⚫️شهدای کربلا :
عبدالله بن عمیر کلبی:
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری
مدفن: کربلا
عبدالله بن عمیر کلبی:
عبدالله بن عُمَیر کَلبی(شهادت ۶۱ق) از شهدای کربلا است. او به همراه همسرش ام وهب، شبانه خود را از کوفه به سپاه امام حسین(ع) رساند. بنا بر گزارش طبری، عبدالله بن عمیر، دومین شهید کربلا روز عاشورا بود. همسرش اموهب نیز نخستین زنی بود که در واقعه کربلا به شهادت رسید.
هنگامیکه سپاه کوفه در نخیله آماده جنگ با امام حسین(ع) میشد. عبدالله با آنها برخورد کرد و از آنها ماجرا را پرسید. آنها گفتند: به جنگ حسین بن علی میرویم. او گفت: به خدا سوگند من مشتاق جنگ با مشرکان بودم، و امیدوارم ثواب پیکار با اینان که قصد جنگ با پسر دختر پیامبرشان را دارند، از ثواب جنگ با مشرکان کمتر نباشد. وی نزد همسرش رفت و او را از قصد خویش آگاه کرد. ام وهب گفت: خداوند تو را به راهی نیکو هدایت کرده، چنین کن و مرا نیز با خود ببر. پس شبانه همراه همسرش بیرون رفت و به امام حسین(ع) پیوست.
پیش از ظهر عاشورا، شمر بن ذیالجوشن که فرمانده جناح چپ سپاه کوفه بود، با افراد تحت فرمان خود به سپاه امام هجوم بردند. در این حمله هانی بن ثبیت و بکیر بن حی تیمی عبدالله بن عمیر را به شهادت رساندند. بنا بر گفته طبری، او دومین شهید کربلا بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه عاقبت بخیری :
...وَ بِالْوالِدَیْنِ اِحْسانٍا...
🎙حجة الاسلام عالی
⚫️شهدای کربلا :
نُعَیْم بن عَجْلان انصاری:
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری
مدفن: کربلا
نُعَیْم بن عَجْلان انصاری:
او و دو برادرش -نضر و نعمان- هر سه از اصحاب رسول خدا (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) و از یاران امیرالمؤمنین علی (علیهالسّلام) بودند و آن حضرت برادرش نعمان را بر ولایت بحرین گمارد.
در منابع و مصادر تاریخی آنان از حاضران در جنگ صفین برشمرده شدهاند که در حمایت از علی (علیهالسّلام) شمشیر کشیده و در رکاب آن حضرت (علیهالسّلام) جنگیدهاند. این سه برادر در شجاعت و سرودن شعر زبانزد خاص و عام بودند.
پیش از قیام امام حسین (علیهالسّلام) و حرکت آن حضرت (علیهالسّلام) به سوی کوفه، نضر و نعمان وفات کرده بودند و تنها نعیم از میان این برادران باقی مانده بود. زمانی که امام حسین (علیهالسّلام) به سوی عراق حرکت کرد نعیم بن عجلان از کوفه خارج شد و خود را به امام (علیهالسّلام) رساند. او پیوسته همراه امام (علیهالسّلام) بود تا این که سرانجام به مراد خود رسید و در رکاب آقا و مولای خویش به شهادت رسید. شهادت او نیز به مانند بسیاری از یاران امام حسین (علیهالسّلام) در جریان حمله نخست رقم خورد.
⚫️شهدای کربلا :
عبدالله بن عزره غفاری:
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری
مدفن: کربلا
عبدالله بن عزره غفاری:
عبدالله بن عُروة (عزره) بن حراق غِفاری، از یاران امام حسین(ع) که در کربلا و در روز عاشورا به شهادت رسید.
عبدالله بن عروه از قبیله بنی غفار منسوب به غفار بن ملیل، تیرهای از کنانه و از اعراب عدنانی بود که در کوفه میزیست. آل غِفاری از محبین به خاندان امام علی (ع) و از منسوبین به ابوذر غفاری هستند. جدشان حراق، از اصحاب و همراهان امام علی (ع) بود که در کنار امام علی (ع) در جنگهای جمل، صفین و نهروان جنگیده بود.
صبح عاشورا نزد امام حسین (ع) آمد و اظهار کرد: دشمن نزدیک شده است، اجازه دهید پیش روی شما بجنگم تا کشته شوم. امام حسین (ع) فرمود: ”مَرحباً بِکم اُدنوا مِنّی“ خوش آمدی. نزدیک آی. جمله امام حسین (ع) نشان میدهد که عبدالله مقام و منزلت و قربی نزد امام حسین (ع) داشت.
آن دو نزديك شدند و با دشمن جنگ سختي كردند و به شهادت رسيدند. سروي شهادت عبدالله را در حمله نخستين دانسته است. در زيارت ناحيه آمده «السلام علي عبدالله و... ابني عروة بن حراق الغفاريين؛سلام بر عبدالله و... دو پسران عروه پسر حراق غفاري».
⚫️شهدای کربلا :
محمد بن ابیسعید بن عقیل:
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری
مدفن: کربلا
محمد بن ابیسعید بن عقیل:
محمد بن ابیسعید بن عقیل (شهادت روز عاشورای سال سال ۶۱ هجری) از شهدای بنیهاشم در واقعه کربلا. وی پس از به شهادت رسیدن امام حسین(ع)، در هجوم سپاهیان دشمن به خیمهها به شهادت رسید. نام او در زیارت الشهداء آمده است.
نام محمد بن ابیسعید در برخی منابع به عنوان یکی از شهیدان کربلا آمده است. ابن سعد نام وی را در شمار کسانی که در واقعه کربلا به شهادت رسیدند، آورده است. بنا به گفته سماوی، پنج نفر از شهدای کربلا به سن بلوغ نرسيده بودند، يکی از آنان محمد بن ابیسعيد بوده است. همچنین در ابصار العین از حمید بن مسلم نقل شده که، پس از شهادت امام حسین (ع)، نوجوانی از خیمهها بیرون آمد، نگران و وحشتزده به چپ و راست نگاه کرد. یکی از سپاهیان عمر سعد به او حمله کرد و با ضربتی، او را به شهادت رساند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنران: استادعالی
🟣موضوع:سختی جان دادن نمی چشه کسی که...
✅ نامه امام زمان(عج) خطاب به شیعیان
🔸حضرت حجت (روحی فداه) در نامه ای به شیخ مفید میفرمایند:
سعی کنید اعمال شما (شیعیان) طوری باشد که شما را به ما نزدیک سازد و از گناهانی که موجبات نارضایتی ما را فراهم میسازد، بترسید و دوری کنید.
🔸امر قیام ما با اجازه خداوند به طور ناگهانی انجام خواهد شد و دیگر در آن هنگام توبه فایدهای ندارد و سودی نبخشد.
🔸عدم التزام به دستورات ما موجب میشود که بدون توبه از دنیا بروند و دیگر ندامت و پشیمانی نفعی نخواهد داشت.
📗احتجاج ج۲ ص۵۹۷
📗بحارالانوار ج۳ ص۱۷۵
⚫️شهدای کربلا :
سیف بن حارث بن سریع همدانی:
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری
مدفن: کربلا
سیف بن حارث بن سریع همدانی:
سیف بن حارث (حَرَث) بن سریع بن جابر همْدانی، از بنیجابر یکی از شاخههای قبیله هَمْدان بود. قبیله هَمدان در اصل یمنی بودند و در کوفه میزیستند.
سیف بن حارث بن سریع و مالک بن عبدالله بن سریع که از طرف مادر برادر و پسرعمو نیز بودند، به کربلا رفتند و به یاران امام حسین(ع) پیوستند.
در روز عاشورا هنگامی که امام را در برابر سپاه دشمن مشاهده کردند، با چشم گریان نزد ایشان رفتند. امام به آنها فرمود:
ای برادرزادگان! چرا میگریید؟ به خدا سوگند امید دارم که به زودی چشمانتان روشن گردد.
آنها گفتند: «خداوند ما را فدای تو کند، به خدا سوگند ما برای خودمان نمیگرییم، بلکه گریه ما برای این است که شما را در محاصره میبینیم و نمیتوانیم از تو حمایت کنیم.» امام فرمود:
خداوند برای این همراهی و یاری، بهترین پاداشی را که به متقین میدهد به شما عطا کند.»
پس از شهادت حنظلة بن اسعد شبامی (از اصحاب امام حسین(ع))، سیف و مالک رو به امام گفتند: «السلام علیک یا بن رسول الله.» و به سوی سپاه دشمن حرکت کردند.
امام فرمود:«سلام و رحمت و برکات خدا بر شما باد.»
آن گاه در حالی که یکدیگر را در مبارزه حمایت میکردند، جنگیدند تا هر دو به شهادت رسیدند.
☝️☝️☝️☝️مسابقۀ فرهنگی قرار زیارت
مهلت شرکت در مسابقه: 11 شهریور ماه
همراه با جوایز متبرک رضوی
شرکت در مسابقه از طریق لینک زیر:
https://haram.razavi.ir/post/%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A8%D9%82%DB%80-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%AA9
💠حاج اسماعیل دولابی :
دعا بکن؛
ولی اگر اجابت نشد،
با خدا دعوا نکن!
میانه ات با او به هم نخورد
چون تو جاهلی؛
و او عــالم و خبیــر ...
#حاج_اسماعیل_دولابی
❓❓❓مسابقه «چشمه رحمت25 » دارالقرآن نورالهدی
این مسابقه به صورت ماهیانه برگزار می گردد و در هر ماه به دو نفر به قید قرعه جایزه نقدی 40000 تومانی اهدا می گردد .
لطفا فایل زیر را گوش کنید و گزینه صحیح سوال مسابقه را به شماره پیامک 30003405000250 تا ۲۵ شهریور ماه
مثلا 《سوال اول گزینه ب و سوال دوم گزینه ج 》
1- چه کسی به امام حسین(ع) فرمودند: ای زینت آسمانها و زمین ها؟
الف) پیامبر اکرم(ص)
ب) حضرت علی(ع)
ج) حضرت زهرا سلام الله علیها
د)هیچکدام
2- کدام گزینه صحیح نیست؟
الف) عبد یعنی ع: علم انسان به خدا ، ب: جدایی بین ما و غیر خدا ، د: یعنی دُنو و نزدیک شدن به خدا
ب) اهل بیت علیهم السلام را از دروازه ساعات وارد شام کردند.
ج) اگر کسی 40 روز معصیت الهی نکند موانع رشد و ترقی و کمال او برطرف می شود.
د) پیامبر اکرم(ص) فرمودند شبی که به معراج رفتم دیدم گوشه عرش الهی نوشته بود: السلام علی الحسین
👇👇👇👇👇👇👇👇