6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سینه زنا حی علی فاطمیه
فرارسیدن #ایام_فاطمیه (به روایت ۷۵ روز) تسلیت باد
https://eitaa.com/norolasfia
📚 کتاب «آموزش مصوّر احکام» مجموعه مسائل و استفتائات از مرجع عالیقدر حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) پیرامون احکام عبادات به چاپ بیستودوّم رسید.
📝 کتاب «آموزش مصوّر احکام» مطابق با فتاوای مرجع عالیقدر حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، دربارهی مجموعهی مسائل و استفتائات پیرامون احکام تکلیف، طهارت، وضو، غسل، تیمم، نماز، مسجد و روزه با توضیحات تصویری، جدول و اینفوگرافیک است.
در این کتاب به منظور پاسخگویی به مسائل مورد نیاز مکلّفین، بیش از ۴۰۰۰ استفتای جدید مورد استفاده قرار گرفته است و سعی شده بیشتر به بیان احکام تکلیفی «واجب» و «حرام» و احکام وضعی «باطل» و «صحیح» بسنده شود.
♦️ بهرهوری از منابع دست اول، روانسازی متن، استفاده از نکات اخلاقی، علمی و دانستنیهای آموزنده، تصاویر و نقاشیهای آموزشی، پیوندها و ارجاعات مناسب، چکیدهی مطالب هر بخش و اصطلاحنامه احکام از ویژگیهای این کتاب است.
#معرفی_کتاب
📌 ثبت سفارش:
https://shop.khameneibook.ir/product/آموزش-مصور-احکام
@KhameneiBook
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️خودتان را برای فاطمیه
آماده کنید.
#فاطمیه
https://eitaa.com/norolasfia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دام تکاثر
🔹 فرمود: ﴿أَلْهاكُمُ التَّكاثُرُ حَتّی زُرْتُمُ الْمَقابِرَ﴾؛ به جای اینكه به دنبال #كوثر بروید, گرفتار #تكاثر شدید. ما گفتیم معارف الهی، كوثر است:
﴿یؤْتِی الْحِكْمَةَ مَنْ یشاءُ وَ مَنْ یؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِی خَیرًا كَثیرًا﴾
به دنبال معارف و علوم الهی و اسلامی بروید، اینها كوثر است؛ اما شما كوثر را رها كردید، لذا تكاثر شما را گرفت.
👈 اگر ما #نفس را آرام و مهار نكردیم، او ما را مهار می كند و ما اگر او را به #تحصیل_كوثر وادار نكردیم، او ما را به تكاثر گرفتار می كند.
🔹 اگر انسان اهل مال است، نفس، او را به تكاثر مال و زمین و باغ گرفتار می كند؛ اگر طلبه است و معمم است، به تكاثر شركتكنندگان در بحث گرفتار می كند؛ اگر امام جماعت است، او را به تكاثر مأمومین گرفتار میكند و اگر نویسنده است، به تكاثر خوانندگان گرفتار می كند.
كم كسی است كه از گرفتاری تكاثر نجات پیدا كند. اینكه گفتند هر لحظه مواظب خود باشید، این است.
🔹 آن كسی كه از آمدن و رفتن یك عده به پای وعظش یا به پای بحثش یا به پشت سرش خوشحال می شود، معلوم می شود او هنوز گرفتار تكاثر است؛ چنین کسی عمری در تحت #ولایت_شیطان است و خیال می كند تحت #ولایت_الهی است و دارد كارهای مثبت انجام می دهد.
🔹 بدترین وضع برای ما آن است كه ما ندانیم در تحت ولایت چه كسی هستیم و خود را نسنجیم؛ اگر خود را سنجدیم معلوم میشود كه كارهای ما «لله» است یا «للهویٰ»
این چنین نیست كه تكاثر فقط برای مال داران و زراندوزان باشد، هر كس گرفتار حبالی از حبائل شیطان رجیم است.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
https://eitaa.com/norolasfia
فاطمه شناسی.mp3
11.52M
✨ چند دقیقه «فاطمه شناسی»
(مهمترین کُدهای زندگی حضرت فاطمه سلاماللهعلیها برای هر کس که بخواهد راز پنهان او را بداند!)
🎙استاد شجاعی
#سخنرانی
#فاطمیه
https://eitaa.com/norolasfia
نماهنگ گل چادر گلدارت.mp3
3.39M
پر تب و تابه دل بی قرارم
اگه تو بری زهرا جان کسی رو ندارم
گل چادر گلدارت
تب دستای تب دارت آتیشم زده
🎙 #حاج_محمود_کریمی
#️⃣ #شهادت_حضرت_فاطمه_س