1_91650117.mp3
4.15M
نکته مهمی درباره رفتار با نوجوان، بخشی از همایش رفتار با نوجوان
XiaoYing_Video_1567808544476_HD.mp3
1.42M
بخشی از همایش حفظ کرامت نفس در فرزندان. 👈 پیشنهاد امام حسین (ع) به شمر در لحظات آخر برای جبران اشتباهاتش
4_5839321812042778738.m4a
2.27M
بخشی از کارگاه کودک و تفکر اقتصادی
پاسخ دادن به نیاز واقعی بچه ها یعنی رابطه عاشقانه با آنها واین باعث می شود که بچه خانواده محور بار بیاید.
قلب این بچه دست خداست، شما وظیفه تان را انجام بدهید، خدا کاستی ها را جبران می کند. پس نیازهای بچه ها را بشناسیم و به نیازهای آنها پاسخ بدهیم.
[کتاب منِ دیگرِ ما]
استاد عباسی ولدی
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
بازی، لازمۀ شاداب ماندن روح کودک است. بدون بازی کودک نمیتواند تجربهای از شادی و نشاط داشته باشد
اگر شنیدید که کودکی بدون بازی، در اوج نشاط و شادابی است، باور نکنید.
[کتاب منِ دیگرِ ما]
استاد عباسی ولدی
Join @nooredideh
اگر کسی به شما بگوید شب تا صبح بالای سر فرزندت بنشین و روی پیشانی اش پارچه خیس بگذار، اگر فرزند سالم باشد، آیا شما حوصله اینکار را خواهید داشت؟
اما فرض کنید که فرزندتان تب شدید دارد و پزشک هم به شما گفته باید شب تا صبح بیدار بوده و از او مراقبت کنید. او دستور داده که دائم پارچه خیس کنید و روی پیشانی اش بگذارید.
پزشک هشدار داده اگر از فرزندتان غافل شوید ممکن است، تب او به قدری بالا برود که او تشنج کند. شما با شنیدن آثار این کار و خطرات غفلت از آن، همه وجودتان انگیزه و حوصله می شود و تا صبح با دقت تمام این کار را انجام می دهید.
اگر والدین بدانند با آزاد گذاشتن کودک چه خدمتی در حق او کرده و با محدود کردنش چه جفایی به او نموده اند، گمان نمی کنم انگیزه و حوصله کافی برای آزاد گذاشتن او پیدا نکنند. . .
[کتاب من دیگر ما ]
استاد عباسی ولدی
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
🔴نظرسنجی مهم
هفته بعد، هفته کتابه، اگه قرار باشه، ٣،۴ تا کتاب با تخفیف ٣٠_۴٠درصدی معرفی کنیم بخرید، کدوم کتابا رو انتخاب میکنید، میتونید هرچندتا گزینهای که میخواید رو انتخاب کنید👇
EitaaBot.ir/poll/qk0ru
برخی از ما فکر میکنیم که محبّت زبانی، تنها در رابطۀ پدر و مادر با نوزادان و خردسالان، معنا پیدا می کند .
ابراز محبّت زبانی، به فرزندان در سنین بالاتر (نوجوانی ،جوانی) ،پاسخ به نیاز آنهاست.
فرزندان ما، تشنۀ محبّت هستند. ابراز محبّت، حکم سیراب کردن آنها را دارد.
[کتاب من دیگر ما] فصل محبت
استاد عباسی ولدی
Join @nooredideh
کودکان ساکت و ساکن؛ حتی وقتی به ساکن بودن عادت میکنند، باز هم درون ناآرامی دارند.
رابطۀ کودک و فعالیت جسمی مثل رابطۀ مادر و فرزند است. وقتی به زور مادر را از فرزند جدا میکنید، با هیچ چیز دیگری نمیتوانید آرامشی را که مادر از کودک میگرفت به او برگردانید. این مادر، همیشه ناآرام است؛ حتی اگر نمایشِ آرامش را بازی کند.
شما فکر میکنید این مادر نسبت به کسی که فرزندش را به او برگرداند چه حسی دارد؟ پس بیایید فرزند کودکانمان را به آنها برگردانیم.(یعنی همان تحرک، هیجان، و... )
[کتاب منِ دیگرِ ما] جلد سوم
استاد عباسی ولدی
Join @nooredideh
تربیت فرزند نوردیده
ما با سوال و جایزه بچه ها را شرطی می کنیم درست مثل کاری که با حیوانات سیرک می کنند. در سیرک اگر حیوا
در جلسه ایی با نوجوانان در بحث نیاز وخواسته ها راجع به تکنولوژی صحبت کردیم از آنها پرسیدم که گوشی موبایل چیه؟ گفتند ما نیاز داریم. گفتم چه نیازی به تلفن همراه دارید؟ تاده سال پیش که تلفن همراه نبود بشریت رشد نمی کرد؟ ماخودمان آگاهانه انتخاب نمی کنیم که به چه چیزهایی نیاز داریم بلکه به ما می گویند که شما چه نیازی دارید(ارائه ی الگو) واگراین نیازرا دریافت نکنی خوشبخت نیستی. به ما القاء می شود که تو نیاز به یک گوشی داری، با یک خط خاص که این امکانات را داشته باشد و اگر این ها را نداشته باشی نتیجه اش احساس ناخوشایند خواهد بود.
هر عضوی از بدن ما اگر مطابق قانون طبیعت و نظام آفرینش کارکند، پیر نمی شود مغز هم اگر درست کار کند جوان و فعال می ماند. حتی مسن ترین افراد به صورت جوان ناکام از دنیامی روند. نسبت وزن مغز انسان با بدنش در مقایسه با بقیه ی پستانداران خیلی بیشتر و بزرگتراست. حداقل باید صد سال به بالا عمر کنیم ولی 50، 60، 70 سالگی فوت می کنیم یا اگر فردی در 80 سالگی بمیرد می گوییم «خب دیگه بسش بود خیلی هم عمرکرده بود.» ما درمسیر نظام آفرینش قرار نداریم. (ادامه دارد...)
#هوش_ویادگیری {قسمت24}
[مباحث کودک متعادل ]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
در گذشته مسافت زیادی را برای سوار شدن به وسایل نقلیۀ عمومی پیاده طی میکردیم، الان برای پارک کردن وسیلۀ شخصی خود چه اندازه وسواس داریم؟ وسیلۀ ما حتماً در نزدیکترین مسافت تا محل مورد نظرمان باید پارک شود.
گاهی چند متر نزدیکتر را هم غنیمت دانسته و حاضریم زمان زیادی را برای پیدا کردن جای پارک نزدیکتر صرف کنیم؛ اما این چند متر را پیاده نرویم.
انسان مدرن حتی حال پیاده شدن و باز کردن در حیاط را ندارد. از داخل ماشین بدون آنکه پیاده شود با یک دگمه در خانه را باز میکند.
ـ در گذشته فاصلۀ میان ما و تلویزیون مسافت قابل توجهی به حساب نمیآمد؛ به همین دلیل هم کم و زیاد کردن و تعویض شبکۀ تلویزیون برای ما کار سختی نبود. آیا تا به حال به این مسئله فکر کردهاید امروز اگر کنترل تلویزیون در دسترسمان نباشد، چه اندازه بلند شدن و به سمت تلویزیون رفتن برای ما سخت است؟
یکی از دلایل اصلی بیحوصلگی همین رکود در زندگی مدرن است.
(📚کتاب منِ دیگرِما)
استاد عباسی ولدی
Join @nooredideh
بچه ها به دستورات پدر و مادرهایی که به اندازه ی نیاز به آنها محبت نمی کنند و به اندازه ی نیاز احترام نمی گذارند، بعنوان دستورات خودخواهانه نگاه می کنند و از آنها فراری هستند.
و این تصویر نمی گذارد که آنها با دل و جان به حرف های آنها گوش بدهند.
[کتاب منِ دیگرِ ما]
استاد عباسی ولدی
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
موضوع مهم #شیرگرفتن کودک رو در اینستاگرام نوردیده شروع کردیم، اگر پیج جدید اینستاگراممون رو فالو ندارید حتما دنبال کنید 👇
Instagram.com/nooredideh_ir
موضوع بعدی #پوشکگرفتن می باشد
در گذشته انسان با طبیعت رفیق بود و در نزدیکی طبیعت زندگی میکرد.
بسیاری از مشکلات تربیتی بشر امروز ریشه در دوری او از طبیعت دارد.
[کتاب منِ دیگرِ ما]
استاد عباسی ولدی
Join @nooredideh
پدرم! مادرم! این طور نگاهم نکنید. میدانم سرتا پایم مایه آزار شماست. سرِ افراشته شما در میان مردم، با کارهای من، رو به زمین فرود آمده. این نقش شرمی که روی صورت شماست، از خجالت، آبم کرده.
باشد، همه تقصیرها گردن من؛ اما یک بار هم که شده، از بالا به زندگیمان نگاه کنید و به این پرسش ها جواب دهید:
پدر! چرا وقتی به خانه می آمدی، ابروانت در هم بود و سلام خشک، بیش از آن که بخواهد روحی در کالبد خسته خانه ما بدهد، بوی مرگ را به خانه می آورد؟
مادر! چرا وقتی پدر به خانه می آمد، آهنگ جواب سلامت، خبراز آتشی در زیر خاکستر میداد، به قدری که زمین خانه را داغ میکرد؟ داغی زمین، تابآوردن در خانه را برایم دشوار می کرد. وقتی بهانه ای برای بالا بردن صدایتان پیدا میشد، زمینی داغ زیر پایم میلرزید. میشود بگویید چند روز از هفته، نه، چند روز از ماه را اصلا بگویید تا به حال چند روز، به جای این زلزله ها در خانه مان هلهله شادی بوده؟ هلهله هم پیش کش، خانه مان چند روز آرام بوده و به رنگ شادی روی رخش نشسته؟
من از این خانه، بیرون که میزدم، از داغی زمین خانه و زلزله های پی در پی، خبری نبود. دست نوازشی که دوست نماها بر سرم می کشیدند، آرامشی به من میداد که در خانه به دنبالش بودم. باقی قصه، گفتن ندارد.
باشد، همه تقصیرها گردن من؛ اما از من که گذشت، به فکر خواهرم باشید.
(📚تا ساحل آرامش جلد1)
استاد عباسی ولدی
join @nooredideh
بچههایی که بازی میکنند، درمقابل بیماریها قویتر از کودکانی هستند که بی تحرک اند.
این، یک قانون عمومی است: «عدم تحرک، موجب ضعف عمومی سیستم دفاعی بدن میشود»
[کتاب منِ دیگرِ ما]
استاد عباسی ولدی
Join @nooredideh
دوستانی که دنبال کتاب هفت جلدی من دیگرما هستن، تو این هفته که هفته کتاب هست طرح تخفیفات پاییزهس میتونن ۵٠هزار تومن ارزونتر این مجموعه کتاب رو بخرن
قیمت سری 7جلدی پشت جلد 170تومنه
با تخفیف طرح پاییزه 120 تومن شده
لینک سفارش 👇
http://ketabshahrekord.ir/product/manedigarema/
فرزند باید حداقل در 7سال اول،
آزاد باشد.
این #آزادی، یکی از اصلیترین
راههای ابراز محبّت است.
بچه ها، کسانی را که آنان را آزاد می گذارند، بیشتر دوست دارند.
[کتاب منِ دیگرِ ما ]
استاد عباسی ولدی
Join @nooredideh
اگر وارد ذهن پدران و مادران امروز شویم، میبینیم که یکی از دغدغههایی که بر ذهن آنان حک شده این چنین است: چه کنم؟ تا کی میتوانم فرزندم را در خانه نگهدارم؟
مگر میشود او را زندانی کرد؟ نه، نمیشود؛ اما وقتی از خانه بیرون میرود، دلم هزار راه میرود. چگونه میتوانم فرزندم را در برابر این همه دامی که در مقابلش پهن شده حفظ کنم؟ من که نمیتوانم هر کجا که میرود دنبالش بروم. اگر هم بتوانم مگر تا کی این کار، ممکن است؟ وقتی که دانشگاه رفت چه کنم؟ همۀ دانشجویان که در شهر خودشان درس نمیخوانند. اگر در یک شهر دیگر قبول شد چه کنم؟
دغدغههایی از این دست، بسیار به جا و درست است؛ اما فراموش نکنید که محبت عاملی است که برای تأثیرگذاری، نه زمان میشناسد و نه مکان. اگر رابطۀ والدین و فرزندان، صمیمی و عاشقانه باشد، پدر و مادر میتوانند در هر سنّی و در هر جایی روی فرزندانشان اثر بگذارند.
فرزندانی که با دور شدن از پدر و مادر، خود را متعهد به آنچه پدر و مادر یاد دادهاند نمیدانند، بیشتر از کسانی هستند که پدر و مادرشان در رابطۀ عاطفی با آنها موفق نبودهاند.
[📚کتاب منِ دیگرِما]
استاد عباسی ولدی
@nooredideh