eitaa logo
موسسه دارالقرآن نورالهدی
832 دنبال‌کننده
4.1هزار عکس
869 ویدیو
59 فایل
راه ارتباط با ما @d_noorolhoda138
مشاهده در ایتا
دانلود
⚫️شهدای کربلا : نافع بن هلال بَجَلی یا نافع بن هلال جَمَلی: شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری مدفن: کربلا نافع بن هلال بَجَلی یا نافع بن هلال جَمَلی: نافع بن هلال بَجَلی یا نافع بن هلال جَمَلی، صحابی امام علی و از شهدای کربلا. او در جنگ‌های جمل، صفین و نهروان شرکت داشت. نافع در عذیب هجانات به کاروان امام حسین پیوست و روز عاشورا در کربلا به شهادت رسید. او در سخنانی حمایت و وفاداری خود را نسبت به امام حسین نشان می‌د‌اد. وی اهل کوفه بود. او که از قاریان قرآن و حدیث و از اصحاب علی به شمار می‌رفت و در جنگهای صفین، جمل و نهروان شمشیر زده بود، وقتی حسین بن علی به سوی عراق آمد، به سوی او شتافت و در راه به کاروان پیوست. او سفارش کرده بود اسبش را که کامل نام داشت از کوفه برایش بیاورند و عمرو بن خالد و دوستانش این کار را کردند. در روز عاشورا هنگامی که عمرو بن قرظة، از یاران امام، کشته شد و برادرش علی بن قرظة که در سپاه کوفه بود، به خونخواهی او به میدان آمد، نافع بن هلال بر او حمله کرد و او را مجروح ساخت. یارانش برای نجات او حمله کردند و نافع بن هلال با آنها درگیر شد. رجز می‌خواند و می‌گفت: «اگر مرا نمی‌شناسید خود را معرفی می‌کنم: من از قبیله جَمَلی هستم و آیین و دینم همان دین حسین بن علی است.»
🌷 پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله: در روز قیامت نزدیکترین مردم نسبت به من کسی است که بیشتر بر من صلوات فرستاده باشد. 📗 جامع الاخبار ص۶۹
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 🔹پیغام سیدالشهدا برای شیعیان 🔊استاد مسعود عالی🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⚫️شهدای کربلا : شبیب بن عبدالله نهشلی: شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری مدفن: کربلا شبیب بن عبدالله نهشلی: شَبیب بن عبدالله نَهْشَلی(شهادت عاشورای ۶۱ قمری)، از یاران امیرالمؤمنین و شهدای کربلا. شبیب از تابعین بود که در جنگ‌های جمل، صفین و نهروان در سپاه امام علی(ع) حضور داشت و پس از شهادت امیرالمؤمنین به حسنین پیوست و در واقعه کربلا به شهادت رسید. شَبیب بن عبد اللّه نَهشَلی، که از وی با نام های شَبیب بن عبد اللّه و حبیب بن عبد اللّه نَهشَلی نیز یاد شده، از یاران امام حسین علیه السلام و از طایفه بنی نُفَیل بن دارِم بوده است. به نظر می رسد که وی، همان کسی است که ابن نَما، وی را ابو عمرو نَهشَلی نامیده است.از وی در زیارت های «رجبیه» و «ناحیه مقدّسه»، چنین یاد شده است: سلام بر شَبیب بن عبد اللّه نَهشَلی! ابو عمرو نهشلی در صبح روز عاشورا و پس از حمله اول با اذن امام حسین (ع) به میدان جنگ رفت و به‌طور منفرد با لشکر ابن سعد جنگید، [۶] ولی ابن شهر آشوب می‌نویسد که شبیب بن عبدالله در حمله اول به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☝️☝️دارالقرآن نورالهدی کلیشاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گرچہ‌درچای عزای تُوشڪـــــــــرریختہ‌اند مانمڪ‌ گيرتُـوهستيم‌ اباعبــــــــــــــــدالله..
⚫️شهدای کربلا : کنانة بن عتیق تغلبی: شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری مدفن: کربلا کنانة بن عتیق تغلبی: کنانة‌ بن‌ عتیق بن معاویة بن صامت بن قیس تغلبی، از شهدای واقعه عاشورا است. وی از قهرمانان کوفه و از عابدان و قاریان آن شهر بود و در ایامی که سیدالشهداء (ع) به کربلا رسید ، خود را به آن حضرت رساند . نامش در زیارت ناحیه مقدسه هم آمده است . کنانه به همراه پدرش در غزوه احد و خندق شرکت داشت و از اصحاب پیامبر(ص) به شمار می‌آمد. در جنگ‌های زمان خلافت امام علی(ع) نیز در کنار آن حضرت می‌جنگید. او از پهلوانان کوفه بود. کنانه روز نهم محرم خود را به کربلا رساند و در رکاب امام حسین(ع) قرار گرفت. در صبح روز عاشورا و در حمله اول، جنگید تا به شهادت رسید. او به هنگام شهادت حدود ۷۰ سال سن داشت. ابن شهر آشوب کنانه را در شمار شهدای حمله نخستین روز عاشورا دانسته است و بعضی هم شهادت او را بعد از حمله اول و در جنگ تن به تنی که میان حمله نخست تا ظهر رخ داد، ذکر کرده‌اند.