eitaa logo
در پناه نور و عشق الهی
2.2هزار دنبال‌کننده
189 عکس
127 ویدیو
74 فایل
آموزش #رایگان دوره‌های استاد علی مقدم 😍😍 آموزش #نورخواری و #چله‌نورخواری#روزه‌ی‌نور #چله‌شهدوشکر #چله‌حکمت‌زرین دوره‌های #شرح محدودیت صفر #شرح‌نیروی‌حال #طرحی‌نو #لایو های‌متفرقه و...
مشاهده در ایتا
دانلود
خدایا از تو بسیار سپاسگذارم که مرا با چله ی شهدو شکر وحکمت زرین وچله ی نور خواری وبه طور کل با استاد مقدم اشنا کردی من واقعا معجزاتی دیدم که فقط خود خدا میدونه من به استاد مقدم وفکرها وحرفهاشون ایمان دارم خدا قوت به استاد مقدم وخواهران گرامی ایشون وهمکارانشان غرق در نور باشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5861583142934023769.mp3
19.71M
💫چله حکمت زرین 💎حکمت ششم: لذت ریاضت 🌿اهل ریاضت باشید و از سختی‌های مسیر استفاده کنید تا تعالی‌ سریع‌تر رخ دهد 🌿به هیچ عنوان ریاضت‌کشی خود را دشوار و طاقت‌فرسا بشمار نیاورید! در این مرحله، سالک می‌بایست با لذت تمام گام بردارد. 🌿به بازی بودن همه چیز پی ببرید و با این روش، ریاضت‌ها را بر خود ساده کنید و مسیر را به شیرینی ختم کنید. 🌿مسیرهای هموار، بدون تردید، ترقی نخواهند داشت! چراکه چیزی جز طریقی مستقیم نیستند، اما باید دانست که مسیرهای پردردسر هستند که چم و خم مسیر را به سالک آموخته و او را آبدیده می‌نماید. 🌿قدردان تمامی مشکلات و مسائل و موانع موجود در راه باشید، با جاری ساختن نور در این مسیر سعی خود را بهتر و بهتر ساختن بگذارید. 🎵 موسیقی: آیدین جودی https://eitaa.com/joinchat/3725197662Cee972ddbd8 https://eitaa.com/noorveshghelahi https://t.me/spiritual_mind https://t.me/kalameeshghalimoghadam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟢سلام و عرض ادب سروران گرانقدرم؛ با نام و یاد پروردگار یکتا، ششمین جلسه‌ از چله‌ی زیبای حکمت زرین را با همدیگر آغاز می‌کنیم. ☘️بزرگواران تا به امروز فرا گرفتید که برای دست یافتن به خواسته‌های مادی و معنوی باید برنامه بریزید، تلاش کنید، کوشش داشته باشید، 👈چندان به فکر مقصد نباشید و تمام انرژی خود را به مسیر معطوف کنید. 💎به جای فکر کردن، کار کنید. به جای اینکه همین‌طور برنامه‌ریزی کنید، تلاش بیشتری کنید و در کل کمی برنامه ریزی و بیشتر تلاش بر روی صحیح انجام دادن یک کار. 🌱و اما من یک تجربه‌ای دارم؛ افراد زیادی را در زندگی خود دیده‌ام که اعتصاب غذا کرده‌اند و بعد از اعتصاب غذا بسیار نحیف و ناتوان شده بودند. مثلاً ده تا پانزده روز غذا نخورده بودند و فقط آب خورده بودند. 🌱بعضی از افراد را هم دیده‌ام که روزه‌ی آب گرفته بودند، مثلاً به مدت چهل روز که تعداد آنها هم زیاد است، خصوصاً کسانی که در پیج‌ خود ما هستند؛ 👈اما به هیچ عنوان اُفتی در بدن و صورت آنها رخ نداده بود و کاملاً سرحال و خوب بودند. ☘️تفاوت این دو گرسنگی در چه چیزی بود که در یک مورد فرد را کاملاً ناتوان، ضعیف و زمین‌گیر کرده بود و در مورد دیگر، فرد را سلامت و در بهترین وضعیت جسمی نگه داشته بود! 👈حتی با یک روزه‌ی طولانی! ❓بسیاری از بیماری‌های آنها درمان هم می‌شد؟ 🔹تفاوت فقط در یک اندیشه بود که در مورد اول فرد ریاضت می‌کشید و در مورد دوم افراد، "ریاضتِ با لذت" می‌کشیدند.
