن میكنند، دیگران را هم از انفاق در راه خدا باز میدارند، خودشان هم اموال خودشان را در راه خدا نمیدهند.
این بخل كردن معنایش این نیست كه فقط حقوق شرعیه را نمیدهد؛ بلكه فراتر از حقوق شرعیه، فراتر از آنچه كه در شریعت اسلامی معین شده كه باید ادا كند، اگر بیش از آن هم زیادی داشت، در حالی كه جامعه به آن احتیاج دارد، باید در راه جامعه خرج كند.
آنوقتی كه جهاد متوقف به مال یك ثروتمندی است،
بنای موارد لازم عمرانی در جامعه محتاج به اموال ثروتمندان هست كه بدون آن كار مردم لنگ میماند و زندگی مردم معطل میماند،
آنوقتی كه در جامعه فقرای زیادی هستند كه دولت اسلامی نمیتواند آنها را تأمین بكند، آنوقت آیا اسلام راضی است كه همین طور فقرا در این فقر زندگی كنند یا مشكلات جنگ و جهاد در راه خدا بر دوش جامعه سنگینی كند، یك عدهای هم ثروتهای خودشان را جمع كنند كه از همین امكانات عمومی جامعه به دست آوردند - و حالا فرض كنیم كه از راههای حرام هم نبوده، از راههای معمولی و مشروع بوده، اگر فرض كنیم كه از راههای مشروع آنقدر ثروتهای آنچنانی میشود فراهم بشود، اگر فرض كردیم فراهم نمیشود كه هیچ، مطلب روشن است - اینها هم ثروتها را برای خودشان حفظ كنند و نگه دارند در حالی كه جامعه به این احتیاج مبرم دارد، این قابل قبول نیست و از اسلام چنین چیزی بر نمیآید بلكه ضد این بر میآید.
🖋آن آیه دیگر، همین آیهی معروفی است كه: «الّذین یكنزون الذّهب و الفضّة و لا ینفقونها فی سبیل اللّه فبشّرهم بعذاب الیم»؛(📚سوره توبه آیه ۲۴) آن كسانی كه طلا و نقره را گنج میكنند، ذخیره میكنند و در راه خدا آن را انفاق نمیكنند - شاید طلا و نقره خصوصیتی نداشته باشد؛ آن كسانی كه پول را، ثروت را، سرمایه را گنج میكنند و ذخیره میكنند و در حالی كه نیاز مبرم جامعه به او هست، آن را در راه خدا انفاق نمیكنند، آن هم مشمول همین «یكنزون الذّهب و الفضّة» باشد - آن وقت میفرماید: «فبشّرهم بعذاب الیم». اگر این گناه نباشد، اگر گناه كبیره نباشد، این «فبشّرهم بعذاب الیم» دیگر چرا؟ آنها را به عذاب دردناكی مژده بده؛ یعنی بگو كه منتظر عذاب دردناك الهی باشند كه این عذاب دردناك هم میتواند در دنیا نتایج طبیعی اعمال سوء آنها باشد كه البته فقط به خود آنها این نتایج برنمیگردد، بلكه گریبان همهی جامعه را میگیرد. و البته ممكن است عذاب اخروی باشد، كه احتمالاً هر دوی اینها هم هست.
لبنک منبع🔻
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?sid=9&npt=7&aya=34
🆔@noor_thaghalain
🔰نظر آیت الله العظمی امام خامنه ای
درباره ثروت اندوزی (بخش دوم)
🔴 ثروت اندوزی حرام و گناه کبیره است.
🖋اگر در جامعهی اسلامی خلائی، نیازی وجود داشت، همهی افراد جامعه بدون استثنا، كسانی كه توانستهاند تحصیل مالی بكنند، موظفند بر حسب اختلاف تمكن خودشان آن خلأ را پر كنند. اسلام نمیگوید كه مردم تحصیل مال بكنند، اما آن مال را فقط صرف مصارف شخصی خودشان بكنند، بلكه اسلام میگوید مردم تحصیل مال بكنند و از آن مالی كه تحصیل كردهاند، حوائج معمولی زندگی و نیاز خود را برآورده بكنند و مابقی آن را در راه خدا انفاق بكنند. «و یسئلونك ما ذا ینفقون قل العفو»؛(۱) از تو سئوال میكنند كه چه چیزی را انفاق بكنند - كه ظاهر قضیه این است كه سئوال كننده از جنس مورد انفاق سئوال كرده است - قرآن جواب را از سئوال او منصرف میكند، جواب نمیدهد كه از چه جنسی انفاق بكن و از چه جنسی نكن، بلكه جواب میدهد «قل العفو»؛ به آنها بگو كه زیادیها را، هرچه مورد نیاز لازم زندگی شماست، خرج كنید؛ اما هر چیزی كه مورد نیاز حقیقی زندگی نیست، آن را در راه خدا انفاق كنید. این یك اصل اسلامی است. بنابراین خیلی طبیعی است كه ثروتاندوزی بر طبق نظر اسلام یك حركت غیر اسلامی است كه آیهی شریفهی «و الّذین یكنزون الذّهب و الفضّة و لا ینفقونها فی سبیل اللّه فبشرّهم بعذاب الیم»(۲) را در هفتهی گذشته عرض كردم و گفتم كه بشارت به عذاب دردناك در این آیه دلیل بر این است كه كنز ذهب و فضه و به عبارت امروز نگهداری ثروت و ندادن آن در راه خدا یك عمل مغضوب پروردگار است و شاید بشود گفت یك گناه كبیره است. این طرز فكر اسلام در باب انفاق است.
🖋آن مسئلهای كه در باب انفاق باید مورد توجه قرار بگیرد و من خیلی گذرا از آن عبور میكنم تا به آیاتی كه یادداشت كردم برسم، این است كه برای رفع فقر در جامعه، برای پر كردن خلأهای مالی در جامعه، برای شریك كردن همهی آحاد مردم در ادارهی جامعه، بهترین راه و موفقترین وسائل، همان وسیله و راهی است كه اسلام معین كرده. یعنی اینكه كسانی كه تمكن دارند، به هر اندازهای كه تمكن دارند، به مخارج عمومی، به مصارف عمومی كمك كنند كه یكی از آنها كمك به فقراست، اما منحصر در كمك به فقرا هم نیست. این نمیشود كه در جامعهی اسلامی كسانی كسب مال و ثروت بكنند و تصور بكنند كه آنچه دارند، «انّما اوتیتوه علی علم»،(۴) حرف قارون را بزنند. قارون وقتی میگفتند این اموال را جمع میكنی، میگفت من با زیركی خودم، با دانائی خودم، با كوشش و تلاش خودم به دست آوردم، ناز شصتم. این فكر، فكر غلطی است كه كسی بگوید آنچه من به دست آوردم، با تلاش و زیركی و هوشیاری خودم بوده، پس ناز شصتم. نه، مسئله این نیست در منطق اسلام، مسئله این است كه همه موظفند به نیازهای اجتماعی كمك كنند. اگر در همین جامعهی كنونی ما رفع فقر در جامعه با یك برنامهریزی به وسیلهی كمكهای مردمی مورد توجه قرار بگیرد، مطمئناً در طول چند سالی وضعیت جامعه و چهرهی كشور عوض خواهد شد و در همه جای دنیا همین جور است. البته در مقیاس جهانی هم بین كشورهای فقیر و غنی مسائلی از همین قبیل و حادتر از این وجود دارد كه حالا او از محل بحث ما خارج است؛ ما در چهارچوب جامعهی خودمان بحث میكنیم. پس برای اینكه در جامعه تعادل ثروت به وجود بیاید، جامعه دو قطبی از لحاظ ثروت نشود، اسراف و فساد مالی به وجود نیاید، فقر به وجود نیاید، بهترین راه و موفقترین شیوهها همین شیوهی انفاق است. شما لذا میبینید كه در قرآن آیات متعددی، دهها آیه دربارهی انفاق هست و برای راههای مختلف، از جمله برای جهاد فی سبیل اللّه كه گمان میكنم هفت تا، هشت تا آیه در قرآن، جهاد با مال را در كنار جهاد با جان قرار داده. همچنانی كه جهاد با نفس واجب است، پس جهاد با مال هم واجب است. «و تجاهدون فی سبیل اللّه باموالكم و انفسكم»؛(۵) هم مال و هم جان، در یك ردیف، در یك طراز، با یك لحن مورد توجه قرار گرفته.
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?sid=9&npt=7&aya=34
🆔@noor_thaghalain
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰حفظ جمهوری اسلامی بزرگ ترین تکلیف.
بدانید که اگر خدای نخواسته اسلام در ایران سیلی بخورد ، در همه دنیا سیلی خواهد خورد و بدانید که دیگر نمی تواند به این زودیها سر بلند کند
🆔@noor_thaghalain
18.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
دگر فرقی ندارد جمعه یا شنبه ... فقط برگرد🎋
گرفتاریم ما از دست این هجران طولانی🎋
پشیمان میشود آنکه برای تو نمیمیرد
چرا عاقل کند کاری که بعد آرد🎋 پشیمانی🎋
🆔@noor_thaghalain