eitaa logo
در پناه نور و عشق الهی
2.2هزار دنبال‌کننده
189 عکس
127 ویدیو
74 فایل
آموزش #رایگان دوره‌های استاد علی مقدم 😍😍 آموزش #نورخواری و #چله‌نورخواری#روزه‌ی‌نور #چله‌شهدوشکر #چله‌حکمت‌زرین دوره‌های #شرح محدودیت صفر #شرح‌نیروی‌حال #طرحی‌نو #لایو های‌متفرقه و...
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5886558064227651609.mp3
24.95M
💫چله حکمت زرین 💎حکمت پانزدهم: گذر از وادی احساس 🌿برای سود بیشتر و جلوگیری از زیان، ارزش‌گذاری برای رویدادها و اتفاقات زندگی خود داشته باشید، این کار با تبدیل کیفیت به کمیت،امکان‌پذیر می‌باشد. 🌿به هنگام تصمیم‌گیری، ترس و طمع را بطور کامل کنار گذاشته و رها کنید، زیرا این دو عامل درونی تاثیرگذاری بسیار بالایی دارند و قادر به تخریب عوامل بیرونی بسیار هستند. 🌿منطق و خرد خود را تحت هیچ شرایطی کنار نگذاشته و سعی بر آن داشته باشید که در تمامی مواقع، همه چیز را در همه‌ی ابعاد، الخصوص منطق، تایید کرده و بعد از آن به مرحله‌ی اجرایی برسانید. 🌿در زمان رویایی با مصائب اگر دلهره‌ای در کار باشد، نتیجه رضایت‌بخش نخواهد بود. 🌿شفاف‌ترین نقطه‌ی جهان هستی، اعداد هستند! به همین دلیل هیچ یک از تصمیمات خود را بر اساس خشم و نفرت و کینه و یا عشق و علاقه و شوق نگرفته و با پرداختن به واقعیت ماجرا، بهترین را انتخاب نمایید. 🌿با اعمال سنجش، نور خرد، حکمت و فرزانگی در مسیرتان جاری شده و حمایتی عظیم از سمت انرژی‌های جهان خواهید داشت. 🎵 موسیقی : استاد محمدرضا شجریان https://eitaa.com/joinchat/3725197662Cee972ddbd8 https://eitaa.com/noorveshghelahi https://t.me/spiritual_mind https://t.me/kalameeshghalimoghadam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍حکمت پانزدهم: گذر از وادی احساس
💚″سال‌ها دل طلب جام جم از ما می‌کرد وآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می‌کرد گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است طلب از گمشدگان لب دریا می‌کرد″ ❤️سلام و عرض ادب سروران گرانقدرم؛ بامداد همگی شما به نیکی، به پانزدهمین روز از چله‌ی حکمت زرین خوش آمدید. ☘️امیدوارم که تا بدین روز اصول زیستن در جهان را بهتر یاد گرفته باشید و فهمیده باشید که همه چیز پیرو قوانینی است و با شناختن آن قوانین چقدر می‌شود زندگی بهتری را رقم زد. بزرگواران؛ ☘️اگر تا بدین‌جای مطالب برای شما تضادی ایجاد کرده است لطفاً شما راه میانه را برگزینید. ☘️یعنی اگر من صحبتی کردم احساس کردید اغراق‌آمیز است و قبلاً چیزی گفته بودم احساس کرده بودید که از آن طرف می‌افتد 👈شما بیایید راه میانه را انتخاب کنید و تصمیم اینکه کدام راه صحیح است به شما برمی‌گردد. ☘️امروز مسیری را به شما آموزش می‌دهم که شما یاد بگیرید برای هر چیزی ارزش‌گذاری کنید و بعد از ارزش‌گذاری بفهمید که کدام راه بهتر است 👈و آن ″تبدیل کیفیت به کمیّت″ است.
☘️کیفیت در واقع چیزی است که ما حس می‌کنیم خوب است یا بد، 👈یک مفهوم انتزاعی است. ☘️کمیّت یک عدد است؛ ما می‌توانیم برای آن مقدار در نظر بگیریم، 👈بگوییم این مقدار نیکی و این مقدار پلیدی. ☘️شیوه‌ای که ما می‌توانیم تشخیص دهیم که کدام مسیر بهتر است این است که 👈بتوانیم کیفیت‌ها را به کمیّت تبدیل کنیم. 🌱به‌طور مثال شما در یک رابطه قرار دارید، در تردید هستید که این رابطه را ادامه دهم یا قطع کنم؛ 👈این فقط در صورتی امکان‌پذیر است که شما بتوانید کیفیت‌های زندگی‌ خود را به کمیت یا به عدد تبدیل کنید. ☘️وقتی به عدد تبدیل کردید می‌بینید کدام کفه‌ی ترازو سنگین‌تر است 👈همان را شروع می‌کنید با جدیّت بدون تردید پیگیری می‌کنید و انجام می‌دهید. 🟢در درس‌های جلسه‌ی پیشین گفتیم با شجاعت نه بگوییم، بعد می‌خواهید بببینید این "نه" که گفتم آیا صحیح است؟ ❓اصلاً من باید اینجا نه بگویم؟ 👈باید هنر تبدیل عواطف و احساسات به عدد را داشته باشید. 👈کمی سخت است! ☘️چند نکته وجود دارد که آن نکات را رعایت کنید به راحتی می‌توانید انجام دهید.
💎برای تبدیل هر کیفیّتی به کمیّت، اول از همه باید از وادی عواطف و احساساتِ شدید خارج شوید. 👈بدین معنی که شما نباید بسیار درگیر باشید؛ باید بتوانید کمی عقلانی‌تر فکر کنید. 🌱به‌طور مثال من در کاری می‌خواهم وارد شوم که در مورد آن کار به من می‌گویند اگر بیایید و در این کار وارد شوید بسیار ثروتمند می‌شوید، خانه‌ی خوب می‌خرید، ازدواج می‌کنید و لاکچری زندگی می‌کنید؛ 👈بعد من عواطف و احساسات و آرزوهایم غلبه می‌کند. ☘️ممکن است آن کار خلاف باشد، ممکن است مایه‌ی بدبختی باشد یا ممکن است مال و اموال بنده را بخورند و زندان بیفتم 👈امّا چون غلبه‌ی عواطف داشته‌ام ناخواسته آن کار را انتخاب کردم. 💎پس ما می‌آییم به هر چیزی عدد می‌دهیم.  👈وقتی که به تمام عواطف و احساسات و کیفیت‌های زندگی‌ خود عدد دادیم این تبدیل به یک معیار سنجش می‌شود. 👈به معیار سنجش که تبدیل شد شما به راحتی می‌توانید تصمیم بگیرید. 💎پس گام اول برای اینکه بتوانید حالات درونی‌ خود را بفهمید کدام درست است یا غلط است باید آن حالات را به عدد تبدیل کنید. ☘️یعنی دقیقاً بتوانید بگویید امروز خُلق من ۱۰ است، دیروز خلق من ۱۲ بود؛ 👈پس دو واحد کاهش پیدا کرده‌ام. ☘️روز‌های اول کمی سخت است بعد از مدتّی اندازه‌گیری‌ آن برای شما ساده می‌شود.
موضوع دوم 💎برای این تبدیل کردن، شما نباید در چرخه‌ی ترس و طمع گرفتار شوید. 🌱بدین معنی که من می‌خواهم رابطه‌ای را ترک کنم، برای ترک کردن آن به یک‌باره ترس و طمع، این دو برادری که از دو طرف انسان را مورد هجوم قرار می‌دهند به‌سمت من می‌آیند می‌گویند اگر ترک کنی بیچاره می‌شوی و زندگی‌ات نابود می‌شود. طمع می‌گوید حیف است از دست نده، خراب می‌شود. 👈این دو اجازه‌ی اینکه من بتوانم یک عدد بدهم را از من می‌گیرند. 👈بدین معنی که یا ترس چنان زیاد است که من جرأت اینکه اصلاً بخواهم اقدامی کنم یا تصمیمی بگیرم را از من می‌گیرد 👈یا طمع به قدری زیاد است که می‌گوید حیف است شاید در آینده شرایط بهتر شود و این دو من را کاملاً کنترل می‌کند. 💎پس دومین گام اینکه شما در لحظه‌ی تصمیم‌گیری، ترس و طمع را کاملاً باید کنار بگذارید. بزرگواران؛ 🕊️مطالبی که برای شما ارائه می‌شود می‌تواند مسیر زندگی‌ شما را کاملاً دگرگون کند و شما در حساس‌ترین لحظه‌های زندگی خود تصمیم صحیح و بهترین تصمیم را بگیرید. 🌱من مثال‌هایی می‌زنم که شما بتوانید بفهمید که ماجرا از چه قرار است.
