جان_کری
وزیر خارجه وقت آمریکا:
به نوههایتان بگویید که چگونه
محمد_جواد_ظریف ،
تسلیم_شما_شد
مجله سیاسی معتبر آمریکایی واشنگتن اگزمینر
(The Washington Examiner)
نوشت :
جان_کری در جمع کارمندان سفارت کشورش در وین در سال 2016 گفت:
خاطره رسیدن به توافق تاریخی 1+5 و ایران و نحوه تسلیم شدن وزیر_خارجه_ایرانیها در برابر آمریکا، خاطرات خوب و ارزشمندی برای بازگو کردن در جمع نسلهای_آینده_آمریکا است.
کری در ادامه میگوید،
حتی میتوانید کمی آن را آراسته کنید و آب و تاب دهید و برای نوههایتان تعریف کنید که چگونه در یک اتاق نشستید و ظریف را مجبور کردید که در برابر قدرت متقاعدکننده شما، تسلیم شود. منبع :
The Washington Examiner
https://www.washingtonexaminer.com/weekly-standard/kerry-to-state-department-staff-on-iran-deal-embellish-it-a-little-bit-for-the-grandchildren
جهادتبیین_مقابل_تحریف
امام خمینی "قدس سره الشریف"
غربزدهها را کنار بگذارید ،
عدهشان خیلی زیاد هم نیست ، ادعایشان زیاد است...
گر شود عامل نفوذی نیست
باکی از دشمن برونی نیست
مردم_سالاری_اسلامی
امام خمینی"قدس سره" :
ماآمریکارازیرپامیگذاریم
ماآمریکاراتاآخرتحقیرمیکنیم
"ملتی که شهادت دارد اسارت ندارد"
بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات دکتر مسعود پزشکیان، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در تاریخ ۳۰/۳/۱۴۰۳
بسمهتعالی
❗جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛
🔸ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛
اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ 1403/3/30 حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
💠۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد. گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیات علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند
💠۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و می دانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رییسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیات علمی شده است و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و
معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
💠۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد .
▪️آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان می باشند.
▪️آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای امریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
🔸در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت می نماییم.
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز - 1403/3/31
آنالیز مناظره ی سوم / بخش اول / پزشکیان / جلیلی / قاضی زاده
🔻 مناظره ی فرهنگی دقیقا همانجایی بود که پزشکیان باید خودش را برای کسانی که از آنها رای میخواهد (رای تحریمی ها) نشان میداد و همه را شگفت زده میکرد.
من به شخصه قبل از مناظره حتی انتظار داشتم پزشکیان مانند دفعه ی قبلِ زاکانی عکس هایی بیاورد. تصاویر برخورد با زنان یا عکس های گشت ارشاد تا فرمان این بحث را به دست بگیرد.
البته چنین چیزی به چند دلیل رخ نداد.
1️⃣ نجابت پزشکیان که نشان داد به دنبال فریب بدنه ی رای خود نیست و نمی خواهد نقشی بازی کند که در چهارسال دولتش نتواند از پسش بر بیاید
2️⃣ نوع مناظره ی اول و دوم طوری بود که پزشکیان حدس زد هر چه در این حوزه بگوید با پاسخ طرفین همراه خواهد شد.
🔻در میانه ی مناظره نیز پزشکیان در کمال ناباوری از ژست معترض و طلبکار عقب نشینی کرد و این البته به دلیل جو مناظره بود چرا که او هرچه بیشتر در این نقش فرو میرفت حمله ی دیگران به او که اطرافیانت مقصر هستند بیشتر میشد.
از نقط ضعف اساسی پزشکیان که او را به این وضع دچار کرده حضور پر شمار وزرای روحانی در دولت اوست. فردی که پزشکیان میداند باید نسبت خود را با دولتش حفظ کند اما عکس ها و خبرهای حضور این افراد نمیگذارد.
نقطه ضعف دیگر پزشکیان این است که خیلی نمی تواند به دولت شهید رئیسی حمله کند. چون افکار عمومی هنوز درگیر اتفاقات غم انگیز اخیر است و او میداند این برای او پیامد دارد.
در یک جمله پزشکیان فرصت مناظره ی فرهنگی که نقطه ی قوتش برای جذب آرا تحریمی بود را به شکل فاجعه باری از دست داد. هرچند دو مناظره ی دیگر هست و هنوز برای حکم صادر کردن و معرفی بازنده و برنده زود است.
🔻 علیرضا زاکانی بر خلاف پزشکیان، نقشی که انتظار میرفت پزشکیان بازی کند و تمام مسائل فرهنگ را به طرف مقابل نسبت دهد را با همه توان به پزشکیان و دولت های همسو با او نسبت داد و این رفتار البته شاید برای زاکانی رای آور نشود اما در خاموش سازی پزشکیان در مناظره نقش داشت. به طوری که پزشکیان از میانه ی مناظره کاملا غیر معترض و تغییر یافته از حالت تهاجمی به تدافعی دیده میشد.
🔻 سعید جلیلی در مناظره ی امروز با مثالهایی کوشید بحث را برای مخاطب قابل فهم تر کرده و به اظهارات برخی هوادارانش از جمله رسایی که اخیرا گفته بودند او نیاز دارد ساده تر حرف بزند توجه کرده باشد. او در این بخش موفق بود و البته بیان خاطراتش و تجربه ی دیدارهایش با افراد مختلف به این مسئله کمک کرد. جلیلی در مورد رفع توقیف قلاده های طلا و دیدارش با یک مقام خارجی مجبور به تکرار این خاطره شد که قبلا مطرح کرده بود و این البته لزوماً به این معنا نیست که او حرف نداشته بلکه میتواند به معنای اهمیت دو موضوع باشد. جلیلی اخلاق را در مناظره رعایت کرد و از تهاجم به افراد مگر با در نظر گرفتن اخلاق و صرف پاسخ به ابهامشان خود داری کرد.
🔻 در مجموع میتوان گفت جلیلی در این مسئله هم سبد رای خود را به خوبی حفظ کرده است. البته صحبت های وی در مسئله ی فیلترینگ از جمله مواردی بود که قطعا حامیان پزشکیان در مجازی برای تضعیف وی یا ترساندن رأی تحریمی ها و دعوتشان به رای دادن از ان بهره خواهند برد که در این صورت ضروری است تیم رسانه ای وی برای حل این مشکل و موج تهاجمی که در پیش خواهد بود چاره ای بیاندیشند. هرچند حتی اگر چاره ای نیاندیشند هم سبد رای او ریزش نخواهد داشت ولی باید پذیرفت که او برای پیروزی به آرا بسیار بیشتری نیاز خواهد داشت.
🔻 آنچه خواندید روایتی از سه چهره ی اول است. سه چهره ی دیگر در ادامه ی همین متن روایت خواهند شد. در مجموع آنچه دیدیم همچنان یک دور همی بود و چندان نسبتی با مناظره نداشت....
🔻 آنالیز مناظره سوم / بخش دوم / قاضی زاده / پورمحمدی / قالیباف
🔻 قاضی زاده هاشمی در مناظره ی اخیر یک پیشرفت قابل ملاحظه داشت و آن هم اینکه کوشید از نقش مدافع دولت شهید رئیسی به نقش تهاجم به دولت هایی که وزرایشان در ستاد پزشکیان هستند وارد شود. معلوم نیست این مهم برای او رای آور باشد یا نه اما میتوان گفت که قطعا به گرفتن تمرکز پزشکیان کمک کرده ست. قاضی زاده هاشمی همچنین سعی کرد ایدههایی ارائه داده و از آنها دفاع کند. او تمرکز بیشتر خود را بر این قرار داد تا خانواده ها را طرف سخن قرار دهد.
مهم ترین خوششانسی قاضی زاده این بود که از دولتی حمایت میکند که پزشکیان و پورمحمدی به دلیل جو حاکم بر افکار عمومی و غمی که همچنان در اذهان هست چندان امکان تهاجم به آن را ندارند. از این بابت کار قاضی زاده تا کنون در تهاجم به دولت های دیگر و دفاع از خود پیچیده نبوده است.
🔻 پورمحمدی در مناظره چند جا سعی کرد ژست معترض بگیرد اما تهاجم زاکانی به شکلی بود که او حتی فرصت پیدا نکرد قالیباف یا جلیلی یا اندیشه های آنها را به درستی نزد افکار عمومی بازی دهد. هرچه گفت را زاکانی با این ادعا که او خودش حامی فیلترینگ بوده زیر سوال برد و با حملات مداوم به وی، او را وادار کرد که از مقام تهاجم به وضعیت تدافعی وارد شود.
🔻 مناظره ی سوم که نقطه ی قوت پورمحمدی و پزشکیان به نظر میرسد اما به درستی از آن استفاده نکردند؛ نشان داد که پورمحمدی برای تغییر جو حاکم در دو مناظرهی بعد به احتمال زیاد کار بسیارسختی را خواهد داشت. البته اگر نخواهیم بگوییم کاری غیر ممکن ....
🔻 قالیباف نیز در مذاکره ی سوم همچنان روی ایده ی "چنین کردم پس میتوانم چنین کنم" پیش رفت. چندان وارد تقابل با دیگران یا پاسخ به آنها نشد و البته از اساس پزشکیان به در مناظره (به ویژه در میانه) به گونه ای دچار بی تمرکزی شد که حتی مسئلهی مسکن مهر احمدی نژاد و عدم توجه پیوست فرهنگی در آن که مشاورانش بین دو نیمه به او داده بودند را هم نتوانست درست مطرح کند چه رسد به اینکه بخواهد قالیباف را به چالش بکشد.
و از طرفی هم درگیر زاکانی ماند که باز قالیباف هم از این کم بهره نبرد. قالیباف چند باری بر صحبت های جلیلی و پزشکیان تایید زد که این طور به نظر میرسد که او سعی داشته نیم نگاهی هم به مرددین بین جلیلی و رای دهنده ی مردد برای رای دادن به پزشکیان استفاده کند. قالیباف به تجربیاتش در شهرداری و پلیس اشاره کرد و چندان مورد نقد قرار نگرفت. او همچنان روی تاکید بر "مدیر توانمند برای مدیریت کشور" تاکید کرد. البته باید پذیرفت که قالیباف برای جذب را مردد به چیزی بیشتر نیاز دارد، البته او چون بدنه ی رایی دارد که از طیف جلیلی تا طیف پزشکیان را شامل میشود بدیهی است که باید جانب احتیاط را نیز رعایت کند. اما در مجموع قالیباف به سبک مناظره اول و دوم ظاهر شد و فراتر نرفت.
🔻 جمع بندی: مناظره ی فرهنگی دقیقا نقطهای بود که انتظار میرفت افرادی چون زاکانی، قالیباف، قاضی زاده هاشمی و جلیلی در آن به چالش کشیده شده و پزشکیان و پورمحمدی به شکلی ویژه از آن استفاده کنند. امشب به شکلی شگفت آور این مهم رخ نداد و ماجرا وارونه شد.
اما یک سوال؛ این خوب است یا بد؟
پاسخ روشن است: وقتی در مناظره آنچه که نیاز بود رخ نداد، باید منتظر ماند و دید که ستادهای مجازی کاندیداها در توئیتر میتوانند با مانور روی صحبت های طرف مقابل که ممکن است مخاطبین به آن گارد داشته باشند و یا واکنش نشان دهند، بهره ی لازم را از چیزهایی که گفته شد ببرند یا نه !
به نظر میرسد زاکانی در مناظره چهارم و پنجم بتواند سرعت گیری برای پزشکیان و پورمحمدی باشد. آنها باید برای این چالش فکری کنند اما با توجه به اینکه تاکنون چنین رخ نداده و این دو نفر فرصت طلایی مناظره فرهنگی را از دست داده اند بعید به نظر میرسد در ادامه چنین رخ بدهد.
سوال؛
اگر اکنون انتخابات رخ بدهد چه میشود؟
پاسخ:
نظرسنجی ها را ندیده ام و به جو حاکم اشرافی ندارم. اما برداشت من بعد از مناظره ی سوم این است که پزشکیان نمی تواند از آرا خاموش و تحریمی و مردد استفاده ی لازم برای پیروزی در دور اول را ببرد.
البته اگر کار به دور دوم بکشد در حالتی خاص میتوان برای او شناس پیروزی قائل شد.
هنوز برای قضاوت زود است. باید منتظر ماند و دید که روزهای پیش رو، ستادهای مجازی، تیم های رسانه ای و هواداران چه خواهند کرد. همه چیز میتواند این دوره کاملا غافلگیر کننده شود....
ضمنا: بازنده ی انتخابات همچنان روحانی است که هیچکس به هیچ عنوان حاضر نشد او را گردن بگیرد.
هدایت شده از خبرگزاری بسیج پرس
🔴نمایشگاه«دستاوردهای دولت مردمی شهید جمهور» در تهران
🔸️نمایشگاه «دستاوردهای دولت مردمی شهید جمهور» با عنوان روایت پیشرفت در محل ستاد سپاه تهران بزرگ (حسینیه حضرت فاطمهالزهرا(س)) برگزار میشود.
🔸️این نمایشگاه با همت سپاه تهران بزرگ، ستاد بزرگداشت شهدای خدمت مرکز ارتباطات دولت و روحانیت از روز چهارشنبه ۳۰ خرداد ماه لغایت شنبه دوم تیرماه در دو شیفت صبحها ساعت ۸ تا ۱۳ و عصرها ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰ میزبان مردم پایتخت خواهد بود.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#روابط_عمومی_سپاه_تهران_بزرگ
#خبرگزاری_بسیج_پرس
@basijpress_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✏️ مرور بخشهایی از بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه:
🔹️ قوه قضائیه باید با شجاعت و بدون ملاحظه عدالت را اجرا کند
🔹️ باید طوری عمل شود که افکار عمومی قوه قضائیه را عدالتخانه تشخیص دهند
🔹️ رهبر انقلاب خطاب به نامزدها: جایز نیست حرفهایی صادر بشود که کشور، ملت و نظام جمهوری اسلامی را دشمنشاد کند
🔹️ قضات نباید برای احکام خود به مبانی حقوق بشری غربی استناد کنند
🔹️ بازدیدهای میدانی رئیس قوه قضاییه مفید و لازم است اما باید همراه با پیگیری باشد تا به نتیجه برسد
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 رهبر انقلاب خطاب به نامزدها: جایز نیست حرفهایی صادر بشود که کشور، ملت و نظام جمهوری اسلامی را دشمنشاد کند
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مسئولان دستگاه قضا:
برنامههای تلویزیونی خوبی دارد انجام میگیرد و آشنایی میدهد به مردم نسبت به نظرات و آرای نامزدهای گوناگون.
✏️ من توصیهام این است که این مباحثاتی که آقایان نامزدها در تلویزیون با هم میکنند یا اظهاراتی که میکنند یا در جمع شان یا تک تک، این اظهارات موجب نشود که یک نامزدی برای غلبه بر رقیب حرفی بزند که دشمنشاد کند ما را.
✏️ حرف دشمنپسند زده نشود. این یک نکتهی مهمی است. ممکن است گاهی حرفهایی صادر بشود که این، کشور را، ملت را، نظام جمهوری اسلامی را دشمنشاد کند، این جایز نیست. حرفهایی که زده میشود حرفهایی باشد که دشمن کشور را، دشمن ملت را، دشمن نظام را خوشحال نکند. ۱۴۰۳/۴/۲
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir
🇮🇷🗳🇮🇷
گفتگوی زنده تصویری ویژه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
⏰ زمان: شنبه ۲ تیر ماه، ساعت ۲۰:۳۰
💠 با حضور: دکتر ابوالفضل بازرگان
(کارشناس مسائل سیاسی)
در بستر پیام رسان های ایتا و روبیکا + صفحه آپارات به آدرس
https://rubika.ir/basirat_fa
جهت ارتباط و سوال در مورد جلسه ایتا و روبیکا 👇
@basirat_faa
┄┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
🌍 @jahadgarantabyinn
اصلاحطلبان روی ضعف حافظه تاریخی ملت حساب کردهاند
اصلاحطلبان که با وزرای روحانی دور پزشکیان را گرفتند، وقتی دیدند کارنامه آن دولت چنان سیاه است که با فریب و پروپاگاندا هم نمیتوانند آن را زیبا جلوه دهند و ماندند که با چه صابونی آن را بشویند، از روحانی عبور کردند..
اینها برای فرار از این مخمصه، سعی دارند با تمسک به این قاعده خود ساخته ضعف حافظه تاریخی ایرانیان، ملت را به دهه هفتاد ارجاع دهند و القا کنند پزشکیان ادامه روحانی نیست بلکه دولت سوم خاتمی است...
اما جالب است سال ۱۳۸۴ مصطفی معین که وزیر علوم خاتمی بود شعار انتخاباتی خود را این طور انتخاب کرد: "دوباره میسازمت ای وطن" یعنی دوران خاتمی چه فاجعهای بوده است که وزیر آن زمان او، دورانش را دوران ویرانی ایران میدانسته!
البته ما به یاد داریم دوران خاتمی چه رخ داد؛
▪️محورت شرارت خوانده شدن ایران توسط بوش
▪️عقبنشینی ذلیلانه و تعطیلی صنعت هستهای
▪️اوج بحران بنزین
▪️جیرهبندی آب حتی در تهران
▪️شروع بحران مسکن
▪️توهین به مقدسات
▪️دانشگاهها باشگاه سیاسی
▪️نامه تسلیم به امریکا
▪️مطبوعات پایگاه دشمن
▪️افتضاح مدارک جعلی دانشگاه هاوایی
بعید نیست در روزهای آینده بگویند من دولت سوم هاشمی یا میرحسین هستم!
از طمع آمریکا به نامزد جریان اصلاحطلبی در این روزها
به تازگی «روخانا» یکی از نمایندگان کنگره آمریکا در توئیتی این پرسش را مطرح کرده است که «آیا انتخاب مسعود پزشکیان میتواند پتانسیل امید به اصلاح و امکان دیپلماسی در این منطقه را ایجاد کند؟»
هرچند با انقلاب اسلامی دخالت اجنبی در امور داخلی ایران به حداقل رسیده است، اما این سؤال مطرح میشود که چرا نماینده کنگره آمریکا به این نتیجه رسیده است که پزشکیان، نماینده اصلاحطلبان ظرفیت رونق دیپلماسیـ بخوانید احیای برجام و مذاکره دوباره با آمریکا و توقف نفوذ منطقهای ایرانـ را دارد؟!
برای ریشهیابی این حمایتهای غرب، به ویژه آمریکا از نامزد اصلاحطلبان به کتاب «فرصت را دریابیم» نوشته «ریچارد نیکسون» رئیسجمهور اسبق آمریکا مراجعه میکنیم.
نیکسون در آخرین کتاب خود سه جریان فکری (بنیادگرایی، رادیکال و تجددطلب) را در کشورهای جهان اسلام برمیشمارد. او درباره ویژگی دسته بنیادگرایی میگوید: «بنیادگرایان نفرت شدید از غرب دارند و تصمیم به اعاده برتری تمدن اسلامی و حاکم کردن شریعت دارند.»
