eitaa logo
🌙ماهِ خامنه🌙
733 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
3.9هزار ویدیو
9 فایل
این کانال در راستای امر امام عزیزمان در جهت فریضه جهاد تبیین ایجاد شده,تا در این جهاد زخمی بر پیکره شیطان و ایادی اش وارد کند. مارا با نظرات خود یاری کنید ادمین: @hanif1
مشاهده در ایتا
دانلود
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تشکر قالیباف از علما و نخبگانی که در انتخابات از وی حمایت کردند😐
قالیباف: برخی که ادعای دینداری و انقلابیگری داشتند به این علما و نخبگان توهین کردند | مارپیچ سکوت شکسته شد | باید  روشنگری کنیم | تا کی باید تحت خفقان این تخریب‌ها باشیم
😳

🔖 محمدباقر قالیباف، در جمع فعالان ستادهای تهران در انتخابات ۱۴۰۳
@noorekhameni 💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف ایام انتخابات: مردم مطمئن باشند فقط یک نفر از جبهه انقلاب ، خواهد ماند! باقی کنار میروند!🧐 قالیباف: 🔹حتما جبهۀ انقلاب باید قبل از ۸ تیر به یک فرد برسد و در این صحنه کار خود را انجام دهد. این عقلانیت و محبت در جبهۀ انقلاب وجود دارد و این کار اتفاق می‌افتد. @noorekhameni 💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انیمیشن حال و روز شایسته سالاری در دولت منتخب😭😅 @noorekhameni 💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایرادات و مشکلات کشورمان را بگوییم یا نه؟🧐 🎥رحیم پور ازغدی: بعضی‌ها میگن آقا از زخم‌های موجود در سیستم چیزی نگید. چرا نگیم؟! یکی دشمن نظام هست. دنبال زخم میگرده تا نمک بپاشه! یکی میخواد جای زخم را پیدا کنه و اصلاحش کنه! 🔹مصلحت اندیشی غیر از محافظه کاری است! مصلحت نظام؛ مصلحت مسئولین نظام نیست! مصلحت امت است. این ها تقویت نظام هست نه تضعیف! بله تضعیف موقعیت من و تو هست! @noorekhameni 💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخبار تکان دهنده از افغانستان، و خواب‌های شومی که برای ایران در ۳ استان مرزی تدارک دیده اند!💥🔥 ❌
نفوذ عوامل جدایی طلب بلوچ و عضو گروه تروریستی ریگی در مناسب امنیتی سه استان افغانستان و هم مرز با ایران

@noorekhameni
💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها کشوری که تا به حال در آن کودتا نشده آمریکاست ؛ اما چرا؟!🧐 نکته: موسوی خوئینی ها (اصلاحطلب) سرتیم افرادی است که با وجود مخالفت امام خمینی به سفارت آمریکا حمله کردند! @noorekhameni 💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.
🔺 به بنزین ۵۰ هزار تومنی سلام کنیم یا زوده؟😔 ‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‎‌‌‎‌ @noorekhameni 💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.
درک این تبعیض خیلی خیلی سخته😐 🔸یک نفر ۳٠ هزار میلیارد وام گرفته پس نداده، شکایت شده، متهم شده، ولی قوه قضاییه از او اسم نمی‌بَرد و می‌گوید "ابر بدهکار" 🔹از یک نفر دیگر هم فقط شکایت شده، حتی دادگاه هم تشکیل نشده و معلوم نیست محکوم شود یا نه، اما قوه قضاییه اسمش را که می‌گوید هیچ، حتی عکسش را هم می‌گذارد که ما خوانندگان بدبخت بیچاره اشتباه نکنیم. @noorekhameni 💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جامعه آنقدر باید رشد کنند و سیلیِ انتخاب غلط خود را بخورد تا به انتخاب درست برسد.✅🇮🇷 علامه مصباح یزدی: ما نه می‌توانیم نه مُجازیم به هر قیمتی مانع بشویم خواصّ و عوام باید بدهند و یک میدان گسترده است ممکن است که غلطی صورت بگیرد و خسارات زیادی به بار آید اما جامعه آنقدر باید رشد کنند و سیلیِ انتخاب غلط خود را بخورد تا به انتخاب درست که انتخاب علیه السلام برسد. @noorekhameni 💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به هوش باشید ، فیلمهای ساختگی با هوش مصنوعی وارد جامعه شده است و هر دروغی ممکن و باورکردنی!😳 ⁉️ قدرتی که خیلی ترسناک شده و می‌تونه خطرناک باشه 📌رسماً هوش مصنوعی می‌تواند با صدای خود شخص به هر زبانی بخواهد دوبله کند هرچند الان قسمت‌هایی باگ داره ... ➖ صحبت‌های به زبان انگلیسی که با هوش مصنوعی ساخته شده ... ✖️ حالا فرض کنید یک فیلمی تهیه بشه که در آن سیدحسن، داره به مردم ایران توهین می‌کنه؛ یا صحبتی خلاف اهداف جامعه‌ی اسلامی و مسلمانان می‌گه! چجوری می‌خوایم به مردمی که انقدر راحت همه چیز رو و قبول می‌کنن بگیم هوش مصنوعی... @noorekhameni 💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.
برکات عجیب سفر کربلا و زیارت امام حسین(ع)🥀 اگر زائر امام حسین علیه السلام می‌دانست چقدر پیامبر و امیرالمومنین و حضرت زهرا و ائمه و شهدای اهلبیت علیهم السلام را خوشحال کرده، و از دعاهای آن‌ها چه چیزها نصیبش شده و چه ثوابی در دنیا و آخرت دارد و چه موهبت‌هایی در پیشگاه خدا برایش ذخیره شده، دوست داشت تا آخر عمر خانه‌اش کربلا بود! 📖 لوْ يَعْلَمُ الزَّائِرُ لِلْحُسَيْنِ مَا يَدْخُلُ عَلَى رَسُولِ اللَّهِ مِنَ الْفَرَحِ وَ إِلَى أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ إِلَى فَاطِمَةَ وَ إِلَى الْأَئِمَّةِ (صلوات الله علیهم) وَ الشُّهَدَاءِ مِنَّا أَهْلَ الْبَيْتِ وَ مَا يَنْقَلِبُ بِهِ مِنْ دُعَائِهِمْ لَهُ وَ مَا لَهُ فِي ذَلِكَ مِنَ الثَّوَابِ فِي الْعَاجِلِ وَ الْآجِلِ وَ الْمَذْخُورِ لَهُ عِنْدَ اللَّهِ لَأَحَبَّ أَنْ يَكُونَ مَا ثَمَّ دَارَهُ مَا بَقِيَ 📚 کامل الزیارات باب۹۸ حدیث ۱۷. @noorekhameni 💠به کانال(خورشید خمین،ماه خامنه)بپیوندید.