eitaa logo
مدرسه نوآوری نوپدید | Nopadid
898 دنبال‌کننده
529 عکس
63 ویدیو
24 فایل
آموزش نوآوری اجتماعی معرفی مهارت ها و ابزارهای نوآوری معرفی پدیده های نوآورانه اجتماعی و فرهنگی nopadid.com :آدرس سایت ارتباط با ادمین: @nopadid ۰۹۹۳۵۰۳۱۲۰۰
مشاهده در ایتا
دانلود
✅برنامه توزیع رایگان دوچرخه های شهری توسط دپارتمان حمل نقل شهر شیکاگو، از تابستان ۲۰۲۲، منجر به رشد ۱۱۹ درصد سهم استفاده از دوچرخه در ترددهای شهری شده است و قرار است تا سال تا ۲۰۲۶ ادامه پیدا کند. 🚲 در این برنامه تا کنون بیش از ۲۰۰۰ دوچرخه توزیع شده و این رقم تا سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دوچرخه افزایش خواهد یافت‌. هزینه هر دوچرخه در حدود ۶۵۰ دلار می باشد و آمارهای توزیع نشان می دهد، ۲۸ درصد کاربران بین ۳ تا ۵ بار در هفته و ۱۲ درصد هر روز از دوچرخه ها در ترددهای شهری استفاده می کنند. 🚲🌱 ⁉️به نظر شما در کشور ما نیز با اعطای یارانه به بخش حمل‌ونقل‌های غیر خودرویی، خصوصا دوچرخه، می توان بخشی از مسائل اجتماعی مثل ترافیک و آلودگی هوا را حل کرد؟ 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
23.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ یک ایده خلاقانه، ساده و خرد برای کنشگری دانش‌آموزان و معلمان در مدارس 👌دانش آموزان با آب ریختن روی تصویر، اسراییل را محو و عکس سید حسن نصرالله را ظاهر می کنند. 🔶کاری از معلم گرانقدر سرکار خانم دانش از دزفول 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
هدایت شده از جامعه ایمانی مشعر
🚩 لبیک یا امام 💠 «اولین فراخوان ملی ایده‌ها و تجربیات روضه‌های خانگی» ✳️ ایده‌ها 🔸ایده‌های نوآورانه برای تبلیغ، ترویج و تعالی روضه‌های خانگی ✳️ تجربیات 🔸 اقداماتی نظیر ایجاد ساختار و تشکیلات، سازمان‌دهی، توسعه در برگزاری (ارتقاء کمی)، پشتیبانی، اعزام مبلغ و ذاکر، برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و بصیرتی در کنار برگزاری روضه خانگی ✳️ بخش ویژه«میراث مادری» ثبت تجربیات روضه‌های دارای قدمت و سابقه تاریخی 🎁 جوایز ایده‌ها: 🎖تندیس و لوح ویژه فراخوان 🎖صندوقچه روضه خانگی 🎖٣ جایزه ۱۵ میلیون تومانی برای ۳ ایده برتر تجربیات: 🎖تندیس و لوح ویژه فراخوان 🎖صندوقچه روضه خانگی 🎖٣ جایزه ۵۰ میلیون تومانی برای ۳ فرد یا مجموعه جهت تجهیز یا ترویج روضه خانگی بخش ویژه: 🎖 تندیس و لوح ویژه فراخوان 🎖صندوقچه روضه خانگی 🎖۵٠ میلیون تومان برای تجهیز یا ترویج روضه خانگی 🗓 مهلت ارسال آثار: ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ 🔰برای شرکت در فراخوان و کسب اطلاعات بیش‌تر به نشانی زیر مراجعه نمایید: 1542.org/l/hyz 💠 مؤسسه فرهنگی تبلیغی ثاقب 🔸@msagheb_ir 💠 سامانه دعوت 🔸@davatt_ir 💠 مجموعه سدره 🔸@sedreh_com 💠 شتاب‌دهنده حسینی سفینةالنجاة 🔸@safineh_n 💠 بنیادملی‌خانواده 💠 جامعه‌ایمانی‌مشعر ✅ @www1542org