موضوع سوم، 💎آن قسمتِ منطقی مغز‌ خود را باید هر زمانی که اراده کردید راه‌اندازی کنید. ☘️یعنی ما قسمتی داریم که آن قسمت می‌تواند بدون عواطف و احساس تصمیم بگیرد. مثل عدد‌های ریاضی، وقتی شما می‌خواهید یک عملیات ریاضی انجام دهید اصلاً نمی‌دانید که سه را دوست دارم یا دو، می‌گویید جمع آن پنج می‌شود. 👈اصلاً مهم نیست که چه اتفاقی می‌خواهد بیفتد. ☘️یعنی کمی منطق آن را افزایش می‌دهیم‌ آن قسمت منطقی ذهن‌ خود را باید تقویت کنید و زمانی که می‌خواهید تصمیم بگیرید بیایید و با قسمت منطقی فکر کنید 👈و در هنگام فکر کردن با قسمت منطقی شروع کنید دقیق عددگذاری کنید.
🔹عددگذاری به این صورت است که برای اینکه ذهن شما کنترل شود برای هر پدیده‌ای بین یک تا ده امتیاز می‌دهید. 🌱مثلاً من می‌خواهم از ایران مهاجرت کنم؛  👈یکی‌یکی دستاورد‌های آن را یک ستون می‌نویسم 👈و مضرات آن را در یک ستون دیگر می‌نویسم. ☘️در یک ستون می‌نویسم احتمال خوشبختی،  👈درآمد بیشتر و در جای دیگر می‌نویسم از خاک ایران دور می‌شوم، غربت من را می‌گیرد. 👈می‌نویسم آنجا ممکن است در یک شغل سطح پایین باشم اینجا در یک شغل سطح بالا هستم. ☘️همه‌ی اینها را در دو ستون می‌نویسید، بعد برای هر کدام امتیاز قائل می‌شوید ❓می‌گویید این کاری که می‌کنم امتیازش چقدر است؟ ❓این موضوعی که از دست می‌دهم امتیاز آن چقدر است؟ ☘️امتیاز‌های آن را بنویسید و بعد از اینکه امتیاز‌های آن را نوشتید دو ستون را با هم جمع بزنید ببینید که کدام یک از این ستون‌ها امتیاز مثبت بیشتری دارد. 👈یعنی شما دستاورد بیشتری داشتید. ☘️پس اول از همه آمدید دو ستون نوشتید. دو ستونی که می‌توانید فقط امتیاز‌های مثبت را بنویسید 👈یعنی بگویید که آنجا این را به دست می‌آورم و اینجا این را به دست می‌آورم. ☘️یکی‌یکی امتیاز‌های مثبت را بنویسید در آخر می‌فهمید که امتیاز کدام یک از اینها بیشتر است. 🌱مثلاً امتیاز ماندن در ایران ده شماره بیشتر از امتیاز رفتن شما شد، این را نگه می‌دارید. ☘️بعد می‌آیید دوباره یک ستون تشکیل می‌دهید می‌گویید 👈"امتیاز‌های منفی و مضرات آن را می‌خواهم بنویسم." 👈وقتی که می‌روم چه چیز‌هایی از من کاسته می‌شود؛ آن کاسته شدن‌ها را با امتیاز منفی می‌توانید بنویسید. ☘️مثلاً وقتی که اینجا هستم این مشکل برایم پیش می‌آید که امتیاز آن منفی چهار است، 👈اگر که معادل آن آنجا بروم امتیاز آن منفی دو می‌شود. ☘️بعد دوباره اینها را با هم جمع بزنید یک عددی در می‌آید که این‌دفعه هر کدام از عدد‌ها که کوچکتر بود شما انتخاب می‌کنید. 🔹یعنی ما در وضعیت خوب‌ها و دستاورد‌های خود عدد بزرگتر را انتخاب می‌کنیم؛ 👈در وضعیت مسائل از دست دادن و منفی عدد کوچکتر را انتخاب می‌کنیم. ☘️باز این دو با هم یک عدد دارند و ما این دو را با هم مقایسه می‌کنیم می‌بینیم که امتیاز رفتن، اینجا برنده شد، امتیاز دستاورد‌ها اینجا  و شکست‌ها اینجا برنده شد و این دو را با هم مقایسه می‌کنید از هم کم می‌کنید و ببینید که چه عددی باقی می‌ماند؛  👈نهایتاً عدد باید برای شما تصمیم بگیرد که شما باید بروید یا نروید. ☘️و در لحظاتی که این کار‌ها را انجام می‌دهید نباید گرفتار هیچ‌گونه دلهره‌ای باشید باید در امنیت کامل باشید.