احادیث آیه ۵۹ از سوره طه - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام صادق ( وَ الشَّمْسِ وَ ضُحاها؛ (شمس/۱). منظور از الشَّمْسِ امیرالمؤمنین (است وَ ضُحاها نور بخشیِ آن قیام قائم (است، خداوند سبحان میفرماید: وَ أَنْ یُحْشَرَ النَّاسُ ضُحًی.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%B7%D9%87/59
احادیث آیه ۶۱ از سوره طه - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام علی ( حبّه عرنی گوید: شنیدم که امام علی (زمانیکه جنگ جمل آشکار شد، فرمود: «قسم به خدا! که صاحب کجاوه میدانست که اهل جمل به زبان رسول خدا (لعنت شدهاند و هرکس که [بر خدا] دروغ ببندد، نومید میشود.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%B7%D9%87/61
احادیث آیه ۶۴ از سوره طه - تفسیر روایی اهل بیت علیهم السلام
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
امام صادق ( فرعون و هامان سحر را یاد گرفته بودند و با سحر و جادو بر مردم غلبه میکردند و فرعون در ساحری ادّعای خدایی میکرد. صبح فردا، کسانی را برای جمع آوری ساحران به شهرها فرستاد و آنها را به همه شهرهای مصر فرستاد. هزار نفر جمع آوری کردند؛ از میان هزار ساحر صد ساحر و از میان صد ساحر هشتاد ساحر انتخاب کردند. ساحران به فرعون گفتند: «تو علم داری به اینکه ساحرتر از ما در دنیا نیست پس اگر بر موسی (غلبه کنیم چه اجر و پاداشی نزد تو داریم»؟ فرعون گفت: «وَإِنَّکُمْ إِذًا لَّمِنَ الْمُقَرَّبِینَ؛ نزد من، شما را در پادشاهی و حکمرانی خود شریک می کنم». ساحران گفتند: «امّا اگر موسی (بر ما غلبه کرد و سحر ما را باطل کرد روشن میشود که آنچه موسی (آورده از نوع سحر و نیرنگ نیست در نتیجه به او ایمان میآوریم و رسالت او را تصدیق میکنیم». فرعون گفت: «اگر موسی (بر شما غلبه کرد من نیز با شما او را تصدیق میگویم امّا کید و حیلهی خود را جمع کنید». موعد این مبارزه، روزی بود که برای ایشان عید بود. هنگامی که صبح روز موعود فرا رسید و روز به وسطهای خود رسید فرعون مردم و ساحران را جمع کرد، گنبدی داشت که طول آن هشتاد ذراع بود و لباسهای فولادی بر او پوشیده شده بود که هنگامی که نور خورشید به آن فولاد میخورد به خاطر درخشش و لمعان آن کسی نمیتوانست به او نگاه کند. فرعون و هامان حاضر شدند و بر آن نشستند و نگاه میکردند. موسی پیش آمد و به آسمان نگاه کرد. ساحران به فرعون گفتند: «ما مردی را میبینیم که به آسمان نگاه میکند سحر و جادوی ما به آسمان نرسیده است و سحر ساحران هر چیزی که در روی زمین بود را در برگرفت».
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
http://alvahy.com/%D8%B7%D9%87/64
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترتیل صفحه ۳۱۵ قرآن کریم .
استاد پرهیز گار
به نیت سلامتی و فرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 👌در ۱/۵ دقیقه، ضمن تعریف واقعیت و حقیقت انسان، با ارائهی یک برهان زیبایی، خدا و معاد را اثبات کرد...
🌸بفرستید برای هرکسی که براتون عزیزه
و داشتن اعتقادات محکم او به ارکان دین براتون مهمه...
ارسالی از طرف اعضای محترم
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفسیر قران کریم
ایه ۱۴۸ بقره
حجتالاسلام والمسلمین استاد قرائتی
#تفسیر
#احادیث_شان_نزول
#ترجمه_تصویری_قران_کریم
https://eitaa.com/noore1
🍀🍃🍃🍃🍃🍃
🍃
🍃همراه با امام رضا از مدینه تا خراسان🍃
قسمت سوم
مدینه تا بصره
دو تن از مأموران مأمون به نامهای رجاء بن ضحاک و یاسر خادم به همراه نامه ایی دستور داشتند امام را برای انتقال امام از مدینه به مقر حکومتی همراهی کنند .
آن دو به منزل امام رفتند و نامه مأمون را به حضرت تسلیم کردند. امام با فرستادگان مأمون سخنی نگفت، با کراهت نامه را خواند و بنا به مصالح آن روز، پیشنهاد مأمون را پذیرفت و آماده سفر شد و در اولین گام قبل از آغاز سفر به سوی مرو، امام دست به اقداماتی زد که ماهیت پذیرش ولایتعهدی را آشکار ساخت .
امام رضا(ع) با اقداماتی چون وداع با مرقد مطهر رسول اکرم(ص)، تعیین جانشین و اعلام امامت امام جواد(ع) و وداع با خانواده به روشنی نشان دادند که ولایتعهدی ظاهری آراسته بر چهره تبعید و نفی بلد است.
منابع تاریخی و اولیه آغاز حرکت امام رضا را از مدینه به بصره ذکر کرده اند. اما برخی منابع نیز نوشته اند: حضرت ابتدا به مکه رفته و در این سفر امام جواد نیز همراه ایشان بوده است ، امام با خانه خدا وداع کرده و سپس از مکه به سفر ادامه داده اند.
ادامه دارد ....
🍃
🍀🍃🍃🍃🍃
https://eitaa.com/noore1
✅میدانید وَیل چیست؟
✍پیامبر اسلام صلی الله علیه: وَیل، پرتگاهى در جهنّم است که کافر در آن سقوط میکند و چهل سال طول میکشد تا به تهِ آن برسد. حالا عاقبت کسی که نماز را ترک میکند
پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله: «نماز، ستون دین است، پس هرکس نماز خود را عمداً ترک کند، به تحقیق دین خود را خراب کرده است و هر کس وقتهاى آنرا ترک کند، او را در ویل میاندازند و "ویل" یک وادی است در جهنم،
چنانچه خداوند فرمود:
فَوَیْلٌ لِلْمُصَلِّینَ الَّذِینَ هُمْ عَنْ صَلاتِهِمْ ساهُون
📚المستدرك علي الصحيحين ج٢ص٥٥١
📚جامع الاخبار ص٧٣