eitaa logo
نورْتَــــم✨ |𝑵𝒐𝒐𝒓𝒕𝒂𝒎
1.6هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
387 ویدیو
5 فایل
تکتم رفیعی ام 🎀⃟‌ ‌ | مدرس و کوچ یه رفیق راه برای دخترای هدفمند ✨ . نورْتَم ؛ رشد فردی اسلامی یه نوجوون و جوون به چی نیاز داره ؟! اینجا پیدا می کنه 🤍🌱 . تخصصِ‌مون محتوای اسلامیِ ✅ شرط می بندم معتادِ نورْتَم میشی🤝 . من اینجام 👇 @Noor_admiin
مشاهده در ایتا
دانلود
. دارم برنامه ی رشد فردی محرم مون رو می نویسم 😍🤌 چی شددد هرکی دنبال فرصتی می گرده برای یه پرش بلند قطعا این برنامه به دردش می‌خوره 💫 .
. تا زمانی که نوشتن برنامه تموم شه خانوم هایی که تازه وارد شدین هرسئوالی دارین می تونین ازم بپرسین ❓☁️ دونه دونه پیامارو می خونم و جواب میدم 👇🏼👇🏼👇🏼 @Noor_admiin .
. بریم جواب سئوالارو بدیم ؟! 🙂🫐 .
. قشنگای من 😍 برنامه ی رشد فردی محرم یه سری پادکست های آموزشیِ که کاملا رایگان هم هست و داخل کانال قرار می گیره برای دسترسی راحت شما بهش 🤌 با موضوعاتی که دقیقا دغدغه ی ما خانوماست ... و اصلا هم نیازی به ثبت نام نداره فقط منتظر باشین بیام که تاریخ شروع برنامه مون رو بگم ان شاءالله ... 🦩🌊🌧 .
نورْتَــــم✨ |𝑵𝒐𝒐𝒓𝒕𝒂𝒎
. سلام ؛ خوش اومدی قشنگِ خدا 😍🌱 : من کی ام ؟!🧕 : چیشد که نورْتَم اومد تو زندگیم ؟!✨ : اینجا چه خب
. این پیام سنجاق بود نمی دونم ایتا چرا اینطوری میشه پیام و از سنجاق درآورده دوباره سنجاق کردم تا وقتی شما با من و محتوای کانال آشنا شین تا من بیام 🤝👩‍🦯 .
. محرم امسال رو بیا متفاوت تر از سالهای گذشته بگذرونیم 🤌 بیا بیدار و آگاه بشیم ... و از این شرایطی که به وجود اومد و محرمی که اومد برای پرش خودمون استفاده کنیم ... این محرم یه شتاب دهنده است برای کسی که می خواد از نو شروع کنه 🙂🌟 .
. امسال رو به خودم قول دادم متفاوت باشم از ماه رمضون شروع کردم ... شد بهترین ماه رمضون عمرم 🌙 و ماه محرم رو هم متفاوت باشم ... تو محرم از خودم شروع کنم تااا سبک زندگیم تا بچه ها و همسر و اطرافیانم پیش برم ... .
نورْتَــــم✨ |𝑵𝒐𝒐𝒓𝒕𝒂𝒎
. امسال رو به خودم قول دادم متفاوت باشم از ماه رمضون شروع کردم ... شد بهترین ماه رمضون عمرم 🌙 و ماه
. و مطمئنم هستم که متفاوت میشه ماه محرم امسالم 🤌 که البته شروع متفاوتی هم داشت با این اتفاقی که برام افتاد 🥲🌱 .
. ماه محرم فقط ماه عزاداری نیست ... یه فرصت طلائیِ برای بیدار شدن روح ! بیاین امسال رو فقط کمی متفاوت تر بگذرونیم 🤌🥲 این آموزش کاملا رایگانِ ✋✅ پی نوشت : بنر رو بخونین و برای هرکسی که فکر می کنین به دردش بخوره بفرستین تا اون هم شرکت کنه تو این برنامه مون 💫 هر سئوالی هست پی وی بپرسین 👇👇 @Noor_admiin .
. پنج روز رو با نورْتَم باشین تا بعد این پنج روز با بُعد جدیدی از زندگی تون آشنا بشین 😌🕊 .
. تمام این سئوالات رو جواب میدیم 😍 اصلا عجله نکنین 🙏 .