☘️یعنی اولی به خاطر هر نوع مبارزه‌ای سختی می‌کشد ولی دیگری به خاطر کاری که برای سلامتی یا یک هدف خاصی انجام می‌دهد، لذت می‌برد. ☘️پس ما در زندگی، خواسته یا ناخواسته، اگر اهل رشد و تعالی باشیم؛ 👈قرار است ریاضت و سختی بکشیم. 💎می‌توانیم این سختی را با سخت‌ترین و دردناک‌ترین روش تحمل کنیم یا اینکه آن‌ را به "لذت" تبدیل کنیم! 🌱فرض کنید من به شما می‌گویم که مجبور هستید با پای برهنه در یک مسیر طولانی حرکت کنید و حق ندارید کفش بپوشید؛ این یک شکنجه است و تازه تحقیر هم می‌شوید، 👈وقتی با این فکر این کار را انجام می‌دهید، پای شما بسیار درد می‌گیرد. 🌱در حالت دیگر ممکن است به شما بگویند که "یک سفر عبادی است، برای مناسک دینی و الهی می‌خواهیم این کار را انجام دهیم و باید مسیر را پابرهنه طی کنید!" 👈در این حالت راحت مسیر را طی می‌کنید، هر گامی که بر‌می‌دارید، لذت می‌برید، برای شما شیرین‌تر می‌شود و احساس بهتری در مورد آن دارید. ☘️بنابراین هر دو پیاده‌روی هستند ❓اما چرا یکی از پیاده‌روی‌ها، تا این حد شیرین و لذت‌بخش و یکی اینقدر دشوار و سخت شد؟ 👈فقط و فقط به خاطر نوع اندیشه‌ای است که ما نسبت به آن داشتیم. 🔹ببینید رشد و موفقیت هزینه دارد و هزینه‌ی آن ریاضت است! ☘️در هر زمینه‌ای که بخواهید کامیاب شوید؛ باید تلاش و کوشش کنید، اهل ریاضت و سختی باشید، آن سختی‌ که نگویید "من کار سخت انجام می‌دهم! 👈" بلکه بگویید "من این سختی را دوست دارم و لذت می‌برم." 🌱به‌طورمثال اگر شما شروع به خودسازی کنید؛ 👈ممکن است در ابتدا با برخی لایه‌های پنهان وجود خود مواجه شوید.
💎عزیزان اگر در زندگی در مسیر رشد و تعالی قرار گرفتید، هر نوع سختی‌ که پیش پای شما قرار گرفت؛ فقط باید آن‌ را به لذت تبدیل کنید. 🔹ببینید، درد در ذات خود لذت دارد! 💚"در طریقت هر چه پیش سالک آید خیر اوست." ☘️یعنی زمانی‌ که شما تصمیم به رشد و تعالی گرفتید و گفتید "پروردگارا خود را به تو می‌سپارم و می‌خواهم این مسیر تعالی را طی کنم..." 👈از آن روز به بعد تمام دردهای شما هدفمند است و تمام سختی‌هایی که در زندگی می‌کشید، با برنامه‌ی ویژه‌ای انجام می‌شود. ☘️بنابراین، اصلاً ناراحت نباشید که پاره‌ای از قسمت‌های زندگی شما دچار سختی و دشواری شده است. 💎این دشواری، کاملاً در راستای رشد شماست و فقط کافی‌ست که از این دشواری لذت ببرید، یعنی یاد بگیرید که هر روز یک مسئله‌ای را حل کنید.
🌱ممکن است شما با یک نفر درگیری و اختلاف دارید و بگویید "چقدر زندگی سختی دارم!" 👈اما این یک مسئله است و باید بتوانیم آن را حل کنیم. ☘️این یک پدیده است که در زندگی ما روی داده است، در واقع یک داده‌ی معیوبی است که در ناخودآگاه ما بوده و امروز ما این وظیفه را داریم که آن موضوع را حل کنیم و از حل کردن آن لذت ببریم. ☘️ممکن است که شما تصمیم می‌گیرید که یک خویشتن‌داری انجام دهید؛ 👈خوب این خویشتن‌داری سخت است و گاهی به شما فشار می‌آورد. 💎این فشار شما را وارد ریاضت می‌کند، باید از ریاضت آن لذت ببرید و اگر سالک از ریاضت لذت نبرد، گرفتار ضعف می‌شود.
🌱تصور کنید که درحالِ طی‌کردن یک مسیر هستید و شروع می‌کنید با حال خوش، این مسیر را طی کنید؛ 👈چقدر زندگی زیبا می‌شود! 🌱ولی فقط کافی‌ست آن مسیر، مسیری سخت، دشوار و تعب‌آلود باشد؛ 👈همان خستگی به تن انسان می‌ماند! 💎خود ما باید مسیر خودسازی خود را شیرین کنیم و به یک مسیر خوش تبدیل کنیم. 🌱مثلاً من به مسافرت رفته‌ام؛ می‌توانم با اخم و ناراحتی رانندگی کنم یا اینکه آهنگ شاد بگذارم، با دو نفر حرف بزنم، بخندم و مسیر را به شادی طی کنم. ☘️هر دو به یک شکل است اما این هنر انسان است که می‌تواند از سختی، 👈لذت بیافریند و این قسمت را شما باید انجام دهید. 💎باید تمام سختی‌های زندگی خود را به مثابه‌ی لذت‌ها و بازی‌های زندگی بینید. ❓چه هنگام ما می‌توانیم یک سختی را لذت ببینیم؟ 👈وقتی آن را زیاد جدی نپنداریم و احساس کنیم یک بازی است! 🌱مثلاً فردی که اعتصاب غذا کرده است؛ 👈اگر اعتصاب غذا را یک شوخی می‌گرفت، اذیت نمی‌شد. 🌱اما کسی که در حال روزه‌ی آب است و چهل روز فقط آب می‌خورد (که در درمان بیماری‌های لاعلاج هم بسیار کاراست)، 👈آن فرد درحالِ لذت‌بردن است. ☘️چون مانند زمانی است که به دکتر می‌رود و برای سلامتی و طول عمر خود کار می‌کند. خوب طبیعتاً او در لذت به‌سر می‌برد و همین لذت باعث می‌شود کمترین آسیب به بدن او وارد شود.