اگرشما بخواهید چیزی را باتکرار و توضیح به کودکتان یاد دهید، شاید آن را یاد بگیرد اما درآن پیشرفت چشمگیری نمیکند وبعد از آن علاقه ای به آن نشان نخواهد داد
کودک باید
خودش تجربه کند
کشف کند
و یاد بگیرد...
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
@nooredideh
🚨 مدارس استان تهران فردا هم تعطیل خواهد بود. به گفته معاون امور عمرانی استانداری تهران
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
اخطار قبلی ندهید
گاهی حساسیت والدین به رفتار بد بچه ها در مهماني ها دامن میزند. آنها به خاطر نگرانیهای خودشان، قبل از آنکه اتفاقی بیفتد بچه را از بعضی از کارها منع میکنند و میگویند مبادا فلان کار را انجام دهی.
اما کودکی که از این طریق به حساسیت والدینش پی برده، مخصوصا آن کار را میکند. اگر والدین از قبل به او اخطار دهند و بگویند حق انجام چنین رفتاری را نداری، ذهن کودک به محض ورود به جمع، به سمت آن رفتار میرود.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربيت كودك تنها به عهده مادر نيست. نقش پدر تنها در پرداختن هزينه هاي زندگي نيست. كودك براي داشتن شخصيتي سالم نياز به حضور پدر ،بازي با او ،محبت و توجه پدر دارد.
حضور مثبت پدر در زندگي كودك باعث ايجاد حرمت نفس، امنيت، اعتماد به نفس و توانايي بيشتر در كودك خواهد شد.
كودكاني كه از توجه پدر در زندگي خود برخوردارند در نوجواني كمتر دچاره مشكل خواهند شد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
نداشتن برنامه در زندگي يك نقص است. يكي از نكات خيلي خوب فرهنگ مدرن، برنامه ريزي است. در حالي كه اصلا
نكته بعدی این است که والدین مقتدر ثبات دارند و قابل پيش بيني هستند.
كودكان از والدين غيرقابل پيش بيني آسيب مي بينند. ثبات و قانون مندي و شفافيت فضا و ابراز صريح توقعات حاصل اقتدار هستند.
قابل پيش بيني بودن يعني كودك بداند كه اگر من كاري كردم الآن مادر چه واكنشي نشان مي دهد.
اگر كودك مثلاً روي ديوار خط مي كشد يك روز حالمان بد است سرش داد مي كشيم و روز ديگه حالمان خوب است، حتي تذكر هم نمي دهيم. اين حالت كودك را آزار مي دهد.
امنيت و اقتدار آن قدر مهم هستند كه جابه جا در رفتار با كودك با آن ها مواجه هستيم. امنيت و اقتدار و شناخت يك مجموعه هستند كه بايد با نگاه كلي نگر آن ها را بررسي كنيم. (پایان)
#امنیت {قسمت37}
[مباحث کودک متعادل ]
Join @nooredideh
برخی کودکان تحمل باختن در بازی را ندارند. چگونه تحمل آنان را بالا ببریم؟
1️⃣ دلیل این امر این است که آنها خودباوری پایینی دارند و احساس منفی درباره خود دارند که باید تلاش نمود تا اعتماد به نفس او را بالا برید.
2️⃣ او را با خواهر و برادر و همسالانش مقایسه نکنید.
3️⃣ هرگز به گونهای با کودک بازی نکنید که همیشه برنده شود، بگذارید گاهی باختن را هم تجربه کند و در آن زمان برد قبلیش را به او یادآوری کنید.
4️⃣ بیشتر، بازیهای غیر رقابتی را در لیست بازیهایش قرار دهید.
5️⃣ بهتر است بیاهمیت بودن باختن را در روش الگویی بهصورت عملی به او بیاموزید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
🔴 آیت الله بهجت و جوان شراب خوار
دانشجو بود...دنبال عشق و حال، خیلی مقید نبود، یعنی اهل خیلی کارها هم بود، تو یخچال خونه ش مشروب هم میتونستی پیدا کنی....
از طرف دانشگاه اردو بردنشون قم...قرار شد با حضرت آیت الله العظمی بهجت هم دیدار داشته باشن..از این به بعد رو بذارید خود حمید براتون تعریف کنه...
وقتی رسیدیم پیش آقای بهجت...بچه ها تک تک ورود میکردن و سلام میگفتن، آقای بهجت هم به همه سلامی میگفت و تعارف میکرد که وارد بشن...من چندبار خواستم سلام بگم...منتظر بودم آقای بهجت به من نگاهی بکنن...امااصلا صورتشون رو به سمت من برنمیگردوندن...درحالیکه بقیه رو خیلی تحویل میگرفتن...یه لحظه تو دلم گفتم:""حمید،میگن این آقا از دل آدما هم میتونه خبر داشته باشه...تو با چه رویی انتظار داری تحویلت بگیره...!!!تو که خودت میدونی چقدر گند زدی...!!!""
خلاصه خیلی اون لحظه تو فکر فرو رفتم...تصمیم جدی گرفتم که دور خیلی چیزا خط بکشم، وقتی برگشتیم همه شیشه های مشروب رو شکستم، کارامو سروسامون دادم، تغییر کردم، مدتی گذشت، یکماه بود که روی تصمیمی که گرفته بودم محکم واستادم، از بچه ها شنیدم که یه عده از بچه های دانشگاه دوباره میخوان برن قم، چون تازه رفته بودم با هزار منت و التماس قبول کردن که اسم من رو هم بنویسن...
اینبار که رسیدیم خدمت آقای بهجت...
👌ادامه داستان رو اینجا بخونید😭👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
هیچ چیز به اندازه مسئولیت دادن به کودکان اعتماد به نفس آنها را افزایش نمی دهد، پس سعی کنید به فرزند خود مسئولیت های متناسب با سنش را بدهید.
خواهید دید که هرگاه او مسولیتش را انجام می دهد چه رضایت خاطری پیدا می کند و احساس می کند که چقدر در خانواده اش فرد مهمی است.
مثلا از کودک ۳ یا ۴ ساله خود بخواهید اسباب بازی هایش را جمع کرده سر جایش بگذارد و یا از کودک ۷ ساله خود بخواهید لباس ها را پس از خشک شدن تا کند و در قفسه های مربوط به خود قرار دهد. سعی کنید این احساس درونی را در آنها به وجود آورید که خودشان باید مشکلاتشان را حل کنند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh