هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
استقلال طلبی
قبل از نوجوانی او یاد گرفته در کارها و زندگی خود به والدین تکیه کند چون آنها را قوی و قدرتمند میداند که میتوانند کارهای مهم را به تنهایی انجام دهند، قادر به انجام خیلی از کارها هستند که او قادر نیست و بطور کلی در کودکی فرد والدین خود به همه کار توان احساس میکند و در سایه آنها و با تکیه بر آنها فعالیتهای خود را انجام میدهد. کم کم با ورود به دوره نوجوانی طرز فکر و برداشت نوجوان نسبت به والدین تغییر مییابد.
او دیگر کمتر تمایل دارد فعالیتهایش را در حضور خانواده انجام دهد. بیشتر گرایش به حضور در گروه همسالان دارد و میخواهد استقلال خود را از خانواده هم به خانواده ، هم به خود و هم به همسالانش ثابت کند. بنابراین از هر گونه فعالیتی که او را وابسته به خانواده نشان میدهد دوری میکند. از نظر او خانواده باید روی توانایی و قدرت او حساب کنند و به او اعتماد داشته باشند چرا که او دیگر بزرگتر شده است و میخواهد خودش مسئولیت زندگیاش را به عهده بگیرد. استقلال طلبی زمینه اولیه ورود او به اجتماع را فراهم میسازد و او را برای پذیرش مسئولیتهای اجتماعی آماده میکند. هر چند جهتگیری ناصحیح آن توام با مسائل و مشکلاتی برای او و اطرافیان خواهد بود.
#رفتاربانوجوان_نوردیده 👇
join @nooredideh_nojavan
✍️ کودکان کار فقط سر چهارراه نیستند!
دوازده ژوئن یعنی چهارشنبهای که گذشت روز جهانی مبارزه علیه کار کودکان بود.
توی همین چند سال فعالیت جهانی علیه کار کودک اتفاقات نسبتاً خوبی توی دنیا افتاده و حدود ۳۰ درصد کاهش کار کودکان رو داشتیم اما هنوز اوضاع خیلی خرابه. 😔😔
وقتی صحبت از کودکان کار میکنیم همهی ما اولین تصویری که جلوی ذهنمون میاد بچههایی هستند که سر چهارراهها مشغول کار اجباریاند تا شب گرسنه نخوابن و ارباب ازشون راضی باشه.
یادمه حدود یک سال پیش دم عید بود که این بچهها رو حاجی فیروز کرده بودن و باید صبح تا شب تو خیابون میرقصیدند. یکیشون داشت از بزرگترشون که ظاهراً مسئول چهارراه!! بود حسابی کتک میخورد، طرف خیلی هم گنده بود. من بیکله رفتم سمت طرف و گفتم الان زنگ میزنم پلیس بیاد پدرتو دربیاره، گفت بچه خودمه! گفتم بچه خودت باشه، بیخود میکنی بزنیش. خلاصه اینکه اون بچه برای شاید نهایتا یکی دو ساعت از شر اون غولپشند راحت شد اما بعدش چی، نمیدونم 😣
اما بعد؛
🔴🔴 موضوع این نوشته 🔴🔴
امسال شعار اصلی این روز، مبارزه علیه کودکان کار ایسنتاگرامی بود. گرچه میدونم نباید این چیزا رو بگی چون مردم بدشون میاد و آنفالو میکنن! 😐 اما به طور واضح اگر ما هم از این کارها میکنیم داریم از کودکمون سوء استفاده میکنیم ولو اینکه بچه خیلی هم از فرآیند کار ناراحت نباشه؛
⭕ اگر شما هم یه پیج برای کودکتون درست کردید و روزی پنجاه تا عکس و فیلم از بچه میگذارید تا فالوئرهاتون بالا برن
⭕ اگر کودک شما مدلینگ داره کار میکنه و مدام تصاویرش رو توی اینستا میگذارید
⭕ اگر به هر طریقی توی ایسنتا دارید از کودکتون پول در میارید
⭕ اگر تصاویر و فیلمهای بچه رو منتشر میکنید تا نزد اطرافیانتون محبوبتر بشید و میزان لایک و کامنتشون براتون مهمه
⭕ اگر وقت و بیوقت از خصوصیترین مسائل بچهتون دارید استوری میگذارید
.
⭕ اگر ....
