هدایت شده از کانال حمید کثیری
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میخواهیم در مورد دغدغه این روزهای بسیاری از خانوادهها صحبت کنیم.
یکشنبه ساعت ۲۲.۰۰ لایو داریم با موضوعِ
«مدرسه و دانشآموزان اتباع | چالشها و فرصتها»
شما هم اگر در این باره تجربهای، نکتهای یا مسئلهای داشتید، برای آیدی زیر بفرستید 👇👇
@hamid_kasiri
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
❌انضباط فرزندان...
🔴 انضباط باید نرم و ملایم و به آرامی ایجاد شود. ایجاد انضباط با زور و اهرم فشار، سبب احساس ناامنی، ترس، تسلیم پذیری، طغیان، دروغگویی، چاپلوسی و وسواس خواهد شد.
🔴 کودکانی که با فشار والدین به انضباط وادار میشوند به طور معمول سرکش و مسأله آفرین خواهند بود و در برابر بزرگسالان مقاومت میکنند و به جهت فشارهای دوران کودکی، از آنان انتقام میگیرند.
🔴از دیدگاه روانشناسی امروز، انضباط زوری پاسخ «موقت» میدهد؛ ولی در آینده مشکلات جدی را پدید خواهد آورد.
این گونه کودکان در غیاب والدین قوانین را میشکنند؛ پس محدودیتها را باید به نرمی و با مهربانی و عطوفت به کودکان بیاموزید تا با ایمان و از روی اعتقاد، بدانها عمل کنند.
‼️در صورتی که عامل واداشتن کودک به پذیرش محدودیت ها و تن دادن به قانون ، اقتدار والدین یا اقتدار گروه ، مربی و اجتماع باشد، به طور معمول زیر بار نمیرود و اگر هم به جهت اهرم فشار به آن تن دهد، با برداشته شدن فشار، قانون را نقض خواهد کرد؛ اما اگر محدودیت برای کودک، مطلوبیت فردی داشته باشد، حتی در غیاب والدین و بدون اهرم فشار نیز به آن عمل خواهد کرد.
@nooredideh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما حاضر نیستیم مدت کوتاهی بدون همنشین و همسرمان به سر ببریم ولی سالها کودکمان را از داشتن یک همدم، یک خواهر یا برادر بی نصیب میکنیم فقط به خاطر مصلحت خودمان !!
کلیپ رو ببینید😍
@nooredideh
ساده است؛
هر تفکری که خدا رو از بچهها بگیره به انسان و به بشریت خیانت کرده.
چه بخوایم و چه نخوایم تربیت امری راهبردی هست و ما سالهای پر تلاطمی پیش رو داریم. شاید این تعبیر، تعبیر غلطی نباشه که قرن آینده، قرن بیثباتیهاست و بچههای ما در مرکز این تلاطمها قرار دارند. تنها پشتیبان و تنها چیزی که میتونیم به اون تکیه کنیم خداست.
ترس از خدا و به تبعش ائمه برای بچهها ایجاد نکنیم. به خصوص بچههای زیر 6 سال و حتی زیر 12 سال را مطلقاً از خدا نترسانیم چون هنوز مفاهیم دوقطبی رو درست فهم نمیکنن، هنوز تفکر انتزاعی به درستی شکل نگرفته.
در این سن، زمان شناساندن زیبایی و عظمت و جلال خداونده. شخصیت کودک در خانواده شکل می گیره و موثرترین افراد در این موضوع هم مثل قاطبهی موارد والدین هستند.
اگر بچهها رو از خدا و مجازات بترسونیم، محبت خدا رو داریم از دلشون بیرون میکنیم. سالهای کودکی سال های ترس از عذاب نیست ...
👈 بخشهایی از کارگاه تربیت دینی در هفت سال اول
#حمید_کثیری
@hamidkasiri_ir
❌ مانع گستاخی فرزندان شوید!
✍🏻 به قلم استاد ابراهیم اخوی
⚡گستاخی فرزندان در هر دوره سنی، رفتاری ناپسند و مغایر با تربیت درست است. ریشه بسیاری از گستاخیها، ناکارآمدی نقش والدین به ویژه کاسته شدن از اقتدار آنهاست.
🌱 زمانی که جدیت و اقتدار پدر و مادر کم میشود و در مقابل، حمایتگری آنان با رشد فزایندهای روبرو میشود، فرزندانی متوقع و بدون هنجارهای تربیتی تحویل جامعه داده میشوند.
❗️کودک خردسالی که امروز نسبت به پدر و مادر پرخاشگری آشکاری دارد و ابهت والدین در نهاد او جای نمیگیرد، در آینده نزدیک که از رشد بیشتری برخوردار میگردد، زمان برای نهادینه شدن احترام به والدین و احترام به آنها از دست رفته است و تداوم رفتارهای نامناسب فرزندان، اندک اندک از آنها افرادی طغیانگر و هنجارشکن نسبت به والدین میسازد که فاصله عاطفی میان آنان و پدر و مادر را بیشتر میکند تا جایی که ممکن است به نفرت والدین از آنها و در نتیجه رانده شدن عاطفیشان منتهی شود که در فرهنگ دینی از آن به عنوان عاق شدن یاد میشود.
🌸 این فرایند را در سخنی کوتاه از امام حسن عسکری (علیهالسلام) چنین مییابیم: «گستاخى فرزند بر پدرش در خردسالى، به نافرمانى او در بزرگسالى مى انجامد.»
همنو | همراهان نوجوان
@eakhavi
تماشای زیاد تلویزیون حتی برای بزرگسالان نیز مفید نیست.
اما
این چند مورد رو اگر رعایت کنین، خیالمون راحت میشه:
۱. تنظیم فاصله کودک تا تلویزیون( بین ۲ تا ۴ متر)
۲. زاویه تماشای تلویزیون نباید طوری باشد که کودک گردن درد بگیرد.
۳. میخکوب نشدن کودک: کافیه هر ۲۰ دقیقه در حد ۲۰ ثانیه به چشم و بدن کودکتان استراحت بدین.
۴. در کنار تماشای تلویزیون، حتما کودک رو به فعالیت های حرکتی هم تشویق کنین. چون تا دو سالگی کودک در مرحله حسی،حرکتی و شناختی است و هرچه بیشتر با محیط پیرامون در ارتباط باشد و بازی کند، بهتر رشد میکند.
۵. صبح بلافاصله بعد بیداری و شب قبل خواب ، بهترین گزینه گوش کردن به صورت صوتی است. حتی میتونین برای فرزندتون قصه های فارسی بگید یا پخش کنید.
@nooredideh
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥تربیت دینی در خانواده
💥مثالی برای تصویر سازی منفی
#دکتر_سعید_عزیزی
@nooredideh
✅ نکات کلیدی روانشناسی در خرید اسباببازی دورههای سنی مختلف
🔸از تولد تا ۶ ماهگی: در این سن میتوانید جغجغههای رنگی و دندونیهایی که اشکال مختلفی دارند خریداری کنید.
🔸۶ ماهگی تا ۱ سالگی: اسباببازیهای صدادار و دارای ویژگی حرکتی، مناسب تقویت حواس پنجگانه کودک بوده که باید به آن توجه ویژهای داشته باشید.
🔸۱ سالگی تا ۲ سالگی: اسباببازیهایی مثل انواع مکعبها، وسایل برجسازی و کتاب داستانهای تصویری برای این سنین مناسب هستند.
🔸۲ سالگی تا ۳ سالگی: برای کودکانی که در این سن قرار دارند، اسباببازیهای هل دادنی مانند ماشینهای پلاستیکی، رنگهای انگشتی، توپها، عروسکها و اسباببازیهای وسایل خانه میتوانند گزینه مناسبی باشند.
🔸۳ سالگی تا ۵ سالگی: برای کودکانی که در این سن قرار دارند بازیهایی که شبیه وسایل دنیای واقعی هستند برای کودک مناسب است. بازیهایی مانند پازلها، اعداد، حروف و تصاویر نیز مفید هستند و میتوانند مهارتهای حل مسئله را در کودک تقویت کنند.
@nooredideh
امشب ساعت ۱۰.۰۰ در این باره صحبت میکنیم.
میخواهیم از زاویه خانواده، مدرسه و حاکمیت چالشها و فرصتهای حضور دانشآموزان اتباع را بررسی کنیم. مسکوت گذاشتن مسئلهها و صحبت نکردن در موردشان، راهحل آنها نیست!!
لایو در کانال حمید کثیری و پیج اینستاگرام برگزار خواهد شد
👈 پیج اینستاگرام
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
هدایت شده از کانال حسین دارابی
بازی این روز بچههای غزه...
شبیه یحیی شدن...
#حسین_دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هیچ دقت کردین...
كودكی كه نادیده گرفته میشود بعد از مدتی كشف میکند كه اگر دیگران را آزار بدهد، میتواند مورد توجه قرار میگیرد.
به همین خاطر دست به رفتارهای منفی میزند که ناشی از بیتوجهی والدین به رفتارهای مثبتش کودک است.
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
♦️ویژگی های والدین سمی بخش سوم : 13-فرزندان را درگیر می کنند:والدین سمی اعتمادی ناسالم به فرزندان
بخش چهارم:
♦️ نحوه ی برخورد و کنار آمدن با والدین سمی
1- آنها را همان طوری که هستند، بپذیرید:هر چقدر هم بخواهیم، والدین سمی تغییر نمی کنند.رفتار منفی آنها در شخصیت شان ریشه دوانده است و به نظر خودشان رفتار بدی ندارند.هیچ کس نمی تواند رفتار دیگران را کنترل کند،اما می تواند نحوه ی واکنش خود به رفتار بد آنها را انتخاب کند.روی این مسئله تمرکز کنید.
2- کمتر اطلاعات در اختیارشان قرار دهید:افراد سمی گاهی از یافته های خود درباره زندگی دیگران برای انتقاد، شایعه پراکنی و دستکاری روان شناختی آنها استفاده می کنند. اطلاعات برای این افراد حکم مهمات را دارد.چون دنبال کنترل تمام جنبه های زندگی فرد هستند.
3- از والدین سمی فاصله بگیرید:در اینجا فاصله گرفتن از لحاظ احساسی مدنظر است و نه دوری یا نزدیکی فیزیکی.این یعنی واکنش نشان ندهید و مسائل را به خود نگیرید و خود را مسئول نیازها،خواسته ها و احساسات دیگران ندانید.
4- برای والدین سمی استدلال نکنید: برای افراد تحت تاثیر الکل و مواد مخدر،افراد غیر منطقی و آنهایی که به بلوغ عاطفی نرسیده اند نمی توان استدلال کرد.بنابراین بهتر است زمان و انرژی خود را برای متقاعد کردن افراد نگذارید که حتی نمی خواهند گوش کنند.با این افراد وارد بحث نشوید. چون حتی اگر حق با شما هم باشد، اشتباه خود را نمی پذیرند.
5- به خودتان اهمیت بدهید :علاوه بر آگاهی به نحوه برخورد با والدین سمی،اگر گام هایی برای مراقبت از خود بردارید، حس خوب و شادی را به خود برمی گردانید.حیاتی ترین زمینه های مراقبت از خود تغذیه متعادل،خواب کافی و ورزش منظم هستند.
@nooredideh