eitaa logo
مدرسه نوآوری نوپدید | Nopadid
827 دنبال‌کننده
482 عکس
40 ویدیو
18 فایل
آموزش نوآوری اجتماعی معرفی مهارت ها و ابزارهای نوآوری معرفی پدیده های نوآورانه اجتماعی و فرهنگی nopadid.com :آدرس سایت ارتباط با ادمین: @nopadid ۰۹۹۳۵۰۳۱۲۰۰
مشاهده در ایتا
دانلود
. ✅ استراحت خلاق تا حالا شده با وجود اینکه خوب خوابیدین، توی تعطیلات بودین و کار زیادی هم انجام ندادین، باز هم احساس خستگی کنین؟ . 🔹 گاهی اوقات ممکنه این مدل استراحت کردن‌ کمکی بهمون نکنه و هنوز حس کنیم خسته‌ایم. چنین حالتی بهمون نشون می‌ده که نوع خستگی و استراحتی که نیاز داریم متفاوته.  🔸زندگی‌های شلوغ و پرمشغله، استرس، روابط کاری و عاطفی و ... همه ممکنه به نوعی باعث خستگی ما بشن و هر کدوم هم به یک نوع استراحت نیاز دارن. برای همین باید با توجه به نوع خستگی‌ که تجربه می‌‌کنیم، روش‌ استراحت کردن مناسبش رو انتخاب کنیم. تو این پست، ۶ نوع استراحتی که تو زندگی بهش نیاز داریم رو معرفی کردیم که یکی از اون ها استراحت خلاقه و زمانی بهش نیاز داریم که دیگه ایده های خوب و نوآورانه به ذهنموم نمی‌رسه. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
راهنمای برگزاری مراسم شب قدر.pdf
4.23M
✅ راهنمای برگزاری مراسم شب های قدر ویژه کودکان زیر هفت سال🧑👦 ➕ قصه سربند دوستی @heyatkoodak @havayemadari 🟣مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com
. “اولین رویداد بین المللی چالش نوآوری در شهرهای آسیایی” با همکاری صندوق پژوهش و فناوری صنایع خلاق این رویداد با هدف بکار گیری خلاقیت و نوآوری شهروندان در حل مشکلات و چالش های شهری سراسر قاره آسیا توسط پلتفرم incity در مجمع شهرداران آسیایی برنامه ریزی شده و با جمع آوری صدها چالش حقیقی از این شهرها، شهروندان علاقه مند را برای حل این چالش ها در قالب کسب و کارهای نوآورانه گرد هم می آورد. 💠 40 درصد کد تخفیف ویژه مخاطبان زیست بوم خلاق: Incity1ircreative 🌆مکان: تهران-ایران 📆زمان: ۵-۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ⏳مهلت ثبت نام: 31 فروردین 1403 برگزار کننده: مجمع شهرداران آسیایی شرکت کنندگان: •استارتاپ ها و کسب و کارهای نوپا در حوزه شهری •دانشجویان و یا فارغ التحصیلان صاحب ایده در رشته های مدیریت شهری •کارآفرینان مشغول به فعالیت در سازمان های مدیریت شهری و … برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت رویداد مراجعه فرمایید: mayors.asia/fa/incitysw1/ 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅فعالیت های خیریه های اسلامی در اروپا و آمریکا در ماه مبارک رمضان 🔶دست به خیری مسلمانان چگونه باعث گسترش مفاهیم اسلامی مثل انفاق، زکات، فطریه و ... در اروپا و آمریکا شده است؟ 🔶 مسلمانان در بریتانیا به عنوان خیرترین جامعه مذهبی شناخته شده اند... 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅گوش دادن فعالانه یا شنیدن موثر یکی از مهارت های مربوط به است که می توان در و جایگاه و کاربرد ویژه ای را برای آن قائل بود. 🔶با شنیدن دقیق حرف های مخاطبین و سایر ذی نفعان و حساس بودن به گفته ها و کلمات آن ها، می توان به عمق احساسات، تفکرها، دغدغه ها و مشکلات آن ها پی برد و مسئله آن ها را شناسایی کرد. در این پست به ۶ مانع برای شنیدن موثر اشاره شده است. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. پیشنهاد تماشا... ✅نسیم یادگار و مهدی معماریان، زوج دغدغه مندی هستند که در دهه ۹۰ یک پروژه اجتماعی و محیط زیستی به نام «مانیز» را شروع کردند و در ضمن توانمدسازی زنان سرپرست خانوار، محصولات جایگزین پلاستیک مثل کیسه های پارچه ای را تولید و ترویج می کنند. 🔶مجموعه مستند «بومرنگ» به چالش ها و دغدغه های این زوج جوان و مفهوم پرداخته است. از لینک زیر می تواند این مستند را تماشا کنید. https://doctv.ir/Program/419118 مستند «بومرنگ» روایتی از فعالیت‌ها و برنامه‌های گروه‌ها و انجمن‌های خیریه‌ای در سراسر کشور است. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
✅مراحل حل مشکل در پروژه های اجتماعی 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅فراخوان معرفی پویش‌های اجتماعی محلی تاثیرگذار و تحول آفرین در شهرستان‌ها و نواحی روستایی مختلف کشور 👈مدرسه توسعه پایدار دانشگاه شریف، به دنبال شناسایی پویش‌های اجتماعی مردمی و محلی است که در گوشه و کنار کشور، با هدف کمک به توسعه پایدار و پیشرفت منطقه خود (شهر یا نواحی روستایی و عشایری) و برای حل یک مسئله یا دغدغه اجتماعی، فرهنگی یا محیط زیستی شکل گرفته‌اند. 🔶فارغ از موضوع پویش (کمپین)، مهم این است که تلاش شده باشد بخشی از مردم، با کمک همدیگر به بهبود شرایط محل زندگی خود بپردازند. 👈این مجموعه ضمن ارتباط با بانیان و برگزارکنندگان این پویش‌ها، در همایشی که در بهار 1403 توسط برگزار می‌شود تجارب منتخب را جهت یادگیری فعالین و دغدغه‌مندان اجتماعی سایر نقاط کشور، به اشتراک خواهد گذاشت. 🔶 تجارب شکست‌خورده و ناموفق نیز جذاب و حاوی درس‌آموخته هستند و از طرح‌شدنشان استقبال می‌شود! 📌توضیحات بیشتر و معرفی پویش : sdschool.ir/localcc 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
. ✅سیستم ۱ و سیستم ۲ تفکر (تفکر سریع و تفکر کند) دانیل کانمن، برنده جایزه نوبل اقتصاد در سال ۲۰۰۲، در کتاب تفکر، سریع و کند دو نوع سیستم تفکر را توضیح می‌دهد: سیستم ۱ (تفکر سریع) و سیستم ۲ (تفکر کند). در تفکر سریع یا سیستم ۱، ما در برابر محرک‌ها فوراً نتیجه می‌گیریم و عکس‌العمل نشان می‌دهیم، درحالی‌که در تفکر کند یا سیستم ۲ با تأمل اطلاعات را پردازش و سپس نتیجه‌گیری می‌کنیم‌. زمانی که لازم نیست اطلاعات را تحلیل و پردازش کنیم، سیستم ۱ فعال است. به‌عبارت‌دیگر، در تفکر سریع شهودی و ناخودآگاه فکر می‌کنیم. تمام احساسات و هیجانات ما از سیستم ۱ نشئت می‌گیرند. در سیستم ۱، ما به‌طور طبیعی از تفکر زیاد برای تصمیم‌گیری پرهیز می‌کنیم. خلاصه سیستم ۱ سریع، شهودی، هیجانی، بی‌تأمل و خطاپذیر است. چند مثال: حاصل جمع ۱۰ + ۱۰، تشخیص چهره برادرتان، گفت‌وگوی صمیمانه با بهترین دوستتان و ترمز گرفتن بی‌درنگ زمانی که کسی ناگهان جلو ماشینتان می‌پرد نمونه‌هایی از تفکر سریع‌اند. در مقایسه با سیستم ۱، فرد در سیستم ۲ کند اما منطقی و متفکر است. اگر شما به زمان نیاز دارید تا اطلاعات را پردازش و تحلیل و به نظرات موافق و مخالف توجه کنید، سیستم ۲ این کار را انجام می‌دهد. درواقع، تفکر نقادانه با سیستم ۲ همساز است. خلاصه، فرد در سیستم ۲ آهسته، آگاه، باملاحظه، منطقی، متفکر و پرتلاش است و نقادانه می‌اندیشد. چند مثال: محاسبه حاصل ضرب ۳۷×۲۳، سرمایه‌گذاری، انتخاب همسر، انتخاب رشته تحصیلی، تلاش برای اختراع محصول جدید و شروع کسب‌وکار با سیستم ۲ انجام می‌گیرند. خطاهای شناختی، معمولاً، از سیستم ۱ نشئت می‌گیرند. با این حال، سیستم ۲ نیز می‌تواند منشا خطاهایی مانند تفکر بیش‌ازحد، خطای تایید و تضاد انتخاب باشد. ✍محمدرضا سلیمی برای حل مسئله و مسئله شناسی به سیستم ۲ که همان تفکر نقادانه است نیاز داریم. یعنی باید سرعت تفکر و تصمیم گیری را کم کنیم و مغزمان را از حالت «خودکار» درآوریم و بر روی کنترل «دستی» بگذاریم...! وقتی بلافاصله بعد از پیشامد مشکلی، راه حل ارائه می دهیم یعنی از سیستم ۱ استفاده کردیم و هیچ تحلیل و بررسی دقیقی از مسئله و تناسب آن با راه حل نکرده ایم. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ✅ پرسشگری نقادانه پرسیدن سوالات دقیق و نقطه زن مهارتی است که به کمک آن می توان به شفاف شدن مسئله کمک کند و تنها پس از شفاف شدن مسئله است که می توان به آن پاسخ داد و راه حل برایش پیدا کرد. 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .
✅ *«خلاقیت»؛موتور جستجوی عدالت* قسمتی از یادداشت نوید فلاحت به مناسبت هفته خلاقیت 🔶تصور کنید مسئله اصلی چند درصد اهالی یک شهر ،بحران ترافیک، ساخت‌وساز، محیط‌زیست و بسیاری از مؤلفه‌های حیاتی در شهر است؟ بسیار و بسیار.  می‌توان گفت برای هر مسئله‌ای راه‌حلی وجود دارد! از همان راه‌حل‌های همیشگی که از دل کلی تجربه مدیریتی و جلسات فنی بیرون می‌آیند. مسئله آب را آب‌شیرین‌کن‌ها، مسئله معابر را فلان شرکت آسفالت و مسئله فناوری و ارتباطات را هم جمعی از متخصصان پاسخ خواهند داد؛ چه دور چه نزدیک، چه گران و چه بهینه. اما در نوآوری اجتماعی، موضوع جدی‌تر از احصای مسائل و یافتن پاسخ‌هایی متقن برای آن‌هاست. موضوع نوآوری اجتماعی فقط رسیدن به یک محصول دانش‌بنیان یا فناوری‌ای پاسخگو نیست؛ موضوع حیاتی‌تر است و باید به این مسئله جدی‌تر و ژرف‌تر نگاه کنیم. همسویی نوآوری اجتماعی و نوآوری شهری آنجایی شروع می‌شود که طیفی از شهروندان بدون آنکه در اتاق‌های فکر شهری یا در هسته اصلی شرکتی بزرگ و در قامت یک پیمانکار قوی و جسور قرار بگیرند، بتوانند راه‌حلی برای مشکل شهر طراحی کنند. در واقع یکی از جبهه‌های نوآوری در شهر، ایجاد بستر مشارکت جامعه خلاق در طراحی راه‌حل‌های تحقق‌پذیر است. 🔶نوآوری در شهر، ایجاد بستری خلاق برای مشارکت همگان است، آن‌چنان که شهر باید «سکوی توزیع عدالت» باشد. در سال‌های اخیر با به‌وجودآمدن کارخانه‌های نوآوری، مراکز نوآوری شهری و اداره‌ها و تشکل‌های مختلف -که مأموریتی در جهت توسعه خلاقیت دارند- اتفاقات مثبتی پیش‌آمده اما مدیریت شهری باید بداند که نیاز و درخواست شهروندان، فقط رتق‌وفتق گره‌های زیستی نیست. تعریف درست‌تری از توسعه در شهر را می‌توان در مفهوم عدالت جستجو کرد؛ دیده‌شدن و شنیده‌شدن، به همین سادگی. نوآوری و خلاقیت برای پاسخ به نیاز آن‌هایی ا‌ست که در قسمت‌های نزدیک‌تری به قله خودشکوفایی و خلاقیت هستند. 🔶نادیده گرفتن یا برنامه نداشتن برای استعدادها مسیر نوآوری را فقط برای برنده های همیشگی گلباران می کند. این هر چه باشد مدیریت نوآورانه نیست. ✍متن کامل یادداشت: https://www.instagram.com/p/C6Br0rKoYI4/?igsh=cGwzYmtkYjM5cnE5 🟣 مدرسه نوآوری نوپدید @nopadid_com .