نــــــــــورنــما
💠 مکث کنید
📍اصلی ترین دلیلی که باعث می شود در مفهوم آزادی جَر و بحث های زیادی صورت گیرد، استفاده از این واژه به تنهایی ایست و حال آنکه پیش از هر دین و عقیده ای، عقل و سیستم عصبی انسان هر گونه آزادی را بَرنمی تابد و حکم به اضافه شدن به مفهوم دیگر می کند و خاصیت مضاف و مضاف إليه "محدود کردن" است.
عقل هم ریشه با عقال است و "عقال" وسیله ای است که پای شتر را بستن می کنند؛ همانگونه که پیامبر به شتربان سهل اندیش فرمود: «إعقل و توکل» و بنابراین در مفهوم عقل نوعی بستن و محدودیت نهفته است:
گفت پیغامبر به آواز بلند
با توکل زانوی اشتر ببند
و فراتر از عقل، سیستم عصبی انسان است که رساتر و بلندتر "بانگ محدودیت" سَر می دهد و کسی که از این محدودیت خارج شود را مجازات می کند تا مطمئن شود که او دیگر از محدودیت خود بیرون نمی رود، مانند کسی که بدون توجه به موانع مقابل حرکت کند و او هر بار که با موانع برخورد کند درد ها به سمتش سرآزیر می شود.
و در نهایت وقتی احکام عقلی و سیستم عصبی انسان به عالم خارج پا نَهد، خودش را در قالب "قانون" ظاهر می کند و این بار قانون است که شخص متجاوز را مجازات خواهد کرد.
┈┄┅═✾ ✾═┅┄┈
📍و اما دین نیز از این محدودیت بی بهره نیست و مدام می گوید: «یمکث فی ظلهم» مکث کن. به جوانی که در اوج شهوت است می گوید: مکث کن و به کسی که می خواهد نگاه آلوده به گناه داشته باشد می گوید: مکث کن، همانند پیامبر ما که بسیار اهل مکث بود: «مکیث الکلام» و سپس هشدار می دهد که سرانجام مخالفت، مجازات به حکم شرع و دین است.
و شاید واژه ای که مشابه "مکث" است، "اثبات" باشد، "اثبات" معنایش حبس است، چون کسی را که حبس میکنند در یک جا ثابت و ساکن نگه میدارند. عرب وقتی میگوید «اثْبِتْ» یعنی حبس کن، خودت را از شَر گناهان حبس کن و مرا در دین نگه دار: «و ثبت قلبی علی دینک» که هرگونه آزادگی پسندیده نیست.
واژه ی دیگر "وقوف" است، وقوف از "وقف" عمیق تر در رساننده ی معنای حبس است، فقها می گویند: «الوقف حبس المال». "موقف" از همین ریشه به معنای محل توقف است، منتهی با "مسکن" متفاوت است؛ مسکن مکان سر راهی است که محلی گذرا و تمام شدنی برای انسان است؛ لکن موقف توقفی ایست که گذر از آن به معنای اوج گرفتن است. در تعریف عرفا، خداوند سبحان وقتی اراده کند انسان را از منزل و درجه ای به منزل و درجه ای بالاتر برساند، او را در بین دو منزل وقف می دهد و در این دو منزل به او تعلیم می دهد تا آمادگی پذیرش منزل بالاتر را داشته باشد: «الموقف هی منتهی کل مقام و هو المطلع و الأعراف کما عرفت و الموقف أیضا مقام الوفقه التی هی الحبس بین کل مقامین لتصحیح ما یبقی علی السالک فی المقامات من تصحیح المقام الذی وقع له الترقی الیه عنه و التأدب أیضا بما تحتاج إليه عند دخوله الی المقام الذی وقع له الترقی الیه».
https://eitaa.com/noornama
گفت و گو ویژه نورنما با سید حامد میری + پیوست ها
اظهار معجزه
پرچم رسول الله
علم قانون کلی نیست
وصیت جاودانه پیامبر
وصیت ظاهره
https://eitaa.com/noornama
38.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دغدغه مالی و شخصی احمدبصری که به دنبال کار در دفاتر یکی از مراجع بود.
جالب است که بدانید رفت و آمد های او به درخواست مناظره با مراجع عراق تحریف شده است و اتباع او می گویند: احمدبصری حتی پیشنهاد مالی آیت الله سیستانی را رَد کرد!
💠 حضرت مهدی ضد حضرت عیسی است!
احمدبصری علاقه زیادی به کتب معاصر دارد که بدون استفاده از منابع درست روایت نقل می کنند و یکی از آنها محمد عیسی داود است که ادعا دارد به استانبول سفر کرده و توانسته است به جفر امیرالمؤمنین علیه السلام دَست پیدا کند و او با همین ادعا شروع به نقل روایات می کند.
این شیخ همبوشی هم نتوانست برخلاف رویه ی امام خود عمل کند و به تبعیت از احمد بصری روایات محمد عیسی داود را قبول کرد!
🔺و عجیب است که این صفحه توئیتری دیگر در دسترس نیست و باقی گفت و گو ها پاک شده است!