خداوند در آسمان هفتم فرشتهای را منصوب فرموده که به او «داعی» (به معنای دعوتکننده) گویند. چون ماه رجب فرا رسد، آن فرشته از آغاز شب تا صبح ندا سر میدهد:
خوشا به حال ذاکران و یادآوران خدا، خوشا به حال مطیعان.
و خداوند تعالی میفرماید: من همنشین کسی هستم که همنشین من است، من مطیع کسی هستم که مطیع من است، من بخشندهی کسی هستم که تقاضای بخشش کند.
این ماه، ماه من و بنده، بندهی من، و رحمت، رحمت من است. پس هر کس مرا در این ماه بخواند اجابتش میکنم، و هرکس از من چیزی طلب کند به او عطا کنم و هر کس از من طلب هدایت کند، او را هدایت مینمایم. و این ماه را ریسمانی بین خود و بندگانم قرار دادم، پس هرکس بدان چنگ زند به من می رسد.
📚کتاب #ادب_حضور
جلد اول، اسرار ماه رجب
نوشته استاد #فیاض_بخش
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/113508352Cdd1d77aefa
به کودک اجازه دهید برای چیزی که
می خواهد تلاش کند !
اگر کودک چیزهایی که می خواهد را به آسانی بدست آورد معنای تلاش کردن و سخت کوشی را یاد نمی گیرد
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خرس مادر سریع وارد آب میشود،
اما نه برای نجات فرزندش بلکه
فقط برای احتیاط، زیرا میداند
که برای قوی شدن، بچه خرس
خودش باید تلاش کند
اگه میخوایین فرزندتون قوی بشه
بذارید خودش تلاش کنه
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هر کس از خدا فرمان برد
از او فرمان برند.
▪️السلام علیک یا علی النقی
@nmi_ir
تربیت فرزند نوردیده
🔴 خطرناکتر از کرونا برای کودکان در زمان جنگ نگرانی به صورت اپیدمی همه ایران را گرفت و ما هم به عنو
🔴 خطرناکتر از کرونا برای کودکان
درباره ویروس نگرانی و استرس صحبت کردیم که بمراتب خطرناکتر از ویروس کروناست، در این قسمت درباره ضدعفونی علیه این ویروس صحبت می کنیم.
🔻اولین کسی که در معرض این ویروس مخرب هست مادر خانواده هست به دلایل زیادی که الان فرصت بازگو کردن نداریم، مادر ایرانی نگران است. مادر ایرانی تصور می کند اگر نگران نباشد و احساس گناه نداشته باشد، مادر نیست. ما نیاز به تحول در نگاه مادر داریم. باید نگاهمان رو به عنوان یک مادر تغییر دهیم. تصوری که ما به عنوان یک مادر داریم "مادر" یعنی موجودی ضعیف، نگران، احساس گناه و فداکار منفی. چرا میگم فداکار منفی؟ چون فداکاری در جایگاه خودش بسیار با ارزش است. در حالی که نگران بودن و احساس گناه داشتن به هیچ عنوان فداکاری نیست.
پس اولین مسئله این است که مادر باید در برابر ویروس نگرانی ضدعفونی شود. دوستان اگر ما خانواده را به یک خیمه یا چادر تشبیه کنیم "پدر" ستون خیمه است محکم، استوار ولی تنها. و "مادر" چادر خیمه است که با تکیه به این محور یعنی پدر فضای امن برای خانواده ایجاد می کند. اگر چادر خیمه آسیب ببیند انواع ویروس های مختلف وارد این فضا می شوند و امنیت خانواده را به خطر می اندازند پس باید مراقب این چادر لطیف باشیم.
توجه داشته باشید مخصوصا مادران عزیز، "مادر" یک منبع هست که اعضای خانواده به خصوص فرزندان به این منبع به آن متصل اند. منبعی که اگر در آن آب باشه همه از این منبع، آب دریافت می کنند. اگر شهد و شکر و شیر و عسل باشد فرزندان همان را دریافت می کنند و اگر خدای نکرده تلخی و بد طعمی و تندی باشد باز هم فرزندان از همان منبع تغذیه خواهند کرد. پس مهم اینه که ما به مادر بیشتر توجه کنیم و خود مادران عزیز هم کمک کنند این ویروس نگرانی را از خانواده به آرامی پاک کنند.
🔻مسئله دیگه این که هر اتفاقی می تواند برای ما فرصت یا تهدید باشد. روزهای سختی که الان داریم، مسئله "کرونا" و مسائل دیگه این ها یک رویداد هست. نگاه ما به این رویداد ها میتواند مثبت یا منفی باشد. آنها را فرصت بینیم یا تهدید ببینیم.
اگر اتفاقات رو تهديد ببینیم و آنها را تبدیل به فرصت نکنیم تبدیل به خطر خواهند شد و خانواده را در مخاطره قرار خواهند داد. ولی اگر آنها را به عنوان فرصت ببینیم و از فرصتها بهترین استفاده را بکنیم این روزها برای تقویت شخصیت فرزندانمان سرمایه بسیار گران بهایی خواهند شد.
اتفاقات اخیر یک فرصت هست برای تقویت شخصیت بچه هایمان. ما نگاه راهبردی برای ۳۰ سال آینده داریم و اگر خدای نکرده این تهدید تبدیل به خطر شود آسیب آن هم باز به فرزندانمان خواهد خورد. (قسمت دوم)
(استاد سلطانی)
@negarestanebazi
Join @nooredideh
🔵کرونا
دستور امیرالمؤمنین برای رفع هربیماری واگیردار
مرحوم آیت الله سید احمد خوانساری میفرموند در دوران ما #وبا فراگیر شد ک افراد زیادی فوت شدند، ولی خانواده ما و بعضی از افرادی که “قل لن یصیبنا” را میخواندند از این بلا محفوظ ماندند لذا به تمام دوستان خواندن “قل لن یصیبنا” را تاکید میکنیم. که از امیرالمؤمنین علیه السلام نقل شده است و برای رفع حوادث بخصوص بیماریهای واگیردار توصیه شده است
✍متن کامل قل لن یصیبنا را اینجا بخوانید
همین الان پست آخر قرار داده شد👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
زمانی که از کار فرزندتان خشمگین میشوید، مدام با خود تکرار کنید ک
من بالغ و عاقلم
و او کودک و ناتوان
کنترل نداشتن روی رفتار و گفتار،
ویژگی سنی اوست، نه من..
#کانال_تربیتی_نوردیده
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
🔴 خطرناکتر از کرونا برای کودکان درباره ویروس نگرانی و استرس صحبت کردیم که بمراتب خطرناکتر از ویروس
🔴 خطرناکتر از کرونا برای کودکان
حال برای مراقبت بهداشتی در این ایام برای کودکان چه کنیم؟
کودک به عنوان یک انسان دارای جسم، ذهن و روان است. هر سه این موارد را باید مراقبت کنیم.
🔸اولين مراقبت که خوشبختانه همه جاهست و توصیه می شود مراقبت از دهان هست. توضیحات در این باره زیاد هست فقط اشاره میکنم که از این فرصت استفاده کنیم، خوراک و تنقلات بچه ها را از تنقلات صنعتی و فست فود به خوراک طبیعی تبدیل کنیم. تنقلات صنعتی برای بچه ها و برای دستگاه گوارش بچه ها مضر هست. پس از این فرصت استفاده کنیم و تنقلات طبیعی را جانشین کنیم.
🔸دوم؛ ورودی ذهن "چشمها و گوشها"
فرزندان ما این روزها در فضای خانواده چه مناظری را می بینند و چه کلماتی را می شنوند آیا این کلمات امیدبخش هستند؟ که امیدوارم باشند. آیا تبادل شادی و امید در خانواده بیشتر شده؟
عزیزان همه باید این روزها سفیر امید باشیم و به هم امید و خوش بینی بدهیم. یادتون هست اوایلی که ویروس کرونا در چین آمده بود مردم در خانه ها از پنجره هاشب ها فریاد می زدند و به هم روحیه میدادند ما هم نیاز به یک چنین بسیج شادی و امید داریم.
