از تکنیک ساندویچ برای رفتار با همسر یا فرزند خود استفاده کنید:
تا به حال برای شما پیش آمده است که بخواهید نکتهای منفی را به عزیزی متذکر شوید ولی ندانید چگونه موضوع را عنوان کنید که کمتر ناراحت یا دلخور شود؟
به این صورت:
«جمله مثبت، جمله منفی، جمله مثبت»
به عنوان مثال:
احمد تو دانش آموز سختکوشی هستی، اگرچه نمره ریاضیت کمتر از سطح انتظاره، ولی در دروس فارسی و علوم نمرات عالی کسب کردی.
سارا جان، شما آشپز بی نظیری هستی، اگرچه خورشت کمی شور شده، ولی سوپت واقعا خوشمزه است.
مامان، تو خیلی مهربونی، اگرچه گاهی به خاطر تذکرهای زیادت ناراحت میشم، ولی می دونم خیلی دوستم داری.
و...
قرار دادن جمله منفی در بین دو جمله مثبت از شدت اثر تخریبی آن کم کرده و با اشاره به نکات مثبت، فرد احساس می کند فقط نکات منفی دیده نشده، رعایت انصاف شده و به همین دلیل انگیزه بیشتری برای تغییر و بهبود شرایط خواهد داشت.
این نکته مهم را به خاطر بسپارید که برای بیان نکات مثبت لازم نیست اغراق کنید یا به دروغ ویژگی مثبتی را به کسی نسبت دهید، این کار اثر معکوس خواهد گذاشت. هر کسی ویژگی های مثبت فراوانی دارد که با کمی دقت متوجه آن ها خواهید شد.
Join @nooredideh
براي بالا بردن اعتماد بنفس فرزندتان👇
احساس همدردي كنيد
اگر كودكتان خودش را به شكلي ناخوشايند با خواهر برادرها يا همسالانش مقايسه ميكندمثلا مي گويد: «چرا نمي تونم مثل دوستم توپ پرت كنم» ، با او همدردي كنيد و بعد روي يكي از تواناييهايش تاكيد كنيد.
مثلا بگوييد، «آره راست ميگي. دوستت توپ پرت كن ِ خوبيه. تو هم خيلي تند ميدوي». اين به كودكتان كمك ميكند متوجه شود كه ما همه نقاط قوت و ضعفي داريم و لازم نيست كه حتما بي عيب باشد تا احساس خوبي درباره خودش داشته باشد.
@nooredideh
چطور با کودک کجخلق برخورد کنیم؟
مهمترین نکته این است که آرامشتان را حفظ کنید. به یاد داشته باشید که کجخلقی او، طبیعی است معنیش این نیست که پدر یا مادر بدی هستید یا فرزندتان مشکلی دارد. فریاد کشیدن یا کتکزدن کودک، فقط باعث بدتر شدن وضعیت میشود. واکنشی توام با آرامش و ایجاد جوی آرام بدون اینکه در مقابل کودک «وا بدهید» یا قواعدی را که برایش تعیین کردهاید، زیر پا بگذارید، استرسها را کاهش میدهد و باعث میشود هم شما و هم فرزندتان احساس بهتری داشته باشید.
میتوانید خیلی ملایم، توجه کودک را به چیز دیگری جلب کنید و او را به انجام فعالیتهایی وادارید که از آنها لذت میبرد یا سعی کنید او را بخندانید.
@nooredideh
مادر مهمترین منبع قابل دسترسی برای تقویت ریشه های اعتماد بنفس برای کودک به شمار میرود به طوری به بررسی ها نشان میدهد مادرانی که فرزند خود را مورد شماتت قرار میدهند، فرزندانی با اعتماد به نفس پایین تربیت می کنند.
طرح اولیه شکل گیری شخصیت افراد ناشی از برخورد مادر و کودک است به طوری که ریشه همه برداشت های کودک در آینده است که تغییر آن به سختی صورت می گیرد.
بعد از پدر ومادر،خواهر و برادر و همسالان نقش مهمی در برداشت کودک از خودش را دارند.
Join @nooredideh
از نظر ادراکی کودکانی که در طبیعت بزرگ میشوند و والدین ارام و امنی دارند و به انها فرصت تجربه میدهند سیستم ادراکیشان بطرز باور نکردنی قوی تر از کودکانی که در محیط شهری رشد می کنند است .
فردی که در روستا زندگی میکند اگر این شرط را داشته باشد قوی تر است. اما افراد روستا از نظر میزان اطلاعات و تجربه تعاملی نسبت به کودکانی که در شهر زندگی می کند ضعیف تر هستند چون پیچیدگی ارتباطی کمتری را تجربه می کنند و در مجموع تعاملات کمتری دارند .
یک نظام آموزشی توانمند باید این دو فرصت را با هم فراهم نماید حضور در طبیعت و تعاملات رشد دهند.
Join @nooredideh
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
تکنیک های ارتباط با نوجوانان:
🚹🚺برای کاهش ترس و اضطرابهای نوجوانی، آموزشهای لازم درباره بلوغ، دوستیابی، حل مساله، گذراندن اوقات فراغت، برنامهریزی درسی و مواردی از این قبیل باید آموزش داده شود.
🚹🚺برقراری رابطه دوستانه و عاقلانه
والدین با مراقبت دوستان و عاقلانه خود احساس ایمنی و اطمینان را در وجود نوجوان ایجاد میکنند.
✅ اعتمادسازی
🚹🚺والدین باید اعتماد نوجوان را نسبت به خودشان جلب کنند در غیر این صورت نوجوان برای حل مسایل خود به دیگران مراجعه میکند.
✅ ارتباط کلامی، مقدمه ارتباط عاطفی
🚹🚺نوجوانان به ارتباطات عاطفی سخت نیازمندند. ارتباط کلامی مقدمه ایجاد ارتباط عاطفی است به همین دلیل والدین باید با تنظیم ساعات کاری خود و بسترسازی مناسب در منزل این فرصت را خود ایجاد کنند.
@nooredideh_nojavan
یک تکنیک عالی برای برخورد با رفتار نامطلوب کودک
از روش های عالی برخورد با رفتار نامطلوب کودکان این است که در زمان انجام دادن کارهای نامطلوب و ناپسند، توجهی نشان ندهیم و بعد به ذکر کارهای خوب و مطلوب گذشته کودک بپردازیم.
به طور مثال بگوییم: یادته هفته پیش توی کارهای خونه به من کمک کردی؟ چقدر اون کارت رو دوست داشتم.
وقتی کودک متوجه بشه که رفتارهای ناپسندش مورد توجه قرار نمی گیرد و رفتارهای مثبت گذشته، هنوز در ذهن مادرش است، پس سعی می کند تا آن رفتارها را بیشتر انجام دهد.
@nooredideh
والد از کودک میخواهد؛ کاری را در همان لحظه انجام دهد!! و کودک یا آنرا به تعویق میاندازد یا اصلا انجام نمیدهد و والد اینبار با صدایی بلندتر آنرا تکرار میکند و ممکن است عصبانی شده و تند و پرخاشگرانه باشد.
در این فرآیند کودک یاد میگیرد
تا زمانی که مامان یا بابا عصبانی نشده و داد نزده !! میتوانم آن کار را انجام ندهم. و خطری برایم ندارد.
در مرحله اول خواستههای والدین رد میشود. تا والدین دادنزنند ، حرفشان عملی نمیشود. محیط خانه متشنج میشود.
چگونه رفتار کنیم فرزندمان بیشتر همکاری کند و کمتر لجباز شود؟
درخواستهایتان را با شیوههای منطقی بخواهید.
به کودک زمان بدهید ، مثلا بگویید تا ده دقیقه دیگه تلویزیون را خاموش کن، یااا تا یک ربع دیگه، که عقربه بزرگ به عدد شش رسید بیا غذات را بخور.
برای درخواست از کودک کنار او بروید نه اینکه از آشپزخانه فریاد بزنید.
📚 فوت و فنهای تربیت کودک. هاجر سجاد
@nooredideh
شیطنت، هراندازه که باشد، قابل تحمّلتر از شرارت است،حتّی اگر کم باشد
شیطنت زیرهفت سال، نشانۀ سلامت روانی کودک ماست؛
امّا شرارت پس از هفت سالگی، نشان از عدم سلامت روحی و تربیتی فرزند دارد
@nooredideh
توصیههایی به والدین برای نظارت بر بازیهای کامپیوتری بچهها
🎮 بازی کردن بچتون رو به مدت زمانی که قبل از بازی واسش تعيين میکنيد (مثلا ۴۵ دقيقه)، محدود کنید و با آرامش این قانون رو رعایت کنید (راهحل پيشنهادی اينه که فعاليتی جايگزين رو بهش پيشنهاد کنيد مثلا انجام يک کار هنری، ساخت يک کاردستی، انجام بازی تختهای، خوندن کتاب به همراه شما و ...).
🎮 هميشه دقت کنید که بچتون بعد از انجام تکاليفش بازی کنه.
🎮 با بچتون توافق کنيد که در صورت نياز به صحبت کردن يا شنيدن صحبت والدين، بازیش رو متوقف (Pause) کنه، حرفهای شما رو بشنوه و بعد به بازی کردن ادامه بده.
🎮 بهتره هر روز بیشتر از ۲ ساعت برای انجام بازیهای رایانهای وقت صرف نشه و در عین حال لازمه بعد از هر ۴۰ دقیقه انجام بازی، فرزندتون از پشت رایانه بلند شه و به ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کنه.
🎮 میتونید بازی کردنش رو مشروط به خوردن میوه و سبزیجات مختلف موقع بازی کنید تا عادت غذایی مفیدی در بچتون ایجاد بشه.
@TebyanOnline
@nooredideh
علت بسیاری از گوشه گیری ها و
افسردگی های کودکان، اختلافات
والدین آنان است.
ترسِ از جداییِ والدین "حتی بعد از دعوای جزئی"
اعتماد به نفس کودک را نابـود میکند.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
تفکر مالکیت نا امنی می آورد، این تجربه را داشته اید که مثلاً یک ماشین مدل پایین داشتید و حالا عوضش ک
یک نکته اشاره می کنم که با شنیدن این حرف ها فوری به فکر تغییر سبک زندگی و عمل کردن نیفتید چون عمل بسیار سخت است و هنجارهایی که ما به آن ها عادت کرده ایم ریشه ی هزاران ساله دارند پس این حرف ها رو فعلاً فقط بشنوید و آرام آرام شروع به تغییر و عمل کنید.
معنی امانت یعنی برقراری تعادل بین مادیت و معنویت. ما روی سکوی مادیت ایستاده ایم برای رفتن به سمت معنویت. ما روی این سکو ایستادیم و یک طنابی از زیر بغل ما را می خواهد بکشد به سمت بالا، خوب حالا اگر پایمان را به سنگ بچسبانیم چه اتفاقی می افتد؟ کشیدن طناب و سائق رشد همیشه ادامه دارد ولی ما پایمان را چسبانده ایم و ول نمی کنیم در نتیجه چه اتفاقی می افتد؟ کش می آییم و دائم ناله می کنیم منتهی نمی دانیم که برای رهایی از کش آمدن و ناله نکردن باید پایمان را آزاد کنیم. این سکو برای پرش است مثل هواپیما که برای پرواز نیاز به باند دارد ولی اگر خیلی سنگین باشد چه می شود؟ نمی تواند بلند شود و تصادف می کند.
هواپیما هم برای پرواز نیاز به موتور و بال و بدنه و بنزین و غیره و در کل نیاز به مادیت دارد ولی این مادیت بر این اساس طراحی شده تا بتواند پرواز کند نه این که در اتوبان حرکت کند. حالا خلبان هواپیما بیاید و به جای دوهزار لیتر بنزین، دویست هزار لیتر ذخیره کند و به جای دو یا چهار موتور هشت تا موتور بگذارد خوب این هواپیما نمی تواند پرواز کند و هواپیمایی هم که نتواند پرواز کند تصادف می کند و آتش می گیرد و از بین می رود؛ منتهی هواپیما یک جا می سوزد و از بین می رود اما ما ذره ذره داریم میسوزیم.
پایمان را چسبانده ایم به سکوی پرواز و از یک طرف هم داریم به طرف بالا کشیده می شویم. این کشش به سمت بالا را نمی توانیم قطع کنیم چون نظام آفرینش و رمز و راز خلقت است، ما به دنیا آمده ایم که رشد کنیم؛ پس بهترین کار این است که پایمان را آزاد کنیم.
یاد دارید که در مورد شناخت صحبت کردیم و گفتیم که بدون شناخت، رشدی در کار نیست. شناخت برای این است که ببینیم و موقعیت خودمان را تشخیص بدهیم. تا وقتی پایمان به این سکو چسبیده، عذاب می کشیم. چون وزنه به پایمان چسبیده و این وزنه مادیات است که به پایمان آویزان است. مادیات و این وزنه باید هماهنگ با پرواز ما باشد؛ اگر کمتر باشد پرواز انجام نمی شود، بیشتر هم باشد باز پرواز انجام نمی شود ما نیاز به تعادل داریم. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت10}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
بهترین روش برای برخورد با لجبازی کودکان چیست؟
🔸 هماهنگ بودن پدر و مادر
🔸 داشتن برنامه ریزی روزانه غذا خوردنش بازی کردنش و خوابیدنش
🔸 خواسته موجه کودک را حتما پاسخگو باشیم یعنی به او یاد بدهیم که قصد ما لجبازی کردن نیست
🔸 یه جاهایی بهش حق انتخاب بدهیم
🔸 جایگزین کردن مثلا بگیم اگه جیغ نزنی میریم و اینکارو میکنیم
🔸جملات خبری باشه تا دستوری مثلا بگیم وقته ناهاره نگیم الان باید ناهار بخوری
🔸 گوش دادن فعالانه موثرترین روش است باید با بچه ها همدلی کنیم مثلا جیغ زد بهش بگیم چی میخوای عزیزم گرسنه ای؟ خوابت میاد؟ میخوای بازی کنیم؟
🔸 با کودکان بالای ۴ سال میتوان در مورد رفتارش صحبت کرد اول باید تذکر داد مثلا در جمع توی گوشش بگیم،در مرحله دوم تنبیه متناسب با عملش و حال و هوای کودک تنبیه کودک باید محروم کردن از چیز دلخواهش باشد.
Join @nooredideh
🔴دوستات برای اولین بار فروش کتاب با ارسال رایگان مهیا شده، تاچند روز بهمراه 30درصد تخفیف👇
خیلیا دنبال کتاب 8جلدی قصههای خوب برای بچههای خوب بودند، اسن کتاب 190 تومن هست که با تخفیف میشه 133 تومن، با ارسال رایگان، هرجلد زیر 15هزار تومن درمیاد
سفارش👇
http://ketabshahrekord.ir/product/qesehaykhoob/
هدایت شده از کانال حسین دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر مقام معظم رهبری درباره کتاب قصههای خوب برای بچههای خوب
سفارش👇
http://ketabshahrekord.ir/product/qesehaykhoob
بخشهایی از جلد هشتم این کتاب که قصههای چهارده معصوم هستش👇
بخشی از جلد هشتم کتاب قصههای خوب برای بچههای خوب
داستانهای چهارده معصوم
بخش داستانهای امام رضا
سلیمان جعفری گفته: من همراه امام رضا علیه السلام بودم که نزدیک غروب به خانه آن حضرت وارد شدیم؛ کارگران مشغول گلکاری و ساختن طويله ای برای چهارپایان بودند. حضرت رضا علیه السلام در میان کارکنان مردی را دید که آشنا نبود. پرسید: «کار این مرد چیست؟»
گفتند: «یک کارگر کم داشتیم او را آوردیم که به ما کمک کند و مزدی به او بدهیم .»
حضرت پرسید: «آیا درباره مزدش با او گفتگو کرده اید؟ » گفتند: «نه به این مرد هرچه بدهیم راضی می شود.»
حضرت از شنیدن این حرف ناراحت شد
من گفتم: «فدایت شوم خودتان را برای چنین کاری ناراحت نکنید، آن ها خودشان با هم کنار می آیند.» حضرت فرمود: «خشم من برای این یک بار نیست. بارها به اینها گفتهام که وقتی کسی با ایشان کار میکند، مزدش را از اول طی کنند. ولی گوش نمی دهند و روش درست را عمل نمی کنند. وقتی مزد کار از پیش طی نشده باشد، در پایان کار اگر دو برابر مزد واقعی هم بدهی باز کارگر خسته گمان می کند که مزدش کافی نیست و افسرده خاطر میرود. ولی وقتی از اول طی کردی اگر همان مبلغ را بدهی راضی خواهد بود و اگر کمی بیشتر بدهی شکرگزار و شاد می شود؛ من دوست دارم کارگر از محل کارش راضی و خوشحال برود».
منبع منتهی الآمال ٢، ص٢٣٧
سفارش کتاب با 30درصد تخفیف و ارسال رایگان 👇
http://ketabshahrekord.ir/product/qesehaykhoob
تا جمعه تخفیف برقرار است
اسباب بازی برای کودک، مثل ابزار آزمایشگاهی برای یک دانشمند است.
به این شرط که، قابل دستکاری و ساخت مجدد برای کودک باشد، متناسب با سن او باشد، کودک ترسی از خراب شدن آن نداشته باشد و بتواند در نحوه استفاده از وسیله بازی خلاقانه عمل کند.
@nooredideh
کسی که در کودکی تحقیر شود
عمرش صرف این می شود که
مدام به اضطراب های خود رسیدگی کند
فرزندانتان را تحقیر و سرزنش نکنید
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
مرغ باید حداقل 3 ماه آب و دانه بخورد تا بزرگ شود تا بتوان آن را خورد
الان با استفاده از روش های مختلف در 20 روز، اندازه چندماه رشد می کند و آماده خوردن می شود
برخی از والدین با بچه هایشان همین کار را می کنند از بچه 3-4 ساله انتظار یک بچه 8 ساله را دارند.
در تربیت فرزند باید صبوری داشت و عجله نکرد و گرنه این کودک است که آسیب می بیند. آموزش های زود هنگام برای کودک زیر 6 سال مصداق همین مطلب است.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
کنترل عصبانیت
هنگامی که والدین به طور کار آمد هیجان های خود را مهار می کنند، فرزندان شان هم یاد می گیرند تا به همین شیوه عمل کنند. روشی که والدین برای مدیریت خود در شرایط انفجاری (عصبانیت بیش از حد) به کار می برند، الگویی برای فرزندشان می شود تا به هنگام خشم یا اندوه از آن الگو تبعیت کنند.
بنابراین کنترل خشم و عصبانیت چیزی است که همه والدین به آن نیازمندند. خود مهار گری روشی برای کمک به والدین است تا از وارد کردن صدمه به فرزندشان اجتناب کنند. با کسب این مهارت، والدین خواهند توانست تا با فرزندشان به شیوه هایی موثر حتی در لحظات تنش زا، تعامل کنند.
مثلا وقتی کودک ما شاهد است که به نظر خیلی عصبانی می آییم، خشم خود را فرو بخوریم و سکوت کنیم و چند دقیقه ای از او بخواهیم محیط را ترک کند تا کنترل خود را دوباره به دست آوریم، او نیز از این شیوه استفاده خواهد کرد. در واقع رفتارهای خشن فرزندانمان بازتابی از رفتار والدین است.
خشم، هیجان پایه ای است که هر کسی آن را می فهمد. می توان به افراد آموزش داد که چگونه خشم خود را بدون آسیب زدن به خود یا دیگران مهار کنند. آنچه حائز اهمیت است قبول مسئولیت اعمال خود و پذیرش احساسات به عنوان بخشی از ماهیت بشری است.
Join @nooredideh
فرزندانمان نه مجرم اندو نه دشمن ما
آنهاموجودات كوچكی اند كه در
دنیای پرقانون ما گیج و بی پناهند.
به آنها زندگی كردن بیاموزید،
مبادا با سختگیری به جایی برسند
كه فقط زنده اند و نیاموختند
چگونه زندگی کنند
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
در بازی با کودکانتان قصدتان این
نباشد که او نیاز به این بازی دارد
خودتان باید ازفرزند کوچکتان که
خدا به شما داده لذت ببرید...
این نیاز خود والدین است.
#کانال_تربیتی_نوردیده👇
@nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
یک نکته اشاره می کنم که با شنیدن این حرف ها فوری به فکر تغییر سبک زندگی و عمل کردن نیفتید چون عمل بس
مورد دیگری که به ولع مالکیت دامن می زند، فاصله ی بین خواست و خواسته است. ما همیشه گفتیم که «داشتن» و «شدن» داشتن جزو غریزه و مادیت و مالکیت است؛ و شدن جزو فطرت و معنویت است. داشتن باید در خدمت شدن باشد و ما شدن را رشد می بینیم. من قبلاً می گفتم که داشتن، لذت دارد؛ و شدن، ارضا و حظ دارد. اما حالا می گویم که اصلاً لذت در داشتن نیست و این فریب دوم ذهن بعد از مالکیت است که ما فکر می کنیم لذت در داشتن است؛ در حالی که لذت در شدن است حتی در مادیت.
ما همیشه فکر می کنیم که لذت در غذا است، غذا لذتی ندارد، بلکه لذت در گرسنگی است؛ یک انسان گرسنه است که از غذا لذت می برد. آیا انسان سیر از غذا لذت می برد؟ خواب راحت و لذت بخش مال آدم خسته است. گرسنگی را میگوییم « خواست » و غذا را می گوییم «خواسته» هرچه این دو از هم دورتر باشند، لذت بیشتر است. یعنی گرسنه هرچه دیرتر به غذا برسد و صبوری داشته باشد یا آدم خسته دیرتر بخوابد؛ هرچه دیرتر به خواسته ها برسیم لذتش بیشتر است.
در دوران مدرن، تکنولوژی سرعت را بالا برد و باعث کم تر شدن این فاصله شد، ما همه چیز را بلافاصله در دسترس داریم، ما برای خوراکی کاری انجام نمی دهیم، ما بخاطر گرسنگی نمی خوریم بلکه برای تفنن می خوریم، در نتیجه سطح لذت پایین آمده و ما از داشته هایمان لذت نمی بریم چون فاصله ی بین خواست و خواسته کم شده و به جای لذت، اضطراب و عجله و بی قراری آمده.
دیدید بچه ها چه قدر عجول و بی قرار شده اند، صبر ندارند؟ این بی قراری و عدم صبوری، لذت داشتن را هم از ما گرفته است. بچه ها از یک سالگی به بعد باید کم کم یاد بگیرند که برای خواسته هایشان باید صبر کنند. خواسته های کودک زیر یکسال باید فوری برآورده شود. اما بعد از یکسال به آرامی دامنه ی صبر را برای رفع خواسته های کودک، زیاد می کنیم. کودک متعادل باید صبور باشد و نباید همه چیز در اختیارش باشد. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت11}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
كودك باهوش كنجكاو با اعتماد بفنس ميخواهيد؟
كودک در سالهای اول زندگیش فقط از يك طريق هوشش افزايش ميابد و اعتماد بنفس و حرمت نفسش تقويت ميشود و آن «کشف دنیا»است
بجای اینکه مدام او را از نزدیک شدن به پیرامونش منع کنید، و به اون نكن دست نزن بگوييد
تحت نظارت خودتان اجازه کشف محیط پیرامونش را به او بدهید.
@nooredideh
در دوران کودکی ما والدین ما بدون هیچ گونه نگرانی و تشویق، غذای ما را جلویمان می گذاشتند.
آنهانگران غذا خوردن ما نبودند.
سعی کنید طرز تفکر خود را متعادل کنید و به این حرف ساده برسید که :《شام همین است ، اگر گرسنه ای بخور و گرنه لازم نیست سر میز بنشینی.》
مقداری غذابرای فرزندتان نگهدارید تا اگر یک ساعت بعد گرسنه شد ، شام او را بدهید نه چیز ی دیگر را.
اگر در مورد این قانون جدی باشید ، فرزندتان کم کم غذاهایی را که تهیه کرده اید می خورد؛درست مثل کودکی شما
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
join @nooredideh
دانلود کنید برای بچه ها🌟🌟🌟🌟
بازی موبایل 🌟چراغونی🌟 با بازیها و فعالیتهای جذاب برای کوچولوهای شما که به امید خدا میخوان یار امام زمان بشن ان شاء الله.
اینطوری از کودکی گرایش و بذر محبت اهلبیت و امام زمان رو تو دل بچه هامون میکاریم.
گروه سنی 3تا 10سال، حتما نصب کنید و بدهید بازی کنند.
👇👇👇
https://cafebazaar.ir/app/ir.allbaloo.kids.mahdavikids
کودکان باید خودشان کشف و تجربه کنند
وقتی که نحوه بازی با یک اسباب بازی را به کودک نشان می دهیم یا یک راه حل فوری پیش پایش می گذاریم...
در حقیقت با این کار او را از تجربه ای که در کشمکش با مشکلات خودش بدست می آورد محروم می کنیم.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
وقتی فرزندتان کار اشتباهی انجام
میدهد، به او بگویید؛ به خاطر
راستگویی اش، در مجازات او
تخفیف قائل میشوید
به او یاد دهید که راستگویی در
هر حال، بهتر از دروغگویی است،
حتی اگر عواقبی در پی داشته باشد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
مورد دیگری که به ولع مالکیت دامن می زند، فاصله ی بین خواست و خواسته است. ما همیشه گفتیم که «داشتن» و
وقتی لذت کاهش پیدا می کند، ما به جای این که گرسنگی ایجاد کنیم و فاصله را بیشتر کنیم، حجم غذا را بیشتر می کنیم، توهم مالکیت هم اضافه می شود، پول داریم می توانیم بخریم! چرا ما برای مهمان این همه غذا درست می کنیم؟ چون می خواهیم لذت ببرند! اما خیلی از مهمانی ها و عروسی ها از تنها چیزی که مهمان ها لذت نمی برند، غذا است.
ما با انباشت به مالکیت دامن می زنیم. ما با گرسنه نشدن و انباشت و لذت نبردن از غذا و بالا بردن حجم غذا و باز هم گرسنه نشدن در اثر حجم بالای غذا، در یک چرخه ی معیوب می افتیم و در نهایت مصرف را بالا می بریم. هدف هوش اقتصادی این است که این چرخه ی معیوب را از بین ببرد. که بدانیم هر چه خواسته را زیاد کنیم از آن طرف لذت کم می شود.
ما تمام نیازهای کودک را می خواهیم با انباشت مادیت پاسخ بدهیم؛ چرا از لباس پوشیدن هایمان لذت نمی بیریم؟ چون کمدهایمان پر لباس است. ما در لایه های درونمان نیازهای دیگری داریم ولی در ظاهر زندگی انباشت ایجاد می کنیم، نیاز به احترام، به محبت، خلاقیت، امنیت و رشد فکری غیره داریم اما به آن ها دسترسی نداریم، مادیات را انبوه می کنیم و از زندگی لذت هم نمی بریم.
در این جا هم تعادل حرف اول را می زند. نیاییم از اون طرف بوم بیفتیم و بگیم حالا که هرچه فاصله ی بین خواست و خواسته بیشتر باشه لذت هم بیشتر است، پس از امروز یک هفته از خوردن خبری نیست!! نه حرف ما این نیست. حرف ما رعایت تعادل در هر زمینه است که با بالا رفتن شناخت به آن می رسیم. (ادامه دارد...)
#کودک_و_تفکراقتصادی {قسمت12}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
اجازه دهید فرزندتان خانه اش را بشناسد...
👈از حدود ۹ ماهگی به بعد کودکان دست بهکار میشوند که خانه را بههم بریزند و والدینشان را از این کار حسابی عصبانی کنند.
یکی از دلایلی که کوچولوهای خانه دست به چنین کارهایی میزنند بیحوصله شدن آنها است، آنها معمولا از روی بیکاری به وسایل خانه رو میآورند.
👈اما خبر خوش اینجاست که کودکان کنجکاوتر در آینده افرادی موفقتر میشوند.
به همین دلیل روانشناسان به والدین توصیه میکنند خیلی کودکان را از این کار منع نکنند و حداقل اجازه دهند آنها در اتاق خودشان ریختوپاش کنند، چراكه بههم ریختن وسایل موجب میشود اعصاب کودک آرامش بگیرد و حتی سیستم ایمنی آنها تقویت شود.
جالب اینجاست که بههم ریختن وسایل موجب ترشح هورمونی در کودکان میشود که رشد آنها را دو برابر میکند.
@nooredideh