نیکسون رادیکالها را حکومتهای دیکتاتور مانند قذافی و صدام میداند، اما توصیف او از دسته تجددطلبان بسیار با فضای چند دهه اخیر در ایران سازگار است. او میگوید: «تساهل و مدارا دستمایه اصلی اسلام تجددطلب است که ملتهای غرب را کافر نمیشمارد و محکوم نمیکند، بلکه از ایشان مثل سایر اهل کتاب با روی باز استقبال میکند.»
نیکسون در بخش دیگری از کتاب خود درباره رابطه آمریکا و تجددطلبان توصیه میکند: «ما باید تجددطلبان را در جهان اسلام پشتیبانی کنیم. این هم به سود ماست، هم به سود آنها. این گروه باید راه سومی به جز راه بنیادگرایی و رادیکال پیش پای ملتهای خود بگذارند.»
بدیهی است که مواضع جناب پزشکیان در روزهای اخیر در سیاست خارجه، استفاده از دکتر ظریف به عنوان مشاور و احیاناً وزیر امور خارجه آینده، صحبت از لزوم احیای برجام، گره زدن راه حل مشکلات با مذاکره با آمریکا و... میتواند از جمله دلایل امیدواری روخانا، نماینده کنگره آمریکا برای اجرای برجام ۲ و ۳ در دولت احتمالی پزشکیان شده باشد.
بنابراین، به نظر میرسد چه از سر جهل باشد و چه از سر سیاستورزی، امر خوشبینی افراطی و تجددطلبی برخی از جناحهای سیاسی در طول این چهل و اندی سال سبب شده است طمع آمریکاییها برای حضور و نفوذ در ایران اسلامی مشهود باشد و فرقی نکند که برای این طمعورزی به هر نامی طعمهای داشته باشند، بر ماست که کیدشناس باشیم و فریب ظواهر امر را نخوریم.
مناظرات و واقعیات مسئله FATF
یکی از نکات مهمی که در فضای کلی مناظرات وجود دارد، این است که همه نامزدهای محترم از حیث راهبردی قائل به وجود راه حل برای مشکلات اقتصادی کشور هستند. هر چند در تاکتیکها و چگونگی مرتفع شدن مشکلات اقتصادی شاهد اختلاف نظرهایی هستیم. یکی از این اختلاف نظرها برداشتهای نادرست از مسئلهای فنی با نام FATF و تأثیر آن بر مناسبات تجاری کشور است. درباره این مسئله چند نکته مختصر وجود دارد:
کنکاش در رابطه ایران و کارگروه اقدام مالی مشخص میکند، رویکرد کارگروه نسبت به ایران کاملاً سیاسی است و نه فنی و تحت تأثیر تحولات توافق هستهای و رویکردهای کاخ سفید قرار دارد؛ چرا که با وجود اجرای ۳۹ توصیه از ۴۱ توصیه، همچنان هیچ تغییری در وضعیت ایران شکل نگرفته است. گفتنی است، خود کارگروه در بیانیههای گوناگون ادعا کرده است، اجرای همه توصیهها از ایران نیز نمیتواند تضمیندهنده خروج ایران از فهرست سیاه کارگروه باشد.
کارکرد اصلی کارگروه FATF در ایران، ایجاد شفافیت در مسیرهای دور زدن تحریمهاست. استدلال اصلی منتقدان نیز این است که چرا باید توصیههایی را اجرا کنیم که با پذیرش تعهدات مضاعف، هم راههای دور زدن تحریمها افشا شود، هم تضمینی برای بهبود روابط بانکی نباشد و هم به لحاظ ماهوی با آرمانها و عدالتخواهی مردم ایران در تناقض باشد.
اگرچه حل و فصل اختلافات با کارگروه اقدام مالی مهم بوده و باید برای بهبود روابط بانکی، راه حلی میانه با آن کارگروه پیدا کرد؛ اما تا زمانی که نگاه این کارگروه نسبت به ایران یک نگاه سیاسی است، نباید این موضوع در اولویت قرار گیرد. آنچه اولویت اصلی است و همه اقتصاددانان نیز بر آن تأکید دارند، «تولید» است و نه اجرای کنوانسیونهای بینالمللی. در واقع، بخش بزرگتری از معضلات تولید، متأثر از چالشهای داخلی اقتصاد است، نه استانداردهای جهانی. مگر همین اکنون، بدون FATF و برجام، فروش نفت ایران در بهترین شرایط قرار ندارد؟!
پذیرش استانداردهای کارگروه، لزوماً به افزایش سرمایهگذاری منجر نمیشود، هر چند تلطیفکننده ریسک سرمایهگذاری در ایران است. اساساً ترس شرکتهای بینالمللی برای سرمایهگذاری در ایران، متأثر از تحریمهای آمریکاست، نه فهرست سیاه کارگروه. گواه این ادعا، ایجاد نشدن تغییرات معنادارِ نرخ سرمایهگذاری خارجی در ایران، در موعدی است (قبل از سال ۱۳۹۸) که کشورمان از لیست فهرست سیاه FATF تعلیق بود.
به هر حال، بدون رفع یا خنثیسازی تحریمهای آمریکا، عادی شدن شرایط ایران در FATF تغییر محسوسی در اقتصاد ایران ایجاد نخواهد کرد. هر چند منظور این نیست که به دنبال راه حلی میانه با کارگروه اقدام مالی نباشیم.
واکنش غافلگیر کننده دژپسند وزیر اقتصاد دولت روحانی به اظهارات روحانی در مصاحبه با روزنامه اعتماد :
بی تعارف بگویم .. همه چیز برای سقوط کشور فراهم بود فقط خدا نخواست .
دژپسند وزیر اقتصاد دولت روحانی:
همان عصری که آقای روحانی نهاد ریاست جمهوری را تحویل رئیسی میداد خوب، می دانست چه خبره ؟
عکسی که از او با آقای رییسی گرفته شده در چهره اش یک تبسم ساختگی هست .
روزهای قبل در هیئت دولت همه ی وزرا واضح شاهد بودند که در بساط دولت هیچ نیست ، سه ماه فقط حقوق ها را با قرض و کلاه به کلاه کردن داده بودند معوقات و فوق العاده ومثل اینها که بماند ،روی هم انباشته به ماههای بعد حواله شده بود.
سالهای قبل یعنی ۹۷ و۹۸ و۹۹ و۱۴۰۰را همه در جریان هستند آقای همتی در آن جلسه با اساتید بازش کردند ، ۲۰۰ هزار میلیارد تولید پول بی پشتوانه [ (قلابی)] برای دادن حقوق کارمندان دولت.
وقتی سال ۱۴۰۰حقوقها را دولت تدبیر وامید اضاف کرد در آن جلسه هیئت دولت با خواندن درصد اضاف شدنها برای تصویب همه می خندیدند یعنی مسخره بود، آخه با کدام پول ؟!
این اضافه حقوق بی رویه با پول بی پشتوانه، کندن یک خندق جلو دولت بعد و پیشرفت کشور بود ارزش پول را نابود کرد .
روحانی روز تحویل دولت یقین داشت این سید ساده دل (رئیسی) نه بهزودی؛ بلکه، بلافاصله که دولت را تحویل گرفت از همان ساعت به بن بست می خورد .
از طرفی هم چون چیزی باقی نگذاشته بود برای فرار از ساختمان ریاست جمهوری عجله داشت ، از صحنه جرم بگریزد و رفت در خانه قایم شد . ترس داشت فردا بیایند با دستبند وپابند اورا برای محاکمه ببرند.
... وقتی رئیسی اولین جلسه خودرا با همان وزرای کابینه دوازدهم بدون روحانی برگزار کرد آقای جهانگیری بی خجالت و با خاطر جمعی از اینکه رئیسی قاطع و جواب حاضر نیست هم با این جسارت که او پشتوانه رای بالایی ندارد وزمینه ی بلوا و فتنه وجود دارد در آن جلسه چشم در چشم باخیال راحت صراحتاً گفت ما حتی پول نداریم حقوق این برج کارمندان را بدهیم .
آقای رئیسی فقط یه جمله تعرضی با مزاح گفت : پس اون تدبیر و امید کجاست ؟
بعدش گفت : ملتی که خدا را دارد به چه کنم ؟چه کنم ؟ مبتلا نمیشه. بن بست نداریم.
دژپسند ادامه داد:
...من نمی دانم اسم جنگ اکراین وروسیه را چه بگذارم به قول امام الطاف اللهی بود ؟ همینکه رئیسی جای روحانی انتخاب شد [عدو شود سبب خیر ]، رسانه های غربی خودشان شوک وارد کردند ، نوشتند یک تندرو بنیاد گرا به نام رئیسی جایگزین مذاکره و تعامل با غرب سرکار آمد ،پس از انتخاب رئیسی، چند روزه قیمت نفت ۲۰ دلار افزایش یافت و توی شهریورماه سیل پول وارد خزانه شد بعدش هم در وین دیگه برجام احیا شدنی نبود، دوباره نفت بالا رفت و شعله جنگ اکراین قیمت نفت را کَند و به ۱۰۰ دلار وبیشتر رساند.
دژپسند در پایان گفت :
...بی تعارف بگویم .. همه چیز برای سقوط کشور فراهم بود فقط خدا نخواست.
در حال حاضر تمام مدیران و مسئولان دولت روحانی در ستاد اقای پزشکیان فعال هستند....
دولت سوم روحانی ...پزشکیان
سلام علیکم جمیعا
عرض ادب و احترام خدمت شما عزیزان
میخواهیم به سه تا مطلب پاسخ دهیم
1- رئیس جمهور باید کارنامه داشته باشه والا به درد نمیخوره
۲- چرا پزشکیان و پورمحمدی ادای طرفداری از مردم رودر میارن در حالیکه اصلا اینچنین نیست
۳ - رأی پزشکیان تو مجازی چرا اینقدر داره بالا میره و باعث نگرانی جبهه انقلابی شده
و اما بعد....