31.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مروری کوتاه بر آنچه در استان گیلان گذشت ... ✅چهارم و پنجم مهرماه امسال مهمان یک جمع خوش فکر و با اراده از استان گیلان بودیم که به همت جبهه فرهنگی این استان دور هم جمع شده بودند. 🔶در این دورهمی از ماموریتی که پیش داریم گفتیم، شنیدیم، یاد گرفتیم، برای این ماموریت ایده های متنوع خلق کردیم و در آخر کمی هم عملیاتی تر به آن نگاه کردیم. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
62.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅ رویداد طراحی عملیات ظرفیت ساز 🔶طراحی عملیات فرهنگی منطبق مردم 🔰با موضوع و استان قزوین ۶ مهرماه ۱۴۰۳ 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
🚨 مدرسه بدون کلاس! مدرسه آگورا؛ بدون کلاس و حتی بدون برنامه درسی از پیش تعیین شده 🔹 در مدارس آگورای هلند و... برنامه درسی از قبل آماده وجود ندارد. بلکه همه چیز از اینجا شروع می‌شود: دوست داری چه چیزی را یاد بگیری؟ علائق و آرزوهای تو چیست؟ 🔸 در این مدل، دانش آموز می‌تواند از هر چیزی که برای تحقیق، ساختن و توسعه ارزشمند باشد به عنوان یک نقطه شروع شخصی استفاده کند. 🔹 مربی هم یک فرد با برنامه از پیش تعیین شده و متکلم وحده در یک کلاس خشک و خسته کننده نیست. بلکه در این مسیر بر روند یادگیری دانش آموز نظارت و او حمایت می‌کند. 🔸 در مدارس آگورا خبری از دوره‌ها و ترم‌ها، جداول زمانی و بودجه‌بندی کتاب‌های درسی، کلاس‌ها و آزمون‌ها نیست. بلکه به جای آن‌ها چالش‌ها و همکاری مربی و دانش آموزان برای حل چالش‌ها وجود دارد. 🔸 طراحان مجموعه سعی کرده‌اند مدرسه آنها ترکیبی از دانش هاروارد، آرامش معبد، خلاقیت آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها (نقاشی، جوشکاری، آشپزی، گرافیک، رباتیک و...)، بازار و تفریحگاه باشد. 🔹 بچه‌ها به جای نشستن سر کلاس‌هایی که هیچ وقت به آن علاقه ندارند پیرامون مسائل مختلف مشغول بازی می‌شوند. از رهگذر این بازی کم‌کم به آن مسائل علاقمند شده و به صورت جدی و با علاقه به کار و تحقیق پیرامون آن می‌پردازند. 🔸 و تفاوت‌های فراوان دیگر که خلاصه‌ای از آن در این پیوست آمده است: https://hundred.org/en/innovations/agora 🔹 فرض کنید مدارسی شبیه این بخواهد در ایران تأسیس بشود. واکنش‌ها چه خواهد بود؟ ✍ادبستان 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
بوم راهکار عملیاتی نسخه 3 - بهمن 1403.jpg
9.91M
. ✅نسخه جدید و با کیفیت بوم راهکار عملیاتی ظرفیت ساز 🔶قسمتی از مقدمه جزوه: در دهه‌های اخیر ‌این موضوع به وضوح دیده شده که نقش آفرینی مردم در پیش‌برد کارها و حل مسائل کشور راه‌گشا بوده است. به صورتی که هر چه حضور مردم پر رنگ‌تر بوده میزان موفقیت نیز بیشتر بوده است. اما سوال اصلی ‌این است که چگونه می‌توان ساز‌و‌کاری برای حضور و ‌نقش‌آفرینی بیشتر و موثرتر مردم در پیشرفت کشور طراحی و اجرا کرد؟ دلیل اصلی برای تدوین‌ این بوم و جزوه، جایگاه ارائه "راهکارهای عملی" در است. در سال‌های اخیر ‌‌یکی از راهبردهای کشور‌ ایجاد حرکت عمومی‌ به جهت به میدان آوردن مردم برای حل مسائل کشور بوده است. چرا که با به میدان آوردن مردم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی، مسائل کشور پایدارتر، سریع‌تر و بهینه‌تر حل و مسیر پیشرفت نیز هموارتر خواهد شد.‌ و لازمه‌ی این نقش‌آفرینی ارائه‌ی "راهکار عملیاتی ظرفیت ساز" است. 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
«کارتوشه»، فرصتی برای کارآموزی سمپادی ها در شرکت‌های دانش بنیان برنامه "کارتوشه" با هدف ورود فارغ‌التحصیلان مستعد و نخبه سمپاد به شرکت‌های دانش‌بنیان به‌صورت داوطلبانه در بازه زمانی سه تا شش ماه طراحی شده است. 🔶 برنامه داوطلبانه "کارتوشه" فرصت منحصر به‌فردی را برای فارغ‌التحصیلان سمپاد فراهم می‌کند تا با ورود به شرکت‌های دانش‌بنیان، تجربه‌های واقعی و عملی کسب کنند و به عنوان نیروهای جوان نخبه، ورودی بسیار مؤثری برای این شرکت‌ها باشند؛ همچنین این برنامه به رشد مهارت‌ها، ارتباط با صنعت، و توسعه نیروی انسانی مستعد در کشور کمک خواهد کرد و فرصتی استثنایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان جهت جذب و پرورش استعدادهای جوان فراهم می‌کند. 📌  مشاهده جزئیات خبر 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
🔰بازی، دریچه‌ای برای ارتباط 🔻بابازی امروز از بانوی دغدغه‌مندی می‌نویسد که را ، موثر و راهی برای ارتباط‌گیری بین خودش و نسل امروز می‌داند و همچنین بازی کردن را با پاسخ به شبهات دانش‌آموزان همراه کرده‌است. 🔻خانم زهرا کاردانی متولد ۱۳۶۲ و اهل شهرستان خراسان رضوی است که با شرکت در یکی از رویدادهای بابازی پا در عرصه فعالیت بازی‌محور آن‌هم با هدف تبیین و روشنگری گذاشت. 🔸«بعد از وقایع ۱۴۰۱ و شکل‌گیری برخی شبهات برای دانش‌آموزان، آموزش و پرورش از بانوانی که طرح مطالعاتی کتب شهید مطهری را گذرانده بودند درخواست کرد برای گفت‌وگو و رفع شبهه با دانش‌آموزان به‌عنوان مربی آمادگی دفاعی وارد مدارس پایه شوند، من هم یکی از آن‌ مربی‌ها بودم اما ارتباط و اثرگذاری موفقیت‌آمیزی بین ما و دانش‌آموزان شکل نگرفت و از آن زمان من به دنبال روش بهتری برای با نسل نوجوان بودم که در نهایت به رسیدم. 🔹بعد از شرکت در دوره تابستان ۱۴۰۲ و شنیدن تجربیات فعالان این حوزه تصمیم گرفتم من هم قدمی در این راستا بردارم، بنابراین به معاونت آموزش و پرورش شهرستان مراجعه کردم و درخواست کردم من را به‌عنوان ، بدون دریافت هیچ هزینه‌ای، به مدرسه‌ای اعزام کنند.» 🔻خانم کاردانی با موافقت آموزش و پرورش از آبان ۱۴۰۲ به‌عنوان مربی بازی وارد مدرسه مرحوم زنده جانی شدند و هفته‌ای سه روز، در زنگ‌های تفکر، با پایه هفتم، هشتم و نهم متوسطه برنامه داشتند. 🔻درمورد نحوه اجرای بازی‌ها از زبان خانم کاردانی بشنوید: 🔸«به‌عنوان مربی بازی وارد مدرسه شدم، با بچه‌ها در حیاط، نمازخانه یا در کلاس بازی می‌کردیم، از آنجایی که مخاطبم بچه‌های دوره متوسطه بودند سعی می‌کردم بازی‌هایی را انتخاب کنم که جذاب و هیجان‌انگیز باشند تا بچه‌ها به بازی کردن ترغیب شوند، گاهی مثل تیزبین، آرینا یا اونو را که فرزندان خودم در منزل بازی می‌کردند، به مدرسه می‌آوردم و زمانی که هوا بهتر بود بازی‌های مثل وسطی، بشین و نشین و یک جور دیگه راه برو و.... را انجام می‌دادیم. مواردی هم بود که خود بچه‌ها بازی پیشنهاد میدادند یا از منزل بازی کارتی جدید می‌آوردند، من هم گاهی اوقات نقش مربی بازی را داشتم و گاهی مانند یک دوست در کنار بچه‌ها در بازی‌ها شرکت می‌کردم.» 🔸«همانطور که فکر میکردم، بازی را بین من و نسل نوجوان باز کرد و من کم کم در خلال بازی‌ها و با توجه به شرایط و بحث‌هایی که پیش می‌آمد در مورد مسائل مختلف، مثل احکام، نماز، حقوق زن ‌و... با بچه‌ها صحبت می‌کردم و دانش‌آموزان هم بدون نگرانی هم‌کلام می‌شدند وبه نوعی یک در زمان کلاس بازی شکل می‌گرفت. بعد از جلسه ای که درباره نماز صحبت شد به تعداد نمازخوان های کلاس اضافه شد و حتی شماره شخصی من را می‌گرفتند و در مواقع دیگر هم اگر سوالی داشتند با من درمیان می‌گذاشتند، ارتباط و حسن اعتمادی بین ما بوجود آمد که اگر نبود هرگز شکل نمی‌گرفت.» 🔻ارتباط بین خانم کاردانی و دانش‌آموزان مدرسه بعد از پایان سال تحصیلی هم در مواردی همچنان ادامه دارد و خانم کاردانی علاقه مند است که بتواند در آینده با همکاری آموزش و‌ پرورش و مربیان دیگر این طرح را در مدارس کاشمر توسعه بدهد. 🔆بابازی، باشگاه نوآوران بازی 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
🔹نشست آشنایی با هوش مصنوعی و کاربست آن در نوآوری دینی 🔸ارائه توسط استاد دکتر محمد رضا قاسمی (دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه) 👈شرکت کنندگان در این نشست برای شرکت در دوره آموزشی و رویداد ایده‌پردازی باشگاه فناوران هوشمند و نوآوران دینی در اولویت خواهند بود. ⏱مهلت ثبت نام: تا 15 آبانماه 1403 📎لینک ثبت نام: www.aalaa.ir/ai 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
راهکار عملیاتی 1403.07.25 ورژن 3.pdf
4.13M
. ✅جزوه‌ی "چگونه راهکار عملیاتی ظرفیت ساز بدهیم؟" 🔶قسمتی از مقدمه جزوه: در دهه‌های اخیر ‌این موضوع به وضوح دیده شده که نقش آفرینی مردم در پیش‌برد کارها و حل مسائل کشور راه‌گشا بوده است. به صورتی که هر چه حضور مردم پر رنگ‌تر بوده میزان موفقیت نیز بیشتر بوده است. اما سوال اصلی ‌این است که چگونه می‌توان ساز‌و‌کاری برای حضور و ‌نقش‌آفرینی بیشتر و موثرتر مردم در پیشرفت کشور طراحی و اجرا کرد؟ دلیل اصلی برای تدوین‌ این جزوه، جایگاه ارائه "راهکارهای عملیاتی" در "حرکت عمومی" است. در سال‌های اخیر ‌‌یکی از راهبردهای کشور‌ ایجاد حرکت عمومی‌ به جهت به میدان آوردن مردم برای حل مسائل کشور بوده است. چرا که با به میدان آوردن مردم و استفاده از ظرفیت‌های مردمی، مسائل کشور پایدارتر، سریع‌تر و بهینه‌تر حل و مسیر پیشرفت نیز هموارتر خواهد شد.‌ و لازمه‌ی این نقش‌آفرینی ارائه‌ی "راهکار عملیاتی ظرفیت ساز" است ⭕️برای دانلود نسخه با کیفیت بوم این لینک را باز کنید 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅ کار خلاقانه مربی کامپیوتر مدرسهٔ تمدن نوین اسلامی اسلام شهر، خانم سلمانی 🔶 آشنایی با سخنان رهبر انقلاب و تقویت حس وطن دوستی در دانش آموزان با برنامه نویسی برنامه ی اسکرچ در یک محیط شاد منبع 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .