⭕️ عیادت از بیمار
🔹 در سبک زندگی مهدوی، به همدلی و محبت بین مومنین، خیلی سفارش شده است و یکی از جلوه های این محبت، عیادت در زمان بیماری ایشان می باشد.
🔸 امام صادق میفرمایند: «از بیمارانتان عیادت کنید و از آنان درخواست دعا کنید که دعای آنان برابر با دعای فرشتگان است» (مشكاة الانوار ص۴۸۸)
🔺 هم چنین در روایتی امام کاظم به نقل از پدرانشان میفرمایند که رسول خدا گفته اند: «خدا در قیامت، یکی از بندگان را چنین سرزنش میکند که بنده من! چرا هنگامی که من بیمار شدم به عیادتم نیامدی؟ آن بنده می گوید: خدایا! تو پروردگار بندگان هستی و هرگز بیمار نمی شوی. خدا می فرماید: هنگامی که برادر مؤمن تو بیمار شد، از وی عیادت نکردی.
☑️ به عزت و جلالم سوگند اگر از وی عیادت می کردی، مرا نزدش می یافتی. سپس من نیازهای تو را برطرف میکردم و این به سبب کرامت بنده من است و من رحمان و رحیم هستم» (وسائل الشیعه ج۲ ص۴۱۷)
#تلنگر
✍️اگر قفلی در زندگیت میبینی شک نکن اون قـفل کلیدی داره... هیچکس قفل بدون کلید نمیسازد اگر قفلی در زندگیت میبینی شک نکن اون قـفل ڪلیدی هم دارد...
✅کلید خیلی از قضاوتهای زندگی پـنج چیز است:
➊صـبر
➋توکل
➌تـلاش
➍آرامـش
➎ایمان به خدا
📢📢📢مسابقۀ فرهنگی بزرگ «بر مدار آفتاب » (آستان قدس رضوی)
* سؤالها از متن موجود طرح شده است و افراد بالای دوازده سال میتوانند در مسابقه شركت کنند.
* به روشهای زیر میتوانید در مسابقات فرهنگی شركت كنید:
1.ارسال پاسخ به سامانۀ پیامکی 3000802222:برای این کار، كافی است به ترتیب، نام
مسابقه، شمارۀ گزینه های صحیح پرسشها بهصورت یک عدد پنجرقمی از چپ به راست و نام و
نام خانوادگی خود را به سامانۀ پیامکی 3000802222 ارسال کنید.
مثال: بر مدار آفتاب 1۲1۲۳ راضیه اکبری
2 .مراجعه به بخش مسابقات پرتال جامع آستان قدس رضوی به نشانی:
ir.aqr.razavi.www
3 .پاسخ به پرسشها در پاسخنامه:پاسخنامۀ تکمیل شده را میتوانید به صندوقهای مخصوص
مستقر در کیوسکهای راهنمای زائر بیندازید یا به صندوق پستی 351 – 91735 ارسال کنید.
* هزینۀ ارسال پاسخنامه ازطریق »پست جواب قبول« پرداخت شده است و نیازی به استفاده از
پاكت و تمبر نیست.
* آخرین مهلت شرکت در مسابقه، یک ماه بعد از دریافت کتاب است.*
قرعه کشی از بین پاسخهای کامل و صحیح و بهصورت روزانه انجام میشود و نتیجۀ آن ازطریق
سامانۀ پیامکی گفته شده به اطلاع برندگان میرسد.
2. شرکت در مسابقه از طریق لینک زیر:
https://haram.razavi.ir/post/-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A2%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D8%B6%D9%88%DB%8C
#مهارت
همسرداری
برای داشتن رابطه ای عمیق و رو به رشد همسر خود را تحسین کنید.
تعریف و تمجید از همسر قوی ترین پادزهر تحقیر و سرزنش است. وقتی شما وجوه مثبت همسر خود را بشناسید و آنها را بیانکنید رابطه شما مستحکم تر می شود پس به ویژگی های همسر خود بیاندیشید و آنها را برایش بازگو کنید و بخاطر وجود این ویژگی ها و اعمال مثبتی که در زندگیتان انجام می دهد از او قدر دانی نمایید.
👈 طبق تحقیقات زوج های خوشبخت حداقل ۵ بار در روز و حداقل به مدت ۵ دقیقه در روز و ۵ روز در هفته حس تحسین و قدردانی خود را به همسرانشان ابراز می کنند
✍از امام رضا(ع) سوال شد. بهترين بندگان خدا چه کسانی هستند فرمودند:
کسانی هستند که وقتی کارهای نيک انجام می دهند، خوشحال می شوند، و زمانی که کارهای بد انجام می دهند، طلب مغفرت می کنند، و زمانی که به آنها نعمتی عطا می شود، شکرگزارند، و هنگامی که گرفتار می شوند، صبر می کنند، و زمانی که خشمگین می شوند، عفو می کنند.
📚 تحف العقول؛ صفحه۳۳٢
@noorolhoda138
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقاره زنی صبح میلاد امام رضا(ع) در حرم رضوی
👈👈👈👈مسابقه «چشمه رحمت 13» هفته آینده در کانال قرار می گیرد.
دارالقرآن نورالهدی
@noorolhoda138
📚 نمک نشناسی
روزی کفاشی در حال تعمیر کفشی بود، ناگهان سوزن کفاشی در انگشتش فرو رفت. از شدت درد فریادی زد و سوزن را چند متر دورتر پرت کرد.
مردی حکیم که از آن مسیر عبور میکرد، ماجرا را دید سوزن را آورد به کفاش تحویل داد و شعری را زمزمه کرد:
درختی که پیوسته بارش خوری
تحمل کن آنگه که خارش خوری
حکیم به کفاش گفت:این سوزن منبع درآمد توست. این همه از آن فایده حاصل کردی یک روز که از آن دردی برایت آمد آن را دور میاندازی!
🔹اگر از کسی رنجیدیم، خوبیهایی که از جانب آن شخص به ما رسیده را به یاد آوریم. آن وقت ضمن اینکه نمکنشناس نبودهایم تحمل آن رنج نیز آسانتر میشود
حدیث_همسرداری
امام باقر علیه السلام میفرمایند :
برای زن هیچ شفیعی نزد پروردگارش به اندازه رضایت شوهرش سودمندتر نیست.
@noorolhoda138
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاداش عجیب یک صلوات
🎙 #سخنرانی استاد مسعود عالی
@noorolhoda138
📚با اینکه پیامبران و امامان معصومند، پس چرا استغفار و گریه میکنند؟
حاج آقا قرائتی: اگر سالن بزرگی را با نور کمی روشن کردیم جز اجناس و اشیای بزرگ را نخواهیم دید. ولی اگر همین سالن را با نور زیاد روشن کنیم حتی یک پوست تخمه و ذره کاغذ دیده خواهد شد. نور افراد عادی کم است، لذا تنها گناهان بزرگ خود را میبینند ولی پیامبران و امامان معصوم که از نور ایمان بسیار بالایی برخوردارند حتی اگر یک لحظه از عمرشان را به اعلی درجه ممکن بهره نگیرند، دست به دعا و گریه بر میدارند.
مثال دیگر: دراز کردن پا برای کسی که درد پا دارد، نه حرام است نه مکروه. ولی میبینیم که گرفتاران به درد پا به هنگام دراز کردن پا از اطرافیان خود عذر خواهی میکنند، زیرا برای آنان احترام قائلند که حتی از کار مباح خود شرمنده هستند. مثال دیگر: گاهی افرادی که در تلویزیون مشغول نقل اخبارند سرفه میکنند و فورا از تمام بینندگان عذر خواهی میکنند، با اینکه سرفه کردن گناه ندارد ولی چون خودشان را در محضر مردم میبینند، عذر خواهی میکنند.
اولیای خدا نسبت به ذات مقدس او چنان معرفت و شناختی دارند که اگر عبادات جن و انس را نیز داشته باشند، خودشان را مقصر میدانند
📚گزیده سخنان حجت الاسلام قرائتی
🌺🌺🌺
🌺#پیامبر اکرم صلي الله عليه و آله فرمودند: «سَتُدْفَنُ بَضْعَةٌ مِنِّي بِأَرْضِ خُرَاسَانَ مَا زَارَهَا مَكْرُوبٌ إِلَّا نَفَّسَ اللَّهُ كُرْبَتَهُ وَ لَا مُذْنِبٌ إِلَّا غَفَرَ اللَّهُ ذُنُوبَه » .
🌺پاره اي از تن من در سرزمين خراسان دفن ميشود كه هيچ گرفتاري او را زيارت نمي كند، جز اين كه خداوند پريشاني را از او ميزدايد و هيچ گنهكاري به زيارت او نائل نمي شود، مگر آن كه خداوند گناهانش را ميآمرزد.
📗#وسائل الشيعة، ج۱۰، ص۴۳۷
🌺🌺🌺🌺
🔴 ترک عمدی نماز
✍ترک عمدی نماز از گناهان کبیره بوده و سبب خروج شخص از ذمهی خداوند و رسول او میشود. امام کاظم(ع) فرمود: عمرو بن عبید از امام صادق(ع) در مورد گناهان کبیره پرسید. امام(ع) نیز برخی از گناهان را برشمرد و فرمود: «ترک نماز از روی عمد یا ترک یکی از آن مواردی که خداوند واجب کرده است جزو گناهان کبیره است؛ زیرا که رسول خدا(ص)فرمود: «مَنْ تَرَک الصَّلَاةَ مُتَعَمِّداً فَقَدْ بَرِئَ مِنْ ذِمَّةِ اللَّهِ وَ ذِمَّةِ رَسُولِ اللَّهِ ص»؛ هر کس نماز را عمدا ترک کند از ذمّه خدا و رسول و امانشان بیزاری جسته است.
📚کافی، ج 2، ص 287