eitaa logo
نور علی نور
79 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
630 ویدیو
61 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام ای لباس سیاه محرم.mp3
10.79M
*** سلام ای لباس سیاه محرم سلام ای نگاه به راه محرم سلام ای پناه سپاه محرم سلام ای شهید بی گناه محرم
4_5918088759177380226.mp3
2.63M
🔸فرمایشات (رضوان الله علیه) در باب رعایت آدابی در دهه اول محرم🔸 ┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
21.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙معنای «قتیل العبرات» در بیان آیت الله العظمی جوادی آملی
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻جایگاه امام حسین علیه السلام در مقایسه با امامان مذاهب اربعه اهل سنت از نگاه دکتر محمدطاهر قادری، از رهبران بزرگ بریلویه پاکستان «همه امامان اهل سنت فدای خاک پای امام حسین علیه السلام هستند...» مي‌کنم.»
📢 مراقبۀ خاص محرّم، مراقبۀ اجابت دعوت سیّدالشُّهداست. ◼️ استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری: «ما یک مراقبات عمومی داریم، یک مراقبات خاص داریم، مثلاً ماه رمضان، ماه محرّم، دهه ذی‌حجّه، هر کدام مراقبۀ خاص دارد. شب جمعه و سَحَر جمعه هم مراقبات مخصوص به خود دارد. مراقبۀ محرّم، مراقبۀ اجابت دعوت سیّدالشُّهداست. ما باید مراقبه کنیم ببینیم چه‌قدر اجابت کردیم و به همراهیِ آن حضرت رسیدیم یا نه؟ در زیارت رجبیّه آمده «لَبَّيْكَ دَاعِيَ اللَّهِ إِنْ كَانَ لَمْ يُجِبْكَ بَدَنِي عِنْدَ اسْتِغَاثَتِكَ وَ لِسَانِي عِنْدَ اسْتِنْصَارِكَ فَقَدْ أَجَابَكَ قَلْبِي وَ سَمْعِي وَ بَصَرِي‏». آیا واقعاً قلب ما اجابت کرده یا خیر؟ آیا گوش ما دعوت حضرت حق را شنیده و به سمع رسیدیم؟ بَصَر ما عاشورا را دیده و به شهود عاشورا و به رؤیت آن دعوت رسیدیم؟ آیا حقیقت آن دعوت و آن ندایی که در عالَم هست را شنیدیم؟ این ندا تعطیل نشده. ندای حضرت هنوز هم در عالَم جاری است و خواهد بود؛ آیا به آن جذبه‏ها رسیدیم یا نه؟ و آیا این اجابت‏ها ما را به عاشورا رسانده است یا خیر؟
سعی کنید پایتان را از کشتی حضرت سیدالشهـدا علیه‌السلام بیرون نگذارید و دائمــاً به امری از امور دستگاه امـام حسیـــن علیه‌السلام مشغول باشید تا بواسطه آن از همه شیعیـان دستگیری شود والا حسـاب و کتـاب آن طـرف، قیــامــت دقیق‌تر از این حـرف‌هاست.
وظیفه.mp3
1.45M
🎙 پنج وظیفه ما در مقابل امام حسین علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و این رسمی است که پس از گذشت ۱۵ قرن، تا زمان ظهور ادامه پیدا خواهد کرد... نمی‌شود ملت امام حسین (علیه السلام) بود و به انتقام اعتقاد نداشت، نمی‌شود ملت امام حسین (علیه السلام) بود و در اندیشه بلند جاودانه شدن نبود، نمی‌شود ملت امام حسین (علیه السلام) بود به پیروزی خون بر شمشیر باور نداشت... این راه پرخون تا روز بازپسین و تبلور آن یگانه نجات‌بخش ادامه خواهد داشت و خون‌ها پای این درخت ریخته شود تا تناور گردد.... ما اما کجای این معادله قرار داریم و در کدام نقطه از مسیر تعریف شده هستیم....
آیت الله مجتهدی ره ✔️خانه ای که در آن به نام امام حسین (علیه السلام) مراسم عزاداری اقامه شود. عطر و نور مخصوصی پیدا می کند که مطلوب فرشتگان و اولیای خدا است امروز هم سيدالشهدا (علیه السلام) در انتظار لبیک من و شما است.
30.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهکاری ساده برای بالاترین سود دنیا 🔺️ «به برکت عزاداری های سیدالشهدا علیه السلام بهترین دعایی که می‌توانیم بکنیم این است که...» ▪️ تاثیر معرفت و نیت خالصانه در رشد و تعالی انسان در بیانات آیت‌الله مصباح یزدی(قدس سره)
حسین علیه السلام معیار خوشبختی و بدبختی 🏴پيامبر صلي الله عليه و آله: بى اُنذِرتُم وَ بِعَلىِّ بنِ أبى طالِبِ اهْتَدَيتُم... وَ بِالْحَسَنِ اُعْطيتُمُالإْحسانُ وَ بِالْحُسَينِ تَسعَدونَ وَ بِهِ تَشقونَ ألا وَ إنَّ الْحُسَينَ بابٌ مِن أبوابِ الْجَنَّةِمَن عاداهُ حَرَّمَ اللّه ُ عَلَيهِ ريحَ الْجَنَّةِ؛ ▪️پيامبر صلي الله عليه و آله: به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه السلام هدايت مى يابيد و به وسيله حسن احسان مى شويد و به وسيله حسين خوشبخت مى گرديد و بدون او بدبخت. بدانيد كه حسين درى از درهاى بهشت است، هر كس با او دشمنى كند، خداوند بوى بهشت را بر او حرام مى كند. مأة منقبة، ص 22
به عشق ارباب، لات بازی تعطیل! ▪️خدا چه‎قدر بنده‎های خود را دوست دارد که مقدر فرموده حتی از راه شهادتِ عزیزترین بندگان خود، هرچه بیشتر بندگان گنه ‎کار او آمرزیده شوند؛ بندگانی که تنها از همین راه هدایت می‎شوند و از راه دیگری نمی‎ توانند استفاده کنند. ▪️شما اگر ندیدید، حتماً‌ شنیدید، کسانی بودند که انواع معاصی را مبتلا بودند، انواع معاصی که ما نمی ‎توانیم تصور درستی از آن داشته باشیم و آخر عمرشان به خاطر ارادت به سیدالشهداء (علیه ‎السلام) و خدمت به دستگاه سیدالشهداء (علیه ‎السلام) موفق شدند توبه کنند و آمرزیده شوند. ▪️در جریان انقلاب، یکی از کسانی که نقش مهمی داشت، مرحوم طیب بود. من که از نزدیک ایشان را ندیده بودم و نمی ‎شناختم، اما می ‎گفتند ایشان رئیس داش ‎های تهران بود. ▪️[می‎دانید که] برای داش‎های‎ آن زمان، مخصوصاً‌ زمان شاه، مشروب خواری چیز عادی بود، مثل آب خوردن بود، و خیلی کارهای دیگر [هم عادی بود]. ▪️مرحوم طیب خصوصیتی که داشت، عشق به سیدالشهداء(علیه‎السلام) بود. در دهه محرم، همه این کارهای او تعطیل می ‎شد، یعنی گناهان را کنار می ‎گذاشت. در آن دهه هرچه برای او میسر بود از عزاداران سیدالشهداء(علیه ‎السلام) پذیرایی می ‎کرد و مهم ترین دسته‎ای که در تهران راه می‎افتاد دسته طیب بود. ▪️ایشان راهش این نبود که بیاید قم، در حوزه علمیه درس امام(قدس‎ سره) برود و از این راه به کمال برسد. راهش این نبود و هیچ وقت نمی ‎آمد. آن کاری که داشت و آن شغل و آن محیطی که داشت این‎گونه ایجاب نمی‎ کرد. ▪️حتی شرایط محیطش ایجاب نمی ‎کرد که برود چهارتا مسئله نماز و روزه خود را یاد بگیرد؛ [فضای داش‎ ها] فضای دیگری است. آن ‎ها عالمی دارند، «داداشم، مخلصتم، کرتیم». اصلاً‌ حساب ارزش‎های ما و این حرف‎ ها نیست، یک حساب دیگری است، یک عالم دیگری است. ▪️آن‎ وقت، در آن شرایط، چیزی که برای او میسر بود و خدا به او داده بود، عشق به سیدالشهداء(علیه ‎السلام) بود. همین که ماه محرم می ‎رسید، همه چیز در دستگاه طیب تعطیل می ‎شد. دستگاه که می ‎گویم، نه خیال کنید که مثلاً به اندازه یک خانه، [نه!] روزی صدها نفر سر سفره طیب غذا می ‎خورند، خیلی آدم دست بازی بود. در محرم همه دستگاه او در خدمت سیدالشهداء(علیه ‎السلام) بود. دسته طیب که راه می ‎افتاد، همه می ‎آمدند تماشا، خیابان، تا میدان پر می ‎شد. ▪️منظورم این است که خدا این‎ گونه بنده‎ها را داشته، می ‎داند راه این‎ ها فقط عشق به سیدالشهداء(علیه ‎السلام) هست. از راه همان داش بودنشان [به سمت سیدالشهدا(علیه ‎السلام) می ‎روند.] ▪️اگر سیدالشهداء(علیه ‎السلام) به شهادت نرسیده بود، این ‎ها از چه راهی می ‎توانستند به بهشت بروند؟ از چه راهی می ‎توانستند به رحمت الهی نائل شوند؟ خدا دلش نمی ‎خواهد بندگانش بسوزند، پس هر راهی ممکن باشد را باز کرده تا هر کسی هر چه می ‎تواند حتی به اندازه یک قدم به رحمت او نزدیک شود. 🔺️ حکایت آیت الله (قدس ‎سره) راه ویژه خدا برای هدایتِ گناهکاران، ۱۳۹۶/۰۸/۰۸