۷۷۶۹۳ نیسانی:
⁉️چگونه با امام خود بیعت کنیم و بیعت را جدی بگیریم؟
🔷 باید گامهای جدی برداریم تا بیعت با امام زمان خود را عملا نشان دهیم. در دعاها هست به مقام یاری و نصرت امام میرسیم. یاری کردن امام زمان خیلی ارزش دارد.
🔴 هشت مقام بیعت با امام زمان:
1️⃣ مقام یاری امام [اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی مِنْ أَنْصَارِهِ]: یعنی تا میتوانیم نیرو سازی کنیم. علت خانه نشینی امیرالمؤمنین، نداشتن یار و نیرو بود، امام حسین و امام حسن هم یار نداشتند. امام زمان هم یار میخواهد، وقتی که میگوییم: خدایا ما را در مقام یاری و نصرت قرار بده، این را باید عملا نشان بدهیم، تربیت نیرو را در نگاه امروزی باید داشته باشیم.
2️⃣ مقام معاونت [و أَعْوَانِهِ]: جریان سازی کنیم تا بتوانیم غلبه حق بر باطل را حمایت کنیم. امروز باطل در جامعه زیادند، تا میتوانیم معروف ها را در جامعه زیاد بکنیم، مانع منکرات بشویم.
3️⃣ مقام دفاع از امام [وَ الذَّابِّینَ عَنْهُ]: دفاع از امام یک موقع نگاه جهادی است، مثل شخصیتهای بزرگی که در واقعه عاشورا، در میدان عمل از امام دفاع کردند و بعدها عدهای زینب وار، با توسعه فرهنگ امام حسین در جامعه، توانستند از امام دفاع کنند.
امروزه هم همینطور است، چقدر میتوانیم به شبهات درباره امام زمان جواب بدهیم؟ امام زمان چقدر در متون درسی و علمی ما جا دارد؟ و چقدر امام زمان در زندگی ما جای دارد؟ یعنی تفکر و اندیشه هایمان را در مسیری قرار بدهیم که بتوانیم عملا از امام زمان دفاع کنیم.
4️⃣ مقام سرعت [الْمُسَارِعِینَ إِلَیْهِ فِی قَضَاءِ حَوَائِجِهِ]: یعنی تلاش کنیم برای تحقق ظهور و حکومت امام زمان. باید در برآورده شدن حاجات امام زمان سبقت بگیریم. امام زمان میخواهند یک دولت بسیار زیبایی را ایجاد کنند.
همانطور که در دعای افتتاح میخوانیم، دولت کریمه یعنی دولتی که در آن کرامت محوری و فضیلت محوریست و در یک کلام توحید محوریست. لذا باید خودمان را در این مسیر شریک کنیم، تلاش کنیم و به وضع موجود قانع نشویم.
5️⃣ مقام اطاعت اوامر [وَ الْمُمْتَثِلِینَ لِأَوَامِرِهِ]: اطاعت بی قید و شرط از امام داشته باشیم. شخصیت بزرگواری چون حضرت ابوالفضل، هر لحظه محضر امام حسین میامد و کسب تکلیف مینمود و زندگی و اخلاق خودش را با امام چک میکرد. برای همین وقتی به او سلام میدهیم میگویم: «السلام علیک ایها العبد الصالح المطیع لله و لرسوله.»
👈ما به مقام اطاعت باید برسیم. اطاعت یعنی ما از نائب امام و سفیر امام هم باید اطاعت کنیم. آدمهایی که از نایب امام حسین (مسلم) اطاعت نکردند؛ از خود امام هم اطاعت نکردند.
لذا امروزه اگه ما از ولی فقیه که نائب امام زمان هستند اطاعت نکنیم نمیتوانیم از خود امام هم اطاعت کنیم. پس اطاعت بیقید و شرط تمرین میخواهد، تمرین اطاعت هم دوران غیبت است.
6️⃣ مقام حمایت [وَ الْمُحَامِینَ عَنْه]ُ:
وظایف خودمان را از لحاظ فردی، اجتماعی و حکومتی به نحو احسن انجام بدهیم.
7️⃣ مقام سبقت [وَ السَّابِقِینَ إِلَى إِرَادَتِهِ]: در اهداف امام زمان دقت بکنیم. مقام پیشی گرفتن را یاد بگیریم و همه را امام زمانی بکنیم.
8️⃣ مقام شهادت طلبی [وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْهِ]: رسیدن به مقام شهادت با پایداری و مقاومت و صبر. همانطور که انسانهایی بودند که در رکاب امام حسین ماندند و تا پای جان ایستادند و از امامشان دفاع کردند، جانشان را فدای امامشان کردند و نامشان در تاریخ ماندگار شد. آنها الگوهای ما هستند که همه به مقامشان غبطه میخورند.
👈اگر امروزه هم ما بتوانیم همچین نگاهی داشته باشیم؛ مانند شخصیتهایی همچون سردار قاسم سلیمانی، صیاد شیرازی، باکری ها، حججی ها، زین الدین بتوانیم در رکاب امام به مقام شهادت برسیم. چون شهید هیچوقت سابقهاش را با گناه خراب نکرده، ما انسان منتظر هم نباید سابقه مان را با گناه خراب بکنیم.
👤استاد نصوری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
Export180.mp3
3.73M
✅سوالات وارده در کانال ثامن
❇️سوال هفتم
💠 چرا رهبری برای حل مشکلات اقتصادی به دولت فشار نمیآورند و علت کمبود اجناس در بازار چیست؟
🎙 کارشناس میثم مهرپور
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
💕💕💕💕☺️✌🏻💕💕💕💕
به عزیزی گفتم :
روزبخیر..
