فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنچه قیمت انسان کم می کند
آیت اله حائری شیرازی
#سیره_علما
💠#انس_با_قرآن
⭐️ آیتالله #مرعشی_نجفی رحمةاللهعلیه به خویشاوندان و نزدیکان، به ویژه فرزندان خود سفارش میکرند که در منزل هیچ گاه #قرآن را دور از دسترس قرار ندهند؛ بلکه همیشه آن را در جایی قرار دهند که در معرض دید باشد تا دیده شود و میفرمودند: «یادتان نرود که هرگاه چشم تان به آن میافتد، چند آیهای تلاوت کنید و کوشش نمایید تا آیاتی از آن را #حفظ کنید.» توصیه می کردند که حتماً با وضو و طهارت قرآن را تلاوت کنید.
📚علیاکبر دیلمی، انس با قرآن، ص ۶۲ ـ ۶۰
21.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 مناجات خوانی و مدح امیرالمومنین علی (علیه السلام) با نوای حاج محمود کریمی
30AyehSiasi.pdf
2.11M
📙 کتاب سی آیه سیاسی
🔸همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، فایل پی دی اف کتاب پرفروش و پرمخاطب «سی آیه سیاسی»، تألیف دکتر شبیر فیروزیان و دکتر علیرضا معاف، که با محوریت 30 آیه قرآن کریم به 30 سوال و شبهه سیاسی روز جامعه پاسخ داده است، و تاکنون 9 بار از سوی انتشارات 9دی تجدید چاپ شده است، بصورت رایگان در دسترس عموم علاقه مندان و بخصوص روحانیون و مبلغان محترم قرار داده می شود.
#جهاد_تبیین
401-02-04 rafiee tafsir sureh ankabut (60) avamel faghr 22 RA~1.mp3
9.25M
🎵 #منبر_حرم
🔸حجت الاسلام و المسلمین رفیعی
▫️موضوع:عوامل فقر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تفسیر مبارزه با ظالم
🔘 «مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاء عَلَي الْكُفَّارِ رُحَمَاء بَيْنَهُمْ تَرَاهُمْ رُكَّعاً سُجَّداً يَبْتَغُونَ فَضْلاً مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَاناً سِيمَاهُمْ فِي وُجُوهِهِم مِّنْ أَثَرِ السُّجُودِ»
(آیه ۲۹ سوره مبارکه فتح)
۱۳۹۴/۰۵/۲۶
#سوره_فتح
#رهبر_معظم_انقلاب
📸 #عکس_نوشت | رهبر معظم انقلاب در دیدار با دانشجویان: تفکر صحیح به استاد و راهنما نیاز دارد که بهعنوان نمونه مرحوم آیتالله مصباح در مسائل فکری، یک استاد و راهنمای مرجع بود.
۱۴۰۱/۰۲/۰۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تفسیر تقوا شرط اصلی پیروزی
🔘 «إِنَّ اللّهَ مَعَ الَّذِينَ اتَّقَواْ وَّالَّذِينَ هُم مُّحْسِنُونَ»
(آیه ۱۲۸ سوره مبارکه نحل)
۱۳۹۵/۰۹/۰۳
#سوره_نحل
#رهبر_معظم_انقلاب
* #دفاع_مقدس #جهاد #رمضان
💠 آثار و برکات فضای ماه رمضان در حرکت معنوی
🔻کسانی که سفرهای معنوی برای آنها پیش میآید؛ چه در ماه رمضان و چه با ذکر یک حرکتی میکنند، هدایای آسمانی هم نصیبشان میشود. در هر سفری، اگر نفسی توانست خودش را از زمین بکَند، بعد از آن، هدایا بسیار است.
🔸به طور ناخودآگاه برای کسانی که به جبهه می رفتند، شبهای عملیات که از خودشان میگذشتند، این سفر محقق میشد؛ همه اسباب سفر آماده بود، بعضی از آن ها میرفتند و میرفتند. اینهایی که بارشان را خیلی سبک کردند، و رفتند _یعنی در آن مرحلهای که دل را به دریا زدند_ موفق شدند و آن سیر برزخی را خیلی کوتاه می کند.
🔹حتی آنهایی که برگشتند [و شهید نشدند] امتیازاتی پیدا میکنند. کسانی که این سفر را میگذراندند، نصیبهای زیادی پیدا میکردند؛ البته واقعاً بستگی دارد چقدر از خودش گذشته باشد و روی خودش پا گذاشته باشد. بسیاری از این افراد را دیده ام که خداوند هدایای معنوی به آنها میداده؛ اولاد صالح، اراده خوب و عاقبت به خیری؛ اینها نمونههایی از هدایای آسمانیِ آنها است.
🔸خوب آن فضای جبهه و جنگ که دیگر تمام شد؛ اگر کسی مشابه آن سفرها را بخواهد، ماه رمضان، بهترین فصل و فرصت است. انسان باید کمر همّت را ببندد. روزه، جمع و اجتماع، لیل و نهار ماه مبارک رمضان، همه برای حرکتهای معنوی مساعد است. تکرار این حرکت و فرصت معنوی هم کم است و معلوم نیست در آینده چه بشود؛ حالا که این فرصت پیش آمده، باید حرکتی کرد.
(منبع: نرمافزار الهادی← مراقبات ماهرمضان)
┄┅═✧ا﷽ا✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
💎 آداب و شرایط بهرهوری بیشتر از تلاوت قرآن
نشاط و رغبت در تلاوت
❇️انجام اعمال عبادی باید به همراه #نشاط و رغبت باشد؛ عبادتی که با #کسالت و بیرغبتی انجام گیرد، افزون بر اینکه تأثیری معنوی در وجود انسان ندارد، چهبسا اثرات منفی نیز داشته باشد.
🔆رعایت این امر در #تلاوت_قرآن نیز بسیار مهم و ضروری است. انسان نباید تلاوت را به نفس تحمیل کند بهطوری که به اجبار و کسالت مشغول تلاوت شود؛ ازاینرو افزایش تدریجی تلاوت قرآن، کلیدی بسیار مهم در امر تلاوت بهشمار میآید.
🔹انسانی که مقداری معین از تلاوت را با نشاط و رغبت تثبیت کند و پس از تثبیت، به افزایش آن اقدام کند، همیشه تلاوتش به همراه نشاط و رغبت خواهد بود.
💥البته نکتهی شایان ذکر این است که این موضوع نباید موجب #تنبلی انسان شود؛ چراکه نفسِ انسان به دنبال راحتی و آسایش است و همیشه درصدد است که از انجام اعمال عبادی طفره برود؛ بدینخاطر انسان باید با مدیریتی هوشمندانه هم تلاوت قرآن را با نشاط و رغبت انجام دهد و هم از تنبلی و کسالت دوری کند.
📚دوماهنامه تربیتیاخلاقی خُلُق، ۸۲، ص۴۶
#سیره_علما
⭐️آیت الله العظمی حاج #سید_علی_قاضی طباطبایی
🔰در دهه اول و دوم ماه #رمضان مجالس تعلیم و اُنس در شبها بود. حدود چهار ساعت از شب گذشته شاگردان به محضر ایشان میرفتند و دو ساعت مجلس طول میکشید.
💫ولی در دهه سوم مجلس تعطیل بود و مرحوم #قاضی تا آخر ماه رمضان دیده نمیشدند و هر چه شاگردان به دنبال ایشان میگشتند، در نجف، در کوفه، در مسجد سهله یا در کربلا، ابداً اثری از ایشان نبود.