جسارتاً شما هم در حال سوء استفاده از کودکتون هستید ولو اینکه اون الآن از این کارها بدش نیاد! چون نمیدونیم وقتی بزرگتر شد هم خوشش میاد بقیه بدونن خودش رو خیس کرده و مامان به همه اطلاع داده یا .....
🔻 خیلی دقت کنیم که چی و چرا از بچههامون منتشر میکنیم و اثر اجتماعی این کارمون چیه؟! آیا باعث این نشده که مامانای فامیل روزی سی بار لباس بچههاشون رو عوض کنن و عکسشون رو توی پیج سیصد تا فالوئرشون!!! بگذارند تا مبادا از بقیه عقب نیفتن ... .
🔻 مراقب خودمون، کوچولوهامون و دلهای هر جفتمون باشیم
#حمید_کثیری
Join @nooredideh
تربيت كودك تنها به عهده مادر نيست. نقش پدر تنها در پرداختن هزينه هاي زندگي نيست. كودك براي داشتن شخصيتي سالم نياز به حضور پدر ،بازي با او ،محبت و توجه پدر دارد.
حضور مثبت پدر در زندگي كودك باعث ايجاد حرمت نفس، امنيت، اعتماد به نفس و توانايي بيشتر در كودك خواهد شد.
كودكاني كه از توجه پدر در زندگي خود برخوردارند در نوجواني كمتر دچاره مشكل خواهند شد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
بیاییم بر پایه ی باورهای جدید، یک نگاه جدید به کودک خود کنیم و نحوه ی دیدنمان را عوض کنیم. ببینیم که
کار خوب فرزندمان را ببینیم. مشکل ما این نیست که این کار را نمی کنیم بلکه مشکل ما این است که اصلاً کار خوب نمی بینیم. مثل لیستی که برای حرف های بد و خوب تهیه کردید یک لیست هم از کارهای خوب فرزندتان تهیه کنید و ببینید که اصلاً می توانید کار خوب در فرزندتان ببینید و بررسی کنید که چندتا کار خوب می بینید و چندتا کار بد.
یک مادری قسم می خورد که دو هفته است که دنبال بچه ام می کنم که یک کار خوب پیدا کنم، نمیشه!! به اوگفتم توی این دو هفته فرزندتون جیش کرده یا نه؟ گفت بله، گفتم کجا جیش کرد؟ رفت دستشویی یا توی هال و مبل جیش کرد؟ مادر گفت: نه بابا رفت دستشویی، 10 سالشه دیگه گنده شده گفتم: خب این یک کار خوب، قربونش هم می رفتی. ما کار خوب را وظیفه می دانیم و اصلاً آن را نمی بینیم.
در سلسله مراتب اجتماعی نیز همین گونه هستیم همسر، کارمند، شاگرد و غیره را هم نمی بینیم. رسالت ما این شده که مچ بگیریم. پس مچ بچه هاتون رو موقع انجام کار خوب بگیرید مثل وقتی که ظرفی را سرجایش گذاشت یا کفش هایش را جفت کرد، واکنش های هیجانی خلاق از خودتان نشان دهید و کارش را توصیف کنید و دائماً روی یک کار نایستید بلکه کارهای جدید پیدا کنید تا کودک متوجه شود که اگر توجه می خواهد باید رشد کند. بحث خودپنداره و خودایده آل را یکبار دیگر مرور کنید، این فاصله باید متعادل باشد. بچه باید بداند که اگر می خواهد نظر مادرش را جلب کند باید کار خوبش را زیاد کند و حتماً می کند چون بچه ها زود متوجه می شوند که قضیه چیست.
ما هر وقت مسئول بودیم، مقصر شدیم؛ هیچ وقت به ما اجازه نداند که جبران کنیم. ما را همیشه به چشم گناهکار دیده اند. پس نگاهمان را عوض کنیم، کار خوب را ببینیم، توصیف کنیم و یک واکنش جذاب و بعد عبور کنیم نه اینکه تا آخر عمر بچه بیاد و بگه ببین مامان دارم میرم دستشویی جیش کنم ها!!!!!!!!!!! پس شما واکنش هایتان را تنظیم کنید تا کودک مجبور شود چیز جدید برای جلب توجه شما پیدا کند. (ادامه دارد...)
#دیدن_یا_دیده_شدن؟ {قسمت35}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
همه بازی ها روی همه جنبه های رشد کودک موثر هستند. بازی بازی است، فکری و غیر فکری نداریم. تمام بازی ها همه خواص بازی را دارا هستند.
بازي فعاليتي است براي كسب شادي و لذت، نه براي بدست آوردن نتيجه. لذت بردن از فرآيند بازی و رسیدن به احساس خوشایند مهم است نه رسيدن به جائي.
Join @nooredideh
🔸ارزشمندترین یادگیری های انسان با تجربه کسب می شود
♦️بچه هایی که تجربیات حسی فراوان دارند پرسشگر ، تحلیل کننده و استدلال گرا بار می آیند .
🔻امروزه فرزندان ما تجربیات حسی کمی دارند .
🔹محیط زندگی برای آنان مملو از تجربیات ارزشمند است ، پس اجازه دهید فرزندانتان کودکی کنند و مانند بچه های گذشته زندگی کنند .
🔸آنها را در کارهای خانه دخالت دهید حتی کارهایی که در نگاه اول به نظر خارج از توانایی آنهاست می تواند با کمک و نظارت شما تبدیل به کاری ساده ، ارزشمند و آموزنده شود.
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
پرده های زبرا تو بازار متری 180 تومنه تو ابن کانال متری 95 این کانال پردههاشو با قیمت عمده تحویلتو
☝️یادتونه این کانال پرده رو تبلیغ کردیم؟، تو اینستاگرام تبلیغشو انجام دادیم، یکی از کسایی که قبلا بصورت حضوری از این مرکز پرده خریده بودن، نظر جالبی دادن👇
تربیت فرزند نوردیده
تو خونتون بشینید کاتالوگ میاد دم خونتون مدل پرده مدنظرتونو انتخاب کنید سفارش بدید، و بدون هیچ اتلاف
☝️نظر یکی از آشنایان که قبلا بصورت حضوری از پرده فروشی #دنیای_پرده خرید کرده بودن
شماهم عضو کانال دنیای پرده بشید
👇
http://eitaa.com/joinchat/2336817171C0b2301b2af
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
انتقاد ناپذیری، ویژگی و خصلت بعضی از نوجوانان هست
🔸عده ای از نوجوانان در طلایی ترین دوران خودشون تحمل شنیدن انتقاد از دیگران را به هیچ عنوان ندارند
👈 اين درحالی هست كه از دیگران هم به شدت انتقاد میکنند.
🔹اگر به اين خصلت بها بدهند و باهاش مبارزه نداشته باشند نهایتا باعث میشه تا رشد لازم و کافی رو در نوجوانی نداشته باشند ،
👈زیرا اين دوران ، دوران شنیدن سخن انسان هاي باتجربه و دلسوز هست.
Join @nooredideh
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
وقتی دیدی یک روز صبح فرزندت خودش بیدار شد و بدون این که کسی به او بگوید وضو گرفت و در گوشه خلوتی نماز خواند، بدان که نماز فرزندت را گرفت، سجده شکر به جا بیاور.
مبادا از آن پس او را برای نماز خواندن تحریک کنی. جوانان این زمان، تحریک را دوست ندارند.
نمی خواهد آنها را خیلی امر به معروف و نهی از منکر کنید، آنها فطرتا در راه هستند. با اخلاق و صفات شایسته و با نیت خوب و دعای خیر در حق آنها کار کنید و آنها را به سمت کمالات ببرید. آنها را باید با نماز دوست کنید، نه اینکه فقط نمازخوان کنید.
کاربعضیها ،بی نماز کردن مردم است. آنها با امر و نهی زیاد و مردم آزاری ،جوانها را تارک الصلاة می کنند. مقدس مآب ها وافراد سخت گیر کارها راخرابتر میکنند.
[مرحوم حاج اسماعیل دولابی]
#رفتاربانوجوان_نوردیده 👇
join @nooredideh_nojavan
هدایت شده از تربیت فرزند نوردیده
هیچ چیز به اندازه مسئولیت دادن به کودکان اعتماد به نفس آنها را افزایش نمی دهد، پس سعی کنید به فرزند خود مسئولیت های متناسب با سنش را بدهید.
خواهید دید که هرگاه او مسولیتش را انجام می دهد چه رضایت خاطری پیدا می کند و احساس می کند که چقدر در خانواده اش فرد مهمی است.