درپاسخم گفت : عاقبتت بخیر
به وجدآمدم ازپاسخش!
چه دعایی.!
من برای اوخیری خواستم به کوتاهی یک روز
و او خیری برای من خواست
به بلندای یک سرنوشت..
" عاقبتتون بخير"🥰✌🏻
"صبحتون طلایی"☺️✌🏻
💕💕💕💕☺️✌🏻💕💕💕💕
حدیث امام حسین (علیه السلام)
❇️❇️ اِفْعَلْ خَمْسَةَ أَشْیاء وَ أَذْنِبْ مَا شِئْتَ فَأَوَّلُ ذَلِک لَاتَأْکلْ رِزْقَ اللَّهِ وَ أَذْنِبْ مَا شِئْتَ وَ الثَّانِی اُخْرُجْ مِنْ وَلَایةِاللَّهِ وَ أَذْنِبْ مَا شِئْتَ وَ الثَّالِثُ اُطْلُبْ مَوْضِعاً لَایرَاک اللَّهُ وَأَذْنِبْ مَا شِئْتَ وَ الرَّابِعُ إِذَا جَاءَ مَلَک الْمَوْتِ لِیقْبِضَ رُوحَک فَادْفَعْهُ عَنْ نَفْسِک وَ أَذْنِبْ مَا شِئْتَ وَ الْخَامِسُ إِذَا أَدْخَلَک مَالِک فِی النَّارِفَلَاتَدْخُلْ فِی النَّارِ وَأَذْنِبْ مَا شِئْتَ.
پنج کار انجام نده و هر گناهی دوست داری بکن. ۱- از روزی خدا نخور. ۲- از ولایت خدا خارج شو. ۳- جایی پیدا کن که خدا تو را نبیند. ۴- وقتی ملک الموت برای قبض روحت آمد، نگذار جانت را بگیرد. ۵- وقتی مالک دوزخ تو را داخل جهنم انداخت داخل نشو سپس هر گناهی مایلی انجام بده. بحارالأنوار، ج ۷۵، ص۱۲۶، ح۷❇️❇️
#درسهاییازقرآن
🍃 #سورهحمد (فاتحة الکتاب) 🍃
🍁سیمای سوره #حمد🍁
👈سوره ۱
👈جزء ۱
👈۷ آیه
آیات سوره ی مبارکه فاتحه، اشاراتی درباره:
💫خداوند و صفات او
💫مسأله معاد
💫شناخت و درخواست رهروی در راه حقّ و قبول حاکمیت و ربوبیّت خداوند دارد.
همچنین؛
💫به ادامه ی راه اولیای خدا، ابراز علاقه؛
💫واز گمراهان و غضب شدگان، اعلام بیزاری و انزجار شده است.
#ادامهدارد...
--------★♥️★--------
--------★♥️★--------
🍁درسهای تربیتی سورهی #حمد🍁
قبل از تفسیر سوره حمد، سیمایی از درسهای این سوره را ترسیم نموده و در پستهای آینده به شرح آن می پردازیم؛
✅ ۱- انسان در تلاوت سوره ی حمد با «بِسْمِ اللّهِ»، از غیر خدا قطع امید می کند.
✅ ۲- با «رَبِّ الْعالَمِینَ» و «مالِکِ یَوْمِ الدِّینِ» احساس می کند که مربوب و مملوک است و خودخواهی و غرور را کنار می گذارد.
✅ ۳- با کلمه «عالمین» ، میان خود و تمام هستی ارتباط برقرار می کند.
✅ ۴- با «الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ» خود را در سایه لطف او می داند.
✅ ۵- با «مالِکِ یَوْمِ الدِّینِ» غفلتش از آینده زدوده می شود.
✅ ۶- با گفتن «إِیّاکَ نَعْبُدُ» ریا و شهرت طلبی را زایل می کند.
✅ ۷- با «إِیّاکَ نَسْتَعِینُ» از ابرقدرت ها نمی هراسد.
✅ ۸- از «أَنْعَمْتَ» می فهمد که نعمت ها به دست اوست.
✅ ۹- با «اهْدِنَا» رهسپاری در راه حقّ و طریق مستقیم را درخواست می کند.
✅ ۱۰- در «صِراطَ الَّذِینَ أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ» همبستگی خود را با پیروان حقّ اعلام می کند.
✅ ۱۱- با «غَیْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَیْهِمْ» و «لاَ الضّالِّینَ» بیزاری و برائت از باطل و اهل باطل را ابراز می دارد.
منبع: تفسیــــر نـــــ⭐ـــــور
#ادامهدارد...
--------★♥️★--------
--------★♥️★--------
#نهـجالبـلاغــه💚
🌸وَإنَّهُ لاَ يَنْبَغِي لِمَنْ عَرَفَ عَظَمَةَ اللهِ أَنْ يَتَعَظَّمَ، فَإنَّ رِفْعَةَ الَّذِينَ يَعْلَمُونَ مَا عَظَمَتُهُ أَنْ يَتَوَاضَعُوا لَهُ، وَسَلاَمَةَ الَّذِينَ يَعْلَمُونَ مَا قُدْرَتُهُ أَنْ يَسْتَسْلِمُوا لَه
☔ آن کس که عظمت خدا را می شناسد، سزاوار نیست خود را بزرگ جلوه دهد؛ پس بلندی ارزش کسانی که بزرگی پروردگار را می دانند در این است که برابر او فروتنی کنند.
📚 #خطبه۱۴۷
--------★♥️★--------
--------★♥️★--------