🔸نکته سوم؛ مراقبت از روان بچه ها با استفاده از بازی های شاد و تبدیل زندگی به شادی.
بچه ها را در کارهای منزل مشارکت دهید. یکی از رفتارهای مهربانی محور در رفتار با کودک، مشارکت والدین در کار بچه ها و مشارکت بچه ها در کار والدین است. الان بهترین فرصت برای انجام این مساله هست.
بچه ها را در کارهای منزل شرکت بدید با هم کار گروهی بکنید، تمرین همکاری، همدلی. بگذارید بچه ها در غذا پختن به شما کمک کنند، با مواد غذایی بازی کنند، با مواد اولیه دست ورزی کنند. "البته با رعایت بهداشت و اصول پیشگیری که این روزها خیلی مهم هست"
بازی دیگه ای که میتواند به سلامت روان بچه ها کمک کند و آنها را خوشحال کند قصه گویی هست. در مواقع معمولی والدین فرصت کافی ندارند حداکثر برای بچه ها کتاب بخونند. ولی این روزها فرصت خوبیه که ما برای بچه ها قصه بگیم. اززندگی خودتون بگید. مخصوصا از بیماریهایی که به شفا و درمان منجر شد. و این قصه ها را به قول اهالی تآتر دراماتیزه کنید. بچه ها ذهن تصویری قوی دارند از این قصه ها تصویر می سازند این تصویرها را ترتیبی بدهید که با شادی و امید و خوشحالی در ذهنشان مجسم کنند.
بچه ها را به دور از واقعیت های عینی روزگار بزرگ نکنید این روزها فرصت بسیار خوبی هست برای اینکه بچه ها کنترل شده و با هدایت والدین و در حد توانشان و سنشون و رشد ذهنی شان با واقعیت ها آشنا بشوند. اتفاقاتی که در جامعه ما می افتد یک واقعیت هست و بچه ها، نه اینکه کامل در معرض اطلاعات مخرب قرار بگیرند بلکه به آرامی به صورت شیرین در قالب قصه و بازی به بچهها منتقل کنید.
تلاش کنید تجربیات امروز را به صورت تصاویر شیرین در ذهن بچه ها ثبت کنید. بچه ها ذهن کلامی شان ضعیف تر هست و ذهن تصویری شان قوی هست اتفاقاتی که امروز می افتد با چه تصویری در ذهن فرزندانمان ثبت میشود. این تصاویر آینده آنها روگا خواهد ساخت. شاد و سرافراز باشید. (قسمت سوم)
(استاد سلطانی)
@negarestanebazi
Join @nooredideh
به کودکان خود کمک کنید تا احساسات خود را درک کنند. کودکان نیاز دارند احساساتشان مورد پذیرش و احترام قرار بگیرد. بعنوان مثال 👇
1. شما می توانید با توجه و آرامش کامل به حرف های کودک گوش دهید.
2. شما میتوانید احساسات کودکتان را با کلمهای تایید کنید. "آه. راستی! متوجه هستم."
3. شما میتوانید به احساسات آنها نامی بدهید. "به نظرم این کار بینتیجه است"
4.شما می توانید آرزوهای آنان را به طور خیالی برآورده کنید. "کاشکی میتونستم همین حالا یک عروسک بزرگ برات حاضر کنم"
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
AUDIO-2020-02-26-08-44-36.m4a
6.37M
استاد محمود سلطانی
با نگرانی های این روزها چه کنیم (قسمت سوم)
#زندگی_در_شرایط_بحران
کانال خانه بازی نگارستان 👇👇
@negarestanebazi
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
اگر خودايده آل با خودپنداره واقعي فاصله ي زيادي داشته باشد و به سمت پايين و كاذب منفي برود، شخص از خ
امروزه يكي از اختلالات شخصيتي كه در حال تبديل به بيماري است، دو شخصيتي بودن يا شيدايي – افسردگي است كه دربين جوان ها در حال افزايش است. اين بيماري در خانواده هايي كه خيلي روي درس فرزندشان فشار مي آورند و بچه هم موفق نمي شود، بسيار ديده مي شود.
شيدايي افسردگي به كساني گفته مي شود كه اصلاً رفتار قابل پيش بيني ندارند، وقتي عصبي مي شوند طوفان به پا مي كنند و وقتي شاد مي شوند از خودبي خود مي شوند. من موردي داشتم كه وقتي اين دختر خانم را در حالت عادي مي ديديم بسيار شاد و بذله گو كه آدم حظ مي كرد اما وقتي ناراحت و عصباني مي شد با تزريق آرام بخش آرام مي گرفت چون دچار اختلال شخصيتي بود. به همين دليل بحث شخصيت را نامحدود ادامه خواهيم داد.
وقتي شخصيت و رفتار غيرواقعي مي شوند، ارتباط ها نيز غيرواقعي مي شوند، چه ارتباط با محيط و چه ارتباط با انسان ها، رابطه هم غيرواقعي مي شود. امروزه در روابط اجتماعي چه مي بينيد؟ تعادل يا عدم تعادل؟ همه جا عدم تعادل است. چون اصلاً فرديت و ذهنيت برهم منطبق نيستند . جاي ارزش ها و اصول جابه جا شده.
نوجواني به خودي خود يك دوران بحران هويت است؛ وقتي در كل جامعه همه چيز غير واقعيت مي شود، هويت ها نيز غير واقعي مي شوند. ما اصلاً نبايد جوان ها را سرزنش كنيم بلكه بايد به فكر درمان ريشه ها باشيم و اصلاً هم دنبال مقصر نگرديد چون نه شما مقصريد، نه ما و نه ديگران و هيچ كس مقصر نيست؛ دنبال ريشه باشيد.
اين آشفتگي ها هستند كه باعث بهم ريختگي ذهن مي شوند. به خصوص كه در عصري هستيم كه باران اطلاعات است. (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت11}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
🔴 حالا که قراره این روزها همهمون توی خونه کنار بچهها باشیم، چه نکاتی رو باید رعایت کنیم و چه بازیهایی رو برای گذر از این بحران باید انجام بدیم؟!
اهمیت بازیهای تخلیه هیجانی توی این روزها چیه؟!
بیاید اینجا سریع👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
👆مامانا و باباها این کانالو از دست ندید، بسیار #مفید و #کاربردی
با نگرانی های این روزها چه کنیم -۴.m4a
19.99M
استاد محمود سلطانی
با نگرانی های این روزها چه کنیم (قسمت چهارم)
#زندگی_در_شرایط_بحران
کانال خانه بازی نگارستان 👇👇
@negarestanebazi
Join @nooredideh
کودکان حق دارند احساسات
صادقانه والدینشان را بدانند...
با شرح دادن احساساتمان
می توانیم صادق باشیم بدون
اینکه کودک را آزاد دهیم.
❌ بچه آستینمو نکش. چه مرگته آخه!
✅ من دوست ندارم کسی آستین
لباسمو بکشه.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
با نگرانی های این روزها چه کنیم-۵.m4a
6.74M
استاد محمود سلطانی
با نگرانی های این روزها چه کنیم (قسمت پنجم)
#زندگی_در_شرایط_بحران
کانال خانه بازی نگارستان 👇👇
@negarestanebazi
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
امروزه يكي از اختلالات شخصيتي كه در حال تبديل به بيماري است، دو شخصيتي بودن يا شيدايي – افسردگي است
گفتيم ذهنيت غيرواقعي، برداشتي و القايي و هنجاري است. الآن هنجارهاي جامعه خيلي بهم ريخته است و اين سيل اطلاعات روي هنجارهاي جامعه ي ما تأثير مي گذارد و ما خيلي تحت فشار هنجارهاي اجتماعي هستيم. كه بيشترين تأكيد من در اين دوره روي هنجارهاي اجتماعي است. چون هنجارهاي اجتماعي باعث مي شوند ما شخصيتي به فرزندمان القاء كنيم كه آن شخصيت كاملاً غيرواقعي است و نگاهمان به هنجارهاي اجتماعي باعث مي شود كه يك برداشت غيرواقعي داشته باشيم.
يك مثال خيلي ساده مثل: « چرا همه از اين ماشين ها دارند ما، نداريم». اين مسائل هنجاري هستند كه راجع به آن ها صحبت خواهيم كرد. حال وارد بحث دانايي و چگونگي مي شويم.
چگونه مي توان شخصيت مطلوب ايجاد كرد؟
اولين مسئله اهميت نقش والدين، الگو بودن و حمايت كننده بودن است. در شكل گيري شخصيت كودك هيچ چيز مهم تر و اساسي تر از نقش والدين به خصوص نقش مادر نيست. شخصيت در خانواده شكل مي گيرد نه در مهدكودك و مدرسه.
پايه هاي اصلي شخصيت در خانواده شكل مي گيرد و به قول آقاي دكتر عبدالعظيم قريب بخش اعظم تربيت كودك در سكوت شكل مي گيرد. والدين هركاري مي كنند بچه ها تصوير برداري مي كنند. اصلاً دنبال اين نباشيد كه با نصيحت و موعظه شخصيت بچه ها را متعالي كنيد، مهمترين عامل اين است كه ما، چگونه رفتار مي كنيم؛ شخصيت از طريق والدين به كودك منتقل مي شود. عزت نفس ميراث والدين است. به قول دكتر هايم جينات: عزت نفس گران بهاترين ميراثي است كه پدر و مادر مي توانند براي كودك به ارث بگذارند كه با هيچ ثروتي قابل مقايسه نيست و مستقيم از رفتار والدين گرفته مي شود. (ادامه دارد...)
#شخصیت {قسمت12}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
اگر می خواهید فرزندتان به حرف شما گوش دهد و اشتباهاتش را تکرار نکند، به جای اتهام زدن به او اطلاعات را در اختیارش قرار دهید.
❌ کی بطری شیر رو اینجا ول کرده!!
✅ بچه ها اگر شیر رو یخچال نذارین ترش میشه.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
🔴 خطرناکتر از کرونا برای کودکان حال برای مراقبت بهداشتی در این ایام برای کودکان چه کنیم؟ کودک به ع
🔴 خطرناکتر از کرونا برای کودکان
در دو گفتار قبلی درباره "مادر" بعنوان پوشش دهنده عاطفی خانواده صحبت کردیم و امروز درباره پدر صحبت می کنیم.
آیا پدر به قرنطینه و ضدعفونی از نگرانی نیاز ندارد؟ حتما دارد. مادر مدافع داخلی خانواده است، مدافع حریم خانواده است و پدر مبارز خارج از خانه است. پدر از خانه بیرون میره در جامعه هست همانطوری که امکان آلودگی به ویروس در بیرون بیشتر هست، آلودگی به ویروس های مختلف نگرانی و استرس هم بیشتر است. پس پدر نیاز بیشتری به ضدعفونی دارد. پدر باید محکم باشد.
بنابراین باید مراقب سلامت جسم، ذهن و روان خودش باشد چون پدر ستون خیمه خانواده است، استوار و محکم ولی تنها و مادر چادر این خیمه هست و نیاز به تکیه گاه پدر دارد و پدر ستون خانواده و نیاز به حمایت عاطفی مادر دارد. مادر نیاز به قدرت پدر و پدر نیازمند به لطافت مادر. ضعف در هر کدام از این دو به امنیت خانواده آسیب میزند.
همانطور که پدر در بدو ورود به خانه باید مقررات بهداشت جسمی و پیشگیری را رعایت کند، تعویض لباس شستن دستها، دوش گرفتن، ضدعفونی کردن دست ها و.... از نظر ذهنی و روانی هم باید پاک سازی شود.
پدر عزیز این روزها مشغله فکری زیادی داری نگرانیها دغدغه ها، اخبار ناخوشایند، مسایل مالی و اقتصادی و نظایر آنها. همه ی اینها قابل درک است اما سوال اصلی اینکه چگونه می توانیم این نگرانی ها را به فرزندانمان منتقل نکنیم؟
عزیزان قطعا پس از عبور این بحران مسائل مالی و اقتصادی و مشکلات مالی بیشتر خواهد شد و این یک مسئله ملی است. الان تحت تاثیر بحران سلامتی و مقاومت در مقابل این ویروس خیلی به چشم نمی آید ولی در آینده بیشتر خواهد شد ولی از این فرصت استفاده کنید از فرصتی که اکنون در کنار هم هستید. برنامه های مالی خانواده را مدیریت کنید هزینهها، مسافرت ها، هزینه های عید و سایر هزینهها را واقعبینانه بررسی و برنامه ریزی کنید. اجازه ندهید اضطراب مالی به کودکان منتقل شود.
کاهش امکانات مالی را که غیرقابل اجتناب هم هست با پاسخ به نیازهای مهر و محبت و نیازهای معنوی بچه ها جبران کنید و در کنار هم لحظات شادی برای فرزندان فراهم کنید. (استاد سلطانی/قسمت چهارم)
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
با نگرانی های این روزها چه کنیم-۶.m4a
7.02M
استاد محمود سلطانی
با نگرانی های این روزها چه کنیم
●کودک درون ، فرزند بیرون
●معصومیت درون
●والد، بالغ ، کودک
●بازی حرکتی
#زندگی_در_شرایط_بحران
(قسمت ششم)
کانال خانه بازی نگارستان 👇👇
@negarestanebazi
Join @nooredideh
کاری که کودک باید انجام دهد را برایش توصیف کنید.
وقتی بزرگترها مسئله رو توصیف می کنند کودکان فرصتی می یابند تا بدانند چه باید بکنند و گیج و سردرگم نمی شوند.
❌ چند بار بهت بگم چراغ دستشویی رو بعد از اینکه بیرون اومدی خاموش کن.
✅ پسرم چراغ دستشویی هنوز روشنه.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
گفتيم ذهنيت غيرواقعي، برداشتي و القايي و هنجاري است. الآن هنجارهاي جامعه خيلي بهم ريخته است و اين سي
در هوش متعادل ما مي خواهيم شخصيت را بر پايه ي تفكر سنتي به روز شده و با كمك علم تعريف كنيم. به همين دليل به سراغ ساختار مي رويم.
هر شخصيتي يك ساختار نياز دارد اگر اين ساختار را نشناسيم در حقيقت شخصيت متعادل نخواهيم داشت.
ساختار عبارت است از:
🔸 اصل،
🔸 اصول،
🔸 ارزش
🔸 و مهارت همه ي اين موارد تعريف دارند و اگر آن ها را نشناسيم نمي توانيم شخصيت متعادلي بسازيم.
اصل چيست؟ هدف شما در زندگي چيست؟ حاضرين: متعالي شدن. استاد: بعد از اين كه متعالي شديد چي؟ سكوت..... رسيدن به آرامش. استاد: بعد از اين كه به آرامش رسيديد چي؟ حاضرين: لذت ببريم. استاد: بعد از لذت چي؟ حاضرين: خوب ديگه مي ميريم.
استاد: وقتي ما هدفي انتخاب مي كنيم براي رسيدن، در دلش يك ايستايي دارد و همه ي ما گرفتار اين ايستايي هستيم. ما هدف هايي مي خواهيم كه به آن ها برسيم و اصلاً از نظر ما هدف يعني رسيدن ولي وقتي زندگي ما هدفي براي رسيدن است يعني در حقيقت حركت را از آن سلب كرده ايم. گفتيم زندگي يعني حركت و حركت به سمت هدفي كه هيچ گاه به آن نرسيم.
مهمترين قضيه در زندگي اين است كه ما نياز به هدفي داريم كه هيچ وقت به آن نرسيم و بدانيم كه به آن نمي رسيم و مطمئن هستيم كه به آن نخواهيم رسيد ولي به سمت آن حركت مي كنيم. ما به اين مي گوئيم هدف غايي. اين هدف براي رسيدن نيست. براي جهت دادن است. براي اين است كه يك نقطه داشته باشيم كه به آن نگاه كنيم تا راه را گم نكنيم.
مثلا میخواهیم بریم قله دماوند از هر جا که قله را ببینیم جهت را تشخیص میدهیم که آیا درست حرکت میکنیم یانه.
#شخصیت {قسمت13}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
به جای فریاد زدن بر کودک، اطلاعات را در اختیارش قرار دهید.
وقتی اطلاعات را در اختیار کودکان قرار میدهید معمولا آنها خودشان متوجه می شوند چه باید بکنند...
❌ اگه یه بار دیگه روی دیوار چیزی بنویسی کتک مفصل میخوری.
✅ دیوار برای نوشتن نیست بلکه کاغذو درست کردن که روش چیزی بنویسی.
❌هیچ وقت شده یه بار توی کار خونه به من کمک کنی؟
✅ خیلی خوب میشد اگه میز برای شام آماده می شد.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
با نگرانی های این روزها چه کنیم- ۷.m4a
6.46M
استاد محمود سلطانی
با نگرانی های این روزها چه کنیم (قسمت هفتم)
#زندگی_در_شرایط_بحران
کانال خانه بازی نگارستان 👇👇
@negarestanebazi
Join @nooredideh
در صحبت کردن با کودک منظورتان را به طور خلاصه و در یک کلمه برای کودک بیان کنید.
کودکان از خطابه و توضیحات بلند نفرت دارند برای آنان یک یادآوری کوتاه بهترین چیز است.
❌ بچه ها باز هم یادتون رفت اتاقتونو مرتب کنید چند بار بهتون بگم وقتی از خواب بیدار شدین تختتون را مرتب کنید و لباساتونو مرتب بزارید توی کشو!!
✅ بچه ها تختتون!
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
در هوش متعادل ما مي خواهيم شخصيت را بر پايه ي تفكر سنتي به روز شده و با كمك علم تعريف كنيم. به همين
ما به مهارت ها ادب مي گوييم. ادب بر پايه ي اخلاق و فطرت است. اولين مهارت يا ادبي كه مي خواهيم به آن بپردازيم ادب كلام است. ادب حرف زدن. ما ادب كلام نداريم. نه اين كه حرف زدن بلد نباشيم بلكه بحث خشونت ها و خشونت هاي كلامي را به ياد آوريد.
شخصيت و امنيت با هم كاملاً عجين هستند به همين دليل مي خواهيم روي خشونت هاي كلامي تمركز بيشتري كنيم و احساسات پشت اين خشونت ها را ببينيم.
بدون سرزنش و با نگاه مسئول به محاوره هاي مان خوب نگاه كنيم، به حرف زدن هايمان توجه كنيم و ببينيم كه از چه كلماتي استفاده مي كنيم. تعداد كلماتي كه براي صحبت كردن از آن ها استفاده مي كنيم چند تا هستند؟ تا حالا شمرده ايد؟ در خزانه ي لغات ما چه قدر لغت وجود دارد و چه قدر به اين لغات دسترسي داريم؟ در بازي هاي كلامي خلاق خيلي اهميت دارد كه در خزانه ي لغات ما چه قدر لغت وجود دارد؟ آن ها را بنويسيد. در محاوره هايمان چه قدر قدرت تفهيم و تفهم داريم؟(ادامه دارد.. )
#شخصیت {قسمت14}
[مباحث کودک متعال ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده