eitaa logo
مدرسه نوآوری نوپدید | Nopadid
898 دنبال‌کننده
529 عکس
63 ویدیو
24 فایل
آموزش نوآوری اجتماعی معرفی مهارت ها و ابزارهای نوآوری معرفی پدیده های نوآورانه اجتماعی و فرهنگی nopadid.com :آدرس سایت ارتباط با ادمین: @nopadid ۰۹۹۳۵۰۳۱۲۰۰
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✅ساختن یک ایده خلاقانه می تواند از ۴ مرحله تشکیل شود ۱.جمع آوری اطلاعات ۲.تحلیل و ارزیابی اطلاعات ۳.ایجاد ارتباط بین اطلاعات و مفاهیم ۴.تولید ایده ی خلاقانه 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅جایزه نوآوری اجتماعی "جانا" نخستین جایزه نوآوری اجتماعی در چهار محور محصول، کسب‌وکار، فرآیند، زیست‌بوم و در موضوع های مختلف براساس نیازمندی‌های روز جامعه در حوزه نوآوری اجتماعی اهدا خواهد شد. فعالان حوزه نوآوری اجتماعی کشور تا 30 آبان‌ماه 1402 فرصت دارند طرح‌های خود را از طریق وب‌گاه این جایزه به نشانی socialinoaward.com ارسال کنند. 💫جانا...جریان بهبود زندگی 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅هر قاعده‌ای ارزش آزمایش‌شدن را دارد، ناخودآگاه یا خودآگاه. فرقی ندارد. پیش‌فرض‌ها و شیوه‌های خود را به چالش بکشید. شاید راه بهتری پیدا کردید. حتی اگر بهتر نباشد، از تجربه‌اش درس می‌گیرید. تمام این تجربیات همچون پرتاب‌های آزاد است. چیزی برای از دست‌ دادن ندارید. مراقب این پیش‌فرض باشید: شیوه‌ی کار شما بهترین شیوه است؛ چرا که شیوه‌ای است که پیش‌تر انجامش داده‌اید. برشی از کتاب عمل خلاقانه: شیوه‌ای برای زندگی 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅پاسخ به این سوال که تصمیم گیری باید منطقی و نقادانه باشد یا حسی و شهودی؟ 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. دومین رویداد ملی ستاپ آغاز شد مدرسه‌ی آینده رو بساز! ⏰دوره زمونه که عوض میشه، آدما هم عوض میشن. توی این شرایط یک عده غر میزنن، یک عده دیگه اما فکر می‌کنن. بعضیا هم ول می‌کنن و میرن و به کوچک‌ترها هم این توصیه رو می‌کنن که نمونن، یک عده اما می‌مونن و برای کوچکترها مدرسه‌های ‌آینده‌شون رو می‌سازن. تو جز کدوم دسته‌ای؟! اگه جز دسته آخری، دست به کار شو که باید یک سری چیزا رو از اول با هم بسازیم🤝 🔹 ستاپ اینجاست تا با همراهی شما برای چالش‌های آموزشی ‌و تربیتی کشور، راه حل‌های نوآورانه و فناورانه پیدا کنه و ایده‌ها رو به واقعیت تبدیل کنه. 📍 پس اگه طرح، ایده یا محصولی برای ساختن مدرسه آینده دارید، کافیه به وب سایت ستاپ مراجعه کنید و راه حل هاتون رو با ما به اشتراک بزارید. (www.eventsetup.ir) 📝 محورهای رویداد: - طراحی و تولید محتوا و بسته های تربیت و یادگیری ترکیبی - سرگرم آموزی و شبیه سازی های تربیتی آموزشی - تحلیل یادگیری و شخصی سازی فرآیندهای تربیتی آموزشی - سامانه و سکوهای توسعه عدالت آموزشی - محصولات و خدمات حوزه کودک و خانواده - ارائه معکوس نیازمندی های زیست بوم تعلیم و تربیت 🎁 *جوایز و تسهیلات:* 🔸 7 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری 🔸 3 میلیارد تومان تسهیلات کارآفرینی 🔸معرفی به شبکه مدارس کشور 🔸و جوایز نقدی و غیر نقدی دیگر 📩 *مهلت ارسال آثار‌ پایان مهر ماه ۱۴۰۲* 💻جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه رویداد در ارتباط باشید: 02188828464 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅همون قدر که توسعه مهدکودک‌ها مهمه، توسعه‌ خانه‌های سالمندان و مدیریت اونا مهمه. چیزی که در ایران سالهاست داره تبلیغ میشه سیاه‌نمایی خانه سالمندانه! هر بچه‌ای که پدر مادرشو بذاره خونه سالمندان بده. اصلا خانه‌های سالمندان ایران بده؟ خب توسعه‌شون بدید و اصلاح شون کنید. مثلا این کلیپ رو‌ ببینید ‏اینا کار یک تیمه که تخصصش طراحی بازی برای سالمندانه. این بازی‌ها می‌تونه باعث تقویت یا حفظ مهارت‌های شناختی سالمندان بشه. ایجاد ارتباط اجتماعی و نشاط هم از دیگر مزایای این کارهاست. توسعه خانه سالمندان یعنی همین. چندسال دیگه پدر مادرای سالمند تک فرزند زیاد میشن. نمیشه انتظار داشت هیچ پدر و مادری خانه سالمندان نرن! خیلی جاها خانه سالمندان روزانه هم هست. یعنی سالمند صبح میره عصر برمی‌گرده. مثل مهدکودک و مدرسه و... ندیدم از اینا تو ایران باشه. خلاصه باید یه اقدام جدی بکنیم در این زمینه... منبع: تلگرام @Havaas_part 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. برترین کارآفرینان اجتماعی در دنیا ✅ بخش دوم: محمد یونس محمد یونس (زادهٔ ۲۸ ژوئن ۱۹۴۰) یک و اقتصاددان مسلمان بنگلادشی است که به دلیل تأسیس گرامین بانک (به معنای بانک فقرا) و ترویج مفهوم وام های خرد و سرمایه‌گذاری خرد، جایزهٔ صلح نوبل را دریافت کرد. این وام‌ها به کارآفرینان بیش از حد ضعیف، مخصوصا زنان که از نظر بانک ها، صلاحیت گرفتن وام‌ را ندارند داده می‌شد. یونس در هنگام بازدید از فقیرترین روستاهای کشورش به این نتیجه رسید که زنان روستایی که مبلمان بامبو درست می‌کردند برای خرید بامبو مجبور به گرفتن وام ربوی بودند و قسمت زیادی از سود خود را به وام‌دهندگان پرداخت می‌کردند. بانک‌ها هم به دلیل ریسک بالای عدم پرداخت، نمی‌خواستند به فقرا وام بدهند. اما یونس معتقد بود که با توجه به این فرصت، فقرا پول را بازپرداخت می‌کنند و از این رو وام دهی خرد، یک مدل کسب‌وکار مناسب است. یونس ۲۷ دلار از پول خود را به ۴۲ زن در روستا قرض داد. و این آغازی بر تاسیس بانک گرامین و ایجاد مفهوم بود. 🔶در سال ۲۰۱۱، یونس و همکارانش، «مرکز کسب و کارهای اجتماعی یونس» (YSB) را تأسیس کردند. خدمات YSB ایجاد و توانمند سازی کسب و کار اجتماعی برای حل مسائل اجتماعی در جهان است. YSB صندوق‌های سرمایه گذاری را برای کسب و کارهای اجتماعی در برخی کشورها مدیریت می‌کند و خدمات مشاوره ای را به شرکت‌ها، دولت‌ها، خیریه ها و ارائه می‌دهد. 🔶شرح زندگی و تجربیات محمد یونس در کتاب های او آورده شده است.ترجمه فارسی این کتب نیز موجود است. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .