45.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رزمایش همدلی مصلی قم
«ماه رمضان ماه انفاق، ایثار و کمک به مستمندان است. چه خوب است که یک رزمایش گسترده در کشور به وجود بیاید برای مواسات، همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان.»
(مقام معظم رهبری | ۱۳۹۹/۰۱/۲۱)
🇮🇷 کاری از:
#پایگاه_مقاومت_ولی_امر (عج)
و
#کانون_نورالهدی
#جهاد_ادامه_دارد...
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
هدایت شده از ماه رمضان○○○○○
جزء هشتم.mp3
4.15M
✨شرح دعای روز هشتم ماه رمضان
آیت الله مجتهدی تهرانی
«اَللّهُمَّ ارْزُقْنی فیهِ رَحْمَةَ الاْیتامِ وَاِطْعامَ اْلطَّعامِ وَاِفْشآءَ السَّلامِ وَصُحْبَةَ الْكِرامِ بِطَوْلِكَ یا مَلْجَاَ الاْمِلینَ»
«خدایا روزیم گردان در این ماه مهرورزی نسبت به یتیمان و خوراندن طعام و به آشكار كردن سلام و همنشینی با كریمان به فضل و كرمت ای پناه آرزومندان.»
* شرح فرازهای دعا
«اَللّهُمَّ ارْزُقْنی فیهِ رَحْمَةَ الاْیتامِ»
خدایا در ماه رمضان مهرورزی نسبت به یتیمان را روزیام گردان. اگر قلب ما زنگ بزند، از چه دوایی میتوان برای رفع آن استفاده كرد. برای اینكار باید سحرها قرآن بخوانید تا قلبتان را جلا بدهید. همچنین جان انسان را استغفار سحر جلا میدهد و میتوان با یتیمنوازی قلب را جلا داد.
شخص ثروتمند تنها با دست كشیدن بر سر یتیم قلبش جلا پیدا نمیكند و باید یتیمان را از نظر مادی تأمین كند و مشكلات مالی آنها را برطرف كند. پس یادتان باشد كه رحم كردن به یتیم با خلوص نیت قلب را جلا میدهد.
«وَاِطْعامَ اْلطَّعامِ»
خدایا روزی كن كه من اطعام طعام كنم و افطاری دهم. اطعام طعام مخصوصاً به فقرا و مستحقان از كارهای بسیار نیكو است.
«وَاِفْشآءَ السَّلامِ»
خدایا روزی كن با صدای بلند سلام كنم. برخی عارشان میشود كه اول سلام كنند؛ اما هستند برخی كه در سلام كردن با صدای بلند پیشدستی میكند. همچنین باید سلام را به درستی یعنی «سلامٌ علیكم» جواب داد و از بیان عبارتهای دیگر مثل «سلام از ماست» جلوگیری كنیم. همچنین سلام كردن مستحب و جواب سلام دادن واجب است.
«وَصُحْبَةَ الْكِرامِ»
خدایا توفیق بده در ماه رمضان با افراد كریم و عالم و دانا و متدین همنشین شوم. خدایا توفیق بده كه با نیكان رفیق شوم. كاری كنید كه رفیقتان یك درجه از شما جلوتر باشد. یكی از رموز موفقیت من در زندگی اختیار كردن رفیق خوب بوده است.
«بِطَوْلِكَ» یعنی به حق انعامت. چه قدر تو به ما نعمت دادی. به حق نعمتهایی كه به ما دادی این دعاها را درباره ما مستجاب كن، «یا مَلْجَاَ الاْمِلینَ» ای كسی كه پناه آرومندانی
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
99-02-13(mirbagheri).mp3
7.77M
🎧 استاد میرباقری | برنامۀ شبکه قرآن، ۹۹/۲/۱۳
⚡️ آشنایی با تفسیر #سوره_مبارکه_حجرات (۵)
📎 این برنامه در ماه مبارک رمضان، حوالی ساعت یک بامداد، از شبکه قران پخش میشود.
📎 لینک در تلوبیون:
www.telewebion.com/episode/2264879
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از ماه رمضان○○○○○
جزء نهم.mp3
4.2M
13980225_27121_128k.mp3
1.73M
رهبر انقلاب: ماه رمضان ماه تقواست...
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
اسلام، چون که مثل علی و خدیجه داشت
حل شد برای عالم و مهدی نتیجه داشت
آن بانویی که یکسره عشق پیمبر است
آری خدیجه است که امشب به بستر است
یک سوره بیش نیست به قرآن سینه اش
آن سورهٔ سه آیه مگر غیر کوثر است؟
بانو چه میکشید ز غمهای دخترش
آنجا که حد فاصل دیوار تا در است
بیچاره فاطمه به که گوید ز غصه اش
سنگ صبور دختر غمدیده مادر است
رنگ از رخ خدیجه به بستر پریده است
امشب مسیر روضه به کوچه رسیده است
✨وفات ام المومنین حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها به مومنین جهان تسلیت باد 🏴✨
#کانون_فرهنگی_تبلیغی_نورالهدی
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
رسول خدا(ص) درباره مجاهدتهای حضرت خدیجه (س) بارها لب به سخن گشوده است. از جمله در جایی در پاسخ تعریض عایشه نسبت به علاقه مندی آن حضرت(ص) به خدیجه و یادکرد خاطراتش میفرماید: سوگند به خدا، خداوند بهتر از او به من نداد! وى ايمان آورد، زمانى كه مردم كافر بودند. مرا تصديق كرد، زمانى كه مردم مرا تكذيب كردند. مرا با اموالش همراهى كرد، زمانى كه مردم مرا محروم ساختند. (اسدالغابه، ج 7، ص 86 ؛ الاصابه، ج 8، ص 103)
هدایت شده از طلاب الکریمه
🔘 به کار اسلام بخورید
🔹 از #حوزه_های_علمیه ای که قدرت دفاع از #انقلاب_اسلامی و ترویج آرمانهای آن را نداشته باشند، بوی سکولاریسم به مشام می رسد. چنین حوزه هایی پرداختن به مباحث صوم و صلات را وظیفۀ اصلی
خود می دانند و ورود عالمانه و فقهی در عرصۀ مباحث حکومتی، روابط بین الملل، هنر و سینما و بسیاری از مسائل مورد نیاز جامعه را بی ربط با خود می پندارند.
🔹 هر وقت به آرمان های سیاسی مکتب تشیع حمله شود؛ سکوت اختیار کرده و هیچ اعتراضی نمی کنند؛ اما اگر حرفی زده شود که به گوشۀ قبایشان بر بخورد، خودشان و اعوان و انصارشان کوه آتش فشان شده و گدازه های گندیدۀ درونی خود را بر پهن دشت #حوزه_های_علمیه و خواص انقلابی سرازیر می کنند.
🔹 چنین حوزه هایی و چنین حوزویانی نه تنها به کار اسلام نمی خورند؛ بلکه موضع گیری ها و عملکردشان در بسیاری از مواقع باعث اثربخش شدن نقشه های دشمنان و مبتذل شدن جامعه اسلامی می شود.
🖋 #رضا_خدری
#رحا
@tollabolkarimeh 🌷
هدایت شده از ماه رمضان○○○○○
جزء دهم.mp3
3.74M
✨شرح دعای روز دهم
آیت الله مجتهدی تهرانی
بسم الله الرحمن الرحیم
«اَللّهُمَّ اجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلینَ عَلَیکَ وَاجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْفاَّئِزینَ لَدَیکَ وَاجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْمُقَرَّبینَ اِلَیکَ بِاِحْسانِکَ یا غایةَ الطّالِبینَ»
«خدایا قرارم ده در این ماه از توکلکنندگان بر خودت و بگردانم در آن از سعادتمندان درگاهت، قرارم ده در آن از مقربان پیشگاهت به حق احسانت ای هدف نهایی جویندگان
«اَللّهُمَّ اجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْمُتَوَکِّلینَ عَلَیکَ» میگوید: خدایا من را در ماه رمضان از کسانی قرار بده که متوکل باشم و بر تو توکل کنم و چشمم به دست دیگری نباشد.
شخص عربی، بدهکاری زیادی داشت. نزد امام حسین (ع) رفت و عرض کرد که بدهکاری دارم، خواستم به کریمی مراجعه کنم و به همین دلیل خدمت شما آمدم.
حضرت فرمودند؛ «سه مسأله میپرسم؛ اگر یکی را جواب دادی، ثلث قرضت را میپردازم، اگر دو تا را جواب دهی دو ثلث آن را میدهم و اگر تمام آنها را پاسخ دهی، تمام قرضت را میپردازم. »، مرد عرب گفت که آخر من پاسخ کسی چون شما را بدهم؟ که امام فرمود: «جدم میفرمود؛ «الاحسان به قدر معرفة» اگر بفهمم چیزی بلدی قرضت را میدهم. » و بعد سوال کرد: «بهترین چیزها در عالم چیست؟ »، عرب گفت: بهترین چیزها ایمان به خداست. و ایمان به رسول خدا و ایمان به شما خاندان اهل بیت(ع)، سوال دوم را اینگونه پرسید که «زینت انسان به چیست؟ »، عرب گفت: زینت عالم به حلم، زینت ثروتمند به بخشش و زینت فقرا به صبر است.
حضرت فرمودند که «اگر اینها نباشند؟ »، عرب گفت: باید آتشی از آسمان بیاید و اینها را از بین ببرد. عالمی که حلم ندارد، ثروتمندی که بخشش ندارد و فقیری که صبر ندارد، باید از بین بروند.
حضرت امام حسین (ع) فرمودند: «نجات از مهالک به چیست؟ » عرب گفت: توکل به خدا. امام حسین (ع) تمام قرضهای آن شخص عرب را پرداخت کرد و یک انگشتر نیز از دستشان خارج کرده است و دست مردم عرب کرد.
این حدیث را گفتم تا به این نکته اشاره کنم که ماه رمضان و روزه ما را موفق کند تا به خدا توکل کنیم. من از صفر شروع کردم و با توکل به این مرحله رسیدم. طلاب جوان هم باید با توکل به درس و تحصیل خودشان ادامه دهند.
«وَاجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْفاَّئِزینَ لَدَیکَ»
خدایا من رستگار باشم و نه شقی، اگر رستگار باشم در روز قیامت اهل بهشت میشوم.
«وَاجْعَلْنی فیهِ مِنَ الْمُقَرَّبینَ اِلَیکَ» اظهار میکند: خدایا من را از مقربان درگاهت قرار بده، اینکه آدم مقرب درگاه الهی باشد خوب است نه اینکه خدا عقب بزند او را گاهی خدا غضب میکند و بندگان باید حواسشان را جمع کنند.
«بِاِحْسانِکَ یا غایةَ الطّالِبینَ» که در پایان دعا آمده است، یعنی به حق احسانت ای کسی که نهایت طالبین تویی، یعنی از هر جا که آدم نا امید میشود پیش خدا میرود.
هر جا که میخواهی بدانی دعایت مستجاب شده است، به دلت نگاه کن، ببین اگر ناامید از همه جا هستی، بدان که آن دعا مستجاب شده است. خدا خودش میفرماید: به عزت و جلال خودم قسم که قطع میکنم امید کسی را که به غیر از من امید دارد
@noorolhodaa
www.noorolhoda85.blog.ir
هدایت شده از ماه رمضان○○○○○
جزء یازدهم.mp3
4.15M