مثلا از کودک ۳ یا ۴ ساله خود بخواهید اسباب بازی هایش را جمع کرده سر جایش بگذارد و یا از کودک ۷ ساله خود بخواهید لباس ها را پس از خشک شدن تا کند و در قفسه های مربوط به خود قرار دهد. سعی کنید این احساس درونی را در آنها به وجود آورید که خودشان باید مشکلاتشان را حل کنند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
کار خوب فرزندمان را ببینیم. مشکل ما این نیست که این کار را نمی کنیم بلکه مشکل ما این است که اصلاً کا
کارهای نه چندان بد بچه ها را نبینید. این قدر اصرار نکنید که اشتباه بچه ها را ببینید. اجازه بدید که اشتباه کنند. مگر خود ما اشتباه نمی کنیم؟ یکی از بزرگترین مسائل جوانان امروز این است که به خودشان اجازه ی اشتباه نمی دهند و با کوچکترین اشتباه داغون می شوند. همه ی ما اشتباه می کنیم اما مهم واکنش بعد از انجام آن است. بعد از هر اشتباه چه بلایی سر خودتان می آورید؟چون به شما اجازه ی اشتباه کردن داده نشده ولی شما به بچه هایتان اجازه ی اشتباه بدهید، حتی بارها و حتی نبینید.
کودک سهل انگاری می کند کمی تأمل کنیم، سریع نیش نزنیم. ما دائماً نگران این هستیم که نکنه بچه عادت کنه چون می خواهیم یک موجود بی عیب و نقص تربیت کنیم. مگر همه ی ما و شما بی عیب و نقص هستیم؟ مشکل از این جا شروع می شود که ما بهترین را می خواهیم، فرزند ما نباید کوچکترین اشتباهی بکند.
چرا از عادت شدن می ترسیم؟ چون ما یک پیش فرض هایی کاملاً ذهنی برای خودمان می گذاریم که بعد این پیش فرض ها مانع می شوند که عامل شویم. دائم در حال این پرسش هستیم که "اگر این کارها رو کردم و او بدعادت شد، بعدش چی؟" تا به حال یک نفر را ندیدم که بیاید و بگوید: کارهایی که توی کلاس گفتید را انجام دادم و بچه ام به آن ها عادت کرد. در جلسه ای مادری تعریف می کرد، روزی که برای مشاوره پیش سلطانی آمدم زندگی ام جهنم بود چون از پی پی بچه بدم می آمد و من و فرزندم به خاطر نظافت تحت فشار بودیم، تنها چیزی که من از سلطانی یاد گرفتم این بود که بابا پی پی چیز خیلی بدی نیست و حتی میشه با آن بازی کرد، از وقتی این مسئله را رها کردم زندگیم بهشت شد حالا هم فرزندم هرکاری می کنه با خودم می گم از پی پی که بدتر نیست بذار بکنه! خب بچه ام هم حالش خوب است. (ادامه دارد...)
#دیدن_یا_دیده_شدن؟ {قسمت36}
[مباحث کودک متعادل]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
هدایت شده از چهل نیوز | 40News
مادامى که گیلاس با بند باریکش به درخت متصل است؛
همه عوامل در جهت رشدش در تلاشند.
باد، باعث طراوتش میشود،
آب، باعث رشدش میشود،
و آفتاب، به او پختگی و کمال میبخشد.
🔸اما …
به محض پاره شدن آن بند؛
و جدا شدن از درخت،
آب، باعث گندیدگی؛
باد باعث پلاسیدگی؛
و آفتاب باعث پوسیدگی
و ازبین رفتن طراوتش میشود!
💠بنده بودن یعنی همین،
یعنی بند به خدا بودن،
که اگر این بند پاره شد، دیگر همه عوامل در فساد ما مؤثر خواهند بود.
پول، قدرت، شهرت، زیبایی…. تا بند به خداییم برای رشد ما، مفید و بسیار هم خوب است اما به محض جدا شدن بند بندگی، همه آن عوامل باعث تباهی و فساد ما می شود.
✋اتصالتان با خدای بزرگ مستدام باد
@zojclub
safhe 003-004.mp3
5.4M
#لالایی_خدا
#تلاوت صفحه ۳-۴
# سوره_بقره آیات ۶ - ۲۴
#محسن_عباسی_ولدی
@nooredideh