25.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┈┈┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈┈┈
📹 نماهنگ | اسوه حسنه
🔹سوره مبارکه الأحزاب آیه ۲۱
لَقَد كانَ لَكُم في رَسولِ اللَّهِ أُسوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَن كانَ يَرجُو اللَّهَ وَاليَومَ الآخِرَ وَذَكَرَ اللَّهَ كَثيرًا﴿۲۱﴾
مسلّماً برای شما در زندگی رسول خدا سرمشق نیکویی بود، برای آنها که امید به رحمت خدا و روز رستاخیز دارند و خدا را بسیار یاد میکنند.
____________________
🔹موظف شدن مسلمانان به اقتدای به پیامبر(ص) در تمامی رفتارها
نبی مکرم اسلام جدای از خصوصیات معنوی و نورانیت و اتّصال به غیب و آن مراتب و درجاتی که امثال بنده از فهمیدن آنها هم حتّی قاصر هستیم، از لحاظ شخصیت انسانی و بشری، یک انسان فوقالعاده، طراز اول و بینظیر است. شما دربارهی امیرالمؤمنین مطالب زیادی شنیدهاید. همین قدر کافی است عرض شود که هنر بزرگ امیرالمؤمنین این بود که شاگرد و دنبالهرو پیامبر بود. یک شخصیت عظیم، با ظرفیت بینهایت و با خلق و رفتار و کردار بینظیر، در صدر سلسلهی انبیا و اولیا قرار گرفته است و ما مسلمانان موظّف شدهایم که به آن بزرگوار اقتدا کنیم؛ که فرمود: «ولکم فی رسولاللَّه اسوة حسنة»(۱). ما باید به پیامبر اقتدا و تأسی کنیم. نه فقط در چند رکعت نماز خواندن که در رفتارمان، در گفتارمان، در معاشرت و در معاملهمان هم باید به او اقتدا کنیم. پس باید او را بشناسیم.۱۳۷۹/۰۲/۲۳
بیانات در خطبههای نمازجمعه تهران
------------------------------------
🆔 @noor_thaghalain
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢 نقش بینظیر امام صادق(ع) در ترویج اسلام
🌹 میلاد پیامبر نور و رحمت، حضرت محمّد بن عبدالله (صلّی الله علیه و آله) و ششمین شمس سپهر امامت و ولایت، امام جعفر صادق (علیه السلام) مبارک باد!
------------------------------------
🆔 @noor_thaghalain
┈┈┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈┈┈
🔰رابطه درجات ایمان و بندگی با رزق و روزی و امتحانات الهی.
❌ اکثر مردم و مومنین گمان می کنند هر میزان که درجات ایمان و بندگی آنان بالاتر برود , خداوند متعال , مال و ثروت و بیشتری خواهد داد و بالعکس .
❌این طرز تفکر از منظر آیات و روایات کاملا اشتباه است بلکه مساله برعکس است , طبق آیات و روایات متعددی هر قدر که یک مومن نمره بالاتری در بندگی و ایمان داشته باشد , ابتلائات سخت تری خواهد داشد و مرحله به مرحله خداوند متعال او را از خوشیها و لذات مادی محروم تر خواهد کرد و خلاصه اینکه دنیا در کامش تلخ تر خواهد شد.
♻️ برای روشن شدن چرایی این مطلب باید به چند نکته مهم توجه داشت :
1⃣ , این دنیا نه محل پاداش مومنان است و نه محل مجازات کافران و گنه کاران لذا توقع دریافت مال و ثروت بیشتر در مقابل عبادت بیشتر و یا نزول عذاب و عقاب بیشتر در مقابل گناه بیتشر در این دنیا کاملا نابجاست
2⃣ پروردگار عالم این دنیا را برای خوشگذرانی و تن پروی انسانها نیافریده است , این دنیا و تمامی نعمتها و امکانتش در حکم یک پرورشگاه بزرگ الهی است برای تربیت و رشد انسانها تا اینکه با پذیرش مربی گریِ رب العالمین رشد کنند و ظرفیت آنها بالا برود تا اینکه بتوانند از لذتها و نعمت های بالاتر بهره مند شوند.
❇️مثال : دانش آموزی که اول ابتدایی می خواند اگر خوب درس بخواند و از امتحانات این مرحله قبول شود در دوم ابتدایی باید کتابهای سخت تری بخواند و امتحانات سخت تری بدهد و همین طور باید ادامه دهد تا یک دانشمند بزرگی شود.
توضیحات در فایل صوتی
https://eitaa.com/noor_thaghalain/220
🆔 @noor_thaghalain
┈┈┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈┈┈
🔰متن حديث از امام صادق علیه السلام در کتاب اصول کافی :
أنّ أشدّ النّاس بلاء النّبيّون، ثمّ الوصيّون، ثمّ الأمثل فالأمثل. و إنّما يبتلى المؤمن على قدر أعماله الحسنة، فمن صحّ دينه و حسن عمله، اشتدّ بلاؤه. و ذلك أنّ اللّه تعالى لم يجعل الدّنيا ثوابا لمؤمن و لا عقوبة لكافر. و من سخف دينه و ضعف عقله قلّ بلاؤه. و إنّ البلاء أسرع إلى المؤمن التّقىّ من المطر إلى قرار الأرض
•┈┈┈•✦⚘•✿🌸✿•⚘✦┈┈┈•
از حضرت صادق، عليه السلام، حديث كند كه گفت همانا در كتاب على، عليه السلام، است اينكه «همانا سختترين مردم از حيث بلا پيغمبراناند، پس جانشينان آنها، پس نيكوتر پس نيكوتر. و همانا چنين است كه مبتلا مىشود مؤمن به اندازه كارهاى نيكويش، پس كسى كه درست باشد دين او و نيكو باشد كار او، سخت گردد بلاى او. و اين براى آن است كه خداى تعالى قرار نداده است دنيا را ثواب از براى مؤمنى و نه سزا براى كافرى. و كسى كه تنك است دينش و ضعيف است عقلش، كم باشد بلايش. و همانا بلا تندتر است به سوى مؤمن پرهيزگار از باران به سوى آرامگاه زمين.»
📚اصول کافی . ج ۲ . ص ۲۵۹
---‐-----------------------------'
🆔 @noor_thaghalain
جام بلا و امتحان.mp3
27.69M
╭┈──﷽°•🌺°🍃
@noor_thaghalain
╰───────➤
❇️ رابطه درجات ایمان با میزان رزق و روزی .⁉️
📣✨✨در این فایل صوتی بسیار
مهم به نکات زیر پرداخته شده است :
🔸✨رابطه درجات ایمان با شدت ابتلاء و امتحان.
🔸✨ فلسفه امتحانات و ابتلائات الهی
🎙محمد کریم علیزاده
پاسخ به چند پرسش و ابهام.mp3
12.96M
╭┈──﷽°•🌺°🍃
@noor_thaghalain
╰───────➤
🔰پاسخ به چند پرسش درباره پست قبل.
🔸✨ آیا همه ابتلائات با فقر و نداری هست ⁉️
🔸✨ آیا هر نوع گرفتاری ابتلاء و امتحان الهی است⁉️
🔸✨ پس چرا خداوند به اهل تقوی وعده گشایش داده است⁉️
🔸✨ پس چرا برخی از گناهان موجب محرومیت از رزق و روزی می شود⁉️
🎙محمد کریم علیزاده
┈┈┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈┈┈
🔴 قانون استدراج
🔻 تدبیر و مدیریت خداوند بر عالم و آدم از طریق یکسری قوانین کلی انجام می گردد که به این قوانین کلی سنت های الهی گفته شود , به عنوان مثال حق تعالی عالم ماده را از طریق قوانین فیزیکی همچون قانون جاذبه و گرانش تدبیر می کند ,
🔻مساله هدایت و ضلالت انسانها نیز تابع یکسری قوانین کلی الهی می باشد که حق تعالی آنها را در قرآن بیان فرموده است .
🔻💢طبق این قوانین هر کسی که در بندگی و اطاعت از دستورات خداوند جدیّت بیشتری داشته باشد به همان میزان ، مشمول کمک و حمایت بیشتری از سوی خداوند خواهد شد
🔻 اما اگر کسی روز به روز از خدا غافل تر شود و به گناه و معصیت ادامه دهد خداوند هم مرحله به مرحله حمایتهایش را از او برخواهد داشت , و در نتیجه چنین فردی مرحله به مرحله گمراه تر شده نهایتا دچار سقوط و هلاکت خواهد شد به این محرومیت تدریجی از حمایت و مراقبت الهی استدراج گفته می شود ,
🛑 استدراج یکی از خطرناک ترین عقوبت های الهی است چونکه کاملا چراغ خاموش و بی سرو صدا اتفاق می افتد به طوری که فرد اصلا متوجه نمی شود .