میگن رئیس جمهور باید کارنامه اجرایی داشته باشه و این هم یعنی کارهای ساخت و ساز و عمرانی کرده باشه و یکی از این نامزدها به شدت بر روی عملکرد خودش در شهرداری داره مانور میده
سوال: چند تا از رئیس جمهور های قبلی ما کارنامه اجرایی داشتن؟
بریم برسی کنیم
بنی صدر کارنامه اجرایی داشت؟
شهید رجایی کارنامه اجرایی داشت؟
حضرت آقا در زمان ریاست جمهوری کارنامه اجرایی داشتن؟
هاشمی کارنامه اجرایی داشته ؟
خاتمی کارنامه اجرایی داشته ؟
تنها کسی که کارنامه اجرایی داشت اونهم احمدینژاد بود که شهردار بود
حسن روحانی کارنامه اجرا داشت؟
در حالی که رئیس جمهور باید مدیریت عالی داشته باشه و در تمام محورهای مدیریتی اعم از اقتصاد و سیاست و فرهنگ توانمند باشه و برنامه داشته باشه
رئیس جمهوری که برنامه نداشته باشه که به درد نمیخوره
ما باید به کسی رأی بدیم که برای حل مشکلات مردم برنامه و راه حل اجرایی داشته باشه
رئیس جمهوری که پتانسیل های کل کشور رو بشناسه و از نزدیک دیده باشه و براش برنامه داشته باشه
رئیس جمهور باید پیگیر و دونده و چابک و با برنامه باشه و باید به اندازه ای در همه حوزه های مدیریتی صاحب نظر باشن تا بتونه تشخیص بده که مشاورانش درست میگن یا نه
و الا اگر خودشون کارشناس نباشن که نمیتونن بفهمن مشاورانشون صحیح میگن یا خیر
و اما مطلب دوم
انصافا طیف اصلاحات بسیار پر رو و استاد تحریف تاریخند
یعنی چی؟
یعنی اینکه خودشون یه مشکل رو به وجود میارن بعد سریعا میرن سمت مردم و ادای نماینده مردم رو درمیارن و مثلا جانب مردم رو میگیرند
اما بریم بررسی کنیم ببینیم درست میگن یا نه؟
قضیه حجاب در زمان میرحسین موسوی اجباری شد و حتی بخشنامه زدن که باید لباس آستین بلند و گشاد برای مردان و مانتوی بلند و مقنعه برای زنان باشه
بخشنامه میر حسین موسوی پیرامون حجاب
اونوقت الان به جلیلی تهمت میزنن که اگر بیاد گشت ارشاد راه میندازه
بریم ببینیم کی اولین بار گشت ارشاد رو راه انداخت ؟
طرح گشت ارشاد در دوران خاتمی و در خرداد ماه سال ۷۵ مصوب و توسط وزارت کشور ابلاغ و اجرا شد
حالا کیا دارن داد میزنن که جلیلی بیاد گشت ارشاد راه میندازه ؟
پزشکیان و پورمحمدی و طیف اصلاحات
#پررویی_نجومی
میدونستید حکم ممنوعیت استفاده از دستگاه ویدئو رو وزیر ارشاد هاشمی رفسنجانی یعنی(سید محمد خاتمی) صادر کرده و یکی از اصلیترین حامیانش در اعمال و اجرای این نظر، معاون وقت وزارت ارشاد یعنی مصطفی تاجزاده بوده ؟!
خاتمی معتقد بود در ویدئو چه سخنرانی امام خمینی ره رو ببینید یا چیز دیگه فرقی نداره و استفاده از اون حرامه
دستگاه ماهواره در سال ۷۳ در دولت خاتمی ممنوع شد
الان جلو افتادن که اگر جلیلی بیاد مردم رو محدود میکنه
فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام و واتساپ در دولت حسن روحانی و توسط آذری جهرمی اتفاق افتاد
اینها قائل بودن دستشون رو دکمه فیلترینگ نمیره
دروغ میگفت مردک ریش بنفش
الان دارن سعید جلیلی و طیف انقلابی رو مسئول فیلترینگ اعلام میکنند
حسن روحانی قائل بود باید مخالفین رو بیارن تو نماز جمعه اعدام کنند تا درس عبرتی بشن برای بقیه
اونوقت شهید رئیسی رو جلاد معرفی میکردن
در اعدامهای سال ۶۷ دادستان وقت موسوی خوئینی ها (پدر معنوی اصلاحات) و مصطفی پورمحمدی نماینده وزارت اطلاعات در زندان اوین همه کاره بودن
اونوقت با وقاحت تمام اون رو به جبهه انقلابی میچسبونن
امثالی مثل معصومه ابتکار و صادق زیباکلام از دیوار سفارتخانه آمریکا بالا رفتن و موسوی خوئینی ها و حجاریان هم حمایت کردن
الان دارن کاسه لیسی آمریکا رو میکنند
بیشترین ممنوع الکاری بازیگران در دوره حسن روحانی بوده
بیشترین سانسور فیلم در دوره هاشمی و خاتمی بوده
اونوقت جبهه انقلابی رو مسئول معرفی میکنن
اینها مدعی وفاق ملی و آشتی مسئولینند
برید تاریخ رو ببینید زمانی که اینها در رأس دولت بودن چقدر با دیگران تعامل کردن
و اصلا به کسی پاسخگو بودن یا خیر
اصلاح طلبان روی جهل مردم و عوام فریبی و حرفهای عوام پسند برای جذب بدنه خاکستری جامعه خیلی حساب کردن
اینها ثابت کردن هر وقت اومدن پای کار دقیقا برعکس همون حرفها عمل کردن
الان هم پزشکیان و پورمحمدی نماینده همون تفکرند
توضیح وزارت بهداشت در خصوص ادعای واردات واکسن کرونا در دولت دوازدهم
آقای ظریف! شما و دولت تان در مرگ هزاران هموطن عزیز شریکید
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای در خصوص ادعای مطرح شده توسط نماینده یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری در خصوص واردات واکسن در دولت دوازدهم توضیحاتی ارائه و عنوان کرد که عدد واقعی واردات واکسن کرونا توسط دولت دوازدهم، ۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار دوز بود که تا پایان دولت دوازدهم، ۱۸ میلیون دوز تزریق شده بود و آمار واردات واکسن در هفته های اول دولت شهید رئیسی و با ورود مستقیم و موثر ایشان و ایجاد تسهیلات لازم و هماهنگی های صورت گرفته بین دستگاه های اجرایی و تامین اعتبار تا اواسط شهریور ۱۴۰۰ تعداد واکسن های وارداتی به بیش از ۱۲۱ میلیون دوز رسید.
متن این اطلاعیه به شرح زیر است:
بسمه تعالی
پیرو ادعای مطرح شده توسط نماینده یکی از کاندیداهای محترم ریاست جمهوری در خصوص واردات واکسن در دولت دوازدهم ، ضروری است جهت تنویر افکار عمومی و ممانعت از تحریف تاریخ، موارد ذیل به اطلاع مردم شریف ایران رسانده شود :
۱ - بر اساس مستندات موجود در مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی که قابل استعلام از جمعیت هلال احمر و گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز می باشد، بر خلاف ادعای جناب آقای دکتر ظریف مبنی بر واردات ۱۲۰ میلیون دوز واکسن در دولت جناب آقای روحانی، عدد واقعی ۲۸ میلیون و ۷۰۰ هزار دوز بود که تا پایان دولت دوازدهم ۱۸ میلیون دوز تزریق شده بود و آمار واردات واکسن در هفته های اول دولت شهید رئیسی و با ورود مستقیم و موثر ایشان و ایجاد تسهیلات لازم و هماهنگی های صورت گرفته بین دستگاه های اجرایی و تامین اعتبار، تا اواسط شهریور ۱۴۰۰ ، تعداد واکسن های وارداتی به بیش از ۱۲۱ میلیون دوز رسید .
۲- همزمان با واردات و نیز حمایت کامل از چرخه تولید واکسن های داخلی، تدابیر لازم جهت تزریق گسترده با ایجاد هماهنگی های منسجم بین بخشی و فعال نمودن کلیه ظرفیت های مردمی در دولت سیزدهم صورت گرفت و بیش از ۱۵۵ میلیون دوز واکسن شامل واکسن های تولید داخل و وارداتی تزریق شد که این رخداد با ثبت تزریق بیش از 1.6 میلیون دوز در روز توانست رکورد جدیدی را در بین کشورهای منطقه ثبت نماید.
جناب آقای دکتر ظریف به نظر فراموش کردید که در دولت دوازدهم جان هزاران ایرانی بازیچه سیاسی بازی شما و دولت متبوع تان شد و در واکنش به اعتراض مردم عزیز برای تعلل در واردات واکسن، نپیوستن به fatf و تحریم ها را بهانه می کردید، حال چه شده پس از گذشت 3 سال از تلاش های دولت سیزدهم و پیگیری های جدی شخص رئیس جمهور شهیدمان برای واردات انبوه واکسن و نجات جان هزاران ایرانی، ادعای جدید و مصادره این دستاورد برای دولت دوازدهم را مطرح می کنید که جای شگفتی دارد.
یقینا اگر در زمان خود به ترک فعلها رسیدگی میشد امروز طلبکار نبودید. مردم میدانند و تاریخ هم قضاوت کرد که شما و دولت تان به دلیل اهمال در مرگ هزاران هموطن عزیز شریک بودید.
🔻 میخوای چهارمین مناظره رو که حسابی جنجالی هم بود مرور کنی؟! این کمیکها رو ورق بزن!
🌿#سعید_جلیلی
🌿#یک_جهان_فرصت
🌿#یک_ایران_جهش
▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂▸◂