💢 از امام صادق ع درباره استدراج سوال شد ، فرمودند استدراج عبارت است از این که بنده خدا پشت سر هم معصیت کند ولی خداوند به جای محرومیت ، مال و ثروت به او دهد تا اینکه بیشتر مشغول شود و توبه نکند❗️ در روایت آمده است که چه بسیارند کسانی که مشمول استدراج و حذف تدریجی خداوند شدهاند لکن به دلیل بی صدا بودن آن متوجه این مساله نیستند.
🌷گَرَت هواست که معشوق نَگْسَلد پیمان
نگاه دار سرِ رشته تا نگه دارد🌷
توضیحات در فایل صوتی
🆔 @noor_thaghalain
قانون استدراج.mp3
21.44M
╭┈──﷽°•🌺°🍃
@noor_thaghalain
╰───────➤
🛑 قانون خطرناک ❌استدراج ❌
📣✨در این فایل با یکی از عقوبت های خطرناک خداوند به نام استدراج آشنا خواهید شد.
🎙محمد کریم علیزاده
╭┈──﷽°•🌺°🍃
@noor_thaghalain
╰───────➤
┈┈┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈┈┈
برخی از آیات و روایات درباره
💢📛 استدراج 📛💢
◍⃟🤍◍⃟🌸◍⃟🤍◍⃟🌸◍⃟🤍◍⃟🌸
🟢 ﴿وَ الَّذِينَ كَذَّبُوا بِآياتِنا سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَيْثُ لا يَعْلَمُونَ﴾
و آنها که آیات ما را تکذیب کردند، به تدریج از جائی که نمیدانند، گرفتار مجازاتشان خواهیم کرد.
[۴] اعراف/سوره۷، آیه۱۸۲.
🟢 قال الصّادق (علیه السلام)- إِنَّ اللَّهَ إِذَا أَرَادَ بِعَبْدٍ خَیْراً فَأَذْنَبَ ذَنْباً أَتْبَعَهُ بِنَقِمَهًٍْ وَ یُذَکِّرُهُ الِاسْتِغْفَارَ وَ إِذَا أَرَادَ بِعَبْدٍ شَرّاً فَأَذْنَبَ ذَنْباً أَتْبَعَهُ بِنِعْمَهًٍْ لِیُنْسِیَهُ الِاسْتِغْفَارَ وَ یَتَمَادَی بِهَا وَ هُوَ قَوْلُ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ سَنَسْتَدْرِجُهُمْ مِنْ حَیْثُ لا یَعْلَمُونَ بِالنِّعَمِ عِنْدَ الْمَعَاصِی.
امام صادق ( همانا خدا هرگاه خیری را برای بندهی خود بخواهد و این عبد مرتکب گناهی شده باشد، او را پس از آن به مصیبتی دچار میکند و او را به یاد استغفار و طلب آمرزش میاندازد و هرگاه برای بندهای بدی و شر بخواهد و این بنده مرتکب گناهی شده باشد، نعمتی را برای او فراهم میآورد تا استغفار و طلب آمرزش را فراموش کند و در گناه زیادهروی کند و این همان سخن خدای عزّوجلّ است: به تدریج از جایی که نمیدانند، بهوسیلهی نعمتها در هنگام معصیتها گرفتار مجازاتشان خواهیم کرد.
📚الکافی، ج۲،
🟢 هُوَ العَبدُ يُذنِبُ الذَّنبَ فَتُجَدَّدُ لَهُ النِّعمَةُ مَعَهُ تُلهيهِ تِلكَ النِّعمَةُ عَنِ الاستِغفارِ مِن ذلِكَ الذَّنبِ.[۵]
امام صادق ( سماعهًْبنمهران گوید: از امام صادق (دربارهی این سخن خدای تبارکوتعالی: سَنَسْتَدْرِجُهُم مِّنْ حَیْثُ لاَ یَعْلَمُونَ پرسیدم. فرمود: «استدراج عبارت است از اینکه بنده مرتکب گناه میشود و همراه آن نعمت نیز به وی داده میشود و این نعمت، او را از استغفار از آن گناه باز میدارد».
📚الکافي ج ۲، ص ۴۵۲
🟢 امام صادق (علیه السلام)
عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: كَمْ مِنْ مَغْرُورٍ بِمَا قَدْ أَنْعَمَ اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ كَمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِسَتْرِ اَللَّهِ عَلَيْهِ وَ كَمْ مِنْ مَفْتُونٍ بِثَنَاءِ اَلنَّاسِ عَلَيْهِ.
امام صادق ( چه بسا شخصی که به نعمتهایی که خداوند به او داده مغرور گردد، و چه بسا کسانی که به پردهپوشی خداوند بر آنها، غافلگیر شوند، و چه بسا مردمی که به ستایش مردم فریب خورند.